evet cnm solda baya varikosel varmış .ilk önce ameliyat dediler,ondan sonra olmazsa tüp bebek,, biz bu ay deneme yapcaz ondan sonra ameliyat düşünüyooruz... aama rapor verseler ellerine mi yapışacaktı yani,, bu ay gttm muaynee filan oldum diğer belgeleri hazırladım..çıkar diye düşünüyoduk..hayal kırıklığı oldu baya.. ameliyat olsa doğal yoldan olur belki tekrar tıkanma ihtimali de var... kafa karışık baya yani anlyacağınız...tüp bebek yoluna girmişken yapalım diyoruz.inş ozaman spermlerde sorun olmaz çıkarlar....
kızlar yazamadım sizlere cevap..
dışarı çıkmam gerekiyor acilokuldan arkadaşım aşağı iniver biraz dedi bekliyor.
akşama girerim sanırım..giremezsemde yarın gelişmeleri yazarım..
hulya-duygu-megi öpüyorum hepinizi..görüşürüz
bende seni seviyorum canımmm
inşallah 1 ay sonra hamileyim müjdesini verip eski topiğime tekrar yazmaya başlarımmm
ama sakın bize kırılma olur mu diğer topiğe yazmıyorum diye çünkü ben gerçekten çok kötü olmaya başlamıştım ve o yüzden kk ya girmeyi bile bırakmıştım bir aydır tekrar yazmaya başladım oda tedaviye başladığım içinnn bu işde pskoloji çok önemli...ben orayı hep takip etmeye çalışıyorum sadece yazmıyorum şimdilikkk inşallah hamile kaldığımda yazmaya başlarım tekrar
hepinizin yeri bende ayrı ayrı çok özel ve kıymetli
hakkınızda hayırlıs olsun canım inşallah bebişin ilkde denemede gelir de ameliyatı ikinci için düşünürsünüz
tüp bebek merkezi seçerken çok dikkat edin kızlar bu gün topikde bir yazı paylaşmışlar gördünüz mü bilmiyorum işi resmen ticarede döktükleri orta çıkmış merkez hakkında arştırma çıkmış..ankarada bir merkez normol insanları tüp bebek merkezlerine yönlendirip para alıyolarmış ve merkezin başındaki dr lar da prof...yazıklar olsun diyorum bizim sağlığımızla oynadıkları yetmiyor gibi hem maddi hem manevi herşekilde bizi yıpratıyorlar
bu rapor işi cnmı sıkıo ama ben bu işi başbakanlıga kadar yazcm şu tedavi işleri bi bitsn görrsnz bak sezeryan ve kurtajla ugraşıolar ama bu sorunu da gözden kaçırmamalılar infertilite çook arttı ve tüptü aşılamaydı çok maliyetli şeyler herkesin gücü yetmeyeblr devletn daha çok destek olması lazm bence bak görün el altcam ben bu işte cumhurbaşkanlga kadar yazarm gerekrse kendimi tek hiçbi zaman düşnmedm düşnmem de bu sorun artıo vee birileri bunu farketmeli
sedacım dualarım sennle bi tanemm inşşş ii olcak herşey yuksek moralle gir tedaviye herşey hepmz için çook guzel olcak inşşş
inşş cnm hoşgeldn aramıza :) klomenle bnm bi arkdas hemen hamiş kalmştı darısı başına inşşşş
inşallah dediğin gibi olur cnm 2.doğal yoldan gelir..yazıyı ben de okudum.kime güveneceğimizi şaşırdık artık bu dünyada..
aynen dediğin gibi 3 5 çocuk yapın diyorlar ama biz 1 tanesi için başta manevi sonra maddi yıpranıyoruz... gerçi rapor için gittiğim üniversite hastanesinde raporlu tüp bebek 450tl raporsuz 1750,,aşılama 50 tl...biz için tüp bebek merkezlere göre uygun ama onu orada yaptırmakta da zorlananlar var,,Allaha şükür ikimizde çalışıyoz kredli de olsa ödeyecegz. ama dediğin gibi her yer çok kalabalık,,, çok yaygın bir hastalık oldu ve bundan da çıkar sağlamaya çalışanlar da olabilir.devletin bu konuya da değinmesi lazım olumlu yönde,,destekleyici olması lazım.
