Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

aysunn sen kana gitmedin mi?
idrar testlerine güven olmaz kana git aşkım sen..

Allahımaaa şükürlerrr olsun ki bu hberi de vermek nasip oldu degerm 178hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

duygucummmmm...

hülyanın adına yazıyorum..
seni çok tebrik etti ve sağlıkla kucağına almanı temenni etti cnm bnm..

kendisinin transferi olduğından yatıyor..
seni çok çok öptüğünüde iletmemi istedii

birsummmm saollll cnmm bnmm sen de ona çokkk teşekkür ettgmi soyleeeeee ben de onu çokk opyrm soyle ve çokk poztff olsun üç gün beş gun transferi sakın kafasına takmasn bak bnm de üç gün transferi konşrsan soyle e mi gerçi o yapıo ama ii hayaller kursun heppp birsummm bak ayagmı surudummm sıra sizlerdeeee he şuraya yazıorm yneee

yagmurummmmmmmmmmmm saollllllllllllllll cnmmm bnmmmmmmmmmm sen de gelcenn arkadann bak görrr şu genetk testleri de çok ii çıkacak pıhtlşma varsa çaresne baklcak sonra da sımmsıkı tutuncak bebişin sanaaaaaaaa
canım tebrik ederim çok mutlu oldum.
sağlıkla kucağına almak nasib olsun inşallah...
darısı bizlere...

birsummmmmmmmmmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnn cnmmm arkdasımmmmm bnmmmmmmmmmmm darısı size evttttttttttttt az da kaldıııııııııııııııı arkamdan hızla gelcksnzzzzzzzzz görrr bakkkkkkkkkkkkkkkk

canımsın sen ben,m..hep dua et bizlere..
benm tedaviye daha var canımın içi..
ben kendimi tedavi etmeye uğraşıyorum..
ancak kasımda olacak sanırım..
gözüm kulağım hülyada..onunki pozitif olurda inşallah bende aynı yerde başlarım tedaviye..

Allahımaaa şükürlerrr olsun ki bu hberi de vermek nasip oldu degerm 178hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ALLAHIM sana bınlerce kez sukurler olsun sımdı namazımı kıldım dua ettım oturdum sukurler olsun senın haberını aldım su an aglamaktan hıc bısey yazamıyorum cok sevındım duygum canımmm rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns hersey cok guzel olucak meleklerın senınle ramazanın bereketı evınıze aydınlattı bıle sukurler olsun su an hıssettıklerını ole ıyı anlıyorumkı tarıfı yok rabbım bızlerede tatttırsın ıns sorunsuz guzel bı dokuz ay gecırmenı dılıyorum yaradandan ıns kuzularını saglıkla al bıtanem kucagına ıns kuzularının arkadasarıda hemencık gelır senı cok sevıyorumm tum kalbım senınle dahada dıcek hıc bısey bulamıyorum kullarını sevındırmeyı seven rabbıme sukredıyororum sadece

ozimmmmmmmmm ben de aglıorm şu an ne guzel yazmşsnn cnmmm arkdasım allahıma şükürler olsun etrafmda sizin gibi ii kalpli insanlar var senden de dualarından da Allah razı olsunnn siz de tez zamanda gelcksnz arkamdan buna çokk inanıorm tüm dualarm sizinle şükürlerrrrrrrrrrrrr olsunnnn cnmmmmm bak görr tez zamanda bi daha yaşıcan bu guzel duyguyu bu seferr sımmmsıkı tutuncak bebişinn sanaaaaaaa

kızlar yarın kana gtcm yne tkrar kan vercem merkzden dedler inşş katlanmştr degermmmm tek çift hiç onemli degl yeter ki saglıklı olsun Rabbim hayırlısı ne ise oyle nasip etsin inşşşş

kızlar kan sonucumuz 603 çıktı perşmbe kesemizi görmeye gtcz nasipse

çok güzel duygucum... ikizler geliyor değil miii...perşembe belli olacak bakalım,,hayırlısı inş... ben de yumurtalarımı büyütüyorum ilaç ve kontrollere devammm... aysuncum gezmedesin herhaldee..iyisindir inş...umutege seninde transferin hayırlı olsun..iyi dinlenmeler cnmm...haberlerinizi bekliyoruz....

