merhaba kizlar
biz bugun sabah doktora gittik..
bebek aspirini ve progesteron fitili verdi.
bakalim ins bi faydasi olur..
ben bunlarin kullanildigini aylar once ogrenmistim zaten ama doktor daha yeni soyledi.
bebek asprinini bugunden itibaren, progesteronu da yumurtlamadan 4 gun sonra da itibaren kullancakmisim.
benden haberler boyle
sizler napiyosunuz ne alemdesiniz kizlar?
merhaba kızlar ben yada biz geldiik
kızlar birden çıkmak zorunda kaldım p.tesi gnü çünkü birden aradılar gelin rtansferiniz yapılacak diye kaçarak gittik
5.gün transferi olamadı..4.gün oldu.
bu klinik blastosist yani 5.güne çoksağlam gelen embriyoları donduruyormuş..
benimkiler dondurulamadı..biraz üzüldüm ama geçti gitti...
kızlar bugün transferimin 5.günü içindeyim ama hiç bir belirtim yok...sizler bişeyler hissettiğinizi yazıyordunuz hulyam duygu...
kaçıncı gündü hissettiğiniz..
bu arada 18 i test günüm..
Alalhım inşallah bayram hediyesi verir bize..
kızlar birden çıkmak zorunda kaldım p.tesi gnü çünkü birden aradılar gelin rtansferiniz yapılacak diye kaçarak gittik
kızlar bugün transferimin 5.günü içindeyim ama hiç bir belirtim yok...sizler bişeyler hissettiğinizi yazıyordunuz hulyam duygu...
Alalhım inşallah bayram hediyesi verir bize..
inşallah hulyam inşallahhhhh...ben tahmin etmiştim zaten canım hayırlı olsun
bebişlerin mi desem bebeğin mi desem
sımsıkı tutunsun inşallah sana
gidenler içinde üzülme önemli olan içindekinin tutunması ona odaklan
dualrım hep seninle canım
sakın belirtide arama kendinde her bünye farklı farklı
benim 5.günden sonra hafif bel ve kasık ağrım olmuştu ve tutunmadığı düşünüyordum ama çok şükür ki bebeklerim benimle(hala ikiz olduklarını düşünüyorum)
ayın 18 i ikimiz içinde büyük gün canım inşallah ikimizde çifte bayram yaşarız
hoşgeldin cnm hadi hayırlı olsun transferin,,,belirtiler herkeste farklı oluyordurl.bir de erken cnm.bebişlerin seninle inş. bayram şekerlerin yolda merak etme geri sayım başladı
Allahım inşallah bayram hediyesi verir bize..
aysunmmm ne beşnci gun transferinine tak kafayı ne de dondurma işine ben dondurmayı sormadm ble ve üçncü gün transferiydi bnm
cnm zaten net bi belrti olmuo ki hulyann dedgi gibi bunyeden bunyeye de degşıo bnm mesela teste üç gün kalaki bütün belrtlerm adetle aynıydı cenemde çıkan küçük sivilceme kadar
progesteron ve bebe asprini tarzı bşeyler verdler mi
verdlerse onları duzenli kullan kalbini de ferah tut aklna kötü bşey geldgnde hemen 21 besmele çek herşey ii olcakkk inşşşşş
haydi bakaliiiiim hayirli ugurlu olsun
ayy canim insss 18 inde guzel haberini aliriz burdan bagira bagira yazarsin hamileyim diye.
hatta simdiden hamilelik takvimi ekle istersen dua yerine gecsin
ins hepimiz icin en hayirlisi olsun kizlar..
maşalllah barekallah hayırlı olsun canım benım sen kafanı hıcbısye takma rabbıme sıgın ıns mujdenı alıcaksın dualarım senınle aysunum stres yapma dınlen ıns yuvana mınıklerının guzel haberlerıyle donuceksın gebe aysun gebe aysun gebe aysunnnnnn veee ıns gebe ozide olurrr ve dıger butun arkadaslar ıns sırayla bunlar gebe duygunun bereketı ıns hepımıze bulasıcak
canımm duygum tranferden sonra insan belirti arıyormuş gerçektende ama dediğin gibi cnm kişiden kişiye değişiyordur.
canım progestan ilaç verdiler günde 3 kez fitil gibi koy dediler.
bebe aspirini günde 1 tane
folbiol
bide gnc üzüm çekirdeği ekstresi tedavinin başından bu yana içiyorum.
inşallah meleklerim gelir bana duygum meraktayım..
sürekli dua ediyorum sizlerde dualarınıza alın beni duygummm
tmm cnm çok guzel içtgn ilaçlar dvm et ve progesteronın etksine inan gerçekten işe yarıo bak bnm şüpheli keseyi ble yapştrdı oraya
bütün dualarm sennle cnm aysunm herşey ii olacak inanıormm bennn
duygum canım..
çok sağol bitanem kader arkadaşlarımsınız
sizi çok seviyorum.
allahım 1 hafta sonra müjde vermemi nasip eder inşallah tek duam bu..
bu arada bu sabah sol kasığımda böyle atma desem değil batma desem değil..bişeyler hissettim baya uzun sürdü..inşallah psikolojik değildir..
inşallah bebeklerimdir
ozimzim ins pozitif dusunmeye calis canim ya hemen koyverme kendini, erkense belki de yerlesmedir dedgn gibi, ya da doktor vaginal ultrasonla baktiysa ondan kanatmistir belki biraz, ins bekleyelim bakalim belki de devami gelmez, ben daha yeni atlattim regl ve bunalim donemimi ondan boyle rahat yaziyorum ama nasi uzuldugunu tahmin edebiliyorum.. her seyin hayirlisi canm dua et bol bol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?