günaydın kzılarrrrrrrrr
gene kaynatmışsınız bana haber vermedennnn
bu sabah adet oldum sanırım yarın başlıyorum tedaviye dualarınızı eksik etmeyinnnn ne olurrrrrr
hulyamm erken yatmşsndır die hber vermedm valla evt yaa çok guzel muhabbet etkk şifacımla bak okudun demi onları akşam hemen o komik topge uye oldm bi sürü de şarkı yukledm sevdgm netten:) sabah ezanın a kadar oturmşm valla duamı edp yattım kaynvaldem geldi sabah uyandım yne ....şifanın dedklerini uygualaylm hulyam tmm ? sen bugun izindesn demi başladı izinn herşey çoook hayırlı olcakk cnmm bnmm inşşşşşşşşş senn de bnm gibi sular gibi gececek tedavin sonra da denk gelrse beklerz beraber o zaman çok nete grmek yok ama tmm mı telle falan da hberlşrz daha seyrek de greriz ....
akşamları pek giremiyorum canım zatenn yoruluyorummmbu gün son akşam çıkıyorum inşallah izneee
okudum canım ben zaten çok rahatımmm aynen şifanın dediklerini yapıcammm çok gezmeyi seven biri değilimn zaten evcilim ben bütün yatıp yatarım tv seyrederim çok kasmıcam bu sefer zaten yemeğimi falan da kendim yapmayı düşünüyorum allah nasip ederse benim transfer ramazana denk gelecek sadece ona biraz tedirginim ben tutamıcam tabi ama eşim oruç tutacak gece kalkmam lazım falan ama bi şekilde hallederiz onu da inşallah allah büyükkk ben de ilk üç gün falan çok fazle giremem zaten eşim kızıyotelle görüşürüz canım
ben tedaviye başladığım gün sen bebişini göbüşe alacağın gün aynı olacak ben gün saymaya başlarken sen sonuç alacaksın inşallah senin ve aysunun iyi haberlerini alırım da bana moral olursunuzzzzzzz
senn ne zaman başlıcak şimdi tedavi hulyam bugun cuma pazartesi başlamıcak mı ? tvde bşey yok ki yaaa :44: o yuzden ben marktte ne kadar dergi varsa doldurcam evt dun netten en sevdgm şarkıları da yukledmmben de ilk üç gun dnlenrm sonra azcık başlarm ben de yürüyüşlere filan şifa seni yormucak herşeyi rhatlkla yapablrsn demşti ben de oyle yapcm annem de gelp bi hafta kalcak yarın onbirde bnmm transferr uyku tutmuo bu aralar benii ya da dun gunduz çok uyudum ondan tutmadı blemicemm
yarın canım benim ilk randevum 2-3 gün olması lazım ya 3 gün pazara denk geliyo o yüzden yarın çağırdılarrr
vt de eski diziler var ya ben onları seyrederim bütün günnnmüzik dinlerimmm evde sıkılmam yani kolay kolayyy çok zevkli geçecek gibi geliyo bakalımmm...çok dua edicem canım senin içinnnn inşallah 12 gün sonra hamileyim dersinnnnnn.allah yar ve yardımcımız olsun benimde arndevum saat 10:00 da bu akşam dinlenmeye çalış ama olur muuuu
merhaba kızlar eve yeni geldim..
sabah 9 da randevum vardı ben sadece yumoşlara bakacak demiştim ama.çatlama iğnemi oldum geldim
klomen kullandığım için sanırım yumoş fazla büyümüştübirde progesteron yazdı..
yarın aşılama yapılacak.duygu günlerimiz denk geldi beraber gün sayacağız:13:.
ben bu kadar erken yapılmasını beklemiyordum..
hulya gelmiş kırmızıların sende yarın dr gideceksin sanırım..hadi bakalım yarın hepimiz için de önemli bir gün olacak..
dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden canlarım
yoruldum acıktım gidip bişeyler yiyeyim görüşürüz
merhaba kızlar eve yeni geldim..
sabah 9 da randevum vardı ben sadece yumoşlara bakacak demiştim ama.çatlama iğnemi oldum geldim
klomen kullandığım için sanırım yumoş fazla büyümüştübirde progesteron yazdı..
yarın aşılama yapılacak.duygu günlerimiz denk geldi beraber gün sayacağız:13:.
ben bu kadar erken yapılmasını beklemiyordum..
hulya gelmiş kırmızıların sende yarın dr gideceksin sanırım..hadi bakalım yarın hepimiz için de önemli bir gün olacak..
dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden canlarım
yoruldum acıktım gidip bişeyler yiyeyim görüşürüz
vayyy beee ayarlasann denk gelmezzz bu kadarıı üç kader arkdası için üçç onemli gunnn Allah hepmzn yardımcısı koruyucu meleklerimz de etrafmzda olsun inşşş kızzlarr ayrıcaa bugnu azcık geln yaaa ben de bi daha taa pazar gunu grerm o da tek hber vermek içinnn
hadi bakalım..yarın büyük gün,,,ondan sonra günler geçmek bilmez sanırım :) beraber gün sayıcaksınız,, topiğin ilk iki gebesi siz olacaksınız inşallah
bugn dr bize sperm hızınız az..3 ay proxeed plus kullanın sonra aşılama deneyelim dedi..
biraz moralimizi bozdu aslında..biz kendimizi çok hazırladık bunu yapalım tutmazsa o ilacı kullanalım dedik..tamam siz bilirsiniz dedi..
ama ben aşılamaya o kadar hazırladım ki kendimi vazgeçemedim
yettim duygum nasılsın cnm
evet canım ayarlasak denk gelmezdi
benim daha 10.günüm vallahi bende şaşırdım erken olmasına bunda da vardır bir hayır
aysunummm hiçç bozma moralinii senn belli olmazz şu ana kadar neler neler yaptık dimi amaa valla ben almadm proxeed başka hap verdi dr onu içti eşim ...ii yapmşsn vazgeçmemekle çook ii olcakk herşeyyy inşşşşşşşşşşşşşş
Allahım bugün hastanede her yerde bebekler vardı..yeni doğmuş mis kolulusu-1 yaşındaki hepsi minicikti..
dua ettim inş.Allahım bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah diye.
ne guzellerrr demi aysunummm yaaaa bnm de arkdasmn bebişi oyle tatlı ki anlatamammayagını yıooo sonra da ekşitıo suratı agular cıglıklarr yoluo saclarımızı 6 aylık su anda Allah bize de nasip etsinnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Allahım bugün hastanede her yerde bebekler vardı..yeni doğmuş mis kolulusu-1 yaşındaki hepsi minicikti..
dua ettim inş.Allahım bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah diye.
ayyyyyyy yerim ben onuuuuuinşallah canımmm inşşallahhh ..
öyleler duygum çok şekerler çokkkkkkk..benimde izmirli bir arkadaşım vr afyonda beraber çalışmıştık onun bebeği var 1 yaşına girecek..telde konuşacak nerdeyseyok böyle bişey yaa...kızıyo annesine ağlıyo telefonu yaklaştırıyoruz mini mini bir kuş şarkısını söylüyorum ona gülücükler atıyo telden susarsan basıyo yaygarayı konşturmuyo bizi hiç şarkı söylemek için arıyorum arkadaşımı resmen küçükler ama etkileri büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?