Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

İŞTE BUUU canımmm çooooooooooooooook sevindimmmm... Şükürler olsunn... Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin... Darısı başımızaaaa.....

sedammmmmmmmmm cnmmm bnmmmmmmmmmmmmmm çokk saolll Allah tez zamanda hepnzeee nasip etsn inşşşşş arkadan sokulceksnzzz hepnzzz çokkk inanıormmm

Son düzenleme:
ya aslında eklenti olarak değil de direk resim olarak çıkmalıydı rica ederim tatlımm benim için zevkti

duygu dıger tarafta tebrık ettım ama gıtmıstın
canım tekrardan tebrıkler okadar sevındımkı
öpuyorum senıde bebısınıde

huyla sımdı senın bebeklerde konmustur
allahım dualarımızı kabul eder ınsallah yuzunu guldurur canım benım

aysun adet olmadan hemen olumsuz dusunme canım
rabbım cok buyuk ınsallah adet olmazsın ıdrar testınede asla guvenme derım ben

hulyammm bebşlernnn kondu buyukk ihtmallll iice dnlennn onlar da tutuncakk bakk görrr ii şeylerrr olcakkkkkk ben başlattım arkdann siz dee hemen gelcksnzzz inşşşşşşşşşşş kalbini çokk ferah tut hulyamm çok çok ii şeyler düşünnnn olur muuuuuuuuu

aysunm idrar testne guvenme bak bnm 178 deger eve geldm denemk için idrar testi yaptım nasıl oluo çift çzgi görmek için çok silikk çıktı iknci çizgi o yuzden hiç bozma moralini herşeyn hayırlısı şimdi olmasa da az zaman kaldı inann bana cnmmm bnmmmmmmmmmm

duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımsınnnn inanki çok çok sevindimmm..
ben sana demiştim hamile kalacaksın diye..bugün aldığım en güzel haberdi sabahtan beri yüzüm asık geziyorum şu anda ağlıyorum sevinçten..
tekrar umut oldun bana..
aşılamam tutmadı bundan eminim duygum çünkü her ay olan adet belirtilerim var artık bünyemi iyi tanıyorum adet kesin gelio..tek dileğim bugün başlamaması
pazartesi gidebiliyorum ankaraya çünkü...bugün başlarsa p.tesi 5.gün oluyo vede tedavi için geç kalınıyo..

kadın 4.güne kadar gelebilirsin gelmen zorsa dedi...

merkez konusunda çok kararsızım...2 yer arasında kaldım birisi çok pahalı ama doktor baya ünlü tv kanallarına da çıkmış hatta türkiyede gebelik aşısı diye bi aşıyı bulan dr imiş..gebeliği riskli olan bayanlara gebelik aşısıyla tüp bebek olasılığını artırıyorlarmış falan filan..burası aklıma yattı aslında ama fiyatı bugün gene aradı bu kezde 5,500 6bini bulabilir dedi......

diğeri ise 3bin+ilaçlar dedi ilaçlar ne kadar tutar bilmiyorum oda2 bin tutsa 5 bin ediyo orasıda..p.tesiye kadar düşünüp kafayı yerim sanırım

duygu sen bana umut oldun sevinçten ağlattın.inan çok sevindimmm..beraber çıktık bu yola sen hamilesin arkandan hulya gelecek inşallahhhh..sonrada bu ay seda tüp bebek yaptırıyor o...
sonrada ben inşallah...Allahımmmm inşallah....

belkide ikizlerin geliyooooooooooooooooooooooo Alalhım haadi inşallahhhh...

bu arada bugün abimler geliyo çorumdan hatta şu an yoldalar..
bir fırsatını bulursam abimle konuşmayı düşünüyorum ona söylücem tü bebek düşüncemizi.
başkasından duyarsa küser şimdi bana...

çok heyecanlanıyorum kızlarrrrrrrrrrrrrr...tüp bebeğin tutma olasılığı daha fazla..
bebeğime yakınlaşıyorum sanki hissediyorum inşallah..

Allahım inşallah adetim bugün gelmez inşallah..:26::26:

aysunummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allah razı olsunnn cnmmmm bnmmmmmmmmmmmmm ve hislerinnnnnnnnnnnnnn çok kuvetliymişş maşalahhhhhhhhh hep dedn banaaa tutacak dieeeeeeeeeeeeeee şükürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasıl mutlyum sizinle bunu paylştgm içinnnnnnnnn anltamammmmmmmmmm burayaaaaaaa yazıormmmmmmmm arkamdannnn gelcksnzzzzzz arka arkayaaaaaaaaaaaaa çokkk inanıormmmmmmmmmmmmmm bunaaaaaaaaaaaaaa ve çok dua edicemmmmmmmm sizlerrrrrrrrrrrrrrrr içinnnnnnnnnnnnnnnn edyrmmm daaaaaaaaa aysunummmm gelseee ble bat sakn umudunu yitirme ve dedgn gibiiii drek tüp düşünnnnn gerçekten tutma olaslıgı fazlaaaaaaaa insan o guvenle başlıo tedaviyee bak bakalm iki yern de başarı durumna topklerden istersen ver adını ben de araştrym bnm de 5250 tuttu ilaçlar rahm filmi hepsi dahl burada o civarda fiyatlarr abinle de paylş evt bizim de çekrdek ailelerimz hep bildi ailelerin destegi ve duaları çokkkkkkkk onmliii çokkkkkkkk seni çok sevyrm aysunmmmm ve inanıormmmmmmm aynı dedgn gibii gelıo senn de bebişşş az kaldı azzzzz

