Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

ben yeni aldm ama bi arkdasım tedavi suresnce bu ktaptan bana çok bahsetti hatta notlar çıkarmş ktaptan o kadar işe yaradı ki tedavi suresnce bu ktapp

Hepmzn koruyucu melekleri yanmzda yeter ki biz yardma çağıralım onlarıııı

KİTABIN ADI: MELEKLERLE YAŞAMAK
YAZARI : BEKİ İKALA ERİKLİ
her yerde var ktapçılarda ,nette... okuyun çok işinize yarıyacakk

Son düzenleme:
sedacım evet aşılamanın şansı düşük canım..
bizim hızda düşük zaten..
aşılamayla zordu ama bi umut işte..
sağol sedacım haklısın hep pozitif düşünelim..
sizlerin güzel haberini alayım sonrada ben geleyim arkanızdan inşallah..

duygum canımsın iyiki varsın.tamam herşeyi yazıcam sizi habersiz bırakmam canımmmmmm...

herşeyy ii olacakk aysunumm

günaydın kızlar sabah sabah moralimi bozdu kadın.her aradığımda başka fiyat diyor sanki yada bilmiyor şimdide fiyat 6000 i geçebilir dedi...

birde belkide dr size tüp bebek demez medikal tedavi der dedi..

e ben çok umut bağladım tüp bebeğe...
muayene ücreti 250 tl miş...yarın benden kan istenirse onlar ayrıymış tüp bebeğe dahil değilmiş...

ne bileyim kafam çok karışık...ve biz bugün 12-13 gibi yola çıkacağız...

kafamda merkezi netleştirmiştim ama kadın kafamı karıştırdı....yarın 14 te gelin dedi olmazsa dr ile bi görüşmeye gideyim değil mi??:44::44:

bence dr tüp diecek cnm ama gerçekten her defasında farklı bi fiayat kafa karştrıcı bana telde 5000 5500 arası demşlerdi 5250 tuttu yarın senn kaçncı gunn ? drla konşrken iki aşılama yaptrdm de ne olcak ufak bi beyaz yalan sadece ... bi de ne testler yapılcak tek tek fiyatlarını sor bak bmz anlaşmalıydı çıok bi para odememştk tahillere ...

duygum ben sabah 8.30 dan bu yana adı dilek olan danışmanı cepten arıyorum açmadı telimi..
bende hemşirenin birisinin numarasını aradım size ulaşılmazmı açılmıyo tel dedim...
numaramı aldı hemen dilek hanım hemen sizi arar dedi...öyle arattım kendimi zorla belkide dilek hanım o yüzden laf çevirdi bolca...

canım bu kurumun anlaşması yokmuş sordum da...indirimli değil yani ozaman normal dimi ya.neyse başka merkeze de gitsem 1000 tl farkeder en fazla...dilek hanımın moralimi bozmasına izin vermeyip gürgan kliniğe gideyim ben...dr çok güven verici geldi bana ve eşime çünkü...

duygum benim dün akşam 19.00 gibi hafif lekelenmem oldu sonrada az az geldi....bugün yoğun şeekilde oluyo..
bugünü 1.gün sayalım dedi teldeki kadın..dilek

vede dediğin gibi 2 aşılama yaptırdım dicem haklısın...1 tane desem yine aşılama der belki..aşılama istemiyorummmm

Son düzenleme:

dilek hnm asabiyimiş biraz evt ya zaten herşeye adam karr verıo bnm de yorumlardan okdugm kadarıyla da başarı oranı çok yuksek zaten aysunm en hayırlısı neyse o olsn belki biraz pahalı olsa da dger merkzlere göre itinalı yapmaları kesnlkle onemli evt bugun bir kabul ederler bnm de oyle edıolardı hadi bakalmm herşeyyy çokk ii olcakk inşşşş bol duayla git oraya en sevdgn şeyleri giy ilk gderken mumkunse yeşl giy yeşl murattır gerçi ben fazla batılcıyım ama inanırım boyle şeylereee

