Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

canım benım ıy olmus gıttıgın kullan tabı denemekte fayda var bende suan coraspın kullanıyorum hamıle kalınca kan curultucu ıgne olucam bana hep tedavılerımde prodestan verıyodu bu sefrekı doktor vermedı endıselıyım hamıle kaldıgımdada gunde uc kere kullandım bana ole yan etkı yapıyo ama ben agızdan alıyodum bas donmesı yapıyo cok bıde goguste acı yapıyo bana ama dayanılmıycak gbıb degıl hıc bellı olmaz bıkerede olsa bu ay olur kımbılır sız boşkalırsanız kacırmayın

merhaba kızlar ben yada biz geldiik

kızlar birden çıkmak zorunda kaldım p.tesi gnü çünkü birden aradılar gelin rtansferiniz yapılacak diye kaçarak gittik
5.gün transferi olamadı..4.gün oldu.
bu klinik blastosist yani 5.güne çoksağlam gelen embriyoları donduruyormuş..
benimkiler dondurulamadı..biraz üzüldüm ama geçti gitti...

kızlar bugün transferimin 5.günü içindeyim ama hiç bir belirtim yok...sizler bişeyler hissettiğinizi yazıyordunuz hulyam duygu...
kaçıncı gündü hissettiğiniz..

bu arada 18 i test günüm..
Allahım inşallah bayram hediyesi verir bize..

Son düzenleme:

ben tahmin etmiştim zaten canım hayırlı olsun
bebişlerin mi desem bebeğin mi desem
sımsıkı tutunsun inşallah sana
gidenler içinde üzülme önemli olan içindekinin tutunması ona odaklan
dualrım hep seninle canım
sakın belirtide arama kendinde her bünye farklı farklı
benim 5.günden sonra hafif bel ve kasık ağrım olmuştu ve tutunmadığı düşünüyordum ama çok şükür ki bebeklerim benimle(hala ikiz olduklarını düşünüyorum)
ayın 18 i ikimiz içinde büyük gün canım inşallah ikimizde çifte bayram yaşarız

hoşgeldin cnm hadi hayırlı olsun transferin,,,belirtiler herkeste farklı oluyordurl.bir de erken cnm.bebişlerin seninle inş. bayram şekerlerin yolda merak etme geri sayım başladı

inşallah hulyam inşallahhhhh...
çok sağol canımm dualarını eksik etme benden..
o kadar çok istiyorum ki pozitif sonucu görmeyi Allahım inşallah nasip eder..:26:
hoşgeldin cnm hadi hayırlı olsun transferin,,,belirtiler herkeste farklı oluyordurl.bir de erken cnm.bebişlerin seninle inş. bayram şekerlerin yolda merak etme geri sayım başladı

çok sağol sedacım
inşallah bebişlerim sıkı sıkı tutunurlar bana..
inşallah bizlerde müjdemizi veririz artık.:26:

annemlerde kaldık 4 gün bugün abimler geliyo gene annemlere nasıl kaçtık anlatamam k.validemlere geldik..
ne zor oluyo ordan kaç oraya ordan kaç oraya.
annelerden başka kimse bilmediği için kaçmak zorunda kaldık böyle heryerden.
inşallah allahım emeklerimizin sonunda yüzümüzü güldürür inşallah..
yoksa böyle kaça kaça işim çok zor benim.

aysunmmm ne beşnci gun transferinine tak kafayı ne de dondurma işine ben dondurmayı sormadm ble ve üçncü gün transferiydi bnm
cnm zaten net bi belrti olmuo ki hulyann dedgi gibi bunyeden bunyeye de degşıo bnm mesela teste üç gün kalaki bütün belrtlerm adetle aynıydı cenemde çıkan küçük sivilceme kadar
progesteron ve bebe asprini tarzı bşeyler verdler mi
verdlerse onları duzenli kullan kalbini de ferah tut aklna kötü bşey geldgnde hemen 21 besmele çek herşey ii olcakkk inşşşşş

Son düzenleme:

haydi bakaliiiiim hayirli ugurlu olsun
ayy canim insss 18 inde guzel haberini aliriz burdan bagira bagira yazarsin hamileyim diye.
hatta simdiden hamilelik takvimi ekle istersen dua yerine gecsin
ins hepimiz icin en hayirlisi olsun kizlar..

maşalllah barekallah hayırlı olsun canım benım sen kafanı hıcbısye takma rabbıme sıgın ıns mujdenı alıcaksın dualarım senınle aysunum stres yapma dınlen ıns yuvana mınıklerının guzel haberlerıyle donuceksın gebe aysun gebe aysun gebe aysunnnnnn veee ıns gebe ozide olurrr ve dıger butun arkadaslar ıns sırayla bunlar gebe duygunun bereketı ıns hepımıze bulasıcak

canımm duygum tranferden sonra insan belirti arıyormuş gerçektende ama dediğin gibi cnm kişiden kişiye değişiyordur.

canım progestan ilaç verdiler günde 3 kez fitil gibi koy dediler.
bebe aspirini günde 1 tane
folbiol
bide gnc üzüm çekirdeği ekstresi tedavinin başından bu yana içiyorum.

inşallah meleklerim gelir bana duygum meraktayım..
sürekli dua ediyorum sizlerde dualarınıza alın beni duygummm

haydi bakaliiiiim hayirli ugurlu olsun
ayy canim insss 18 inde guzel haberini aliriz burdan bagira bagira yazarsin hamileyim diye.
hatta simdiden hamilelik takvimi ekle istersen dua yerine gecsin
ins hepimiz icin en hayirlisi olsun kizlar..

inşallah canım inşallah.
bizlerde o güzel duyguyu yaşarız inşallah.
tamam hemen yapıyorum..

