Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

çok sevindim canım netin bağlanmasına artık daha sık yazmaya başlarsınnnn
demek adetin geçiktiii inşallah iyi haberlerini alırız canımmmm
benim hsg geden sonra erken olmuştu duygununda öyle oldu
inşallah senin ki bebeişten dolayı geçikmiştirrrr:))

Son düzenleme:

evet hulyam girerim artık..
yok canım bebişten değildir diye düşünüyordum zaten ve bu sabah geldi kırmızılarım tam 5 gn gecikmeyle..
bugün dr arıcam adetin 5.günü kolomen başlatıcaktı..15-16.günde aşılama yapılcak bakalım.

ya kızlar temmuzda bizim aşılalamız var ya..bu yüzden biz zonguldakta kalmak zorundayız..
ancak temmuz 15 de de yengemin kızkardeşinin düğünü var ankarada hep gelirim düğününe demiştim ancak aşılama yaptırmak zorundayım yani gidemeyeceğim..
ancak aşılama yaptırcaz diyemeyeceğim için telde yalan söylemek durumunda kaldım..ve çok üzüldüm yalan olduğunu anlamışlardır belkide..offffff sürekli gördüğüm kişi olmasa umursamam ancak görüyorum..aşılamayı da erteleyememvallahi artık abimi arayıp söyleyeyim diyorum o bana çok kızıyor kızın düğününe gitmeyeceğim diye..acaba ben mi abartıyorum??

Günaydın cnm,,hoşgeldin,, kırmızılar gelmiş,tedavin de hayırlı olsun,,bebiş getirsin...bence evde dinlen,abine anlatabilirsin durumu eğer çok kızıyorsa... sonradan gitmeseydim de yapmasaydım da demezsin...

günaydın canım demek geldi ha kırmızılar sağlık olsun inşallah bu aydan itibaren 9 ay gelmezlerrrr...
bu ay bizim için çok heycanlı olacak sen ve dygu başladınız tedaviye bende peşinizden geliyorum su da temmuzda başlayacaktı sanırım inşallah hepimiz güzel haberler veririz...
eğer ki abin durumuzu biliyorsa söyle tabi canımmm ama kimse bilmiyorsa bilmelerinide istemiyorsan çok fazla takma kafana derimmm...önemli olan şuanda bizim durumumuz hiç bir şeyi kafamıza takmayıp huzur içinde tadaviye başlamamızzz lazımmmm....

Kızlar ben geldim adet oldum doktora gittim.kucuk bı kist oluşmuş bu yumurtam çatlamamış henuzhormonlarim düzene girmediği için dgmkontrol hapı verdi bu arada dünya kadartest verdim genetiklerimize ve kan pihtilasmama bakılacak sonuclar buraya çıkıyormuş buarada sen ikinci adetini olursun yola devam ederiz dedi bide doktor sende pko yok dedi sadece kilo alınmana bağlı yumurta tembelliği ki hamile kalmışın ve gene kalicaksin bulaşar stres yaparsan olmaz dedi lütfen bana öbür ay yeni bebek istediğini düşünerek gel dedi bende havaliler böle bu ay bebis düşünmüyoruz oyuzden korunucazO bende havaliler böle kızlar ins hersey güzel olur hepimiz için bahar anneleri oluruz hepberaber öle hissediyorum öle dua ediyorum hepinizi cok seviyorum aysinin seninde aşılaman şimdiden hayırlı olsun ins hemencik gelsin kuzun

Günaydın cnm,,hoşgeldin,, kırmızılar gelmiş,tedavin de hayırlı olsun,,bebiş getirsin...bence evde dinlen,abine anlatabilirsin durumu eğer çok kızıyorsa... sonradan gitmeseydim de yapmasaydım da demezsin...
merhaba canım çok sağol..inşallah hepimiz sırayla hamile kalırız hep beraber..
sen nasılsın iyisindir inşallah görüşmeyeli..
annemle konuştum abime anlatamıyorum aşılama yapacağımızı ama sen güzel bi zamanını bulursan üstü kapalı anlat benim üzerime gelmesin dedim..
oda anlatmış içim rahatlamış oldu..ne yapalım dediğiniz gibi aşılama daha önemli..

