Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

canımmm iki meleğinle geldin demek
haftaya p.tesi müjdenle geliceksin inşallah..çok inaıyorum buna ben..
duygudan sonra sıra sendeee..sonrada bizlerde inşallah..
bende adeti bekliyorum ankaraya gitmek için ama başlamadan gitsemmi demeye başladım şmdide..
bakalım...
1 hafta bol bol yat..tv karşına uzan bol bol uyu hulyam benim çok uykum gelir tv izlerken..iş güç yapma..

bende ilk defa giriyorum zaten canım
benim iğne ağrısından başka hiçbir ağrım yokkk:18::18:

transferden sonra da mı iğne oluyo ki..
yoksa önceki yerler mi acıyo canım..

Son düzenleme:

saollll cnm hulyammm cnmm o korku ve enşde gelnce hemen ayetel kürsi oku ve 21 bismillah oku hemen aklna i şeyler getr dur bak aysuna uzun uzun anlattm drek onu kopyalaym buraya da

transferden sonra bnm iki üç gün boyle rahmmde kaslma gibi batma gibi bşeyler oldu o donem çok guzel dnlendm uzun uzun uyudum sonra o agrılar kayboldu hatta kendi kendime dedm ki tutundular da ondan mı geçti agrı sadece çok yurrsem ya da çok ayakta durursam kasıklarmda batma oluordu o kadar ...göğüs acısı ignelere başladgm gibi başladı bnm zaten oyle olurmş o yuzden o belirleyici olmadı hatta boyle net bi belrtm olmadı dedgm gibi mesela kan testine iki gun kala bir bel agrısı ama kopu belm bi de ıslaklk aynı adet olmşm gibi ama yatıodm yarm saat sonra bel agırısı gdıodu su gibi de akntım vardı bnm adet oldgmda da oyle olurdu yani gerçekten adetten ayıran gerçekten bi belrti olmuo

sen nasılsın canımm..
bende giremedim bi kaç gndür abimler bizdeydi yeni gittiler..
iyisin inşalllah cnm ağrın vs var mı??

yatıyorum zaten canım sürekli başkada birşey gelmiyo elimden dua ediyorum
canım aslında içinin rahat etmesi için bir test yapsan diyorum yaaa
biliyorsun ki hamilelikde idrara daha zor belli oluyo ona görede yola çıkardın aklındaki yerlerle görüşme yapardınnnn

pregesteron iğne vurulunuyorum canım ve çok canımı yakıyo

Merhaba kızlarr. iyi görünüyorsunuz ben tadavinin 5.günümdeyim.. yarın çatlama önleyici iğne vurup salı kontrole gidicem... kızlar yumurtaları büyütürken yumurtlama akıntısı olmuşmuydu sizde.bende dün akşam bu sabah oldu da .çatlamamıştırlar dimi kendiliğinden....

bende çok fazla belirti aramıyorum aslında daha doğrusu kendimi dinlemiyorummm
ama hiç birşey hissetmiyorum dün sadece rahimde biraz ağrı gibi birşey oldu belki tutunmuşlardır diyorum yinede kısmet artıkkk
senin için çok sevindimmm canımmmm allah inşallah hepimize vakti zamanı gelince nasip edecektirrr

sedacım başlamşsn tedaviye çokk sevdnm bak hep ii şeyler getr aklna ve neolur sevdgn şeyler yap et bi de sakın araştrma yapma tüp bebek topkleri de aslnda çok guzel ama negatf sonucu alanlara uzluo insan o yuzden bi sorun falan olunca bana burdan ya da ozel msjla sorablrsn ennn onemli şey moral kızlar neolur hepp çok ii şeyler düşnünün ve hayallar kurun oluur muuu lütfennnnnnnn

hulyammm jel falan kullanıormsn bebe asprini falan verdler mi sana da???

bi akşam kocamann bi akntım olmştu daha igneler btmden ben de nasıl korkmştum bi gör catladılar die ertesi gun dra sordum dedi ki ohh ii akntı olması dedi... hiçbşey olmuo cnm zaten onlar catlama onleyici igne de verıo son bi kaç gunde kalbni ferah tut senn

Son düzenleme:

valla bende tedirgin oldum biraz.:18:demekki olyomuş böyle.en büyüğü 12mm idi zaten ..yarın vurucam salı da kontrole gidicem.gittiğimde gene verir ozman.ben şimdi puregon kullanıyorum sadece.siz başka ilaçlar da kullanmışmıydınız...

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım benimmmm
benim tek korkum kabız olduğum için tuvalete çıkınca biraz zorlanmam inşallah bu bebeklerimi etkilemz ve sımsıkı tutunurlar banaa

ben de kabzdm cnm kabızlk için limonla soda çok ii bi de kayısı ustune de su bol bol su iç tmm mı hulyamm

yarın var cnm çatlama önleyici iğnem orgalutran gibi birşey...salı gitcem ya şimdi kontrole...ondan sonraki kontrole çatlama iğnesini olup giderim dimi.adetin kaçıncı günü çatlama iğnesi oldun ve kaçıncı günü toplandı sizinn. çok ssorrdum sankiiii:26::26:

Son düzenleme:

cnm 10.gun çatlatma ignesi oldum 12.gun de yumrtalarım toplandı die hatrlıorm ...

kızlarrr adetim başladı bu saat itibariylee...aşılamam dediğim gibi oldu erken yapıldı kontrolsüz yapıldı vede boşa gitti...
neyse kısmet değilmiş..
ankaradaki merkezi aradm açan olmadı pazar kapalı demekki...
yarın sabah erkenden arayıp yarın akşam yada salı sabahı için randevu alcam..
yarın büyük ihtimalle ankaraya gidiyoruz artık kızlar..
heyecanlıyım hemde çokk..
orada annemlerde yok ama..kayınvalidemlerde internet var orda olduğumda gelişmeleri mutlaka yazarım..
yarın arayınca da gelişmeleri yazarım..:26:

Son düzenleme:

hayırlısı olsun cnm...önümüzdeki tedavin için daha umutlu ,pozitif ol canım. aşılamayla ilgili yazılanları okuyanlar pek olumlu düşünmüüyor galiba..genel olarak olumsuz herhalde... şansını denemiş oldun.yorucu bir yoldayız...inşallah tüp bebekle kavuşacağız bebişleree.. iyi haberlerini bekliyoruz...

aysunn olsun belrszlkten kurtuldunn sizz ankaraya gtcksnz ve herşeyy çok yolnda gtck inann bana evt bak hberdar et kendnden bak tam dedgn gibi salı gtcksn merkze dedklerimi hiç unutma tmm mı ben burdaym kafana ne taklrsa yazalbrsn herşey çokk guzel olcakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…