canım hoşgeldin demek yumoşları teslim ettin şimdilik merkeze cumarteside geri alacaksınn ama bebiş olarak inşallahhhh....çok sevindim herşeyin iyi olmasına allah inşallah hamileyim diye yazmanı da nasip eder ilk güzel haberi senden sonra aysundan alırız inşallah bende peşinizden gelirimmmtabiyki diğer arkadaşlarımıda unutmadım onlara da allah mucize olarak gönderir inşallah meleklerini bizim gibi uğraşmadan gelsin onların ki allah şu güzel günün hatrına dualrımız kabul etsin herkese hayırlı sağlıklı evletlar versinnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hulyammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnmmmmm arkdasımmmmmmmmmmmmmmm bnmmmmmmmm hepinizzzzz cansınızzzzzzzzzzzzzz Allah hepinizden razı olsunnnnnnnnn allah hepimizinnnnnnnn yüzünüüüüüü güldürsünnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yumoşların durumu için yarın haber verirler mutkala bize haber vermeyi unutma güzel haberlerini bekliyoruzzzzz
çokkkkk sevindim bende merak ediyordum onuuuu
inşallah herşey çok iyi olacak
sen nasılsınnnn canımmm ne yapıyo senin yaramaz iyi tekmeliyo muuuu
kızlar çok heyecanlanıyorum çokkkkhepimiz için..inşllah arka arkaya hamile kalacağız inşallah...
duygum 10 tane yumoş çok iyiherşey güzel başladı güzel haberlerle devam edecek inşallah..
demek incir yedin bende aldım incir sabahları yiyorum..
eşimede fındık ceviz keçi.pekmezi vs yediriyorum..
yarın haber verecekler demek cumartesi günü de transferin..herşey çok güzel olacak canım benimmmmmmmmmm..
dinlen bol bol uyu gelcek bebişin Allahın izniyle..
dualarımız seninle duygum..
hulyam cnm temmuz ayı hepimize umut oldu.sonu da güzel olur inşallah..
ben ilaç kullanıyorum cuma sabahı 9 da ilk randevum var.
yumoşların durumuna göre dr karar verecek aşılama gününe bakalım:26:
evtt aysunummmm ben de çoook heyecnlymmmmmmmm ii olacak inşşşşş herşeyyyyy senn de azz kaldı aşılamayaaa hadi hepmzn gelsn bebişşlerii inşşşşşşşşşşkızlar çok heyecanlanıyorum çokkkkhepimiz için..inşllah arka arkaya hamile kalacağız inşallah...
duygum 10 tane yumoş çok iyiherşey güzel başladı güzel haberlerle devam edecek inşallah..
demek incir yedin bende aldım incir sabahları yiyorum..
eşimede fındık ceviz keçi.pekmezi vs yediriyorum..
yarın haber verecekler demek cumartesi günü de transferin..herşey çok güzel olacak canım benimmmmmmmmmm..
dinlen bol bol uyu gelcek bebişin Allahın izniyle..
dualarımız seninle duygum..
hulyam cnm temmuz ayı hepimize umut oldu.sonu da güzel olur inşallah..
ben ilaç kullanıyorum cuma sabahı 9 da ilk randevum var.
yumoşların durumuna göre dr karar verecek aşılama gününe bakalım:26:
günaydınnnnn
duygum senin ne işin var bu saatte burda yatıp uysunaben olsam uyuyo olurdummmm
ağrın var mı
bugunnnnnnnnn hatta biraz once mışıl mışıl uyurken telefon çaldı vee embroyolog bana gore guzel hberi verdii 10 yumrta 9 u işlem görmüş altısı döllenmişşgayet ii dedi o da cumartesi onbirde tok duş almş ilaçlarımı almş bi şeklde gidicemm tek mi çif mi ne zaman konşlcak dedim orda konşurz dedi tamam dedm ben de ... durum bu kızlarrr karnm ac gideym de tost most yiyim hadi girin de görün yazdgmı kendm çaldm kendm oynadım olmasn
çok iyi canım yaaaainşallah iki tane bebişini alıp gelirsin 12 gün sonra da güzel haberi paylaşırsın bizimleeeeeee
bugunnnnnnnnn hatta biraz once mışıl mışıl uyurken telefon çaldı vee embroyolog bana gore guzel hberi verdii 10 yumrta 9 u işlem görmüş altısı döllenmişşgayet ii dedi o da cumartesi onbirde tok duş almş ilaçlarımı almş bi şeklde gidicemm tek mi çif mi ne zaman konşlcak dedim orda konşurz dedi tamam dedm ben de ... durum bu kızlarrr karnm ac gideym de tost most yiyim hadi girin de görün yazdgmı kendm çaldm kendm oynadım olmasn
canım çok sevindim duygum...6 tane döllenmiş öyle mi kaç tanesini transfer edicekler duygu 2-3 olabiliyormuymuş..
ayyyy bi de ikiz olurmuş
sen bize güzel haberler vereceksin duygu bu ay hissediyorumm
benimde sabah 9 da ilk randevum var..
yarın bi şey yapılmayacak sadcce yumurtaların durumuna bakacaklar..
ama ben gene de heyecanlanıyorum..
duygucum bu harika haber yahu
inşallah gelecek bebe yada bebeler kardeşim
MEGİMMMM CNMMM BNMMMMMMMM İNŞŞŞŞŞŞŞŞ CNMMM BNMMMMMMMM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ GELSİNNNN BEBİŞLERMİZZ SİZDE HEMEN GELİN AMA ARKAMDAN ALLAHIN İZNİYLEEE
canım aysunum,
inşallah sen de alıcaksın artık bebeğini kucağına kuşum benim..
allah nasip eylesin inşallah..
biz korunuyoruz hala..
zaten evlat edinicem ben sanırım..:44:
hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?