Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

suecim ben daha hamile olduğumun bilmiyorum olmuşumdur die bekleyenlerdenim ama sen tebrik ler yazmışssın allahmı söletti acaba san acanım yaaaaa...sence hissin nedir benim içinnn:?

suecim ben daha hamile olduğumun bilmiyorum olmuşumdur die bekleyenlerdenim ama sen tebrik ler yazmışssın allahmı söletti acaba san acanım yaaaaa...sence hissin nedir benim içinnn:?

ayyyyyyy evtt yaaaaaaa salya sumuk aglarken ben hamileyim die okdum cnmmm ama Allah soyletti bence ii hberler vercksn sen de bizeeeeee transfer oldu da beklıomsn cnmmm ayy hadi inşşş hislermde yanlmammm

çok sağ ol duygum içimde hep bir umut vardı belki o testinde bi hikmeti vardır bugün o kadar sevindik ki eşimle hastahaneyi ayağı kaldırdık sevinçten ağladık havalara uçtukkk
gerçekten çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin inşallahhh
tarifi imkansız yaaa
ben hala bulutların üstündeyimmm
eşine de çok teşekkürlerr
biliyorum ki hepinizin dualrı sayensinde bebeklerim benimle
gönlümden hep ikiz diye geçiyoooo

sue sağol inşük dolaşıom işteee cnm yaaa çok sağol senin tebrik mesajını gerçekten beklicemmm...llah beklorum hamile olduğumu düşünüorum erken öğrenmek içinnn beklemek zor oyuzden burda bölee bende salya süm

bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm yazmak istiyorum dua edinnnnn bana ....((

ayyyyyyy nasıllll duygu yuklu dakikalrdırrr kmblrrrrr ...hala aglıormmm ben hulyaaaaaaaa bekledkkk ve oldu yaaaa şükürlerrrrrrr olsun
dgern kaç kuzum bnm de iki< dogyo içime senn içinnnn
eşim de çookk tebrk edıooo

inş umutege beklemek zorrr.....allah herkese kolaylık versinnn......ben kocama deli gibi aşığım ondan bi bebek sahibi olmak istediğimmm içinnnnn çokkk istiyorummmm....biz zor kavuştukkk bebeğimizede zor kavuşmak istemitorumm...(((

slmmm canlarım benim ben güzel haberlerle geldimmmmm
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmçok şükür allaha
allah hepinize nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu
ohh beeee şükürler olsun tatlım tebrikler gözlerinizi aydın olsunn maşallahhh yaa dualarımız kabul oldu darısı Aysun a ve tüm isteyenlere inşallah tez zamanda sağlıklı-hayırlı evladını yada evlatlarını vaktinde kucağına almak nasip olsun inşallah keyifle geçsin gebeliğin inşallah canım benimm :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

tüp mü yaptrdnz cnm siz de ?

hiç endişen olmasın tatlım olacak sabrın sonu inanki selamet oluyor tevekkül ve bol dua ile sabrınla mükafatlandırılacaksın

şifaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm yne guzelll bi hberrrrrrr şükürlerrrrrrrrr olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yok suecim normal allaha şükür bi sorunumuz yokkk normal yollarla başaladık ...bende belirtilerim varrrr acabamı diee beklenti içerisine ghirdikkkk

şifaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm yne guzelll bi hberrrrrrr şükürlerrrrrrrrr olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet canım ya çok sevindim çokk maşallah bu yıl gerçekten bereketli özlem çeken kimse kalmayacak Rabbimin izniyle inşallah

evet canım ya çok sevindim çokk maşallah bu yıl gerçekten bereketli özlem çeken kimse kalmayacak Rabbimin izniyle inşallah
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş şifammmmmmmmmmmmm inşşşşşşşşşşşşşşşş
yok suecim normal allaha şükür bi sorunumuz yokkk normal yollarla başaladık ...bende belirtilerim varrrr acabamı diee beklenti içerisine ghirdikkkk

anladmm cnmm bnmm inşşş tez zamanda gelr bebişn sizeee cnmm bnmmmm inşşş ii hberlerr verrsn bizeee

inşllh şifaaa sözlerin şifa olurrr....senin adınanda çoooook sevindim hayırlıyla büyüt önce içinde sonra bu dünyada uzun ömürlü olsun tüm bebek sahibi anneelerin ve bekleyenlerinnn ayyy beide ağlattınızzz yaaa yemek yapacam kalkamıyom burda bennn yaaa...((

ağlama canım yaaaaa ben sabahtan bi posta ağladım şimdi ağlamıyorummmm
çok şükür canım allah yüzümüzü güldürdü diğer arkadaşlarımızında güzel haberlerini alıcaz inşallahhh
eşine çok slmlarrr

evet çok zor zanım ama ben herşeyin bir vakti zamanı olduğuna inanıyorumm allah mutlaka birgün nasip edecektir ama doğru zaman çok önemli hep hayırlısını ve sağlıklısını iste
inşallah bebeğin daha kolay gelir sizeee
benim 5.yıl hediyem oldu inşallah kucağımada almak nasip olurrr

şifa yaaa su dansçıları oynatsanaaaaa bu topgn de bu olsn megimn havai fişegi var biz de kızları oynatalımmmmmmmm

sağol şifam allah razı olsun evet benimde artık meleklerim var çok şükür allaha
allah herkese naip etsin inşallahhhhhhhh

inşlllh çokk sağolunnnn moralim birazda olsa düzeldiii.....bo topik güsel haberlelerle dolu bende yakın zamanda güsel haberle gelirim inşşşlll......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…