saolll cnmmmmmmmmmmmmmm birsummmmm inşşş tatlım inşşşşşşşşşdatlum tedavin hayırlı ve bebişli olsun inşallahhh...
bol bol kaliteli yumoşun embriyoların olsun sımsıkı tutunsunlar annelerine inşallahhhh
çevreyi salladığım yok ama içimdeki sesleri susturamıyorum
rabbim nasip etsin hepimize
nasıl bir derttir nemenem bişidir anladım...
aysun az biraz kafama takmayım diye girmiyrdm
ama bi şey değişmedi
eşim amelıyat oldu işte
bekliyoruz sabırla
içten içe yiyorum kendimi ama
allah büyük..bizim de yüzümüz gülcek inşllh
inşllh ilk girişiminle hamile kalırsın
ne yıpratıcı sürecmiş ya
haber ver mutlaka canım
ay duygu
allah yardmcn olsun
hayaline umuduna kavusursun inşllh
sen hep pozitifsindir ama yine de olabildiğince relaks ol dualarm seninle..
saolll cnmmmmmmmmmmmmmm birsummmmm inşşş tatlım inşşşşşşşşş
cnm seyyahım ii ki geldn aramıza eşin ameliyat olmş tez zamanda bebişn gelsn inşşşşşş
valla cnm hakikaten rahatm bunu biraz arkdasm sayesnde sagladım saolsn başka şehrden geldi gezmeye sabah bnmle gelıo merkze kontrole ordan vınn gezmyehiç bşey anlamadm o yuzden surecten gule oynaya geldi geçıo ama gdıo o transferden sonra da kafamı dagtıcak bşeyler bulmam lazm o zaman çok daha kolay olcak işim Allah razı olsn cnm bnmm de dualarm sennle hepmz için ii şeylerr olcakk inşşş...
canım nasılsın gelişmleri bildirsen de bizi de merakda bırakmasan diyorummm
yumoşlar ne durum da ne zaman toplanacak merak ediyoruz :44::44::44:
yagmurummm yne gelck melegin cnmm bnmmm şu hissetiklern o kadar normal ki ama sadece şunu blıorm bu zor gunleri unutcz gtcek bu da yakın zamanda olcak inşşşşşkizlar ya,
ins ne guzel yakinda guzel haberlerinizi duyacagiz insss :)
benim bi kere dusuk yaptgimi hatirliyosunuzdur belki, iste o zaman sat im 19 subat ti, rahim filmi cekindgm ay hamile kalmistim.
aslinda cok hamilelik de denmez, biyokimyasal gebelik iste. benim en yakin komsum var onunla ayni anda hamile kalmistik, onun da sat 20 subat.
onlar bu hafta bebeginin cinsiyetini ogrenicekler. cok heyecanli. benim bebegim de gitmeseydi simdi 5 aylik olcakti...
ben de bazen hayal ediyorum, belki benim bebegim de gitmemistir diye belki tepik filan atar bi sey hissederim diye ama coktaaaan gitti.
boyle bos hayaller iste. sanirim psikolojim i bozuyorum kendi kendime. Rabbim hepimizie en hayirlisini en sagliklisini nasib etsin.
belki de hic bu dusuk olmasaydi, daha cok uzulecektim, Rabbim ben uzulmeyim diye bana da o ay verdi ama daha zamani degil diye geri aldi, bilemiyorum...
her neyse...
sizleri merak ediyorum, arada haberlerinizi yazin ins merakta birakmayin..
opuyorum!!!! Allaha emanet olun..
merhaba kızlar nsılsınız..
benim adetim bitti..
dün ilaca başladım günde 2 kapsül..
cuma günü sabah 9 da ilk randevum..
önümüzdeki hafta aşılamam olur sanırım..
sizleri de çok merak ediyorum nasıl gidiyor süreçleriniz haberdar ederseniz sevinirim..ben çok girmiyorum siteye ama okuyorum ara ara..
duygu cnm iyi olmana sevindim kafanı dağıtman çok iyi bu süreçte..inş.herşey güzel olacak..
Allah yardımcımız olsun...
sizler yolu yarısına geldiniz ben daha başlayamadım:26::26:kırmızılar gelsin diye bekliyorummm bakalım bu gün yada yarın gelir herhalde aslında yarın oruç tutmak istiyorum ama inşallah perşembe gelirrrrmerhaba kızlar nsılsınız..
benim adetim bitti..
dün ilaca başladım günde 2 kapsül..
cuma günü sabah 9 da ilk randevum..
