ohhh süper olalım her daimayyy poztff enerjiiinnn ne guzelll geldii cnmm bnmm o guzell yuregneee saglıkkk aminnnnnnnnnnnnnn cnmmmmmmmmmmmmmmmm bnmmmmm inşşşşşşşşşşşşş
ohhh süper olalım her daimartık sana sitres yasak veee bolca dinlenmeye bak vücudunu yorma sakın transferde rahat ol bolca salavat çek ( hatta abdestli ol , bol dualar oku faydası oluyor ) bebeğinin seninle olacağını hayal et hep pozitif ol Rabbim kabul buyursun inşallah herkese o kadar çok duam var ki
evet tatlımm elimden geleni seve-seve yardımcı olmayı çok severimtamamm cnm bnmm dedklerni aynen uyguluycamm Allah razı olsunnn ...insan göbüşnde hissednce o butun zorlukları bi çırpıda unutuo demi şifa Allah hepmze nasip etsnnn inşşşş
evet tatlımm elimden geleni seve-seve yardımcı olmayı çok severimevet ayrı bir duygu ki tarifi bile yok bu tarifsiz duyguyu tüm herkes yaşasın diye hep müjdeler görmek istiyorum bol bol dualar ediyorumm
bak tekrarlıyorum transfer esnasında sakın kasma kendinine kadar serbest bırakırsan vücudunu o kadar fayda :13: sitres tabiki yok moralini yüksek tut ayrı bir mutluluk zaten transfer olayı bu yüzden bol bol salavat , dualar okudukça gevşemene rahatlamana fayda sağlar
aynen canım hatta zor gibi gelecek belki ama mümkünse transfer olduğunu bile unut ki kendinde belirti arama kafayı yorma hep dinlen hep hayal et hep dua et eğer gerekiyorsa pc den uzak durtamam cnm söz kasmak yok hep bu dedklern aklma gelck bol dua ile gececek transferm herrşey de ii olacak inşşş dogru ne kadar rahat ve huzurluysak sonu da oyle olur haklsnnn
aynen canım hatta zor gibi gelecek belki ama mümkünse transfer olduğunu bile unut ki kendinde belirti arama kafayı yorma hep dinlen hep hayal et hep dua et eğer gerekiyorsa pc den uzak dursonra test gününde müjdenle gel bak kafandan çıkarıp atarsan tedavi olduğunu transferi filan çok çok faydalıı bizzat ben yaptım çünkü ve bu süreçte eğer seninle ilgilenecek kimse olmayacaksa benim gibi mümkünse eşin hiç değilse3-5 gün izin alsın seninle ilgilensin
çok sevindim anneciğin bir güzel sebzeler çorbalar hem hafif hem besleyici menüler sunarannem gelck cnm yanmaa valla ben igneler surecnden hep gezdm tozdum oyle ii geldi ki anlatamam hep yedi dıolardı on yumoş olmş zerre kafaya takmadm arkdas da vardı deniz yüzme alşverş takldk hepşimdi evin içinde tabii daha zor ama pcden uzak kalmya çalşçam cunku radyasyon malum grerm ama az grerm hatta ilk üç gün dnlenp sonra az az yürüyşler falan planlıorm yormadan kendimi olur demi ? ben çok evde kalnca afakanlar basan bi tipim de bugun ble yalvardm çıkar dışarı die beni eşime agrım vardı dun toplamadan sonra ii geldi valla temz hava daha iim şimdi sen çokk ii geldn şifacım bana yaa butun tavsyelerini uygulamya çalşçam sozz cnmm bnmmm
çok sevindim anneciğin bir güzel sebzeler çorbalar hem hafif hem besleyici menüler sunarçok sevindim yumoşlarının sayısı gayet güzel en kaliteli olsun hepsi inşallah eğer kalanlar gayet kaliteli elverişliyse dondurt yani gerek kalmasın inşallah ama bebeğine kardeş için belki kardeşlerde inat eder :2: tedbiri alın mutlaka çok sevindim valla güzel başlamışsın gezerek ,tozarak ,eğlenerek işte buuu canım hem radyasyon açısından hemde pc açıpta transferin gününe göre belirti paylaşılan topiklerde takılıpta kendinle kıyaslama sakın diye açma pc diyorum daha çok ilk 3 gün çok dikkat et transferden sonra sürekli yatma tabi ama bolca dinlendir vücudunu sonra yavaş yavaş hareketler yaparsın küçük adımlar at çok da pimpiriklenmeden ama yürüyüşü abartma ne olur ne olmaz inan bana tedaviyi kafadan atarsan çok faydalı olur elişine ilgin var mı bilmem ama varsa elişi ile oyalan komedi v.s. içerikli tv de programlar tercih et moralini ve bedenini üzecek herşey den uzak durarak bi çok şeyi yapabilirsin dikkati elden bırakmayarak
