Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

sedacım çok sağol canım
neden 5.günü bekliyorlar ki..gerçi 5.güne gelen embriyoların tutunma şansı daha çok oluyormuş diyorlqr..
canım inş.müjdeni verirsin bizeeee
haftaya transferin var ozaman

2.gün tutan bile varmış cnm..ama doktor ulaşırsa daha iyi olur dedi...ben hani öyle soru sormaya çalıştım 5 e varmadığı anlaşılırsa 3.4. gün olabilir mi diye..ararlar sizi dedi... 5.güne gitmiyorsa rahime konulunca da gitmez anlamında birşeyler söyledi.beklicez artık inşallah olur cnm.. belirsizlik hep var,,transfer olsunda bi. şansım az 2 yumurta var 1 iyi 1 orta..hayırlısı cnm. aman iyi olun cnm kendinize iyi bakın

sedacım çok sağol canım
neden 5.günü bekliyorlar ki..gerçi 5.güne gelen embriyoların tutunma şansı daha çok oluyormuş diyorlqr..
canım inş.müjdeni verirsin bizeeee
haftaya transferin var ozaman

şans yüksek diye herhalde cnm dediğin gibi.5.güne gelirse cumartesi transfer var,,ondan öncede olabilir herhalde..arayacaklar bakalım cnmm ..kaan aydoa bizde mail atmıştık.. görmek istemişti..ama tüp bebek yapıcaz diye gtmedk...

oyyyyyyy severim ben senin bebişiniiii...
güzel haberlerle gel inşallahhhhhhhhh canım bnm..
pıt pıtlarını duy gel inşallah

canım benim duacınım..inşallah müjdeni almak nasip olur.
inşallah bebeğin göbüşüne gelir
s

oyyyyyyy severim ben senin bebişiniiii...
güzel haberlerle gel inşallahhhhhhhhh canım bnm..
pıt pıtlarını duy gel inşallah
cnmm aysunmmmm bakalm gorelm yarın hayırlısıyla tkrar inşşşşşş

var tabi cnm olmaz mı ...bizim merkz riske grmek istemedi anladgm kadarıyla yoksa tabii ki beşe kadar beklemek çok daha ii inşşş sımmmsıkıı tutunur cnmm annecigneeeeeeee inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

slm kızlar bizz geldk ay bütün gün hast.dik sabahtan üçe dörde kadar ... annem sınuzit ameliyatı olmştu onn kontrolu için gttk ii çok şükür yara daha yeni duzelıo kabukları atcak anca ...alerjik astım varmş bi de annemde o da sinuzite baglı azalır dedler alerji testi yaptılar ... bi de kalbnde sıkntı vardı başka dra gttk dr hap vermşti çok onemli bi tıkanklk yok demşti ama bi hap verdi çok baş agrısı yaptı o annemde bu dra da gdelm dedk bu dr drek anjue dedi basit bşey falan dedi ama çok da basit bşey degl bnm bldgm korkuorm ...zaten şu an oyle aman aman da bi şikayeti yok once iice burnu iileşsn cigerler toparlansn üstüsüte de yıpranmasını istemıorm hiç o da istemıo zaten....
sonra gttk bnm için de dra bu hast. tahller ücretsiz die buraya da dvm etcm bebiş ii çok şükür dr herşey yolnda dedi ...
kan tahlili yaptı idrar idrar kültürü bi kısmını aldm tahllerin bi kısımını alamadm ...bulantı için bi hap verdi yemeklerden yarım saat once iç ii gelr dedi ...boyle işte kızlar bugun yorucuydu tahller onları beklemeler gelnce uyumuşz biraz ...hapı da içtm inşş ii gelr bakalm...

Son düzenleme:
duygu canım annen inşallah sağlığına kavuşur tez zamanda
bebişi görmeye gidecekmişsin bugün hadi güzel haberlerle gel inşallahh
bende yarın gidince dr miğde bulantısı için ilaç istemeyi düşünüyorum

aysun canım senin iyi olmana çok seviniyorum
allah hep yanınızda olsun inşallah
siz kaynatmışsnız akşam ne güzel ben giremiyorum akşamları uykum geliyor erkenden

su canım inşallah 5.güne gider bebişin ama gitmese bile üzülme sakın tutacağı varsa 2.gün koyulanlar bile tutunuyo sen kalbini ferah tut inşallah seninle olacak bebeğin

kızlar biz sabah tam çıkcaktık ki eşime dedim ki ya sen bi arasana şu hastaneyi bi daha iyi ki demişim..

kız açtı vede bugün muayene almıyoruz dedi..

ayyy 50 km yol gitmiş olacaktık boş yere..yarn sabah gideceğiz artık..

sabah 7 de kalkıp kahvaltık ettik boşuna acelemiz neyse

hulyam gelmiş hoşgelmişşş nerelerdesin özlüyoruzzzzz...