dygum canım hadı gozun aydın bence bunlar cıft gelıyo benım ılk gun 420 falandı ıkı gun sonra 900 olmustu senınkı cıfte katlamıs masallah ıkız bunlar hadı ıns saglıkla gelsın kuzular nası heycanlıyım senın adına anlatamam ıkı dundur sırıtıyorum umut oldun ıcıme tekrardan canım benım rabbım 9 ay bu sevıncle yasayıp kucagına aldıgın gunlerı de gostersın ıns

aminnnnnnnnnnnnnnnnn cnmmmmmmmmmmmmm ozimmmmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ayy blmıorm ki ozimm araştrym dedm ama degerler değşıo gerçekten kişiden kişiye mesela kimisnn çok yuksek çıkıo ikizdir dıo dr tek çıkıo deger tek gibi gosterp ikiz çıkanlar var ben de heyecnla beklıorm perşmbyi hayırlısı ne ise o olsn yeter ki saglıklı olsnlar
ozimmm ne mutlu bana umut verdysemm sizee hep yazıorm arkamdan gelcksnz tam süratle çok inanıormm buna bu topkte patlama yaşancakk bakk görr

Son düzenleme:
canım benımhayırlısı hangısı ıse o olsun hakınızda rabbım gonlunuze gore versın hep bolesu gıbı aksın gıtsın ıns dogru degıse bılır benım ılk keseyı gormeye gıttıgımızde ıkız olabılır ıkı kese gıbı gordum ama net degıl demıstı bı hafta sonrasında tek kese olarak net gormustuk hakkınızda hangısı hayırlıysa o olsun ıns sen yat dınlen mucızen senınle sukurler olsun ya meganı merak ettım hıc gelmedı dımı hulyamda ıns ıkıncı mujdeyle gelıcek bende adet oldum pazartesı doktora gıdıcem bakalım kıst gıtmısse ıns korunmayı bıratırır yetısırım sıze hemencık

oyoyoy çok sevndm ozimm yok yok kist mist hiçbşey kalmadı inşş
evt cnm hayırlısı gerçekten
meganın kaynpederi vefat etti cnm ondan sonra hiç gelmedi nerdeyse ...
hulyam iimş birsumla konşuolarmş belki bi kaç gune gelr yazar bşeyler o da inşş onn için de ii hisler var içimde inşşşşşşşşş yarabbimmmmmmmmm hepnzzzz tez zamandann gelin arkamdannn inşşş hep gulelim artık zor gunler geride kalsnn herkesss içinnnnnnnnnnn

selam kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzz...
biz geldik abimleri gönderdim gldim..
güzel geçti yeğenimle oynadım Alalhım ne tatlı bişey 2.ciside yolda..benimde olsada birbirlerine karışıp oynasalar:):):)

aysunn sen kana gitmedin mi?
idrar testlerine güven olmaz kana git aşkım sen..
canım kana gitmicem idrar testide yapmıcam bi daha vallahi kırmızıları bekliyorum...

duygummmm maşalalh bebişimixzeeee büyüyo geliyo bebişşş
herşey çok güzel olacak.

kızlar benim adetim gelmedi kana gitmedim.gitmicem..

benim adetim geçen ay 27 sinde başladı..bu ayda 27 si aslında normal günüm...
dr aşılamayı erken yaptı bana kalırsa..aşılamayı yaparken dr bakmıştı çünkü yumurtam çatlamamış duruyordu..
ne kana gitmek ne test yapmak istiyorum günüm geçmeden..

şimdi eşimin ısrarlarına dayanamayıp test yaptım tek çizgi...biliyorum gerçi ama tek çixgiden nefret ediyorum..

canım sen nasılsın
nasıl gidiyo sürecin kaçıncı günündesin..

sen nasılsın canımm..
bende giremedim bi kaç gndür abimler bizdeydi yeni gittiler..
iyisin inşalllah cnm ağrın vs var mı??

slm kızlar ben geldimmmm
duydum çok sevindimmmm allah kucağı almayı nesip etsin darısı başımıza inşallahhhhhh
aysun demek sen hala beklemedesin canım hayırlısı olsun inşallah o testler yanlıştır ve haftaya keseyi görünce mutluluktan havalara uçarsınnnn
bana gelince iki meleğimi alıp geldim ben inşallah ikiside benimle kalır haftaya pazar test günümmmm
çok rahattı kafam ama tarnsferden sonra biraz korku ve endişe olmaya başladım ama genel olarak rahatımmmm
kızlar yanlız ben çok açıkıyorum ya
eskiden günde 2 öğün yerdim şimdi 5 öğün yiyorummm

duygum senin belirti valan varmıydı
neler yedin neler yaptın anlatsana birazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…