önümüzdeki hafta aşılamam olur sanırım..
sizleri de çok merak ediyorum nasıl gidiyor süreçleriniz haberdar ederseniz sevinirim..ben çok girmiyorum siteye ama okuyorum ara ara..
duygu cnm iyi olmana sevindim kafanı dağıtman çok iyi bu süreçte..inş.herşey güzel olacak..
Allah yardımcımız olsun...
kizlar ya,
ins ne guzel yakinda guzel haberlerinizi duyacagiz insss :)
benim bi kere dusuk yaptgimi hatirliyosunuzdur belki, iste o zaman sat im 19 subat ti, rahim filmi cekindgm ay hamile kalmistim.
aslinda cok hamilelik de denmez, biyokimyasal gebelik iste. benim en yakin komsum var onunla ayni anda hamile kalmistik, onun da sat 20 subat.
onlar bu hafta bebeginin cinsiyetini ogrenicekler. cok heyecanli. benim bebegim de gitmeseydi simdi 5 aylik olcakti...
ben de bazen hayal ediyorum, belki benim bebegim de gitmemistir diye belki tepik filan atar bi sey hissederim diye ama coktaaaan gitti.
boyle bos hayaller iste. sanirim psikolojim i bozuyorum kendi kendime. Rabbim hepimizie en hayirlisini en sagliklisini nasib etsin.
belki de hic bu dusuk olmasaydi, daha cok uzulecektim, Rabbim ben uzulmeyim diye bana da o ay verdi ama daha zamani degil diye geri aldi, bilemiyorum...
her neyse...
sizleri merak ediyorum, arada haberlerinizi yazin ins merakta birakmayin..
opuyorum!!!! Allaha emanet olun..
hulyam yarın toplanıo nasipse yumoşlar ... yumoşlar da iimiş 5 tane büyük var iki tane de orta vardı dun onlar da büyürse yedi tane toplancak başka da bi ayrıntı blmıorm valla çok bşey de sormuorm onlara emanet herşey dun catlatmayı yaptım işte yarın sabah erkenden gdicem oraya booyle işte hulyacmm
hulyammm şimdi sen de kırmızılar gelnce başlıcsknn ayy hadi bakalm senn de bu igne kontrol sureci sular gibi gelsn gecsn inşşşşşş ...sonu da çok ii olsunnnnn ben de çokkk heycnlym senn içinnnnsizler yolu yarısına geldiniz ben daha başlayamadım:26::26:kırmızılar gelsin diye bekliyorummm bakalım bu gün yada yarın gelir herhalde aslında yarın oruç tutmak istiyorum ama inşallah perşembe gelirrrrhayırlsısı artık
senin için ve duygu için çok heycanlıyım ben şimdiden inşsallah iyi haberlerini duymak nasip olurrr
canım bence geçmişi unutmaya çalış çünkü bu seni üzmekten başka birşey yapmaz bende diyorum bazen ilk tüp bebeğim tutsaydı şimdi 6-7 aylık olacaktı yerlerde sürünecektiama olmadı allah nasip etmedi şimdi ikincisi için tekrar kendimi toplayım yeniden bir yola çıkıyorum belki aynı hayal kırıklığını bir daha yaşayacağım amam korkmuyorum allah ne yazdıysa o canım değiştirma şansımız yok...elbet olacak birgün buna iananmak en önemlisi sende öyle yap kendini topla ve yeniden bebek için çalışmalara başla
duygum canım çok iyi haberler bunlar denek yarın bebişler olmaya başlayacak sonrada gelip annesini göbüşine konacak...allah inşallah hepimize hamileyiz diye yazmayı nasip ederrrr
kizlar bi sey sorucam, biliyorum hepimiz bu tarz seyleri surekli yasiyoruz ve alistik artik ama yine de sorayim dedim.
dun boyle sol bacagimi kaldirinca filan sol kasigim agridi, yururken falan bi sey yok, hatta bugun daha az, ama dun baya boyle oturgdugum yerden bacagimi kaldrnca filan agri giriyordu.
kasik agrisi tabi bi cok seyden olabilir, ben bu ay hayit cayi iciyordum, yumurtaya iyi gelir diye.
