Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

tüp bu dimi duygum? nerde yaptırdın? kaça?
bak şifa gebe şimdi bu yöntemle..hem de 70 ay sonra..
olmaz diye bişey yok.. inşallah geliyo senin mis kokun da..

tüp tüp megim smyrana da yaptrıorz dr bize drek tüp dedi 5250 tuttu. rahm filmi spermıogram ilaçlar tüp bebek işlemi heppsi içinde

Son düzenleme:

duygu dertliyim bu konuda zaten..
bak korunmamız lazım dimi ama arada benim adam kaçırıyo az bişey..
yani olsa gene de olurdu ama olmuyo..
zaten öyle olunca kızıyorum söyleniyorum,dikkat etmedin bak gene diye..
ama ilaç içiyorum yani dikkat etmesi lazım..

Son düzenleme:
sen de sağol canım iyi ki varsınız..
bu süreçleri insan kimseye en yakınlarına bile anlatamıyor.
hatta öyle ki bizimkiler nerdeyse ankaraya gtmiyoruz diye küseceklerdi
annem biliyor sadece.inşallah aşılamayla bebişim gelirde ankaraya ailemin yanına güle oynaya gideriz..:26:

canım aysunum,
inşallah sen de alıcaksın artık bebeğini kucağına kuşum benim..
allah nasip eylesin inşallah..

biz korunuyoruz hala..
zaten evlat edinicem ben sanırım..:44:
hayırlısı..

megim canım.çok sağol inşallah alırız artık bebişlerimizi kucaklarımıza cnm arkadaşım..
Allah hakkımızda hayırlısını versin..
doktora kontrolo gidiyorsunuz değil mi..
neden umudunu kesiyorsun hemen.
normal yolla olmuyorsa.
aşılama tüp bebek inş.birisi de bize umut olacak megim.

tüp tüp megim smyrana da yaptrıorz dr bize drek tüp dedi 5250 tuttu. rahm filmi spermıogram ilaçlar tüp bebek işlemi heppsi içinde

tamam bu aklımda olsun duygum teşekkürler

benimde ilacım bugün bitti sabah 9 da randevum var..
yarın yumurtaların durumuna bakacaklar..

anlıorm cnmcm ne zamana kadar koruncaksnz peki senn tedavi ne zaman btcek ? valla aşılamayla olcak sanki sizin be megim yani yne normal de dene yne ama tıbbi olarak da bşeyler yapnca insanın içi daha bi rahat oluo en azından elmden geleni yaptım dıo insan yne karr sizin tabi kii herşey gonlunce olck inşşş megim bnm

benim astım ileri safhada duygucum..
hele mevsim değişikliklilerinde çok azıyor.. yada sinirlenince,sıkıp üzülünce sorma..

bende bilmiyorum

inşşş cnm aysunumm inşşşş bizim de kaynpeder blmıordu o da ogrendi sonnda ve bi de kaç yakın arkdasım blıo onlar da destekler saolsun hatta bnm uniden çok yakın bi arkdasım vardı tam tedavi suresnde geldi bana kalmya tuttum kolundan kontollere onu da götrdm once hast. sonra gezme tozma deniz ...boyle gecti gtti valla igneler rahattm çok o zaman şimdi evde oturmak zor gelıo azcık neyse pazar gunu annem gelck bakalm ... aysunum aşılamadan bi gun sonra ilişki şansı daha da attrıomş yoluzun soylemşti aklnda blulunsun tatlım

Son düzenleme:

aysunum,olmuyo normal yolla bebeğim
benim daha zamanım var belki de..
üzülmüyorum ama oyalıyorum kendimi bi şekilde..

benim astım ileri safhada duygucum..
hele mevsim değişikliklilerinde çok azıyor.. yada sinirlenince,sıkıp üzülünce sorma..

bende bilmiyorum
anlıormm megimmm bnm annemle de çok ugraştık hast.de yattık bi astım dıolar bi bronşt hala gecmedi gece oksurugu gıcık gibi gelıo
keçiboynuzu pemkezi falan içıomsn çok iimş astıma ...

Son düzenleme:
bende şu günlerde adet olmayı bekliyorum biran önce olsam doktora gidicem klomene başlıcaz tekrar..pkoluyumda : ) adetlerim normal olarak düzensiz ama son 3 aydır düzenli gidiyo.bugünlerde olmam lazım inşallah biran önce olurum..hayırlısıyla herşey yolunda gider inşallah bu ay..

Merhabalarr,, cnm sevindim adına ,,güzel giidiyor inşallah sonucu da güzel olacak... heyecanlı zamanlar,,, Bakalım benim nasıl geçecek..rapor da çıkmadı zatenn... deneme yapıcaz sonra eşim ameliyat olacak,,,ben den haberler bu kadar..

Aysuncum ,,inşallah senden de güzel haberler alacağız... kendinize iyi bakın,,dinlenin bol bol...

inşş cnm hoşgeldn aramıza :) klomenle bnm bi arkdas hemen hamiş kalmştı darısı başına inşşşş

inşşş sedacım saol cnmm bnmmm inşş senn de ii gtcek herşey hberdar ett bizi optmm tatlımm

anlıormm megimmm bnm annemle de çok ugraştık hast.de yattık bi astım dıolar bi bronşt hala gecmedi gece oksurugu gıcık gibi gelıo
keçiboynuzu pemkezi falan içıomsn çok iimş astıma ...

içeyim o zaman duygucum sağol
annene de geçmiş olsun

aşılamayı söylemek istemedik duygum burda yapılabildiği için..ama aşılama olmazda tüp bebek olursa artık söyleriz ailelerimize..
çünkü onların yanında olmak zorundayız ankarada.hayırlısı bakalım.

valla sevdiğin arkadaşının gelmesi çok iyi olmuş kafan dağılmıştır.
hemde üni arkadaşları çok özleniyor yaa..keşke bende görebilsem bi kaçını ama hepimiz ayrı yerlere dağıldık.
hele ben öyle bi yerdeyim ki kimsenin yolu düşmez

tmam canım dikkat ederim bende..bu arada yoluzun birsum vs den hiç haber yok inş.iyilerdir.

merhaba canım hoşgeldin..
ne kadar zamandır bebiş istiyorsunuz.
bende klomen kullanıyorum bu ay ilk kez.
işllah gelsin bebişin çok bekletmeden..

sedacım çok teşekkür ederim cnm.inş.herşey güzel olacak hepimiz için..

aşılama fiyatı ne aysuncum?

Son düzenleme:
a aaa meganın k.pederi mi ölmüş
allah rahmet eylesin..
çok hasta diyordu megan..
başı sağolsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…