Merhaba kızlar..benim yumurtalar pazartesi toplancak kısmetse amaaa transfer birdaha ki aya ertelendi.progestanım yüksekmiş biraz bebiş tutnmaz böyle giderse dedi doktor...dondurcaklar kısmetse,,,uzun süre beklemede olcam gene herhal....
Merhaba kızlar..benim yumurtalar pazartesi toplancak kısmetse amaaa transfer birdaha ki aya ertelendi.progestanım yüksekmiş biraz bebiş tutnmaz böyle giderse dedi doktor...dondurcaklar kısmetse,,,uzun süre beklemede olcam gene herhal....
hülyaa nasılsın canımmm??
karışığım canım dün 8.günümdü akşam test yaptım eşimin ısrarlarına dayanamayıp test negatif çıktı
inşallah yarın kanda pozitifi görürümmm :26::26:
cnm hiç hiç moralini bozma cunku ben 12. gun kanda poztfi gorunce yaptım o kadar silikti ki 8. gunde çıkmayablr kanda poztf çıkacak inşş cnm sen kalbini ferah tut...
inşallah duygum ya bu seferde olmazsa ne yaparım bilmiyorummm
yok hulyam inan bana erken idrarda çıkması 8. gun yarın gtcksnz demi kana yarın merkze mi gtcksnz kan için açık mı hee gerçi hastahane orası açıktır tabii ...
evet canım yarın merkeze gidicez kısmet artık allah alnımıza ne yazdıysa onu yaşayacağız canımmm
9 aylık evliyim bu 2 denememiz 31 temmuz da adet olmam lazım ama ben adet olucakmış gibi ağrı cekmiyorum...
baş ağrısı şiddetli ve yüksek ateş hala devam ediyor dün ve buğün baş ağrısıda ona keza ve vajinada ağrı ve yanma oldu dün çok şiddetlibilisi olan varsa cvp bekliyorum acill rica ediyorum
slmmm canlarım benim ben güzel haberlerle geldimmmmm
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmçok şükür allaha
allah hepinize nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu
Tekrardan tebrikler cnmm.. Allah bize de nasip etsin inşallah Aminnnn....
slmmm canlarım benim ben güzel haberlerle geldimmmmm
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmçok şükür allaha
allah hepinize nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu
bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm yazmak istiyorum dua edinnnnn bana ....((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?