evet hulyam geldi kırmızılar..inşallah bu sondur.hayırlısı olsun cnm bnm.
hallettim şükür hulyam abimle ben konuşamazdım annem konuştu halletti sağolsun..içim daha rahat şimdi sadece aşılamayı düşünüyorum.

bugün dr.mı aradım adetimin 5.günü yani pazar günü kolomene başlıyorum günde 2 defa.
haftaya cuma gününe de randevuyu verdi bakalım hayırlısı olur inşallah..
açılışı yapıyoruz hep beraber hamile kalırız inşallah allahın izniyle..
can yoldaşlarım iyi ki varsınız..

yoluzunum canım tabiki aşılaman bir kez tuttu bir daha tutacak inşallah..
moralimizi yüksek tutuyoruz hep beraber birbirimize umut oluyoruz.
bizde başlıyoruz bakalım Allahım inşallah yüzümüzü güldürür..

merhaba kizlar,
masalllahhh herkes tedavilere basliyormus ne guzel :)
ins guzel haberlerinizi aliriz sirasiyla ins.

ben de kendime 70000 ihlas suresi okumaya karar verdim, 5bin tane oldu. bakalim yavas yavas okuyorum.
ins Rabbim hakkimizda en hayirlisini nasib etsin..
bize haber verin mutlaka gelismeleri olur mu? hem bize umut olur.. hem de hep beraber dua ederiz..

iyiyim cnm sağol...rapor çıkacakmı onu merakla bekliyoruz işte.üroloji doktoru karar verecekti,yarın gidicez bakalım inş olumlu sonuçlanır. onun dışında temmuzu bekliyorum.ortalarına doğru tedavim başlar inş aksilik çıkmazsa... iyi olmuş annen söylemiş.. rahatlamışsın...

testlerin temiz çıkmasına çok sevindim canımm..
kan pıhtılaşması sorununu da hamilelikten önce öğrenmiş olman iyi olmuş hamilelik olduğunda kontrol altına alınabilir.için rahat olsun hulyam.
bende geçmişi tam okuyamadım ama ara ara bakınoyurm.
gülbebeğimin problami çıkmış sanırım inş.bir an önce tedavi olup gelir gülüm.

hoşgeldin canım.Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..
evet temmuz ayı hepimiz için önemli bir ay oldu..tedaviye başlıyoruz bakalım.
inş.güzel sonuçlar alırız hepimiz.
senden ne var ne yok.?

anladım canım eşinde varikosel çıkmıştı değil mi..sanırım ameliyat olup olmayacağı henüz belli değil dimi.?
inşallah güzel haberlerle gelirsin sedacım.
temmuz ayı hepimize umut olsun

Duygum hayırlı olsun canim
Gelişmeleri okutacağım
Her sey yolunda gidecek inşallah

Aysun senin de yeni evin hayırlı olsun
Sonuçta tedavi icin düğüne gidemeyeceksin
İcini rahat tutarsan karşındakiler de bunu hisseder
Başka bir zaman onun yanında olursun artik

anladım canım eşinde varikosel çıkmıştı değil mi..sanırım ameliyat olup olmayacağı henüz belli değil dimi.?
inşallah güzel haberlerle gelirsin sedacım.
temmuz ayı hepimize umut olsun

rapor için gittiğimiz üroloji doktoru 3.derece varikosel olduğu için ameliyat dedi,tüp demedi,ameliyat için gün alın filan dedi,,,, hep aksilikler çıkıyor hayırlısı diyoruz bilmiyorum sonu ne olacak... aylar önce gttiğimiz doktor az varikosel var ameliyata gerek olmaz demişti,,etki etmez demişti,,, yoksa daha önce ameliyat olup beklerdik,,, rapor çıkmasa da artık tüp yaptırıp ondan sonra ameliyat olacak herhalde eşim...Allah herkese sabır ve kolaylık versin bu yoldaa....