çok sağolll canımmmm ara sıra git geller yaşasamda bende şaşırıyorum kendime hakketen çabuk toparladım kendimi he

ha kızlarrr bu arada diyete başlıyorum gene ama bu kez sporda yapıcam eve eliptik bisiklet siparişi verdik koycam tv karşısına gelip gidip yapıcam..eşimde yapar hem fiziksel hem psikolojik olarak çok iyi glicek bizeeee...pozitif enerji dolcaz

işte bu resideki.bayılırımda spor yapmaya ben ünideyken 3 yıl salona gitmiştim kesintisiz öyle iyi geliyor kiiiiiiiiiiiiiiiii

.

Son düzenleme:
Su cum ins transferin simdiden hayirli ugurlu olsunn... :)
aysun cum senin de diyet ve egzersiz kararin hayirli olsun, bu bebek maratonunda diyet cok iyi bi oyalayici oluyor hem zayifliyorsun hem kafan dagiliyor ben de baya zayifladim ama simdi turkiyede biraz fazla kacirdim inss eve donunce toparlarim yine..

benim de yarin bat im. ins hakkimizda hayirlisi olsun...

aksam otobusle antalyaya geciyoruz aileme kavusacagim inss.
13 eylul de de evimize amerikaya geri donecegiz..

sizler de umarim iyisinizdir cok cok opuyorum hepinizi!!!

dua niyetine hamilelik takvimi ekledim,
bakalim yarin bat gunum.. hakkimizda hayirlisi olsun..

Sonundaa evimdeyim kızlarr evim toz içinde:119: her tarafı baştan aşağı temizlemem lazım haber vereyim dedim sizee işlerimi bitirince baştan sona kadar okuyacağım yazdıklarınızııı..Uğur böcüğüm hepinize uğur getirsin inşallahh

yagmurum ohh ne guzel memlektne de gdıosn çok mutluı oldm senn adına terapi gibi olcak bi tatl sana şimdi antalya zamanı he tam boyle ılık hoş bi hava buraları akşamları serin artık ...inşşş bebş takvmn gerçek olur cnmm bnmmm

sevgliii topgmznnn sevmliiiiiiii sahibiiiiiiiiiiiii hoşşş geldnnnnnnnnnnnnnnnn gülümüzzzzzzzz bebegmzzzzzzzzzz herşeymzzzzzzzzzzzzz
kızlar bak artık topgi ihmal yok gülbebgmz kızarrr sonraaaaaa

aysunmmmmmmmmm güle güleeeee kullanınnn guzelm çok guzele benzıoo
tabii yaaa spor gibisi yokk vallaaa müthiş ruh terapisi spor

sedacımmmmm dualarmmm sennleeee bugunn mu oldu şimdi transferinnnnnnn
sımmmmmmmmmmsıkıtı tutunsunnnn inşşşşşşşşşşşşş bebişin sanaaaaaaa aklnaaa olmsz şey getrmek yok tmm mı hep ii şeyler düşün sonu da ii olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar arkdasm burdaydı gittiler bugun az kaldılar ama çok guzel zaman gecrdk brlkte dün başka bi arkdasn düğününe gttk çok guzeldi ....bugun de onlar gdnce bi uyumşz kocişle bütün yorgnlugumu attm vallaaa
burda festval var akşam oraya gtcz kocişle dun leman sam vardı kaçrdm bugum mogollar var galba

evett cnmm bugün olduuu...ben pek bişey hissetmiyorumm cnmm...bilmiyorum sonucu bekliyorum herhal...normal yaşantıma devm iş yapmıyorum işte..eşimle kayınvalidem sağolsun.. zamanı gelmişse olacak diyyorum cnmm...iyi olacak inşallah.

enn guzelini yapıosn cnm ilaçlarını duzenli kullan mutlaka vermşlerdir bşeyler kalbini ferah tut on iki gun sonra ii hberlerini beklıorzzz inşşşşşşşş cnmmmmmmmmmm

Hoşbuldukk Duygumm benimm çok şükürr gelebildim.Haberlerinizi kaçırdımm biraz ama olsun telefondanda olsa takip edebildim hamişleriii tek tek tebrik ediyorumm bu yolda devam edenlerede üzülmeyin diyorum çünkü sıra sıraa hamiş kalmaya devam ediyoruzz
Canımm hadi hayırlısııı inşallahhh kulfeyekun Allah ol derse olur.İnşallahh bebişinn yoldaaadırr moralini bozma strese girmee rahat takılmaya bak güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…