tüp bu dimi duygum? nerde yaptırdın? kaça?
bak şifa gebe şimdi bu yöntemle..hem de 70 ay sonra..
olmaz diye bişey yok.. inşallah geliyo senin mis kokun da..
benimde ilacım bugün bitti sabah 9 da randevum var..
yarın yumurtaların durumuna bakacaklar..
Megimm hep koruncak deglsnz ya gun gelcek yne başlıcaksnz çalşmalara bak yne bi kaç ay dene olmadı gidin smyrnaya valla ben çok memnun kaldm ilgi alaka süper tutar tutmaz o Allahın takdiri ... ama en ufacık bir ihmal sezmedm şu ana kadar drlar da hemşreler de gayet ii sıcak ... ii olcak ii olcak megimm evlet ednmeden once aşılama var tüpüşş var bi de bakarsnz dogal olurrr içini ferahh tut ii olcak herşeyyyy
sen de sağol canım iyi ki varsınızinşşşşşş cnm aysunummmm inşşşş siz heyecanlandıkça içim daha bi kıpırdıo bnmm deevalla cnm sordum telde iki mi tek mi konulcak ne zaman konşuruz diie gelnce konuşurz dedi iki istıorm diecem ben genelde iki koyuolarmış inşş ben de o iki koyduklarndan biri olurum ohisseden guzel yuregne saglıkk CANN ARKDASIMM BNMM
canım aysunum,
inşallah sen de alıcaksın artık bebeğini kucağına kuşum benim..
allah nasip eylesin inşallah..
biz korunuyoruz hala..
zaten evlat edinicem ben sanırım..:44:
hayırlısı..
tüp tüp megim smyrana da yaptrıorz dr bize drek tüp dedi 5250 tuttu. rahm filmi spermıogram ilaçlar tüp bebek işlemi heppsi içinde
benimde ilacım bugün bitti sabah 9 da randevum var..
yarın yumurtaların durumuna bakacaklar..
anlıorm cnmcm ne zamana kadar koruncaksnz peki senn tedavi ne zaman btcek ? valla aşılamayla olcak sanki sizin be megim yani yne normal de dene yne ama tıbbi olarak da bşeyler yapnca insanın içi daha bi rahat oluo en azından elmden geleni yaptım dıo insan yne karr sizin tabi kii herşey gonlunce olck inşşş megim bnmduygu dertliyim bu konuda zaten..
bak korunmamız lazım dimi ama arada benim adam kaçırıyo az bişey..
yani olsa gene de olurdu ama olmuyo..
zaten öyle olunca kızıyorum söyleniyorum,dikkat etmedin bak gene diye,bişey olmaz benim şeylerden korkma diyo..
ama ilaç içiyorum yani dikkat etmesi lazım..
hareketli %40
ileri hızlı da %5 bizim
ayrıca başka ne sorun var bilmiyorum da üroloğa gitmedik..
ama bildiğim,bende bişey yok..
kısacası,olmuyo bizim canım..
baştaki 8 ay deli gibi dikkat ettim olsun diye de ne oldu.. 8 ay boyunca ben 8 kere gebe kalmalıydım..
anlıorm cnmcm ne zamana kadar koruncaksnz peki senn tedavi ne zaman btcek ? valla aşılamayla olcak sanki sizin be megim yani yne normal de dene yne ama tıbbi olarak da bşeyler yapnca insanın içi daha bi rahat oluo en azından elmden geleni yaptım dıo insan yne karr sizin tabi kii herşey gonlunce olck inşşş megim bnm
sen de sağol canım iyi ki varsınız..
bu süreçleri insan kimseye en yakınlarına bile anlatamıyor.
hatta öyle ki bizimkiler nerdeyse ankaraya gtmiyoruz diye küseceklerdi
annem biliyor sadece.inşallah aşılamayla bebişim gelirde ankaraya ailemin yanına güle oynaya gideriz..:26:
megim canım.çok sağol inşallah alırız artık bebişlerimizi kucaklarımıza cnm arkadaşım..
