sen nasılsın canımm..
bende giremedim bi kaç gndür abimler bizdeydi yeni gittiler..
iyisin inşalllah cnm ağrın vs var mı??
canımmm iki meleğinle geldin demekslm kızlar ben geldimmmm
duydum çok sevindimmmm allah kucağı almayı nesip etsin darısı başımıza inşallahhhhhh
aysun demek sen hala beklemedesin canım hayırlısı olsun inşallah o testler yanlıştır ve haftaya keseyi görüncemutluluktan havalara uçarsınnnn
bana gelince iki meleğimi alıp geldim ben inşallah ikiside benimle kalır haftaya pazar test günümmmm
çok rahattı kafam ama tarnsferden sonra biraz korku ve endişe olmaya başladım ama genel olarak rahatımmmm
kızlar yanlız ben çok açıkıyorum ya
eskiden günde 2 öğün yerdim şimdi 5 öğün yiyorummm
duygum senin belirti valan varmıydı
neler yedin neler yaptın anlatsana birazzz
bende ilk defa giriyorum zaten canım
benim iğne ağrısından başka hiçbir ağrım yokkk:18::18:
slm kızlar ben geldimmmm
duydum çok sevindimmmm allah kucağı almayı nesip etsin darısı başımıza inşallahhhhhh
aysun demek sen hala beklemedesin canım hayırlısı olsun inşallah o testler yanlıştır ve haftaya keseyi görüncemutluluktan havalara uçarsınnnn
bana gelince iki meleğimi alıp geldim ben inşallah ikiside benimle kalır haftaya pazar test günümmmm
çok rahattı kafam ama tarnsferden sonra biraz korku ve endişe olmaya başladım ama genel olarak rahatımmmm
kızlar yanlız ben çok açıkıyorum ya
eskiden günde 2 öğün yerdim şimdi 5 öğün yiyorummm
duygum senin belirti valan varmıydı
neler yedin neler yaptın anlatsana birazzz
sen nasılsın canımm..
bende giremedim bi kaç gndür abimler bizdeydi yeni gittiler..
iyisin inşalllah cnm ağrın vs var mı??
yatıyorum zaten canım sürekli başkada birşey gelmiyo elimden dua ediyorumcanımmm iki meleğinle geldin demek
haftaya p.tesi müjdenle geliceksin inşallah..çok inaıyorum buna ben..
duygudan sonra sıra sendeee..sonrada bizlerde inşallah..
bende adeti bekliyorum ankaraya gitmek için ama başlamadan gitsemmi demeye başladım şmdide..
merkezi canlı canlı görmek iyi olur belkide...
bakalım...
1 hafta bol bol yat..tv karşına uzan bol bol uyu hulyam benim çok uykum gelir tv izlerken..iş güç yapma..
transferden sonra da mı iğne oluyo ki..
yoksa önceki yerler mi acıyo canım..
saollll cnm hulyammm cnmm o korku ve enşde gelnce hemen ayetel kürsi oku ve 21 bismillah oku hemen aklna i şeyler getr dur bak aysuna uzun uzun anlattm drek onu kopyalaym buraya da
transferden sonra bnm iki üç gün boyle rahmmde kaslma gibi batma gibi bşeyler oldu o donem çok guzel dnlendm uzun uzun uyudum sonra o agrılar kayboldu hatta kendi kendime dedm ki tutundular da ondan mı geçti agrı sadece çok yurrsem ya da çok ayakta durursam kasıklarmda batma oluordu o kadar ...göğüs acısı ignelere başladgm gibi başladı bnm zaten oyle olurmş o yuzden o belirleyici olmadı hatta boyle net bi belrtm olmadı dedgm gibi mesela kan testine iki gun kala bir bel agrısı ama kopu belm bi de ıslaklk aynı adet olmşm gibi ama yatıodm yarm saat sonra bel agırısı gdıodu su gibi de akntım vardı bnm adet oldgmda da oyle olurdu yani gerçekten adetten ayıran gerçekten bi belrti olmuo
bi akşam kocamann bi akntım olmştu daha igneler btmden ben de nasıl korkmştum bi gör catladılar dieMerhaba kızlarr.iyi görünüyorsunuz ben tadavinin 5.günümdeyim.. yarın çatlama önleyici iğne vurup salı kontrole gidicem... kızlar yumurtaları büyütürken yumurtlama akıntısı olmuşmuydu sizde.bende dün akşam bu sabah oldu da .çatlamamıştırlar dimi kendiliğinden....
