Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

çok üzüldüm canım bu habere ben gerçekten gözyaşlarıma hakim olamadım rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün bundan sonraki ağlamalarınız mutluluktann olsun inşlh

Son düzenleme:

aysunum canımm nedesem ne söylesem boş biliyorum rabbim sabrını arttırsın
üzülme desemde boşuna söylemiş olurum
ama birde iyi tarafından bak sağlığınız yerinde umudunuz hep var rabbim dermansız dert vermesin inşallah gelecek meleğin canım benim
hakkından hayırlısı neyse o olsun kendine iyi bak canım ALLAH a emanet ol.

Aysuncum,

canım arkadaşım üzülme nolur..
bebeğin, tekrar tedaviye başlamadan önce, kendiliğinden gelecek belki de..
inanıyorum.. sen de inan..

seni seviyorum

çok üzüldüm canım bu habere ben gerçekten gözyaşlarıma hakim olamadım rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün bundan sonraki ağlamalarınız mutluluktann olsun inşlh

kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız..

ben daha iyiyim atlatıyorum durumu..aslında temmuz başındaki heyecanım kalmadı içimde ama herşeyin ilacı zaman bana da iyi gelecek sanıyorum..

tekrar merkez araştırmasına başladım..

ankara ya da istanbul düşünüyoruz inşallah bize en hayırlı olan yere karar verebiliriz bir an evvel.

gerçektende zor bi süreç..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Son düzenleme:
rabbimden dileğim inşallah sizlerde bu güzel duyguyu tadarsınız. (amin ) güzel haberlerinizi buradan bizlerle paylaşırsınız

rabbimden dileğim inşallah sizlerde bu güzel duyguyu tadarsınız. (amin ) güzel haberlerinizi buradan bizlerle paylaşırsınız

çok çok teşekkür ederiz cnm guzel dileklerin için Rabbim herkese nasip etsin inşşş senn melekler ikizz mii ayy maşallahhh

amin anne olmak isteyen herkesi inşallah.

hı hı benim bebeklerim ikiz.ailemde ırsi

inşallah sizlere de çifter çifter versin.

ne guzellll allah bagşlasnn cnmmm meleklerinii

[video=dailymotion;xb2of4]http://www.dailymotion.com/video/xb2of4_yavuz-bingol-bekle-buyday-tanesi_music[/video]

Son düzenleme:
topiğimiz terk mi edildi nerdesiniz kızlarrr..

duygu,hulya,gülbebek,ozi,seda nerdesinizzzz

Son düzenleme:
topiğimiz terk mi edildi nerdesiniz kızlarrr..

duygu,hulya,gülbebek,ozi,seda nerdesinizzzz

cnm aslnda ben gelıorm ama kmse bşey yazmaynca ben de yazcak bşey bulamıorm
kızlar gülbebekn gelmesne az kaldı arada topgmze yazalm da topmzn sahibesi gülbebegmzi kızdrmayalmmm

kızlar ne dicem gelsnze bi akşam azcık muhabbet edelm yaa gece muhabbetlerini ozledm sizleeeee

[video=dailymotion;xb2of4]http://www.dailymotion.com/video/xb2of4_yavuz-bingol-bekle-buyday-tanesi_music[/video]

çokkkkkk guzellllllllllll çokkkkkkkkkkkkkk
offff hüzünlendmmm bakkk şimdiiiiiiiiiiiiiii
ben de şükriye tutkunun gücüm yetene kadarı çok dnledm bebişimi beklerken hem dinledm hem agladm geldi sonnda
senn de gelcek aysunmmm brlkteee aşçz bugunleri omuz omuza ii olacakkk herşeyy cnmm arkdasm bnmmmm

evet ennn sevdiğim şarkı şu sıralar..

canım benm duygum çok sağol inşallah gelicek bebişim annesine..
yılmadan bıkmadan usanmadan devam..

eşimi besiye çektim geneproxeed de verdim siparişini gelir yarın..
burdaki üni.hastanesinde de tbbi genetik bölümü varmış genetik test yaptırıcaz..
kaan aydosa da mesaj attım cevapladı sağolsun..sperm DNA hasar testi de yaptırın demiş bayramda düzen.lab da da onu yaptırıcaz..sanırım isteyebilecekleri başka test kalmadı bizden

yepyeni umutla bıkmadan devam duygummmmmmm.

Son düzenleme:
az önce eşimle bir film izledik ağlamaktan helak oldum bu kadar mı güzel olur bir film..

halimize binlerce kez şükür ettim..ne durumda insanlar var..

bu arada filmin adı 'black' duygusal film sevenlere tavsiyemdir..

süperrr süperrr süperrr hberlerrrrrrrr bunlarrrrrrrrrrrr
çok sevndm cnm evtt bomba gibi dvm yne harikasınızzzz
görceksn bak çok guzel olacak herşeyyyyyyyy
kaan aydos nerde gorev yapıomş acaba cnm tüp falan yaptrlmaya kalksa mesela ücretleri falan ne acaba
2 mlyondan 77 mlyona die bi topk var orda onn çok hastası var hepsi de hamiş normal yolla da kalan baya var tüple de
ama ücretlerini hiç blmıorm :44:

]

az önce eşimle bir film izledik ağlamaktan helak oldum bu kadar mı güzel olur bir film..

halimize binlerce kez şükür ettim..ne durumda insanlar var..

bu arada filmin adı 'black' duygusal film sevenlere tavsiyemdir..

ben çok severm duygusal filmleri aklmda bulunsun cnm kocişle izlerz biz dee

merhaba kızlar,,aysuncum toparlanmana sevindim... ben de negatif olursa doya doya bi ağlarım ,sonra da eşimin varikosel ameliyatı beklerim diyorum.
duygucum siz iyisinizdir inş,,bebişler filan,,,diğer topikten okuyorum gerçi ..

benimkiler çözünecekler inş hayırlısıyla 5.güne yetişirler..doktor 3.günden sonra iş spermlerin kalitesine kalıyor dedi.. ben de diyorum hadi proxeed işeeee yaaraaa... sayıya etki etmedi ama kaliteleri iyi olsun 5.güne taşısın embriyoları amin...

cnm ille beşi beklckler mi bnm üçncü gün transferiydi mesela bak
inşşşşşşşş cnmmm tutarr hayırlısıylaaaaaaaa dualarmmm sennleeeeeeeeeeee
iiz cnm ya çok şükür bugun bulantı da yok rahatız bugunlk

canım kaan aydosa da test sonuçlarını göndercem..
bakalım o ne diyecek.belki dediğin gibi oda bizim durumumuz için bi merkez önerir.
gerçi benim aklım hala istanbulda

bende durumlar karışıksen nasılsın duygummm bebişin nasıl bi daha kontrol ne zamann

gönderr cnm gönderr hayırlısı hangsi ise o olsn inşş cnm ama kaan aydosun bi sonçları gormesnde fayda var en azından ışık tutar ...
cnm bizz iiz ben yarın başka bi dra da gtcm cunku bu gdecegm hast. ikili test falan ücretsz bnm asıl hast.de iki yüz lira boşna vermeym o parayı dıorm ondan bi süre iki dr gtmem gerekecek... yarın ilk kez erkek dra gidicem artık göbekten bakıolar ya rahatm inşş iidri melegm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…