Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hulyammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnmmmmm arkdasımmmmmmmmmmmmmmm bnmmmmmmmm hepinizzzzz cansınızzzzzzzzzzzzzz Allah hepinizden razı olsunnnnnnnnn allah hepimizinnnnnnnn yüzünüüüüüü güldürsünnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yumoşların durumu için yarın haber verirler mutkala bize haber vermeyi unutma güzel haberlerini bekliyoruzzzzz

kızlar çok heyecanlanıyorum çokkkkhepimiz için..inşllah arka arkaya hamile kalacağız inşallah...

duygum 10 tane yumoş çok iyi herşey güzel başladı güzel haberlerle devam edecek inşallah..
demek incir yedin bende aldım incir sabahları yiyorum..
eşimede fındık ceviz keçi.pekmezi vs yediriyorum..
yarın haber verecekler demek cumartesi günü de transferin..herşey çok güzel olacak canım benimmmmmmmmmm..
dinlen bol bol uyu gelcek bebişin Allahın izniyle..
dualarımız seninle duygum..

hulyam cnm temmuz ayı hepimize umut oldu.sonu da güzel olur inşallah..
ben ilaç kullanıyorum cuma sabahı 9 da ilk randevum var.
yumoşların durumuna göre dr karar verecek aşılama gününe bakalım:26:

Son düzenleme:
çokkkkk sevindim bende merak ediyordum onuuuu
inşallah herşey çok iyi olacak
sen nasılsınnnn canımmm ne yapıyo senin yaramaz iyi tekmeliyo muuuu

Merhaba canim
Ben iyiyim azcik sicaklarla bogusuyorum o kadar
Benim fıstık keyifci cok hareketli degil
Ama tekmeleri artik güçlü
Sen de iyisindir umarım
Gerçi takip etmeye çalışıyorum sizi
Cok optummmm

Hadi bakalım ii haberlerini bekliyoruz aysunum
Ay bu Temmuz cok heyecanlı geçecek
Hepiniz icin hayırlısı olur inşallah

evtt aysunummmm ben de çoook heyecnlymmmmmmmm ii olacak inşşşşş herşeyyyyy senn de azz kaldı aşılamayaaa hadi hepmzn gelsn bebişşlerii inşşşşşşşşşş
bol bol yatıorm aysunum dun biraz sarsılmşm zaten agrım oluo ara ara cumrtesiye ben de toparlarm inşş

günaydınnnnn
duygum senin ne işin var bu saatte burda yatıp uysuna ben olsam uyuyo olurdummmm
ağrın var mı

günaydınnnnn
duygum senin ne işin var bu saatte burda yatıp uysuna ben olsam uyuyo olurdummmm
ağrın var mı

ya sorma hulyam sabah gozler cin gibi açık bi süre uyuyamıormmm iki üç gündür boyle ama şu da var gece erkenden pilim btıo da ondannn bugun bayaaa bi uyudum yne var haff agrım ama sanki daha bi toparlamşmmm ....

bugunnnnnnnnn hatta biraz once mışıl mışıl uyurken telefon çaldı vee embroyolog bana gore guzel hberi verdii 10 yumrta 9 u işlem görmüş altısı döllenmişş gayet ii dedi o da cumartesi onbirde tok duş almş ilaçlarımı almş bi şeklde gidicemm tek mi çif mi ne zaman konşlcak dedim orda konşurz dedi tamam dedm ben de ... durum bu kızlarrr karnm ac gideym de tost most yiyim hadi girin de görün yazdgmı kendm çaldm kendm oynadım olmasn

çok iyi canım yaaaa inşallah iki tane bebişini alıp gelirsin 12 gün sonra da güzel haberi paylaşırsın bizimleeeeeee

çok iyi canım yaaaa inşallah iki tane bebişini alıp gelirsin 12 gün sonra da güzel haberi paylaşırsın bizimleeeeeee

inşş hulyamm inşşş bu zamana kadar hep rast gtti herşey bundan sonra da oyle olsun inşşş benden sonra sizden de guzel hberler alalımmm brlkte büyüsn bebşlerimiz göbüşlermzdee inşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

canım çok sevindim duygum...6 tane döllenmiş öyle mi kaç tanesini transfer edicekler duygu 2-3 olabiliyormuymuş..
ayyyy bi de ikiz olurmuş

sen bize güzel haberler vereceksin duygu bu ay hissediyorumm

benimde ilacım bugün bitti sabah 9 da randevum var..
yarın yumurtaların durumuna bakacaklar..

Son düzenleme:
canım çok sevindim duygum...6 tane döllenmiş öyle mi kaç tanesini transfer edicekler duygu 2-3 olabiliyormuymuş..
ayyyy bi de ikiz olurmuş

sen bize güzel haberler vereceksin duygu bu ay hissediyorumm

inşşşşşş cnm aysunummmm inşşşş siz heyecanlandıkça içim daha bi kıpırdıo bnmm dee valla cnm sordum telde iki mi tek mi konulcak ne zaman konşuruz diie gelnce konuşurz dedi iki istıorm diecem ben genelde iki koyuolarmış inşş ben de o iki koyduklarndan biri olurum ohisseden guzel yuregne saglıkk CANN ARKDASIMM BNMM

duygucum bu harika haber yahu
inşallah gelecek bebe yada bebeler kardeşim

benimde sabah 9 da ilk randevum var..
yarın bi şey yapılmayacak sadcce yumurtaların durumuna bakacaklar..
ama ben gene de heyecanlanıyorum..

canım aysunum,
inşallah sen de alıcaksın artık bebeğini kucağına kuşum benim..
allah nasip eylesin inşallah..

biz korunuyoruz hala..
zaten evlat edinicem ben sanırım..:44:
hayırlısı..

duygucum bu harika haber yahu
inşallah gelecek bebe yada bebeler kardeşim

MEGİMMMM CNMMM BNMMMMMMMM İNŞŞŞŞŞŞŞŞ CNMMM BNMMMMMMMM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ GELSİNNNN BEBİŞLERMİZZ SİZDE HEMEN GELİN AMA ARKAMDAN ALLAHIN İZNİYLEEE

MEGİMMMM CNMMM BNMMMMMMMM İNŞŞŞŞŞŞŞŞ CNMMM BNMMMMMMMM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ GELSİNNNN BEBİŞLERMİZZ SİZDE HEMEN GELİN AMA ARKAMDAN ALLAHIN İZNİYLEEE

tüp bu dimi duygum? nerde yaptırdın? kaça?
bak şifa gebe şimdi bu yöntemle..hem de 70 ay sonra..
olmaz diye bişey yok.. inşallah geliyo senin mis kokun da..

canım aysunum,
inşallah sen de alıcaksın artık bebeğini kucağına kuşum benim..
allah nasip eylesin inşallah..

biz korunuyoruz hala..
zaten evlat edinicem ben sanırım..:44:
hayırlısı..

Megimm hep koruncak deglsnz ya gun gelcek yne başlıcaksnz çalşmalara bak yne bi kaç ay dene olmadı gidin smyrnaya valla ben çok memnun kaldm ilgi alaka süper tutar tutmaz o Allahın takdiri ... ama en ufacık bir ihmal sezmedm şu ana kadar drlar da hemşreler de gayet ii sıcak ... ii olcak ii olcak megimm evlet ednmeden once aşılama var tüpüşş var bi de bakarsnz dogal olurrr içini ferahh tut ii olcak herşeyyyy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…