bi akşam kocamann bi akntım olmştu daha igneler btmden ben de nasıl korkmştum bi gör catladılar dieertesi gun dra sordum dedi ki ohh ii akntı olması dedi... hiçbşey olmuo cnm zaten onlar catlama onleyici igne de verıo son bi kaç gunde kalbni ferah tut senn
valla bende tedirgin oldum biraz.:18:demekki olyomuş böyle.en büyüğü 12mm idi zaten ..yarın vurucam salı da kontrole gidicem.gittiğimde gene verir ozman.ben şimdi puregon kullanıyorum sadece.siz başka ilaçlar da kullanmışmıydınız...[/QUOTE
ben de puregon kullandım puregonun btmesne iki gun kala çatlama onleyici igne verdler cnm sana da verrler adı g'yle başlıodu o ignenn..
hulyamm tutundulalr onlaaarrr cnmm bnmm Allahın izniyleeeeee
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım benimmmm
benim tek korkum kabız olduğum için tuvalete çıkınca biraz zorlanmam inşallah bu bebeklerimi etkilemz ve sımsıkı tutunurlar banaa
valla bende tedirgin oldum biraz.:18:demekki olyomuş böyle.en büyüğü 12mm idi zaten ..yarın vurucam salı da kontrole gidicem.gittiğimde gene verir ozman.ben şimdi puregon kullanıyorum sadece.siz başka ilaçlar da kullanmışmıydınız...
ben de puregon kullandım puregonun btmesne iki gun kala çatlama onleyici igne verdler cnm sana da verrler adı g'yle başlıodu o ignenn..
yarın var cnm çatlama önleyici iğnem orgalutran gibi birşey...salı gitcem ya şimdi kontrole...ondan sonraki kontrole çatlama iğnesini olup giderim dimi.adetin kaçıncı günü çatlama iğnesi oldun ve kaçıncı günü toplandı sizinn. çok ssorrdum sankiiii:26::26:
kızlarrr adetim başladı bu saat itibariylee...aşılamam dediğim gibi oldu erken yapıldı kontrolsüz yapıldı vede boşa gitti...
neyse kısmet değilmiş..
ankaradaki merkezi aradm açan olmadı pazar kapalı demekki...
yarın sabah erkenden arayıp yarın akşam yada salı sabahı için randevu alcam..
yarın büyük ihtimalle ankaraya gidiyoruz artık kızlar..
heyecanlıyım hemde çokk..
orada annemlerde yok ama..kayınvalidemlerde internet var orda olduğumda gelişmeleri mutlaka yazarım..
yarın arayınca da gelişmeleri yazarım..:26:
kızlarrr adetim başladı bu saat itibariylee...aşılamam dediğim gibi oldu erken yapıldı kontrolsüz yapıldı vede boşa gitti...
neyse kısmet değilmiş..
ankaradaki merkezi aradm açan olmadı pazar kapalı demekki...
yarın sabah erkenden arayıp yarın akşam yada salı sabahı için randevu alcam..
yarın büyük ihtimalle ankaraya gidiyoruz artık kızlar..
heyecanlıyım hemde çokk..
orada annemlerde yok ama..kayınvalidemlerde internet var orda olduğumda gelişmeleri mutlaka yazarım..
yarın arayınca da gelişmeleri yazarım..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?