Allahımaaa şükürlerrr olsun ki bu hberi de vermek nasip oldu degerm 178hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
duygucummmmm...
hülyanın adına yazıyorum..
seni çok tebrik etti ve sağlıkla kucağına almanı temenni etti cnm bnm..
kendisinin transferi olduğından yatıyor..
seni çok çok öptüğünüde iletmemi istedii
yagmurummmmmmmmmmmm saollllllllllllllll cnmmm bnmmmmmmmmmm sen de gelcenn arkadann bak görrr şu genetk testleri de çok ii çıkacak pıhtlşma varsa çaresne baklcak sonra da sımmsıkı tutuncak bebişin sanaaaaaaaacanim benim coook sevindim senin icin,
ins arkandan diger kizlar da gelicek..
biz de bekliyces bakalim nasib ne zamanmis..
siz en azindan tedavi filan oluyorsunuz, onunuzde bi tarih var.
biz cikmaz ayin son carsambasini bekliyoruz.
nasib boyleymis Rabbim ne diyeyim...
tekrardan cok tebrikler sizin icin cok cok sevindim :)
canım tebrik ederim çok mutlu oldum.
sağlıkla kucağına almak nasib olsun inşallah...
darısı bizlere...
birsummmm saollll cnmm bnmm sen de ona çokkk teşekkür ettgmi soyleeeeee ben de onu çokk opyrm soyle ve çokk poztff olsun üç gün beş gun transferi sakın kafasına takmasn bak bnm de üç gün transferikonşrsan soyle e mi gerçi o yapıo ama ii hayaller kursun heppp birsummm bak ayagmı surudummm sıra sizlerdeeee he şuraya yazıorm yneee
Allahımaaa şükürlerrr olsun ki bu hberi de vermek nasip oldu degerm 178hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ALLAHIM sana bınlerce kez sukurler olsun sımdı namazımı kıldım dua ettım oturdum sukurler olsun senın haberını aldım su an aglamaktan hıc bısey yazamıyorum cok sevındım duygum canımmm rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns hersey cok guzel olucak meleklerın senınle ramazanın bereketı evınıze aydınlattı bıle sukurler olsun su an hıssettıklerını ole ıyı anlıyorumkı tarıfı yok rabbım bızlerede tatttırsın ıns sorunsuz guzel bı dokuz ay gecırmenı dılıyorum yaradandan ıns kuzularını saglıkla al bıtanem kucagına ıns kuzularının arkadasarıda hemencık gelır senı cok sevıyorumm tum kalbım senınle dahada dıcek hıc bısey bulamıyorum kullarını sevındırmeyı seven rabbıme sukredıyororum sadece
kızlar kan sonucumuz 603 çıktıperşmbe kesemizi görmeye gtcz nasipse
aminnnnnnnnnnnnnnnnn cnmmmmmmmmmmmmm ozimmmmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşdygum canım hadı gozun aydın bence bunlar cıft gelıyo benım ılk gun 420 falandı ıkı gun sonra 900 olmustu senınkı cıfte katlamıs masallah ıkız bunlar hadı ıns saglıkla gelsın kuzular nası heycanlıyım senın adına anlatamam ıkı dundur sırıtıyorum umut oldun ıcıme tekrardan canım benım rabbım 9 ay bu sevıncle yasayıp kucagına aldıgın gunlerı de gostersın ıns
canım benımhayırlısı hangısı ıse o olsun hakınızda rabbım gonlunuze gore versın hep bolesu gıbı aksın gıtsın ıns dogru degıse bılır benım ılk keseyı gormeye gıttıgımızde ıkız olabılır ıkı kese gıbı gordum ama net degıl demıstı bı hafta sonrasında tek kese olarak net gormustuk hakkınızda hangısı hayırlıysa o olsun ıns sen yat dınlen mucızen senınle sukurler olsun ya meganı merak ettım hıc gelmedı dımı hulyamda ıns ıkıncı mujdeyle gelıcek bende adet oldum pazartesı doktora gıdıcem bakalım kıst gıtmısse ıns korunmayı bıratırır yetısırım sıze hemencık
canım kana gitmicem idrar testide yapmıcam bi daha vallahi kırmızıları bekliyorum...aysunn sen kana gitmedin mi?
idrar testlerine güven olmaz kana git aşkım sen..
çok güzel duygucum... ikizler geliyor değil miii...perşembe belli olacak bakalım,,hayırlısı inş... ben de yumurtalarımı büyütüyorum ilaç ve kontrollere devammm... aysuncum gezmedesin herhaldee..iyisindir inş...umutege seninde transferin hayırlı olsun..iyi dinlenmeler cnmm...haberlerinizi bekliyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?