Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

bu rapor işi cnmı sıkıo ama ben bu işi başbakanlıga kadar yazcm şu tedavi işleri bi bitsn görrsnz bak sezeryan ve kurtajla ugraşıolar ama bu sorunu da gözden kaçırmamalılar infertilite çook arttı ve tüptü aşılamaydı çok maliyetli şeyler herkesin gücü yetmeyeblr devletn daha çok destek olması lazm bence bak görün el altcam ben bu işte cumhurbaşkanlga kadar yazarm gerekrse kendimi tek hiçbi zaman düşnmedm düşnmem de bu sorun artıo vee birileri bunu farketmeli

sedacım dualarım sennle bi tanemm inşşş ii olcak herşey yuksek moralle gir tedaviye herşey hepmz için çook guzel olcak inşşş

bende öpüyorum çok,görüşürüz aysunum

anlıyorum seni..
inşallah gelicekler bebeler arka arkaya
canım hülyacım,özletme kendini

inşallah dediğin gibi olur cnm 2.doğal yoldan gelir..yazıyı ben de okudum.kime güveneceğimizi şaşırdık artık bu dünyada..

aynen dediğin gibi 3 5 çocuk yapın diyorlar ama biz 1 tanesi için başta manevi sonra maddi yıpranıyoruz... gerçi rapor için gittiğim üniversite hastanesinde raporlu tüp bebek 450tl raporsuz 1750,,aşılama 50 tl...biz için tüp bebek merkezlere göre uygun ama onu orada yaptırmakta da zorlananlar var,,Allaha şükür ikimizde çalışıyoz kredli de olsa ödeyecegz. ama dediğin gibi her yer çok kalabalık,,, çok yaygın bir hastalık oldu ve bundan da çıkar sağlamaya çalışanlar da olabilir.devletin bu konuya da değinmesi lazım olumlu yönde,,destekleyici olması lazım.

BU Arada temizlik yapıyorum ara verince gelip bakıyoruz..oyüzden geç cvp yazıyorum..kusura bakmayın....
bakıyoruz demişim Allah mı söyletti ne. biri daha mı var benle...Amin :)

Son düzenleme:

yaniiiiiiiiiii yapıolar ama binbir dereden su getirerek mesela bak biz geldk tüp bebek merkzne dr şak tüp dedi devlette de bu olablmeli altı ay kaybetrıolar insana yok üç ay ilaçlarla takp yok üç aşılama sonra rapor sonra tüp çokk uzatıolar bi de ozel yerlerde de indrm yapmalılar bence en azından ilaçları devlet odemeli yok el atcam ben bu konuya

cnm sen nerdeydin il olrak ? ne zaman başlıosnz tüpe şimdi ? inşşş cnm bnm allah soyletmştrrrr hepmz arka arkaya hamiş kalcz inşşşşşşş

hb canım..1 seneye yakındır düşünüyoduk.sonra doktora gittik çünkü adet düzensizliğim vardı.gecen kasım ayında falan pkolu olduğumu öğrendim.ilk klomeni nisan ayında kullandım vücudum aşırı tepki verdi hapa ve çok yumurtam oluştu tehlikeli bi gebelik olmasın diye o ay iğne vurulmadım ve sonra kist oluştu bide onla uğraştım.haziranın ilk başlarında içtim içerken adet oldum : ) şimdi temmuza kaldı ümidimiz adet olmayı bekliyorum..inşallah hayırlısı neyse olur hepimizin hakkında..

hb : ) bu benim 3.cü denemem olcak ilkinde kist oldu 2.sini kullanırken adet oldum..inşallah bu ay hayırlısıyla olur..

İnşallah bu ay olur cnm,,, sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın...

kocaeli deyim cnm. istanbulda umut tüp e gidicez 14 ü16 sı gibi başlıcam kısmetse.. şimdi sen transfer için haber bekliyorsun değil mi?

geldi geldi hberm cumartesi onbirde transferm...

Canim benimmmmmm
Yumoslar artik bebis olmusssss
Bekliyoruz onları heyecanla
Duygum ya valla her şeyi pozitif atlatiyorsun
Maasallah sana canim benim
Eminim hamileliğin de keyifli geçecek
Bak kızım arkadas bekliyor
Haftasonu bebislerini al gel

mis gibi yeni bi topik hayırlı olsun inşallah çok ama çok kısa zamanda bol bol müjdeler yağsın

mis gibi yeni bi topik hayırlı olsun inşallah çok ama çok kısa zamanda bol bol müjdeler yağsın
saolllllllllllllllllllllllll senn de yazman ii oldu şifacım ugur getr inşş bizeee takp edıorm ben seni ve çoooook sevndm hamişlgne ben de tüp bebek tedavsndeym cumartesi transferm var dua et bana e mi
kuzummmm ne guzel şeyler yazmşsn oyle hakikaten bak kafamı çok takmadm bu sfer bi de kalbimi ferah tutuorm ii gdıo çok şükür herşey sonu da ii olsunnn inşşş inşşş huzurum inşşş artık daha rahat bırakmayı ogrendm kendimi inşşş bunn olumlı sonçlarını alrmm
merhaba kızlar nasılsını bakim??
birsummm cnmm iiz sen naslsnz yoktun bi süredirr iisn demi ? iiz cnm yaa yolnda çok şükür herşey bnm de dün toplama oldu on yumrtanın 6 tanesi döllenmş cumartesi transfer var toplamadan sonra agrım oldu yeni yeni gelıorm kendme çok şükür boyle işte cnmm bnmmm

Son düzenleme:
canım bismillah dedim bebeğimle uğur getireyim hepinize dedim umut olayım inşallah ve çok sevineceğim bol bol müjdeler aldıkça inşallah mutluluklarımız katlanacak hayırlı olsun tatlım tedavin inşallah test gününde müjdeni almak nasip olsun inşallahhhhh çok dua edicemm sana ve tüm bekleyen , isteyen , özleyen arkadaşlarıma hepimizin hamileyim mesajını okumak iyi gelecek hepimize

ayyy poztff enerjiiinnn ne guzelll geldii cnmm bnmm o guzell yuregneee saglıkkk aminnnnnnnnnnnnnn cnmmmmmmmmmmmmmmmm bnmmmmm inşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…