selam eski dostlar nasılsınız...

duygu aysun gülbebek yoluzun birsum ve hatırlayamadıgım diğer arkadaslar nasılsınız

ben uzun süre yoktum

eşimde varikosel cıktı ve amelıyat oldu

1ay oldu amelıyat olalı

bakalım ne olacak

doktor 3-6ay arası süre verdi

2ay sonra test tekrarlayacak

keçiboynuzu kürüne başladık..umarım işe yarar..

sizlerde ne var ne yok

duygu tüp bebek olayına girişmişsin allah yardmcn olsun muradına erersiin inşllh

şaka maka ama gecen sene mayıstan beri bebek istiyorduk 1seneyi geçmiş

cevremdeki herkes hamile kaldı..rabbim bana da bize de nasip etsin

hoşgeldin canımmmm
inşallah herşey iyi olur ve en kıza zamanda sende hamiş kalırsınnnnnnnn
çevrene aldırış etmemeye çalışşş yoksa kafayı yememek pek mümkün olmuyo

mrhaba canım çok teşekkür ederim..
evet düğünden falan vazgeçtim zaten sadece tedavimi düşünüyorum..
Amin canım Allah yardımcımız olsun..
varikosel ameliyatından sonra sperm sayısında ve hızında artış oluyormuş..
hayırlısı olsun..sonuçta hamile kalmamıza tek sperm sebep olacak..
Yeterki rabbim ol desin..
moralini yüksek tut cnm bnm.herşey çok güzel olacak...

seyyahım tatlım nerelerdesin..
çok geçmiş olsun eşin ameliyat olmuş.
inşallah herşey düzelecek artık.
evt bizimde tam geçen yıl mayısta başladı bekleyişimiz.
umutla bekleyişe devam edeceğiz.
biz de aşılamaya başlıyoruz bu ay.aşılamanın olasılığı düşük ama öncelikle denemek gerekirmiş..
öpüyorum cnm bnm özletme kendini gel arada.

kızlar duygudan haberiniz var mııııııı:44::44::44:4 gündür hiç gelmedi merak etmeye başladımmmmmmm:18::18::18::18:

canlarmm geldmmm arkdasım burda da vala gezıorz tozuorz arada merkze de ugruorm kontrole boyle hızlı ve eglenceli gecıo bu surec tahmn ettgmden ii gecıo şükür arkdasım da saolsn o da destek oldu bana ii ki gelmiş kendmle de çok kalmadgm için çok kurmuorm kafama ii oldu ...tedavi yolunda nasipse haftaya toplama olcak yne ugrarm kızlar arada opyrmmm hepnziii görşrzzzzzzz beni duasız bırakmayın sizi çook sevyrmmmmmmmmm

hoşgeldin canımmmm
inşallah herşey iyi olur ve en kıza zamanda sende hamiş kalırsınnnnnnnn
çevrene aldırış etmemeye çalışşş yoksa kafayı yememek pek mümkün olmuyo
çevreyi salladığım yok ama içimdeki sesleri susturamıyorum
rabbim nasip etsin hepimize
nasıl bir derttir nemenem bişidir anladım...
aysun az biraz kafama takmayım diye girmiyrdm
ama bi şey değişmedi
eşim amelıyat oldu işte
bekliyoruz sabırla
içten içe yiyorum kendimi ama
allah büyük..bizim de yüzümüz gülcek inşllh
inşllh ilk girişiminle hamile kalırsın
ne yıpratıcı sürecmiş ya
haber ver mutlaka canım

ay duygu
allah yardmcn olsun
hayaline umuduna kavusursun inşllh
sen hep pozitifsindir ama yine de olabildiğince relaks ol dualarm seninle..

datlum tedavin hayırlı ve bebişli olsun inşallahhh...
bol bol kaliteli yumoşun embriyoların olsun sımsıkı tutunsunlar annelerine inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…