BU Arada temizlik yapıyorum ara verince gelip bakıyoruz..oyüzden geç cvp yazıyorum..kusura bakmayın....
bakıyoruz demişim Allah mı söyletti ne. biri daha mı var benle...Amin :)
merhaba canım hoşgeldin..
ne kadar zamandır bebiş istiyorsunuz.
bende klomen kullanıyorum bu ay ilk kez.
işllah gelsin bebişin çok bekletmeden..
sedacım çok teşekkür ederim cnm.inş.herşey güzel olacak hepimiz için..
hb : ) bu benim 3.cü denemem olcak ilkinde kist oldu 2.sini kullanırken adet oldum..inşallah bu ay hayırlısıyla olur..
inşşşşş cnmmmm üçüncüsünde bebiş geldm ben anne desin inşşşşşşşşş...
hb : ) bu benim 3.cü denemem olcak ilkinde kist oldu 2.sini kullanırken adet oldum..inşallah bu ay hayırlısıyla olur..
yaniiiiiiiiiii yapıolar ama binbir dereden su getirerek mesela bak biz geldk tüp bebek merkzne dr şak tüp dedi devlette de bu olablmeli altı ay kaybetrıolar insana yok üç ay ilaçlarla takp yok üç aşılama sonra rapor sonra tüp çokk uzatıolar bi de ozel yerlerde de indrm yapmalılar bence en azından ilaçları devlet odemeli yok el atcam ben bu konuya
cnm sen nerdeydin il olrak ? ne zaman başlıosnz tüpe şimdi ? inşşş cnm bnm allah soyletmştrrrr hepmz arka arkaya hamiş kalcz inşşşşşşş
İnşallah bu ay olur cnm,,, sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın...
kocaeli deyim cnm. istanbulda umut tüp e gidicez 14 ü16 sı gibi başlıcam kısmetse.. şimdi sen transfer için haber bekliyorsun değil mi?
geldi geldi hberm cumartesi onbirde transferm...
inşşş cnm aysunumm inşşşş bizim de kaynpeder blmıordu o da ogrendi sonnda ve bi de kaç yakın arkdasım blıo onlar da destekler saolsun hatta bnm uniden çok yakın bi arkdasım vardı tam tedavi suresnde geldi bana kalmya tuttum kolundan kontollere onu da götrdmonce hast. sonra gezme tozma deniz ...boyle gecti gtti valla igneler rahattm çok o zaman şimdi evde oturmak zor gelıo azcık neyse pazar gunu annem gelck bakalm ... aysunum aşılamadan bi gun sonra ilişki şansı daha da attrıomş yoluzun soylemşti aklnda blulunsun tatlım
Merhabamerhaba kızlar nasılsını bakim??
saolllllllllllllllllllllllll senn de yazman ii oldu şifacım ugur getr inşş bizeeemis gibi yeni bi topikhayırlı olsun inşallah çok ama çok kısa zamanda bol bol müjdeler yağsın
kuzummmm ne guzel şeyler yazmşsn oyle hakikaten bak kafamı çok takmadm bu sfer bi de kalbimi ferah tutuorm ii gdıo çok şükür herşeyCanim benimmmmmm
Yumoslar artik bebis olmusssss
Bekliyoruz onları heyecanla
Duygum ya valla her şeyi pozitif atlatiyorsun
Maasallah sana canim benim
Eminim hamileliğin de keyifli geçecek
Bak kızım arkadas bekliyor
Haftasonu bebislerini al gel
birsummm cnmm iiz sen naslsnz yoktun bi süredirr iisn demi ? iiz cnm yaa yolnda çok şükür herşey bnm de dün toplama oldu on yumrtanın 6 tanesi döllenmşmerhaba kızlar nasılsını bakim??
canım bismillah dedim bebeğimle uğur getireyim hepinize dedim umut olayım inşallahsaolllllllllllllllllllllllll senn de yazman ii oldu şifacım ugur getr inşş bizeeetakp edıorm ben seni ve çoooook sevndm hamişlgne ben de tüp bebek tedavsndeym cumartesi transferm var dua et bana e mi
kuzummmm ne guzel şeyler yazmşsn oyle hakikaten bak kafamı çok takmadm bu sfer bi de kalbimi ferah tutuorm ii gdıo çok şükür herşeysonu da ii olsunnn inşşş inşşş huzurum inşşş artık daha rahat bırakmayı ogrendm kendimi inşşş bunn olumlı sonçlarını alrmm
birsummm cnmm iiz sen naslsnz yoktun bi süredirr iisn demi ? iiz cnm yaa yolnda çok şükür herşey bnm de dün toplama oldu on yumrtanın 6 tanesi döllenmşcumartesi transfer var toplamadan sonra agrım oldu yeni yeni gelıorm kendme çok şükür boyle işte cnmm bnmmm
canım bismillah dedim bebeğimle uğur getireyim hepinize dedim umut olayım inşallahve çok sevineceğim bol bol müjdeler aldıkça inşallah mutluluklarımız katlanacak hayırlı olsun tatlım tedavin inşallah test gününde müjdeni almak nasip olsun inşallahhhhh çok dua edicemm sana ve tüm bekleyen , isteyen , özleyen arkadaşlarıma hepimizin hamileyim mesajını okumak iyi gelecek hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?