Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

ya kızları çok merak etmeye başladım hülyaa aysunnn hadi gelin lütfen yaaa kalbim cız cızzz yanıyo resmen yaa

daha gelen giden yok galba vakt gecsin die pazara gttm geldm Allahım neolur bugun de güldür yüzümüzü aysunmla ...hülyam da ii hberlerle gelsin inşşşşşş

daha gelen giden yok galba vakt gecsin die pazara gttm geldm Allahım neolur bugun de güldür yüzümüzü aysunmla ...hülyam da ii hberlerle gelsin inşşşşşş

inşallah duygumm inşallah bugün canım arkadaşlarımın yüzü güler rabbim çifte bayram yaşatsın inşallah

inşşş eminemmmmm inşşşşşşş

meğer ne çok baağlanmışızbiz ya nasıl güzel bir dostluk kurmuşuz yeminele hepinizin güzel mutlu haberlerinize seviyorum ama bugün daha başka hülya ve aysunda çok uğraştılar çok emek harcadılar herkes anne olmayı hak edr ama bence sen hülya aysun gülbebek birsum meg ve daha ismi aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarım hepinizde hak ediyosunuz rabbim gebelerin meleklerini koruzun olmayanlarada versin inşallahh

inşallah duygumm inşallah bugün canım arkadaşlarımın yüzü güler rabbim çifte bayram yaşatsın inşallah

bi senedir birlkteyiz be eminem bi de normal arkdaslklardaki gibi degl ki hepmz içimizi dökuorz burda herşeymizi paylşıorz ozel burdaki baglnma kader arkdaslıgı ...gün geldi umutsuzluga düştük hüzne düştük ama yne de kopmadık artık sevinç ve umut olsun hepmzn hayatnda bu saydgn ve aklmza gelmeyen herkesn aydnlk yüzleri gülsün inşşşşşş bunu hepmz çokk istıorzzzzzz

aynen canım dediğin gibi hepimiz içimizi döktük iyisiyle kötüsüyle herşeyimiz anlattık burda belkide o yüzden çok bağlandık birbirimize

minişi gayet iyiymiş..maşallahhhh
kalbi 150 atıyormuş
7 haftalıkmış kendileri..
15 gün sonra tekrar gidecekmiş hülya..
çok selamı vaar sizleree

birsummm merhaba canım uzun zamandır görmüyorum seni naılsın

iyiyim cnm ne olsun..seni sormalı..
evet uzun zamandır karşılaşamadık haklısın..
migrenimle, gribimle ve reglimle uğraşıyorum..
geldim mi hepsi üstüste geliyor..

sabırsızlıkla tedavimi bekliyorum birde cnm

minişi gayet iyiymiş..maşallahhhh
kalbi 150 atıyormuş
7 haftalıkmış kendileri..
15 gün sonra tekrar gidecekmiş hülya..
çok selamı vaar sizleree
ayyy teyzesi sevsin onun kalbiniyaaa
bana musade azıcık gözüme toz kaçtıda onu çıkarayımm bariimm

çok geçmiş olsun canım bende iyim çok şükür
tedaviye nezaman başlıyosun inşallah sende güzel haberlerle gelirsin buraya

cnm ben nasibse sene sonu yada başı inşallah..
rapor çıkartmaya uğraşıcam..
sonbahardada düğün ve nişanlarımız çok..
sakin bir zamanda olmak istiyorum tedavimi..

canlarım benim ya çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
biraz gezmeye gittik güzel haberlerden sonra
birsum güzel haberi paylaşmış sizinle
meleğim daha 7 ml miş
kalbi 150 atıyor dediçok güzel bir hisdi
allah herkese nasip etsinnnnn inşallahhhh

maşalhhhh onn minnacıkkk kalbneeeeeeee
dger kese küçük mü kalmş hulyam ?

maşalhhhh onn minnacıkkk kalbneeeeeeee
dger kese küçük mü kalmş hulyam ?

teşekkürler teyzesi peşinden geliyoruz bizde senin
yok canım hiç görünmedi o tutunmamış yani kendi kendinede kayboluyormuş ya öyle olunca
yumoşlar vardı yine dr dedi 12 haftadan sonra onlarda kaybolur dedi
gerçekten de kocamanda 3-4 yumoş vardıpregestoran kullandığımız için oluyormuş

hülyammm meleğin tekrar hayırlı uğurlu olsunn rabbim hayırlı bir evlat eylesin inşallah

maaşallah ona
sanırım mercimek değil fasülyemiz bizim o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…