Allah hakkımızda hayırlısını versin..
doktora kontrolo gidiyorsunuz değil mi..
neden umudunu kesiyorsun hemen.
normal yolla olmuyorsa.
aşılama tüp bebek inş.birisi de bize umut olacak megim.
megim canım.çok sağol inşallah alırız artık bebişlerimizi kucaklarımıza cnm arkadaşım..
Allah hakkımızda hayırlısını versin..
doktora kontrolo gidiyorsunuz değil mi..
neden umudunu kesiyorsun hemen.
normal yolla olmuyorsa.
aşılama tüp bebek inş.birisi de bize umut olacak megim.
anlıormm megimmm bnm annemle de çok ugraştık hast.de yattık bi astım dıolar bi bronşt hala gecmedi gece oksurugu gıcık gibi gelıobenim astım ileri safhada duygucum..
hele mevsim değişikliklilerinde çok azıyor.. yada sinirlenince,sıkıp üzülünce sorma..
bende bilmiyorum
bugunnnnnnnnn hatta biraz once mışıl mışıl uyurken telefon çaldı vee embroyolog bana gore guzel hberi verdii 10 yumrta 9 u işlem görmüş altısı döllenmişşgayet ii dedi o da cumartesi onbirde tok duş almş ilaçlarımı almş bi şeklde gidicemm tek mi çif mi ne zaman konşlcak dedim orda konşurz dedi tamam dedm ben de ... durum bu kızlarrr karnm ac gideym de tost most yiyim hadi girin de görün yazdgmı kendm çaldm kendm oynadım olmasn
bende şu günlerde adet olmayı bekliyorum biran önce olsam doktora gidicem klomene başlıcaz tekrar..pkoluyumda : ) adetlerim normal olarak düzensiz ama son 3 aydır düzenli gidiyo.bugünlerde olmam lazım inşallah biran önce olurum..hayırlısıyla herşey yolunda gider inşallah bu ay..
Merhabalarr,, cnm sevindim adına ,,güzel giidiyor inşallah sonucu da güzel olacak... heyecanlı zamanlar,,, Bakalım benim nasıl geçecek..rapor da çıkmadı zatenn... deneme yapıcaz sonra eşim ameliyat olacak,,,ben den haberler bu kadar..
Aysuncum ,,inşallah senden de güzel haberler alacağız... kendinize iyi bakın,,dinlenin bol bol...
anlıormm megimmm bnm annemle de çok ugraştık hast.de yattık bi astım dıolar bi bronşt hala gecmedi gece oksurugu gıcık gibi gelıo
keçiboynuzu pemkezi falan içıomsn çok iimş astıma ...
inşşş cnm aysunumm inşşşş bizim de kaynpeder blmıordu o da ogrendi sonnda ve bi de kaç yakın arkdasım blıo onlar da destekler saolsun hatta bnm uniden çok yakın bi arkdasım vardı tam tedavi suresnde geldi bana kalmya tuttum kolundan kontollere onu da götrdmonce hast. sonra gezme tozma deniz ...boyle gecti gtti valla igneler rahattm çok o zaman şimdi evde oturmak zor gelıo azcık neyse pazar gunu annem gelck bakalm ... aysunum aşılamadan bi gun sonra ilişki şansı daha da attrıomş yoluzun soylemşti aklnda blulunsun tatlım
merhaba canım hoşgeldin..bende şu günlerde adet olmayı bekliyorum biran önce olsam doktora gidicem klomene başlıcaz tekrar..pkoluyumda : ) adetlerim normal olarak düzensiz ama son 3 aydır düzenli gidiyo.bugünlerde olmam lazım inşallah biran önce olurum..hayırlısıyla herşey yolunda gider inşallah bu ay..
Merhabalarr,, cnm sevindim adına ,,güzel giidiyor inşallah sonucu da güzel olacak... heyecanlı zamanlar,,, Bakalım benim nasıl geçecek..rapor da çıkmadı zatenn... deneme yapıcaz sonra eşim ameliyat olacak,,,ben den haberler bu kadar..
Aysuncum ,,inşallah senden de güzel haberler alacağız... kendinize iyi bakın,,dinlenin bol bol...
aşılama fiyatı ne aysuncum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?