o heyecan ve umut lazm zaten kanmcaöyle canım doğru söylüyorsun..burdaki dr baya iyi bi dr aslında.buralarda ün yapmış..çalıştığı merkez donanımlı değil ama kendisi baya iyi.
kader kısmet duygum dediğin gibi..
içimde büyük bir umut ve heyecan var zaten cnm bnm
kızlar o denilen 1500 lü rakamlarda rahim filmi falan da mı var acaba..
hulyam yaa ben senn patrondann tırsıom vallaa :26:
kızlar ben kırmızıların yolunu gözlüyorum ya o da inatla gelmiyo malesefff sanırım ben haftaya ancak başlarım iğnelere
aysunnn bence sen şansılın canım ya bizim 1 denemeye vereceğimiz parayla sen 5 kere aşılama yaparsınnnist da çok pahallı kızlar aşılama 1000-1500 arasıı
eminenin eşi rahatsızmış bugün öğrendim bende allah acil şifa versin çok üzüldüm
meganın da başı sağ olsun allah sabır versinnnn
bu arada yolözümün aşılaması tutmuşdu düşük mü yaptı ooo
sanırım girmediğim zamanlarda çok şey kaçırmışımmm
patron bu ara yok canım burdaaaa
yoluznu blmıomuydun sen hulyamm :44::44: ozim var ya o bizim yoluzun evt oyle oldu maalesef ... şimdi batı beklıo o da ben de mrk edıorm onu ...
senn de gelck hulyam ya gec olsun guc olmasn vardır bi hayır ....
işte onu bi bleblsem bi cam taktraym sizi oraya benn
bence de yap çıksn ak kara zaten artık uzlme boyutunu gectk çoktanaaaa bilmiyordum ben onun olduğunu:26::26:inşallah en kıza zamanda tekrar kavuşur bebeğineee
eşime diyorum ki bu akşam bi test yapayım ben tek çizgiyi gördükden 2 saat sonra gelir kesinbu güne kadar hep öyle oldu çünkü hormonlarımın bir oyunu olsa gerek bana
neyseki yarından sonra rahatım canım 1 aylık izine çıkıyorummmm
bence de yap çıksn ak kara zaten artık uzlme boyutunu gectk çoktangör bak nasl gelıo hemenceck
ohhh süperrrrbu izin çok guzel gececek inşşşşş
megimmm ben gelşmeleri diger topge de yazıorm senden hiç bi zaman kopmadıkk biz kopmayızz da bitanesinn sen herşey ii olcak ferah tut o guzel yureginikızlar sizi seviyorum biliyosunuz..
irtibatta olalım
totodan yemedm yawrum igne ben göbek çalştılar bende bol bol onlar da agrı yapmadı ama ilk yaptgm yer acemlk olmş mosmor oldu kollarm da mosmor hep kan almaktan bi görsenz tam gaziyiminşallah güzel geçer canım
ağrı başladı afifden duydu sanırım sesimiinşallah bu akşam gelirde cumartesi başlarım iğnelerime
duygum totondan yediğin iğneler ağrı yaptı mııı?benim ilkinde çok ağrımıştııı ve acıyordu artı oturamıyordum resmen üstüneee
megimmm ben gelşmeleri diger topge de yazıorm senden hiç bi zaman kopmadıkk biz kopmayızz da bitanesinn sen herşey ii olcak ferah tut o guzel yuregini
totodan yemedm yawrum igne ben göbek çalştılar bende bol bol onlar da agrı yapmadı ama ilk yaptgm yer acemlk olmş mosmor oldu kollarm da mosmor hep kan almaktan bi görsenz tam gaziyimama herşey deger sonuna kadarr
megimmm ben gelşmeleri diger topge de yazıorm senden hiç bi zaman kopmadıkk biz kopmayızz da bitanesinn sen herşey ii olcak ferah tut o guzel yuregini
kızlar sizi seviyorum biliyosunuz..
irtibatta olalım
kızlar yazamadım sizlere cevap..
dışarı çıkmam gerekiyor acilokuldan arkadaşım aşağı iniver biraz dedi bekliyor.
akşama girerim sanırım..giremezsemde yarın gelişmeleri yazarım..
hulya-duygu-megi öpüyorum hepinizi..görüşürüz
canım sizin rapor neden çıkmadııı
ameliyat olmasını mı tavsiye ettiler:44::44:
evet cnm solda baya varikosel varmış .ilk önce ameliyat dediler,ondan sonra olmazsa tüp bebek,, biz bu ay deneme yapcaz ondan sonra ameliyat düşünüyooruz... aama rapor verseler ellerine mi yapışacaktı yani,, bu ay gttm muaynee filan oldum diğer belgeleri hazırladım..çıkar diye düşünüyoduk..hayal kırıklığı oldu baya.. ameliyat olsa doğal yoldan olur belki tekrar tıkanma ihtimali de var... kafa karışık baya yani anlyacağınız...tüp bebek yoluna girmişken yapalım diyoruz.inş ozaman spermlerde sorun olmaz çıkarlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?