suecim ben daha hamile olduğumun bilmiyorum olmuşumdur die bekleyenlerdenim ama sen tebrik ler yazmışssın allahmı söletti acaba san acanım yaaaaa...sence hissin nedir benim içinnn:?
allahımmmmmmmmmmmmmmmmm sanaaaaaaaaaaaa şükürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dunnn çokkk dua ettmmmm hulyammmmmmmmmm senn için hatta eşimle dee paylşatım dedm tek çizgi görmüş o da dedi neden erken yapmş belli olmz daha dedi amaaaaa blıodmmmmmmmmmm ii hberlerleeeeeeeeeeee donceginii nasıl sevndmmmm nasıl duygulannndımmmmmmmmmmm anltamammmmmmmmmmmmmm hulyaaaaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gelıoooooooo mu şimdi bizimmm bebşlerrrrrrrrrr ben bazen hala inanamıorm kendmeeeeeeeeeee şükrlerrrrrrrr olsun rabbimmmmmmmm hulyaaaa kaç çıktı deger pekiiiiiiiya onlineeeee olsaydınnnnn yaaa sennleee çok konşmak istıormmmm şu annnnnnnnnnnnn
bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm yazmak istiyorum dua edinnnnn bana ....((
bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm yazmak istiyorum dua edinnnnn bana ....((
çok sağ ol duygum içimde hep bir umut vardı belki o testinde bi hikmeti vardır bugün o kadar sevindik ki eşimle hastahaneyi ayağı kaldırdık sevinçten ağladık havalara uçtukkk
gerçekten çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin inşallahhh
tarifi imkansız yaaa
ben hala bulutların üstündeyimmm
eşine de çok teşekkürlerr
biliyorum ki hepinizin dualrı sayensinde bebeklerim benimle
gönlümden hep ikiz diye geçiyoooo
ohh beeee şükürler olsun tatlım tebrikler gözlerinizi aydın olsunn maşallahhh yaa dualarımız kabul oldu darısı Aysun a ve tüm isteyenlere inşallah tez zamanda sağlıklı-hayırlı evladını yada evlatlarını vaktinde kucağına almak nasip olsun inşallah keyifle geçsin gebeliğin inşallah canım benimmslmmm canlarım benim ben güzel haberlerle geldimmmmm
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmçok şükür allaha
allah hepinize nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu
tüp mü yaptrdnz cnm siz de ?inş umutege beklemek zorrr.....allah herkese kolaylık versinnn......ben kocama deli gibi aşığım ondan bi bebek sahibi olmak istediğimmm içinnnnn çokkk istiyorummmm....biz zor kavuştukkk bebeğimizede zor kavuşmak istemitorumm...(((
hiç endişen olmasın tatlım olacak sabrın sonu inanki selamet oluyor tevekkül ve bol dua ile sabrınla mükafatlandırılacaksıninş umutege beklemek zorrr.....allah herkese kolaylık versinnn......ben kocama deli gibi aşığım ondan bi bebek sahibi olmak istediğimmm içinnnnn çokkk istiyorummmm....biz zor kavuştukkk bebeğimizede zor kavuşmak istemitorumm...(((
ohh beeee şükürler olsun tatlım tebrikler gözlerinizi aydın olsunn maşallahhh yaa dualarımız kabul oldu darısı Aysun a ve tüm isteyenlere inşallah tez zamanda sağlıklı-hayırlı evladını yada evlatlarını vaktinde kucağına almak nasip olsun inşallah keyifle geçsin gebeliğin inşallah canım benimm:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
evet canım ya çok sevindim çokk maşallah bu yıl gerçekten bereketli özlem çeken kimse kalmayacak Rabbimin izniyle inşallahşifaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm yne guzelll bi hberrrrrrr şükürlerrrrrrrrr olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş şifammmmmmmmmmmmm inşşşşşşşşşşşşşşşşevet canım ya çok sevindim çokk maşallah bu yıl gerçekten bereketli özlem çeken kimse kalmayacak Rabbimin izniyle inşallah
yok suecim normal allaha şükür bi sorunumuz yokkk normal yollarla başaladık ...bende belirtilerim varrrr acabamı diee beklenti içerisine ghirdikkkk
ağlama canım yaaaaa ben sabahtan bi posta ağladım şimdi ağlamıyorummmmayyyyyyy nasıllll duygu yuklu dakikalrdırrr kmblrrrrr ...hala aglıormmm ben hulyaaaaaaaa bekledkkk ve oldu yaaaa şükürlerrrrrrr olsun
dgern kaç kuzum bnm de iki< dogyo içime senn içinnnn
eşim de çookk tebrk edıooo
inş umutege beklemek zorrr.....allah herkese kolaylık versinnn......ben kocama deli gibi aşığım ondan bi bebek sahibi olmak istediğimmm içinnnnn çokkk istiyorummmm....biz zor kavuştukkk bebeğimizede zor kavuşmak istemitorumm...(((
ohh beeee şükürler olsun tatlım tebrikler gözlerinizi aydın olsunn maşallahhh yaa dualarımız kabul oldu darısı Aysun a ve tüm isteyenlere inşallah tez zamanda sağlıklı-hayırlı evladını yada evlatlarını vaktinde kucağına almak nasip olsun inşallah keyifle geçsin gebeliğin inşallah canım benimm:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?