[video=dailymotion;xbk4vj]http://www.dailymotion.com/video/xbk4vj_candan-ercetin-bahar_musi[/video]

ugur getrsnnn herkeseeeeeeeeeeee

kızlar biz yola çıkıyoruz..
yarın mutlaka haber veririm size
dualarınızı eksik etmeyin..
görüşürüz canlarımmmmmmmmmm

kızlar biz yola çıkıyoruz..
yarın mutlaka haber veririm size
dualarınızı eksik etmeyin..
görüşürüz canlarımmmmmmmmmm

hayırlı yolculuklarrrrrrrrrr aysunmmmmmmmmm herşeyyyyyyyyyyyy çokkk ii olcakkkkkkkkk kablniii heppp ferahhh tut e miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dualarmmm sennleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kızlar ben geldim doktora gittim cok sukur hersey yolunda rahim tertemiz korunmayı bırakalım kendim denemiyim asilamadesen hemen başlayalım dedi bilere aşılamaya oldu bence ikinci bekletmicek rahim bukadar temizken hemen aşılama yapalım dedi bu seferklomen değil gonal f iğne olucam bugün burinciyebasladim bile inş dua edin aşılamam tutsun hamile kalır kalmazsa iğnelere başlıcam pihtilasma için heyecanlıyım ins eabbim bu mübarek günlerde sevindirir Perşembe ilk yumos kontrolum var ins güzel güzel büyürler iğnemizde kendim yapıcam ins başarabilirim Aysunum güle güle git hayırlı haberlerle don ins

Hayırlı olsun cnm İnşallah bu tedavinle bebişine kavuşursun... Sırayla hamiş kalıcaz inşallah...

Aysuncum iyi yolculuklar,,,güzel haberlerini bekliyoruz...

Hayırlı olsun cnm İnşallah bu tedavinle bebişine kavuşursun... Sırayla hamiş kalıcaz inşallah...

Aysuncum iyi yolculuklar,,,güzel haberlerini bekliyoruz...

İNS Canim cok saol ins hepimin sırayla kalicaz senin nası gidiyo tedavi yaymışlar buyudumu nezamn toplanacak guZel günlere az kaldı ins

ayyy çokk sevndmmm ozimmmmm ne guzel hberlerrrrrrrr yaaaaaaaa şimdi sıra hulyadaaa sonra da seda sen aysunn ve dger cnmmm arkdaslarmdannn guzell hberlerrrrrrrrr gelckkk inşşşşşşşşşş
,
cnm ozim kalbini çok ferah tut tmm mı herşey çok yolunda gidecek sonu da çokk guzell olcak inşşşşşş
aklım dualarım bütün poztf enerjm sennleeeeee cnmm bnmmmmmm

Son düzenleme:

CANIM ins güzel olucakhersey inanıyorum Rabbim ol derse olucak ama tedaviye başlayıp tekrardan bişeyler için uğraşmak bile iyigeldi şimdiden nasip olursa gelir ins bizim kuZularimizda CANIM benim Uğur getiricwksin ins hepimize

İNS Canim cok saol ins hepimin sırayla kalicaz senin nası gidiyo tedavi yaymışlar buyudumu nezamn toplanacak guZel günlere az kaldı ins

kontrola gttğimde iyiydi büyüyorlardı.bugün çatlama önleyici iğnemi vurdum..yarın yine kontrole gidicem...haftasonuna doğru toplarlar herhalde.aksilik olmazsa... inş cnm az kaldı...

kendimi ovmek gibi olmasn ama ayagım ugurludur bnmmgörr bak ne guzel hberler paylşlcakk burdaaa
kontrola gttğimde iyiydi büyüyorlardı.bugün çatlama önleyici iğnemi vurdum..yarın yine kontrole gidicem...haftasonuna doğru toplarlar herhalde.aksilik olmazsa... inş cnm az kaldı...
herşey ii olcak cnmm sedacımm az kalmşş evt kalbini hepp ferah tut tmm mııı

kızlar benn geldiiiimm eşimle konuşup dönerimmm aranızaaaa duyguummm ikizmi gördüüümmmmm neeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…