Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

bildirdim cnm aşı kartı verdi bana kasıma tetanoz yapcak bi de gel dedi agıstosta tansyona bakalm gtmedm ama arada gderm işte zaten ilaç yazdıorz bi hekme hala jelleri o yuzden gdıorz mecbur...

anladım canım ben dr ma danışıcam bakalım o ne diyecek
jeli sağlık ocağı yazıyo mu ki
biz eczaneden alıyoruz 75 tl bu kutusu:44:

bnm de göğüsler sızlıo hülyam büyüdüler de azcık azcık göbüş ble çıktı bende
benim azıcığı bırak baya bi çıktı canım göbiş resmini cekmeye bile başladım hatıra kalsın diye
işte cnm simit istedi gtmek de zor gelnce kaldı bu saate kalknca hemen de bşey yiesm gelmıo görşrz yne ben gelrm

afiyet bal şeker olsun yarasın bebişine

Son düzenleme:
anladım canım ben dr ma danışıcam bakalım o ne diyecek
jeli sağlık ocağı yazıyo mu ki
biz eczaneden alıyoruz 75 tl bu kutusu:44:

yazıo cnmm aa aynı jeli mi kullanıorz kız crenone mu adı ?
biizm de 75 biz de blmıodk eczacı bu sizin hakknz nie yazdrmıosnz dedi allah razı olsn...ama dr her istedgnde yazsa da eczane kabul etmıo belli tarhleri var biz de eczaneye bi sürü borçlandık alıorz sonra yazdıorz o şeklde gdıo ...bu druma sorcam bırak derse bırakrm kullanmayı...

ecet canı o jeli kullanıyorum bende ama yazıldığını bilmiyorum
biz 75 tl ye alıyoruz aman olsun bebişlerim iyi olsunda giden para olsun
3 ayına kadar kullan canım sen bırakma ben bırakmayı düşünmüyorum hiç sevmiyorum ama bebişler için herşey ne yapalım katlanıyorum
zaten 1 ayın kaldı sayılır

sen gunde bi kez mi yapıosn iki mi ? bizim gunde ikiydi ama ben artık bir yapıorm...hülyam yazıdr yaa ne diye veresn 75... cabuk btıo bi kutusu...

sen gunde bi kez mi yapıosn iki mi ? bizim gunde ikiydi ama ben artık bir yapıorm...hülyam yazıdr yaa ne diye veresn 75... cabuk btıo bi kutusu...

sabahları yapıyorum sadece canım
bu gün alacak eşim bunuda alsın da eğer yazılıyorsa diğerini yazdırıp alırım
aysun da gelmedi hala meraktan çatlıcam

sabahları yapıyorum sadece canım
bu gün alacak eşim bunuda alsın da eğer yazılıyorsa diğerini yazdırıp alırım
aysun da gelmedi hala meraktan çatlıcam

ben de sabah yapıorm tek artık evt yazdır nie boşna veresn o kadar
ben deee catlıcammmmmmmmmmmmm yarım saateee de çıkıcammmmmm evdennnn inşş o zamana gelrrr ii hberlerleeeeeeeeeeeeeee

gunaydın kızlar nasılsınız kandılınız mubarek olsun dun vaktım olmadı allahım dualaımızı kabul etsın aysunu bende merakla baklıyorum dun doktora gıttım kanamam tabıkı adetmıs yumurtalarım cok gelıstıgı ve hormonum fazla salgılandıgı ıcın erken olabılırmısım neyse yanı olmadı bu ay dınlen yumurtaları atsın vucudun bıdahakı ay son bı asılama denerız sonra artık tup bebek yolu gozukuyo ama suan hıcbısey dusunmek ıstemıyorum ıns herseyın hayırlısı olur

ozimmm sana ozelden yazcaktım burdan yazayım çok üzücü evt ben de üzüldm bu batasıca olayına amaa bu bebişin gelmesne de az kaldgını gosterıo bak megana ne bleym aslnda çok isim var ama şimdi aklma gelmıo hiçbşey son degl başlangıç hatta ...ayrıca senn için hayırlısı ne ise o olsn tüpse tüp aşılamaysa aşılama hangisi bebişini getircekse Allahım onu nasip etsin bu sefer inşşşşşşşşşşşher zaman yanndayız herşey çok ii olacak inan bana

saol duygum ıns son olur bu onumdekı asama rabım hayırlı olanı nasıp etsın ıns dualarımızı kabul etsın baska sıgınıcak kapım yok ıns bgun yenıden anne olabılırım ve saglıkla alabılırım yavrumu kucagıma rabbım ıstıyen herkeze nasıp etsın ıns sızlere ve bebek bekleyen butun annelerede saglılla kucaklarına almayı nasıp etsın aysundan ıns hayır heber gelır cıkıcam ama onu cok merak edıcem

canım çok üzüldüm
ben üzücü şeyler okuyunca çok kötü oluyorum çok etkileniyorum kendi yaşadıklarım geliyo aklıma sanırım
inşallah allah mucizeni kendliğinden gönderir sana
allah herkese nasip etsin

amın hulyam ıns sızı uzmek ıstemem ama haytımda suan yazabılcegım olumlu bısey yok tek umudum duam dualarım hersey guzel olucak ıns ben sızın heycanlarınızlada mutluym ıns bende katılıcam bıgun aranıza

inşallah canım o kadar çok istiyorum ki burdaki herkes hamile kalmasını
hele eski arkadaşlarım olunca daha da çok dua ediyorum istiyorum bebeklerine kavuşsun diye

kızlar ben kan testine gidemedim hiç cesaretim yok

aslında çok istekliydim biliyorsunuz ama dünden beri adet ağrısı çekiyorum o yüzden gerçek test günümü cumartesiyi beklemeye karar verdim..

sizleri de merakta bırakmamak için haber vereyim dedim..

dualarınız için çok teşekkür ederrim kızlar iyiki varsınız..

bilmiyorum ayaklarım gitmiyor teste korkuyorummmm...:26:

Son düzenleme:

Bizde merak etmiştik ama ben gitmediğini tahmin ettim :) dayanırsın inş ogüne kadar,, inşallah bebişlerin ağrısıdır cnm :)

canım o ağrılar bebeğin sana tutunduğu için
hayırlısı olsun inşallah cumartesi alırız güzel haberini

aysunum hayırlısı olsun hakkından ama bence meleğin seninle rabbim seni korkularından emin kılsın

aysunnn çok heyecanlandırdın kuzum bugun beniii adet agrısı bende de vardı cnm inşş bebişin ya da bebişlern sennleee tmm geç olsun güç olmasn cumartesi ii hberlerr alalım inşşş sendennn

aysunn oraya yazmşsn ya gel artık annem die kopardın beni akşam akşam çok dua edıormm sana burdaki hatta grdgm butun topklerdeki bebek hasreti çeken herkese ben poztf düşünceye de enerjiye de çok inanırım hele duanın gücünee...Allahımmm çok büyükkk hepmzn dualarını en kısa zamanda kabul etcek inşşşşşşş

olsun canim cumartesi gidersin inss..
bayram mujdesi olsun bebegin..
ins hayirli haberlerini almak icin sabirsizlaniyorum

kizlar biz bugun ogleden sonra yola cikiyoruz, yarin ins turkiyede olacagiz,
ins bi ara girer bakarim aysun un haberine opuyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…