canım benim tedavin hayırlı olsun inşallah bebeğine kavuşacaksın..
duygu sırasını savdı ben hülya ve sendende çoook umutluyum..Allahım bu mübarek günlerde yüzünüzü güldürsün..
sizlere evlat nasib etsin inşallah canımmmm
günaydın kızlar biz daha gitmedikanneme karar değiştirdik bugün gitmeye karar verdik..ama giremedim genede fazla nete burası kalabalık...
bişey sorcam canlar..
bu iğneyi hep aynı taraftan mı vuruyoruz...bigün sağ bigün soldan mı??
ben 2 günde aynı taraftan 4 parmak sağdan vurdum da:44:
Ne güzellll haberler bunlar böyleeeAnnelerrr çoğalıyor inşallahhhh adınızaaaa çok mutlu oldumm Aysunumm sende başlamışsın tedaviyee hadi bakalımmm tekk tekk hızlı bir şekilde hamiş kalalım artıkk.Bugün bir kadınla tanıştım kadın gözümün içine baktıı senin hamişliğin çok yakın çok fena hissettim dediiii bENİM tedavilerde yolunda gidiyor çok şükür gizli şekere bkcak doktor 3günlük diyet verdi sonra gidip şeker yüklemesi yptırıcam 2 aylık kullanacağım ilaçlarım var.Prolktin yüksek dostinex duphaston ve yumurta geliştirici ilaçlar verdi.Rahim ağzında darlık vardı onu açtı doktor.Şimdilik herşey yolunda gidiyor hyırlısıı Allahtannn....
SİZİİİİİ ÇOOOOK SEVİYORUMMMMMMM
o kadının yanaklarında öpüyorummminşallah dediği gerçek olacak ve enkısa zamanda sende kavuşacaksın canım bebeğine
herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim
prolaktin hormonuna da çok takılma o hormon biraz dansöz gibi bi yükselir bi düşer
İnşallahhh hülyacımmm doktor spermler ulaşmazki çok dar dediiii onu açtı sevindim açıkçasıı bakıcaz inşallah bu sefer olurProlaktin bende hep vardı birde baya bir yüksek çıkıyor iyi oldu ilaç vermesii bu süreç içinde içim daha rht olur..Bebişee dikkat et fazla kalma internetteee
duygum nerdesin yaa sen bugün mi gidecektin miniklerini görmeye hadi gelde mercimekelri gördüğünü müjdele bizeee
çok iyi canım artık rahat rahat bulurlar yollarını o zamansonrada gelsin bebişşş
ben çok girmiyorum zaten canım yarım saat falan takılıyorum günde o kadar bebişlerimi herşeyden korumam lazımm
bebişlerree dikkattt et getirme beni orayaaaaaaEşimm diyokiii 5 senedir çocuklarımız boşamı gitti diyor gülmekten öldümm artık umarımm ışınlanacağı yeri bulur benim bebelerr.Duygum mercimeklerini bugün görecekti hayırlısıyla bir gelseydii
tamam tamam ben ışınlanıcam birazzan duyguya bakmak için gelmiştim ama oda gelmemiş daha
eşin çok doğru demişşartık bundan sonraki maçlara bakın sizde benimkide sorunu öğrenince boşuna korunmuşuz yıllardır zaten olmuyormuş demişti:26::26:
inşallah gelmişlerdir ama şimdi bebişlerim 5 yıl hedim olsunlar istiyorumm
kendimi zor tutuyorum test yapmamak için pazar günü gitmeden önce evde test yapıcam sonuca göre de kendimi hazırlamış olurum
canlarımm geldkkk bizzzz drumz bi keseyi çok rahat gordu dgeri yavru gibi duruo ya tutnmaya çalşıo ya da tutnamamş ondan şüphelym ama bi kese gayet ii dedi yolk sac varmş on gun sonra yne gtcz inşş pıtpıtları duymaya bi de yumurtalklarm kistleşmiş agrın olursa sakın panik yapma dedi
boyle işte canlarmmm bir tane gozkuo şu an hep hayırlısı dedm saglıklı olsun da inşşş pıtpıtları da duyalm hayırlısıylaaa
Gözünaydın cnm hayırlısı olsun 1 tane olsun bizim olsun sağlıklı olsun,inş 2.de güçlü olur tutunur annesine...
benim kontroller devam,,,pazara toplatmaya gidicem kısmetse
canlarımm geldkkk bizzzz drumz bi keseyi çok rahat gordu dgeri yavru gibi duruo ya tutnmaya çalşıo ya da tutnamamş ondan şüphelym ama bi kese gayet ii dedi yolk sac varmş on gun sonra yne gtcz inşş pıtpıtları duymaya bi de yumurtalklarm kistleşmiş agrın olursa sakın panik yapma dedi
boyle işte canlarmmm bir tane gozkuo şu an hep hayırlısı dedm saglıklı olsun da inşşş pıtpıtları da duyalm hayırlısıylaaa
duygum hadı gozun aydın canım saglıkla gelsın ıns pıtpıtlarıda duyucaksın bıdahakı gıdısınde bakarsın ıkı pıt pıt gelır rabbıme zor yok hakkınızda hangısı hayırlı ıse o olur ıns bende bugun gıttım doktora 3 gunluk ıgneler suan ıcın bı hareket saglamamıs sasırdım ben klomen ıcerken dusuk bı dozla rahatlıkla buyurdu yumurtam ama tabı hıc arada kontrole gıtmemıstım hep 14.gun gıderdım kontrole ve hemen vuruyoduk catlatma ıgnesını neyse bakalım pazar tekrar gıdıcem 9. gunum olucak pazar ıns buyur ya doktor bunyeden bunyeye degısıyo dedı bazen gec ama cabuk buyuye bılıyo dedı ıns hayırlısı ama moralım bozuldu tepkı vermemıs deyınce
demi hulya yaa belki de surprzz yapıverr bizeee herşeye hazırlklıyım ii olsnlar yeter ki ...sağlıklı olsunlar canım da tek yada çift hiç fark etmez bizler için ama dilerim ki diğeride tutunsun sımsıkı sana
sıura pıtpıtlara geldi inşallah haftaya da onu duyunca rahat bir nefes alırsın belki o zamana kadar diğeride süpriz yapar sizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?