Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

benm de yumurtalklar kistleşmiş yanii sennkyle aynı durum oluo heralde yumrtalar gebelk olştugu için atılamıo demek onlar kaybolurmş sonra bu ii hber...
anladmm cnm bnmki de gornmuo artık rahm duvarna yapştılar galba herşeyin hayırlısı cnm demek tekmiş kadermzde saglıklı olsnlar da onemli olan o
igne işini sordun mu ne dedi?

kızlar ben aysunu çok mrk etmeye başladm neolurr ii hberlerlee gelsn inşşşşşşşşşşşşşşşş

evet canım 12.hafta da yok oluyormuş öyle dedi
aynen canım sağlıklı olsunlar kucağımıza almayı nasip etsin allah
inşallah ikinci meleklerimizde kendiliğinden gelir
iğneyi sordum canım hiç gerek yok dedi
benimki çok kötü değilmiş yok bile denilebilirmiş önlem amaçlı zaten coraspirin verdim ben sana dedi normalde sadece folik asit bile yeterliymiş
9 ay boyunca folik asite devam 32 haftaya kadar da coraspirine
dr dedi sezeryan olacakmış benim doğum 38.haftaya girdikten sonra
o günler çabuk gelir inşallah duyguumm

elisn de oyle oldu ya ne guzel işte hülyam ohh gtcn rahat rahat alcn melegini çıkcan kız o zaman bnm normal olursa aynı zamanlarda dogurcz biz yaa ayy ne guzel Allah nasip etsin inşşşşş

Slm kızlar Bayram telaşı pek giremedim herkeze hayırlı güzel mutlu bı Bayram diliyorum hülyam gözün Aydın cok sevindim minikinin iyi olmasına aysunu cok mera ettim ins sevinçten girip haber verememistir telden yazıyorum aysundan haber gelirse bana özelden yazın lutfen

aminn ozimm saol ahh bi yazsa buraya hber veririz de yazmadı çok mrkta kaldık :26::26:

kızlar çok üzgünüm sonuç negatif..cumartesi test günümdü ancak perşembe günü adetim başladı bir kez olsun test gününü hevesle merakla bekleyemedim..

saatlerce ağladım kırmızıları görünce.eşimin bakışlarıyla karşılaşınca bi daha bi daha ağladım.

onu çok sevdiğimi bebeğimiz olsa da olmasa da hep seveceğimi söyledim..bi kez de onunla ağladık..

şimdi daha iyiyim...tedaviye bıkmadan usanmadan devam edeceğiz dualarımızla birlikte..başka çaremiz var mı?

inanıyorum ki Allahım bizleri de bir gün sevinçten ağlatacak..tek dileğim duam bu..

bayramın hemen ertesi günü zonguldaka gidiyoruz..şubat tatiline kadar hiç bir şey yapamayacağız..

bundan sonrası için şubata kadar hiç bir planım yok...

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm ,,Allah sabır versin,,zor olmuştur son 2-3 gün senin için,,adet ağrılarım var demiştin,, o anda yapabileceğimiz tek şey ağlamak,,içimizi öyle döküyoruz... Zamanı gelince elbet olacak ama inşallah uzun bekletmez bizi... sebebini söylüyor mu doktor böyle olunca... ne çok zorluklar var başına gelmeyen anlamıyor... şubata kadar iyi dinlenin canım,,,kendiliğinden gelir inş bebişin,,, pes etmek yok,tedavilere ve duaya devam..

canım ben test yaptırmadım zaten cumartesi günü adetimin 3.günüydü hemde test günümdü..ben gitmedim kan vermeye...
merkezden aradılar kan testi sonucu için yaptırmadım dedim..
onlar bana hala belki bebek vardır testinizi yaptırın vs diye konuşmaya çalıştı sinirli konuştum tamam dedi kabul etti..
doktorla da görüşmedim merkeze gitmeyeceğim bir daha..
bilemiyorum oraya güvenim kalmadı..
tekrar nereye giderim onu da bilmiyorum..
şubata kadar araştırmaya devam edeceğim biraz daha kendimi toparlayayım da..

iyi dileklerin için çok teşk sedacım..

şimdi üzgün olduğun için aklın karışıktır cnm sakin kafayla düşünürsünüz. oraya tekrar gittiğin zaman negatif aklınca olacak hep..güven kalmadıysa bence de başka merkezleri araştırırsınız. benim geçen ay ertelendi daha zamanı değilmiş dedim... inşallah bu ay zamanı gelmiştir.... her ihtimali düşünüyorum artık,,, pozitif negatif erteleme iptal... hayırlısı neyse o olsun,,,sağlıklıcakla gelsin bebişlerimiz...