Allahımaaa şükürlerrr olsun ki bu hberi de vermek nasip oldu degerm 178hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Duygummmmmmmmmm
Cok garip oldum
Utanmasam aglicam
Servisteyim ama
Canim gözün aydın
Maasallah

canımsınnn inan bugün böyle bi haberi almaya nasıl ihtiyacım vardı anlatamam...
nasıl sevindim anlatamam duygummmmmmmmmmmmmmmmm nerdeyse 10 aydır şu kür senin bu ilaç benim uğraşıyoruz duygum beraber..
Allahım yüzünü güldürdü sonunda çok mutluyummmmmmmmmmm..

direk tüp bebek düşünüyorum canım dediğin gibi artık aşılamanın hem şansı düşük hemde aynı stres ondada var...
tüp bebeğin şansı çok fazla.Allahın izniyleee bugün umut doluyum

canım birisi gürgan klinik duygum biri de medicana ankara...

ilki pahalı ve dr sı iyi olan yer..yani aradığım kişi öyl dedi..
diğeri ucuz ilaçlarıda bizim alacağımız yer..onuda annemin işyerindeki bi bayan dedi..orda ikizlerine hamile kalmış ama o doktor gitmiş..

çok kararsız kaldım...bugün kredi çektik bankadan direk tüp bebeğe gidiyoruz Allahın izniyle pazartesi günü.
bugn daha kararlıyım sayende duygummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
içimi umutla doldurdun.
eşim annesine söyleyecek orada kalacağım büyük ihtimalle..

Duygummmmmmmmmm
Cok garip oldum
Utanmasam aglicam
Servisteyim ama
Canim gözün aydın
Maasallah

huzurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaa vallaaaaaaaaaaaa halaaaaaaaaaaaaaaaa inanamıormmmmmmmmmmmmmm şükürlerrrrrrrrrrrrrr olsunnnnnnnnnnnnnn Allah razı olsn hepnzden deee çokkk destekk oldnzzz her birinizzzzzzzzzz çokkkkkkkkkkkk

ben soyleym mi fikrimiii siz blrsnzz ama ben ilk yer dıorm oteki de ilaçlarla beş bini bulcak dur bi araştrym ben de akşam ben bu iki yeri de
cnmm çokk istıodm size umut olmayııı hep bunn için dua edıodmmm şükrlerrr olsunnn gelcksnzzz hemenceckk arkamdann görünnnnn bakkkkkkkkkkkkk

öncelikle merhaba hamile olan arkadaşımı tebrık edıyorum allhım kucanıza almayı nasip etsin benı bı sorunum var?????????? dünkahve bir akıntı bugun ise pembe akıntım geldii daha adetime 1 hafta var peçeteile siliyim dedim kan pıhtısı gördüm ..soğan suyuda içiyordum bu ay başlamıştım söktü galiba adetimii ama garip hallim var(

saol cnmm çok tşkkr edermm valla cnm inş yerlşmedr sogan suyu içmedm blmıorm oyle olur mu bekle bi süre bakalm bat tarihi gelnce bi test yap derm ben inşş bebiş işaretidir cnm

benm eltimde bu ay tüp bebek yaptırdı..
şimdi eşim annesiyle konuştu durumumuzu anlatmak için..
abinlerin gittiği hastaneye gidin orası çok iyi vs dedi iyice kafamızı karıştırdı
onlarda başkent hastanesinde yaptırmışlar..
abimler yolda hazırlık yapıyorum bi yandan..araştıramıorum o yüzden...

duygummmmmmmmmmmmmmmmmmmm anneeeeeeeeeee oluyosun duyguuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm

ayyyyyy evt aysunmmmm arkamdann da sizzzzzzzzz ayagımı surudumm kızımm benn hayırlı yer neresi ise bi işaret çıksn oraya yaptrn inşşşşşş ben merkze ilk gtggmzde baylmştmm oraya çok sevmştm sonucu da oyle oldu merkze guven memnunyiet çokk onemmmliii çokkk

sedammmmmmmmmm cnmmm bnmmmmmmmmmmmmmm çokk saolll Allah tez zamanda hepnzeee nasip etsn inşşşşş arkadan sokulceksnzzz hepnzzz çokkk inanıormmm

canim benim coook sevindim senin icin,
ins arkandan diger kizlar da gelicek..
biz de bekliyces bakalim nasib ne zamanmis..
siz en azindan tedavi filan oluyorsunuz, onunuzde bi tarih var.
biz cikmaz ayin son carsambasini bekliyoruz.
nasib boyleymis Rabbim ne diyeyim...
tekrardan cok tebrikler sizin icin cok cok sevindim :)

Allahımaaa şükürlerrr olsun ki bu hberi de vermek nasip oldu degerm 178hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım tebrik ederim çok mutlu oldum.
sağlıkla kucağına almak nasib olsun inşallah...
darısı bizlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…