Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

o heyecan ve umut lazm zaten kanmca
kızlar o denilen 1500 lü rakamlarda rahim filmi falan da mı var acaba..

yok cnm smyranada ilaçlar artı aşılama 1250 tl....

kızlar ben kırmızıların yolunu gözlüyorum ya o da inatla gelmiyo malesefff sanırım ben haftaya ancak başlarım iğnelere
aysunnn bence sen şansılın canım ya bizim 1 denemeye vereceğimiz parayla sen 5 kere aşılama yaparsınnnist da çok pahallı kızlar aşılama 1000-1500 arasıı
eminenin eşi rahatsızmış bugün öğrendim bende allah acil şifa versin çok üzüldüm
meganın da başı sağ olsun allah sabır versinnnn
bu arada yolözümün aşılaması tutmuşdu düşük mü yaptı ooo
sanırım girmediğim zamanlarda çok şey kaçırmışımmm

yoluznu blmıomuydun sen hulyamm :44::44: ozim var ya o bizim yoluzun evt oyle oldu maalesef ... şimdi batı beklıo o da ben de mrk edıorm onu ...
senn de gelck hulyam ya gec olsun guc olmasn vardır bi hayır ....

yoluznu blmıomuydun sen hulyamm :44::44: ozim var ya o bizim yoluzun evt oyle oldu maalesef ... şimdi batı beklıo o da ben de mrk edıorm onu ...
senn de gelck hulyam ya gec olsun guc olmasn vardır bi hayır ....

aaaa bilmiyordum ben onun olduğunu:26::26:inşallah en kıza zamanda tekrar kavuşur bebeğineee
eşime diyorum ki bu akşam bi test yapayım ben tek çizgiyi gördükden 2 saat sonra gelir kesinbu güne kadar hep öyle oldu çünkü hormonlarımın bir oyunu olsa gerek bana

bence de yap çıksn ak kara zaten artık uzlme boyutunu gectk çoktan gör bak nasl gelıo hemenceck

neyseki yarından sonra rahatım canım 1 aylık izine çıkıyorummmm

ohhh süperrrr bu izin çok guzel gececek inşşşşş

bence de yap çıksn ak kara zaten artık uzlme boyutunu gectk çoktan gör bak nasl gelıo hemenceck

ohhh süperrrr bu izin çok guzel gececek inşşşşş

inşallah güzel geçer canım
ağrı başladı afifden duydu sanırım sesimiinşallah bu akşam gelirde cumartesi başlarım iğnelerime
duygum totondan yediğin iğneler ağrı yaptı mııı?benim ilkinde çok ağrımıştııı ve acıyordu artı oturamıyordum resmen üstüneee

kızlar sizi seviyorum biliyosunuz..
irtibatta olalım

irtibatta olalım
megimmm ben gelşmeleri diger topge de yazıorm senden hiç bi zaman kopmadıkk biz kopmayızz da bitanesinn sen herşey ii olcak ferah tut o guzel yuregini
totodan yemedm yawrum igne ben göbek çalştılar bende bol bol onlar da agrı yapmadı ama ilk yaptgm yer acemlk olmş mosmor oldu kollarm da mosmor hep kan almaktan bi görsenz tam gaziyim ama herşeye deger sonuna kadarr

Son düzenleme:

anladım canım ben yemiştim ve galiba yine yiyeceğimmmmmmama olsunnnn bebişler gelsinde ben herşeye razıyımmmm

kızlar yazamadım sizlere cevap..
dışarı çıkmam gerekiyor acilokuldan arkadaşım aşağı iniver biraz dedi bekliyor.
akşama girerim sanırım..giremezsemde yarın gelişmeleri yazarım..

hulya-duygu-megi öpüyorum hepinizi..görüşürüz

irtibatta olalım

bende seni seviyorum canımmm
inşallah 1 ay sonra hamileyim müjdesini verip eski topiğime tekrar yazmaya başlarımmm
ama sakın bize kırılma olur mu diğer topiğe yazmıyorum diye çünkü ben gerçekten çok kötü olmaya başlamıştım ve o yüzden kk ya girmeyi bile bırakmıştım bir aydır tekrar yazmaya başladım oda tedaviye başladığım içinnn bu işde pskoloji çok önemli...ben orayı hep takip etmeye çalışıyorum sadece yazmıyorum şimdilikkk inşallah hamile kaldığımda yazmaya başlarım tekrar
hepinizin yeri bende ayrı ayrı çok özel ve kıymetli

göşrzzzzzzzzzzz aysunummmmmmmmmmm cnmmmmmmmmmmmmm

canım sizin rapor neden çıkmadııı
ameliyat olmasını mı tavsiye ettiler:44::44:

evet cnm solda baya varikosel varmış .ilk önce ameliyat dediler,ondan sonra olmazsa tüp bebek,, biz bu ay deneme yapcaz ondan sonra ameliyat düşünüyooruz... aama rapor verseler ellerine mi yapışacaktı yani,, bu ay gttm muaynee filan oldum diğer belgeleri hazırladım..çıkar diye düşünüyoduk..hayal kırıklığı oldu baya.. ameliyat olsa doğal yoldan olur belki tekrar tıkanma ihtimali de var... kafa karışık baya yani anlyacağınız...tüp bebek yoluna girmişken yapalım diyoruz.inş ozaman spermlerde sorun olmaz çıkarlar....

hakkınızda hayırlıs olsun canım inşallah bebişin ilkde denemede gelir de ameliyatı ikinci için düşünürsünüz
tüp bebek merkezi seçerken çok dikkat edin kızlar bu gün topikde bir yazı paylaşmışlar gördünüz mü bilmiyorum işi resmen ticarede döktükleri orta çıkmış merkez hakkında arştırma çıkmış..ankarada bir merkez normol insanları tüp bebek merkezlerine yönlendirip para alıyolarmış ve merkezin başındaki dr lar da prof...yazıklar olsun diyorum bizim sağlığımızla oynadıkları yetmiyor gibi hem maddi hem manevi herşekilde bizi yıpratıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…