inanir misiniz ne bat imi ne de tam yumurtladgm gunu biliyorum.
gecen hafta sag yumurtaligim agridi boyle bi kac gun, cumartesi seffaf akintim olmustu, en cok yumurtalik agrim da cumartesi oldu sanirim.
ama bugun hala uzayan akinti geliyor, seffaf degil ama devam ediyor yani,
sanirim hayit cayi ictigim icin baya uzun surdu yumurtlama belirtilerim.
ay valla zaten iyice sasirdim artik ne yapicagimi, agustos ta turkiyeye gidecegiz, gitmeden hamis kalabilseydim,
simdi tr de akrabalar komsular herkes sorcak bebek yok mu diye.
neyse Rabbim buyuk her seyin en hayirlisini O bilir..
sizlerin de basini agrittim, kusuruma bakmayin..
cok optum...
Canlarımmmmm benimm bilg buldum bulmuşken yazayım dedim smear sonucumu aldım rahim ağzında bişey görülmüş ama önemli bir durum yok kanser falan değilim çok şükür:)Ankaradayım hala birkaç gün sonra istanbula gideceğim nasipse adam akıllı tedavimi orda göreceğim.İnşallahh bebiş haberlerinizi alırım tek tek sizleri çok seviyorum iyiki varsınızzz>:)
Canlarımmmmm benimm bilg buldum bulmuşken yazayım dedim smear sonucumu aldım rahim ağzında bişey görülmüş ama önemli bir durum yok kanser falan değilim çok şükür:)Ankaradayım hala birkaç gün sonra istanbula gideceğim nasipse adam akıllı tedavimi orda göreceğim.İnşallahh bebiş haberlerinizi alırım tek tek sizleri çok seviyorum iyiki varsınızzz>:)
Kizcelerrrrrr merhaba,
Duygunun toplama işlemi olmuş
Teyzeleri 10 tane yumosumuz var
Hala serum takılı ama suan iyiymis duygum
Sizlere haber vermemi istedi
Cok opuyorum hepinizi
Kizcelerrrrrr merhaba,
Duygunun toplama işlemi olmuş
Teyzeleri 10 tane yumosumuz var
Hala serum takılı ama suan iyiymis duygum
Sizlere haber vermemi istedi
Cok opuyorum hepinizi
huzurummmm çok teşekkür ederm btanemmm topge hber verdgnn içinnnnnnnnn
hulyammm mrk edersn blıormmm ondan hemen msj attm huzurma o da saolsnn verdi hberrr ben geldm ve iim çok şükür eşim gtti ilaçlarımı almaya agrım çok haff oluo ara ara agrı kesici igne attılar etksi gecnce minoset içicem kanama falan da olmadı çok şükür olsa da leke şeklnde çook az olurmş
sabah dokuzu çeyrek kala bi uyuttular dokuzu yirmi gece btti işlem ... sonra funda drum geldi yanma on tane yumurta topladk kalitesiyle ilgili bilgisi sonra vericez dedi nasl sevndm anlatamam cunku on rakamını ilkk defa duydumhep kontrollerde altı yedi dıolardı incir de yedm ben igneler olurken hem taze hem kuru onun etksi bu heralde cumartesi transferm olcak kızlarr yarın arayıp yne bilgi vercklermş ben de size hber vercm he bu arada asprin de dahl bi kaç ilaç verdler bi de vajinanl jel bunları kullancakmşm gebelk hberi duyana kadar heralde tutunması için bu ilaçlar eşim getrnce bakıcm reçetelerine ...
aysunummmm cnmmm saoll btanemmmm hadi inşşşşşşş ilk müjdeleri biz vercz sonra kızlar gelckkk arkamzdan epinizi çooook sevyrmmmm hep ii hberler duyalm hepmzden ayrı ayrı inş en kötü gunumuz boyle olsunnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım çok sevindim
maşallah yumoşlarımıza
iyi olmasına çok sevindim herşeyin..
dualarımız seninle duygum
sen nasılsın huzur canım bebişin nasıl..
hülya canım kırmızıların ne alemde geldi mi?? inş.bi 9 ay gelmezler cnm..
ya duygu hadi ilk adımı attı sonu da güzel olucak inallah..arkasından da bizler gidicez cnm.
gülbebek cnm geçmiş olsun tatlım..tedavini olup çabucak gel inşallah.sonrada bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?