Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

Merhaba kızlar.. benim yumurtalar pazartesi toplancak kısmetse amaaa transfer birdaha ki aya ertelendi.progestanım yüksekmiş biraz bebiş tutnmaz böyle giderse dedi doktor...dondurcaklar kısmetse,,,uzun süre beklemede olcam gene herhal....

Allah Allah progestan yuksek çıknca da tutnma zorlaşrmş demek :44::44:hayırlısı olsn cnm demek ki hayırlısı boyleymiş geç olsun sonu bebişli olsun inşşş...

hayırlısı olsun canım dondurulmuş embriyonun tutunması daha yüksek inşallah seninkide öyle olacak

karışığım canım dün 8.günümdü akşam test yaptım eşimin ısrarlarına dayanamayıp test negatif çıktı
inşallah yarın kanda pozitifi görürümmm :26::26:

cnm hiç hiç moralini bozma cunku ben 12. gun kanda poztfi gorunce yaptım o kadar silikti ki 8. gunde çıkmayablr kanda poztf çıkacak inşş cnm sen kalbini ferah tut...

yok hulyam inan bana erken idrarda çıkması 8. gun yarın gtcksnz demi kana yarın merkze mi gtcksnz kan için açık mı hee gerçi hastahane orası açıktır tabii ...

evet canım yarın merkeze gidicez kısmet artık allah alnımıza ne yazdıysa onu yaşayacağız canımmm

9 aylık evliyim bu 2 denememiz 31 temmuz da adet olmam lazım ama ben adet olucakmış gibi ağrı cekmiyorum...
baş ağrısı şiddetli ve yüksek ateş hala devam ediyor dün ve buğün baş ağrısıda ona keza ve vajinada ağrı ve yanma oldu dün çok şiddetli bilisi olan varsa cvp bekliyorum acill rica ediyorum

cnm hamilelik belrtisi çok yanltablıo adet belrtileriyle aynı cunku bence adet gununu bekle sonra bi test yap derm ben...

Son düzenleme:
slmmm canlarım benim ben güzel haberlerle geldimmmmm
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmçok şükür allaha
allah hepinize nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu

slmmm canlarım benim ben güzel haberlerle geldimmmmm
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmçok şükür allaha
allah hepinize nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu

allahımmmmmmmmmmmmmmmmm sanaaaaaaaaaaaa şükürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dunnn çokkk dua ettmmmm hulyammmmmmmmmm senn için hatta eşimle dee paylşatım dedm tek çizgi görmüş o da dedi neden erken yapmş belli olmz daha dedi amaaaaa blıodmmmmmmmmmm ii hberlerleeeeeeeeeeee donceginii nasıl sevndmmmm nasıl duygulannndımmmmmmmmmmm anltamammmmmmmmmmmmmm hulyaaaaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gelıoooooooo mu şimdi bizimmm bebşlerrrrrrrrrr ben bazen hala inanamıorm kendmeeeeeeeeeee şükrlerrrrrrrr olsun rabbimmmmmmmm hulyaaaa kaç çıktı deger pekiiiiiiiya onlineeeee olsaydınnnnn yaaa sennleee çok konşmak istıormmmm şu annnnnnnnnnnnn

Allahımmmm emeklermizi boşaaa çıkartmadınnnnnn sana şükürlerrrrrrrrrrr olsun Allahım dger bütün isteyennn arkdaslarmaaaaaaaaaaaa nasip etttt tezzz zamandaaaaa bu u
topgmz ne hayırlı geldi bizeeeeee boyle de dvmm etsn inşşşşşşş tedavide olan olmayan butun arkdaslrma nasipp et Allahımmmmm hulyaaaaaa hungur hungur aglıormmmm şu an çok duyuglandımmmmmmmmmmm yaaaaaaaa şükürlerrrrr olsnnnnnn Allahımmm sen çokk büyüksünnnnnnnnnnnnn

bebeklerine kavuşanlar hayırlısıyla büyütsünnnn...bebek haberi alamak isteyenler bekleyenler( en başte ben) herkes istediği dilediği haberleri alsınn inşallahhh...Allahım sen büyüsksünnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…