Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

inşallah canım gerçekten çok iyi bilirim ben bebek özlemini bu yüzden tüm samimiyetimle Yüce Rabbime el açıp bol bol dualar ediyorum kaderdaşlarımın hepsinin yüzünü güldür çok bekletme Rabbim diyorum olacak tatlımm ben inanıyorum sitres yapmamaya çalış lütfen hem kimbilir şu an zaten hamişsindir inşallah çokk yakında müjden olacak

şifa yaaa su dansçıları oynatsanaaaaa bu topgn de bu olsn megimn havai fişegi var biz de kızları oynatalımmmmmmmm
tamam tatlımm dansçı ekibimle geliyorumm hemen

sağol şifam allah razı olsun evet benimde artık meleklerim var çok şükür allaha
allah herkese naip etsin inşallahhhhhhhh
maşallah yaa cici cici yeğenlerim olacak ohhh şükürler olsun Yüce Rabbimee

inşlllh çokk sağolunnnn moralim birazda olsa düzeldiii.....bo topik güsel haberlelerle dolu bende yakın zamanda güsel haberle gelirim inşşşlll......
tabiki tatlım umutsuzluk yok herşey güzel olacakk buna inan

ayyyyyyyyyy maşalahhhhhhhhh onuncu gun degeriiii buuuuuuuuuuuu ikiz bunlar ikizzzzzzzzzzz

inşallah canım sağlıklı olsun da tek yada çift başımın üstünde yeri/yerleri varrr
senin ki ne zaman belli olacak bence seninkide ikizzzzama en önemlisi sağlıklı olsunler yeter bize canımmmm

inşallah canım sağlıklı olsun da tek yada çift başımın üstünde yeri/yerleri varrr
senin ki ne zaman belli olacak bence seninkide ikizzzzama en önemlisi sağlıklı olsunler yeter bize canımmmm

6 agustosta gtcz cnmm o zaman belli olur hayırlısı olsnn inşşşşş saglıklı olsn da tek çift onemli degl dedgn gibi cnmm bnmmmm

gulbebekle konştuk çok çok tebrk ettii hulyamm çokk sevndiii çokkk opuoo seniiiiiiiiiiiiiiii

6 agustosta gtcz cnmm o zaman belli olur hayırlısı olsnn inşşşşş saglıklı olsn da tek çift onemli degl dedgn gibi cnmm bnmmmm

gulbebekle konştuk çok çok tebrk ettii hulyamm çokk sevndiii çokkk opuoo seniiiiiiiiiiiiiiii

sen pıt pıtları duyacaksın bende kesiyi inşallah duygum ya herşeyi birlikte yaşadık paylaştık şimdi hamileliğide birlikte yaşayacağız inşallah diğer arkadaşlarımızda peşimizden gelirrr
çok teşşekür ederinn canımmm slmlarımı ilet lütfen darısı başına olsun inşallahhhh

inşşş cnm inşşş o da aşılamaya başlıcak mardine donnce onn da az kaldı hayırlısıyla inşşşşşşşşşşş tmm cnm iletrm evtt yaa hulyammm hep hayal ederdk hep beraber hamiş kalsak die şimdi kızlar da gelck peşimizdennn çok inanıormmmmmmm bennn
aysun gremıo artık pek grse o da aglar şimdi bnmm gibiiiiiiiiiiiiiiii

slm kızlarrsizleri bebek isteyen arkadaşlar topicinden biliyorum yorum yapmasamda sıkı takip ediyordum forumu.duygu umutege o kadar sevindimki hamilelik haberlerinize kocaman maşallah diyorum sizlere Allah sağlıkla doğurmanızı nasip etsin bebeleriniziben malum hala daha beklemedeyim.1,5 yıl oldu ramazandan sonra artık bismillah deyip başlıcaz ne kadar dr.a hele de kadım doğum dr.una gitmekten çok çekinsemde yapacak bişey kalmadı maalesef.belli zorlamadan gelmeyecek bnm velet.hayırlısı artık.tekrar tebrik ederim sizlerii

goncemm saol cnmm bnn bnmmmmmm darısı tezzz zamanda başna inşş sen topgimizi takp et bizim hulyayla ayagmız hepnze ugurlu gelckk inşşşşşşşşş butun dualarm sizinleee herkesn gobusu dolsun tez zmanda inşşşşşşş
elineeeeeee saglıkkkkkkkk saollllll şifammmmmmmmmmm alntı yapnca oynuo çokk bu kızzlarrr ayy harikalarr valla yaaa artık sık sık oynatcz bu kızları şifam malum daha çokkk gebişimzz olcakkkkk inşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
slmmm canlarım benim ben güzel haberlerle geldimmmmm
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmçok şükür allaha
allah hepinize nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu

hulyam canım ay sukurler olsun rabbım bu mbarek ramazan ayında sırayla guluyo yuzumuze bınlerce kez sukurler olsun darısı basımıza ıns sırayla mujdelı haberlerı verırırz cok sevındım anlatamam allahım saglılkla sıhatle kucagına almayı nasıp etsın ıns bende asılama ıcın hazırlanıyorum ıns bayramda gelır mujdem ılk defa ıgneyle gelıstırıyolar yumosları ama doktor gec cevap verıyo dedı bugun dokuzuncu gunum en buyugu 14 mm mıs ıns buyur salı gene gıdıcem rabbım emeklerımızı zayı etmesın hepımızın ıns kucagı bebıslerle dolsun

slmmm canlarım benim ben güzel haberlerle geldimmmmm
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmçok şükür allaha
allah hepinize nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu

Canim benimmmmmmmm
Gozunaydin bitanem
Cok sevindim cok
Bu ne kadar guZel bir donem boyle
Allah sizleri hep mutlu etsin
Saglikli keyifli bie hamilelik diliyorum
Kizcelerim benim

çok teşekkürler şifam ellerine sağlıkkkkkkk
canım benim allah arzı olsun inşallah sende yaşayacaksın tekrardan inanıyorum bu aylarda hepimizn yüzü gülecek çifte bayram yapacaksın inşallahhhhhh
Canim benimmmmmmmm
Gozunaydin bitanem
Cok sevindim cok
Bu ne kadar guZel bir donem boyle
Allah sizleri hep mutlu etsin
Saglikli keyifli bie hamilelik diliyorum
Kizcelerim benim

çok teşekkür ederimmmm huzur
inşallah bizlerde sizler gibi oluruzzzz karnımız burnumuza gelsin kocaman göbeklerimiz olsunnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…