kızlar benım kontrolum vardı bugun asılamanın onuncu gunu hersey ıyı dedı yumurtalarım catlamıs sanırım progestan verdı bakalım 10 gune kadar adet olmazsan test yapıcaz dedı ama ben eve geldıkten sonra kasık agrım basladı tualete gırdım peceteye kahvelık geldı sanırım adet oluyorum moralım sıfır bu kadar erken gelmesı cok garıp allahım hayırlısını versın yerlesme lekesıdır demeyın umudun bıttı belımde agryo gelıyo bunlar benım bundan oncekı tutan asılamamın 14.gunu ve 16. gnu lekem olmustu 17.gun ogrenmıstım hamıle oldugumu ama bu ole degıl hıssedıyorum gelıyo kırmızılar ama cok erken nıye bole oldu anlamdım bu saatte doktoruda arayamadım bakalım yarın ak kara bellı olur dua edın benım ıcın gucum kalmadı bı asılama daha derse gucum yok bıraz beklıyıp tup bebege gıdıcem sanırım
ozimm cnm bat için çok erkenki daha :44::44::44:beklemekten başka çaremız yoktur içimden bi ses adet degl dıo inşş da oyledr cnmm ozimm oyle çok istıorm ki hamişş olmanı olacak ama sabrın sonu selamet gerçekten....
merhaba kızlar ben yada biz geldiik
kızlar birden çıkmak zorunda kaldım p.tesi gnü çünkü birden aradılar gelin rtansferiniz yapılacak diye kaçarak gittik
5.gün transferi olamadı..4.gün oldu.
bu klinik blastosist yani 5.güne çoksağlam gelen embriyoları donduruyormuş..
benimkiler dondurulamadı..biraz üzüldüm ama geçti gitti...
kızlar bugün transferimin 5.günü içindeyim ama hiç bir belirtim yok...sizler bişeyler hissettiğinizi yazıyordunuz hulyam duygu...
kaçıncı gündü hissettiğiniz..
bu arada 18 i test günüm..
Allahım inşallah bayram hediyesi verir bize..
hayırlı olsun canım..
insallah güzel haberler vereceksin canım..
pozitif ol ve kendini dinleme sadece test gününe odaklan..
öpüyorum seni..inşallah meleklerin sımsıkı tutunurlar sana..
yine iyi canım yaa çünkü şimdiki ücretleri 5,500 diye biliyorum 1,100 kardasınız :) yaa 1000lira falan önemli değil 10,000 olsun o da önemli değil yeter ki tutsun benim 3. olucak tutmazsa 5,6,7 ye kadar gideriz heralde. ama blastocyst embriyosu olucak o zaman seninki süper ötesi. rahim duvar kalınlığın kaç? canım transfere giderken evden çıkıp kliniğe gidene kadar yavaş yavaş yudumluyarak su al yanına, birden içme sakın suyu benim gibi, idrara sıkışık olman lazım çok da sıkışık olmicaksın ama hızlı içersen birden gelio ve hemen boşaltma ihtiyacı hissediyorsun o da transfer aşamasında kendini çok kasmana sebep oluo kaçıracak hissi veriyor çünkü. rahat ol. benim orda benimle birlikte tedavi görüp aynı gün transfer olduğum bi arkadaşım var transfer günü hemen yemeğe gitti, 3 gün sonra düğüne gitti evde dolaştı pek yatmadı ve ikisi birden tutmuş. sadece ani hareketlerden kaçın. sonucunu merakla ve heyecanla bekliyorum.
üzüldmm ya ne diyim :26:ara kanaması mı bu nedr sor cnm bi ...hayırlısı be ozim elbet gelck belki şimdi olmadı ama daha umudmuzz çok hiçç belli olmuo ki bu işler ...Canim İnan bana adet değil demek isterdim ama suan sakir sakir kanamam var okadar erken olduğu anlam veremedim yarın doktora sorucam aşılamanın 10. Gününe girmustim daha napalım nasip değilmiş
akntı falan olmuo zaten aysunmm göğüs acıması bnm ignelerle başladı o da olmayablr hiç sıkma canını inşş ii hberlerini alczz cnmm bnmmhiç bir belirtim yok bugün 8.günüm canımı çok sıkıyor bu durum kızlar..
ne göğüs acıması ne akıntı ne ağrı hiç ama hiç bişey...
inşallah öyledir duygum..
günler yaklaştıkça korkuyorum..
herkes bi çok belirti yaşamış bende bi tane yok.
son günleri beklemek çok zormuş.
duygum bugün kan testine gitsem olur mu??
az da olsa çıkmaz mı..
sanırım dayanamayacağım ben..
sakın gitme canım gününü bekle
boşu boşuna kendin istrese sokuyorsun
tamam hulyam çarşamba günü 10.günüm çarşamba gitsem çıkar sanırım..varsa da yoksa da..
az da olsa çıkmaz mı..
aysunm sakın idrar testi yapma hulyayı gordun ama kana çarşmba git cnm 10.gun normal kan için ayy ben de heyecan yaptım şimdiii
aysunm sakın idrar testi yapma hulyayı gordun ama kana çarşmba git cnm 10.gun normal kan için ayy ben de heyecan yaptım şimdiii
az da olsa çıkmaz mı..
eveet canım çarşamba günü gideceğim..
sanırım daha fazla dayanamam..
tmm cnm git çarşmba sonra yne tkrarlatcan nasl olsa ...içim pırpırr edıo aysunmmm ii şeylerr olcakk inşşşş
inşallah duygum inşallah.
çok duygusalım bugün karmakarışığım..
zor durdum evde neredeyse hastaneye gidiyordum.
tek dileğim duam pozitif sonucu görmek bebeğimi her geçen gün daha çok özlüyorum.
Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?