Bir hüküm ve karar gecesi olarak bilinen bu gecede bize düşen, Allah’a yakın olmayı başka her bir şeye yakın olmaktan daha üstün tutmaktır. Kadir gecesini Yüce Allah’a kendi iç dünyamızı açabileceğimiz, günahlarımızdan af dileyeceğimiz bir gece olarak değerlendirelim… Allah hepimizin günahlarını affetsin, dualarımızı kabul etsin… Kadir geceniz kutlu olsun…
seninde kutlu olsun canımmm
nasılsınız bakalım
benim dün miğdem çok kötüydü bugün daha iyi gibi
sen ne durumdasın canım
tamam hulyam çarşamba günü 10.günüm çarşamba gitsem çıkar sanırım..varsa da yoksa da..
kafanı boşyere karıştırmaaaaaaaaaaaa
bugun onu tutamayızzhülyayı onncu gunu çagrmşlardı amabugun kanda belli olur bence ...
hulyamm dra az kaldı demi 18nde gidiceksnnben de 22snde gidicem nasipsee ...kendime nazar degdrmeym ama bugun de midem ii üç gündür çok rahatm gerçi bulanmayınca da korkuo insan ama saolsn kramplarla haff agırlarla belli edıo kendini bebişimm
evet bugün belli olur benimde 4.gün transferiydi ve 10.gündü test günüm
bende çok dua ettim akşam allah kabul eder inşallah güzel haberle gelirsin aysunum
evet az kaldı çabucacık geçsede görsem bebişimi/bebişlerimi
ben tek olduğunu düşünüyorum ama bakalım sağlıklı olsun en önemlisi bu
benimde miğdem iki gündür iyi gibi arada vuruyo sadece bende senin gibi düşünüyordum az önce acaba bi aksilik mi var niye bulanmıyo diye:44::44:biz bu 9 ayı nasıl geçiricez duygum bilmiyorum belki görüp kalp sesini duyduktan sonra stresi biraz azalır..benimde krapmlarım oluyo ara ara sansı bıçak saplanır gibi yada sancım oluyo
sağ kalcama kramp bi grıo taaa akşama kadar sürüo ...evt kalp atısını duyunca rahatlıosn hülyam ama yne goresm gelıo hep boyle ii oldgunu soylesn drlar istıorm
tek çift farktmz hulyam neyse hayırlısı o olsn inşşş ...
ben daha şimdiden acaba sonra ne zaman çağırıcak diyo planlar yapıyorum merkezin dr belki tekrar bir ay sonra çağırır ben o arada diğer hastahane gitmeyi düşünüyorum
15 gün sonra
inşallah bebeklerimiz çok iyidir canım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder allah
sen kaç günde bir gidiyorsun canım şuanda
ben daha iki kez merkzdeki dra gttm hulyam henuz ...şimdi 22snde asıl druma gececegim o da ikili test için 11 haftada yne cagrrmş ama orda ikili test çok pahalı başka bi hast.gtcm ikili test için sonra onn sonucunu falan gostercem onumuzdeki haftalarda baya olcak bi maraton sonra ayda bi ya da onbeşte bi cagrıolar işte duruma gore ...ayda bi çağrrsa başka dra da gderm arada daha fazla görmek için bakarm duruma gore ...
anladım canım şuana kadar başka test falan yaptırdın mı
birde sen sağlık ocağına bildirdin mi hamileliğini
ben gitmeyi düşünmüyorum hiç sağlık ocağına herşeyi dr yapsın takip etsin istiyorum
birde benim göğsüm çok sızlıyo sanırım hormonlar tavan yaptı bende
ben gdeym bşeyler yiyim bugun çok heyecanlıyımm yaaa boyle içim kıpır kıpır aysunnn inşşş ii hberlerle gelsn inşşşşşşşş Yarabbimmmmmmmmmmm ...
tamam canım afiyet olsun size
ama kahvaltıyı bu saate bırakıp bebişini aç bırakma annesi
inşallah döndüğünde müjdeli haberle karşılarız seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?