canım benimm güzel yüreğin güzel ve zarifmüthişş yaaa ne yapıcam blıomsn butun bu yazdklarını worde kaydedip çıktı alcam yanıbaşma tutcam okuycam bunları hepp ... hulya da başlıcak tedaviye aysun da seda daa ve dger akrdaslarmm kızzzlarr ii okuyun bak şifanın yazdıklarını aynennnn uygluorzzz tmm mı el işiyle ilgim pek yok ben de degşk degşk dergiler alayım dıodm dekorasyon magazin falan onları okurum mp3me de poztf şarkılar kaydetcm hep onları da dnlermmm
yok cnm ya ben bi sürü tüp bebek topgndeydm ama baktım tutmadkça arkdasların kahroluorm elm varmıo pek artık bakmaya uzluorm cunku bi bu bizm topkte bi de megimn topgndeym gerçkten kıyaslama araştrma yıpratıo insanı saol be şifaa adın gibi ilaç gibi oldu bu akşam bu soyledklern bana allah razı olsn saglıkla da kucagına all o guzel bebişin inşşş biz de tez zmanda yetşlm de hepp brlkte buyutelm bebşlerimizi inşşşşşşşşşşemir_bebek: :
saolllllllllllllllllllllllll senn de yazman ii oldu şifacım ugur getr inşş bizeeetakp edıorm ben seni ve çoooook sevndm hamişlgne ben de tüp bebek tedavsndeym cumartesi transferm var dua et bana e mi
kuzummmm ne guzel şeyler yazmşsn oyle hakikaten bak kafamı çok takmadm bu sfer bi de kalbimi ferah tutuorm ii gdıo çok şükür herşeysonu da ii olsunnn inşşş inşşş huzurum inşşş artık daha rahat bırakmayı ogrendm kendimi inşşş bunn olumlı sonçlarını alrmm
birsummm cnmm iiz sen naslsnz yoktun bi süredirr iisn demi ? iiz cnm yaa yolnda çok şükür herşey bnm de dün toplama oldu on yumrtanın 6 tanesi döllenmşcumartesi transfer var toplamadan sonra agrım oldu yeni yeni gelıorm kendme çok şükür boyle işte cnmm bnmmm
ohh süper maşallah cnm..
inşallah çift embriyoda konulur şansın artar..hayırlısı olsun sonunda bebiş olsun cnm..
evet inşallah çifter çifter göbişe konacakonu sordum embryologa telde gel de burda konuşalım dedii ben de bunu olumluya yordummm inşşş birsumm inşşş cnmmm bnmm
evet inşallah çifter çifter göbişe konacak
inşallah tek temennimiz duamız bu yönde Yüce Rabbimin hazinesi öyle bereketli kiinşşşşşşşşş şifaaaammmm tüp bebş yaptracak butun arkdslarmmın göbşleri çifter çifter dolsun inşşşşşşşşşşş
canım benimm güzel yüreğin güzel ve zariftabi tüm herkese faydam olacaksa ne mutlu bana evet tatlım bende tüp bebek ile ilgili topiklerde çok üzülüyorum kendimi unutup herkesin acısını üzüntüsünü yaşıyorum eee b uda bize sitres olarak dönüyoo uzak durmak lazımm hatta pc yi açtıkça neşeli komedi ile ilgili topiklere takıl gülmek iyi geliyooo eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz başlıklı topik dikkatini çekmiş miydi ben sık sık oraya takılıp bayağı gülüyordum anılarını paylaşanlardan ALLAH razı olsun :13: evet dergilere bakınırsın müzikler filan ohh sefan olsun bide test gününde müjdenn yemede yanında yat tabiki beni yalnız bırakmayın bebişlerimiz birlikte tecrübe edinelim faydalanalım
inşallah tek temennimiz duamız bu yönde Yüce Rabbimin hazinesi öyle bereketli kisağlıklı-hayırlı evlatlarımızın önce müjdesini sonra kucaklarımıza aldıklarımızın haberlerini verelimmm doya doya güzellikler sağlıklar yaşayalımm
canım bana müsade uykum geldi iyi geceler cumartesi günü bende bebeğimin kalp atışını görmeye gidicemaklımda ve duamda olacaksın tatlım Rabbime emanet ol öptüm rüyanda bebeğini gör canımmm
evet canım yaaa bayılıyorum o topiğeaaaaaaaa evt o topk çook komk yaaabak ben ona hemen abone olaym yarın ilk işim ne kadar komik topk varsa doldurmak buraya ama sözzz arada bakcam şimdi trnasfere kadar bakıyım da guleym azcık gulmek her derde devamış zaten senn butun yazdıklarını kaydettm hep okuycam bunları saol varol Allah herşeyi o guzel yuregne gore versn bundan sonraa inşşş...
evet tatlım tüm hepimiz çok mutlu olacağızayyyy ne guzelllsen de bnm aklmda ve dualarımdasn Allah razı olsn çook saglıklı guzel bi hamişlk gecrceksn inşşş buna çok inanıormm ii gecelerrr cnmm şifamm sen de Allah'a emanett ollllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?