Aysun cnm kac gündür senin icin nete gelip bakıyordum haber varmı diye şimdide baktım ama icim çız etti.,
Ben ilk tup bebek denememi Mayıs'ta yaptım ve transferin 8. Gunü adet oldum o kanı gördüğüm an okdr kötü oldumki test zamanında bile kan veremedim okdr eziyete bı kan vererek sonuc öğrenmek bile çoktu bana. Neyse tabi 1 ay ara verdim Yeniden tup bbek yaptırdım hamileyim 5 haftalık hala habire tuvalete gidiyorum adet olurum korkusuyla ... İnsan unutuyor zor günleri zor anları ben sanki dogal yolla hamile kalmış gibiyim o derece unuttum. Sende unutacaksın bu günleri Şubat dediğin nedirki hemen gelip gecer .. Allah yardımcımız olsun hamileyim ama elim yüreğimde bšy olcak diye herasamasi stresli .. Bosuna dememişler cennet anaların ayaklarının altındadır diye .. İyi olacak hersey inanıyorum

Canim arkadasım benim
Evet bıkmadan usanmadan devam edeceksiniz
İnanıyorum ki gelecek bebisin
Bu gittiğin yer sanki bana da güven vermişti
İyice araştır bakalım
Daha iyi bir yer bulunur mutlaka
Her zaman yanındayız unutma

Aysunum canim İnan bana yazicak tek kelime bulamıyorum ama Rabbim ile buyukki bunlarda vardır bı hayır demekten başka sığınacak kapımız yok vakti gelmemiş senelik sakın olumsuz düşünme daha yün basindayiz ve ins Rabb'imin izniyle bizde anne olucak bugün ins seni öle iyianliyorumki bende o merkeze girmeyi planlıyordum hayırlısı neresisebeb olucak bizimde meleklerimizin gelmesine hiç bilmiyoruz yeterli Rabbim ol desin inanki bunlar prosedür sadece birer aracı Rabb'ime zormu var haşaa ins vakti saati gelince olucak biz elimizden geleni yapıyoruz duamızı ediyoruzins olucak sıkma canını en azından umudumuz var elhamdulillah çaresiz biderdimiz yok kesinlikle olmazda diyebilirlerdi cok sukur halimize Allah daha büyük acılarla imtihan etmesin bende aşılamanın 9.gunu oldum kut diye erkenden ne oldugumu bilemedim büker daha düştüm ve kalktım ama inanki her gecen gün bizimutluluga yaklaştırıyor ins seni cok seviyorum aysunum ve tüm duamla yanındayım Rabbim tüm muskullerimizi acsın inş

canım ne desem boş biliyorum ama çok üzgünüm gerçekten
gözyaşlarıma hakim olamıyorum şuanda
inşallah bir daha denemene gerek kalmaz bebeğin kendiliğinden gelir
kendini üzme ne olur
seni çok iyi anlıyorum biliyorsun dimi
ama sen daha sağlam durmaya çalış olur mu eşin bu duruma daha fazla üzülecektir çünkü
ben kendim sonucu alınca bir damla daha ağlamadım ama o nasıl ağladı nasıl üzüldü onu biliyorum o üzülmesin diye içime içime akıttım gözyaşlarımı
sonra bizde sizin gibi konuşurken başladık ağlamaya saatlerce ağladık ama çok şükür şimdi allah yüzümüze güldü canım şimdide sevinçten ağlıyoruz çok şükür allaha
allah sanada nasip edecek vakti zamanı gelince inşallah
şimdi biraz zamana bırak sonra araştırmaya başlarsın canım
ama benim sana tavsiyem istanbulda iyi bir merkezde denemen
çünkü ankarada ki insanlar bile gelip burda yaptırıyo
bunları sonra uzun uzun konuşuruz seninle
üzülme ama lütfen

Arkadaşlar merhaba,
ben hikayemi diğer linke yazmıştım buradada özetle geçeyim 7 yıllık evliyiz ve 1 tane negatif sonuçlanan gebeliğim oldu kürtajla alındı daha sonra hiç hamile kalamadım bir sürü tahliller filmler tüp bebek tedavilerihiç biri sonuç vermedi....görev icabı kktc ye geldik ve şans eseri burada bir doktoru bulduk ve bana türkiyede hiçbirşeyiniz yok diyen doktorların aksine kürtajda rahmimin zarar gördüğünü söyledi ve normal yoldan olamıyacağını söyledi..burada kendisinin yaptığı bir tedavi yöntemiyle şuan 4 aylık ikiz gebeyim hemde ilk tedavide...kendisine türkiiyede en iyi yeri sordumki ben en iyi hastanede tedavi gördüğümü sanıyordum..bana bahçeci tüp bebek merkezini söyledi ..eğer kktc ye gelmek istersenizki onlar paket fiyatı söylerler(kalma yeri felan ayarlıyorlar)özelden size bilgi veririm....ben çok üzüntüler çektim allahım kimseye çektirmesin ve dilerim hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz....iyi bayramlar herkese

ne diyim ki aysunum çok üzüldüm çok seni çok ii anlıorm sadece sana sarılmak istıorm cnm arkdasım vakti zamanı şimdi degl demek ki en iisi şubata kadar akışına bırakmak çok dogru karar vermişsiniz üzülme falan diyemem aglamışsın en iisini yapmıssın içine atmak daha kötü ... şu anda tek bildiğim oyle ya da boyle gelecek bebişin Allah çokk büyükk ...

alevim..cnm arkadaşım..

sana birşeyler söylemek isterdim ama ne desem boş onuda biliyorum..

bu sefer olmadı diye hiç olmayacak anlamını taşımıyor biliyorsun..

bende en geç ocak gibi başlayacağım tedaviye..

aynı anda hamiş kalırız inşallah..

Allahım en yakın zamanda yüzünü güldürsün arkadaşım..

Aysuncum,

canım arkadaşım üzülme nolur..
bebeğin, tekrar tedaviye başlamadan önce, kendiliğinden gelecek belki de..
inanıyorum.. sen de inan..

seni seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…