ozimmm canım çok sağol..
merakla heyecanla bekliyorum test günümü..
seninde test gününe az kaldı değil mi..
inşallah müjdenle geliceksin bize ozimmm inşallah...
allah yardımcımız olsun canım benim..

tmm cnm çok guzel içtgn ilaçlar dvm et ve progesteronın etksine inan gerçekten işe yarıo bak bnm şüpheli keseyi ble yapştrdı oraya
bütün dualarm sennle cnm aysunm herşey ii olacak inanıormm bennn

tmm cnm çok guzel içtgn ilaçlar dvm et ve progesteronın etksine inan gerçekten işe yarıo bak bnm şüpheli keseyi ble yapştrdı oraya
bütün dualarm sennle cnm aysunm herşey ii olacak inanıormm bennn

duygum canım..
çok sağol bitanem kader arkadaşlarımsınız
sizi çok seviyorum.
allahım 1 hafta sonra müjde vermemi nasip eder inşallah tek duam bu..

bu arada bu sabah sol kasığımda böyle atma desem değil batma desem değil..bişeyler hissettim baya uzun sürdü..inşallah psikolojik değildir..
inşallah bebeklerimdir

olablr aysunm kasıklarda garip bşeyler oluodu bnm de inan dörttt gözle beklıorm senn guzel hberlerini tam bayram şekeri olcakk senn bebiiklerrr aysunmmm benmki de ramazan helvası ramazandan bi gun once ogrenmştm ben de

kızlar bnm bulantılar dvm edıo dun çok fenaydm ne yedysem çıkarttm bi de akşam eşimn iş arkdslaryla iftarı vardı nasl dua ettm allahım beni utandrma orda bulanmasn die çok şükür orada hiç bulanmadı 74.7 falandm hamiş kaldgmda 73.7üm şimdi bi tek kaynamş patatesi çıkarmıorm ondan yapıcam bol bol ondan yicem artık ...bırak kokulara falan da çok açğm sogan kokusu falan mahvedıo ...gececek bu gunler de Allahın iziniyle yaza gelmesi bu gunlerin oyle ii oldu ki oklda ne yapardm blmıormm ...bulantı ii derler bebişin saglıklı oldgnu gosterrmş hoş hiç bulantısı olmayan bi sürü de insan var bunyeden bunyeye degşıo sanrm ...çokk şükür bü günlere ii olsn da kahve çeklrdgm razıyım herrşeyeee

kızlar benım kontrolum vardı bugun asılamanın onuncu gunu hersey ıyı dedı yumurtalarım catlamıs sanırım progestan verdı bakalım 10 gune kadar adet olmazsan test yapıcaz dedı ama ben eve geldıkten sonra kasık agrım basladı tualete gırdım peceteye kahvelık geldı sanırım adet oluyorum moralım sıfır bu kadar erken gelmesı cok garıp allahım hayırlısını versın yerlesme lekesıdır demeyın umudun bıttı belımde agryo gelıyo bunlar benım bundan oncekı tutan asılamamın 14.gunu ve 16. gnu lekem olmustu 17.gun ogrenmıstım hamıle oldugumu ama bu ole degıl hıssedıyorum gelıyo kırmızılar ama cok erken nıye bole oldu anlamdım bu saatte doktoruda arayamadım bakalım yarın ak kara bellı olur dua edın benım ıcın gucum kalmadı bı asılama daha derse gucum yok bıraz beklıyıp tup bebege gıdıcem sanırım

ozimzim ins pozitif dusunmeye calis canim ya hemen koyverme kendini, erkense belki de yerlesmedir dedgn gibi, ya da doktor vaginal ultrasonla baktiysa ondan kanatmistir belki biraz, ins bekleyelim bakalim belki de devami gelmez, ben daha yeni atlattim regl ve bunalim donemimi ondan boyle rahat yaziyorum ama nasi uzuldugunu tahmin edebiliyorum.. her seyin hayirlisi canm dua et bol bol :)

saol canım ama umut yok ırmızıya donmeye baslıyo adet oldum anlıcagın hayırlı elden ne gelırkı ıkı senedır ne geldıkı elımden sımdı bısey gelsın rabbıme sıgındım dıcek hıcbıseım yok doktor karından baktı ondan bıle umut yok yanı yoruldum hemde cokkk ama yapıcak bısey yok herseferındekı gıbı son olur ıns dıyebılıyorum ama neden bukadar erken onu anlamadım butun emegım bosa gıttı okaar ıgne para manevı cokuntumu yazmak bıle ıstemıyorum allahım ıns yar ve yardımcımız olurr benden bu ay umıt yok sanırım tekrar asılama dersede bu ay olmaz sacma sapan olur bayram gırıyo bende sanırım bırza dınlenırım bılmıyorum belkıde tup bebege gıdıcem bakalım suan hıc bısey dusunemıyorum kasıklarım agrıyo kırmızılar bagırıyo ben geldım ve devamıda gelıyo dıye suan karnımı yumruklara bogmak gelıyo ıcımden esımde yok yanımda bıan tuaete gırdımve neoldugumu anlayamadımmm

anladm canim, bence de bu ay biraz dinlen.. bayram falan ins iyi gelcek canim hepimize, bu aralar kadir gecesi olabilir ins cokca dua edelim, ben de 3 gun once ayni senin gibiydim sinurli mutsuz ve dunyaya kusmus bi haldeydim biraksalar sabahs kadar aglayabilecek bi durumdaydim ama Rabbimin nimeti iste zaman her seye ilac oluyor.. zsmanla duzeliyorsun daha iyi hissetmeye basliyorsun, yeni umutlar buyutuyorsun yeni iplere tutunuyorsun ve ayakta kaliyorsun bi sekilde.. ins en guzeli en hayirlisi olsun hakkimizda canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…