merhaba kızlar,,aysuncum toparlanmana sevindim... ben de negatif olursa doya doya bi ağlarım ,sonra da eşimin varikosel ameliyatı beklerim diyorum.
duygucum siz iyisinizdir inş,,bebişler filan,,,diğer topikten okuyorum gerçi ..
benimkiler çözünecekler inş hayırlısıyla 5.güne yetişirler..doktor 3.günden sonra iş spermlerin kalitesine kalıyor dedi.. ben de diyorum hadi proxeed işeeee yaaraaa...sayıya etki etmedi ama kaliteleri iyi olsun 5.güne taşısın embriyoları amin...
cnm ille beşi beklckler mi bnm üçncü gün transferiydi mesela bak
inşşşşşşşş cnmmm tutarr hayırlısıylaaaaaaaa dualarmmm sennleeeeeeeeeeee
iiz cnm ya çok şükür bugun bulantı da yok rahatız bugunlk
sedacım çok sağol canım
neden 5.günü bekliyorlar ki..gerçi 5.güne gelen embriyoların tutunma şansı daha çok oluyormuş diyorlqr..
canım inş.müjdeni verirsin bizeeee
haftaya transferin var ozaman
gönderr cnm gönderr hayırlısı hangsi ise o olsn inşş cnm ama kaan aydosun bi sonçları gormesnde fayda var en azından ışık tutar ...
cnm bizz iiz ben yarın başka bi dra da gtcm cunku bu gdecegm hast. ikili test falan ücretsz bnm asıl hast.de iki yüz lira boşna vermeym o parayı dıorm ondan bi süre iki dr gtmem gerekecek... yarın ilk kez erkek dra gidicem artık göbekten bakıolar ya rahatminşş iidri melegm
şans yüksek diye herhalde cnm dediğin gibi.5.güne gelirse cumartesi transfer var,,ondan öncede olabilir herhalde..arayacaklar bakalım cnmm ..kaan aydoa bizde mail atmıştık.. görmek istemişti..ama tüp bebek yapıcaz diye gtmedk...
cnmm aysunmmmmoyyyyyyy severim ben senin bebişiniiii...
güzel haberlerle gel inşallahhhhhhhhh canım bnm..
pıt pıtlarını duy gel inşallah
2.gün tutan bile varmış cnm..ama doktor ulaşırsa daha iyi olur dedi...ben hani öyle soru sormaya çalıştım 5 e varmadığı anlaşılırsa 3.4. gün olabilir mi diye..ararlar sizi dedi... 5.güne gitmiyorsa rahime konulunca da gitmez anlamında birşeyler söyledi.beklicez artık inşallah olur cnm.. belirsizlik hep var,,transfer olsunda bi. şansım az 2 yumurta var 1 iyi 1 orta..hayırlısı cnm. aman iyi olun cnm kendinize iyi bakın
yagmurum ohh ne guzel memlektne de gdıosn çok mutluı oldm senn adına terapi gibi olcak bi tatl sana şimdi antalya zamanı he tam boyle ılık hoş bi hava buraları akşamları serin artık ...inşşş bebş takvmn gerçek olur cnmm bnmmmSu cum ins transferin simdiden hayirli ugurlu olsunn... :)
aysun cum senin de diyet ve egzersiz kararin hayirli olsun, bu bebek maratonunda diyet cok iyi bi oyalayici oluyor hem zayifliyorsun hem kafan dagiliyorben de baya zayifladim ama simdi turkiyede biraz fazla kacirdim inss eve donunce toparlarim yine..
benim de yarin bat im. ins hakkimizda hayirlisi olsun...
aksam otobusle antalyaya geciyoruz aileme kavusacagim inss.
13 eylul de de evimize amerikaya geri donecegiz..
sizler de umarim iyisinizdir cok cok opuyorum hepinizi!!!
Sonundaa evimdeyim kızlarr evim toz içinde:119: her tarafı baştan aşağı temizlemem lazım haber vereyim dedim sizee işlerimi bitirince baştan sona kadar okuyacağım yazdıklarınızııı..Uğur böcüğüm hepinize uğur getirsin inşallahhEki Görüntüle 500183
ha kızlarrr bu arada diyete başlıyorum gene ama bu kez sporda yapıcam eve eliptik bisiklet siparişi verdik koycam tv karşısına gelip gidip yapıcam..eşimde yapar hem fiziksel hem psikolojik olarak çok iyi glicek bizeeee...pozitif enerji dolcaz
işte bu resideki.bayılırımda spor yapmaya ben ünideyken 3 yıl salona gitmiştim kesintisiz öyle iyi geliyor kiiiiiiiiiiiiiiiii
.Eki Görüntüle 499172
sedacımmmmm dualarmmm sennleeee bugunn mu oldu şimdi transferinnnnnnn
sımmmmmmmmmmsıkıtı tutunsunnnn inşşşşşşşşşşşşş bebişin sanaaaaaaa aklnaaa olmsz şey getrmek yok tmm mı hep ii şeyler düşün sonu da ii olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşş
evett cnmm bugün olduuu...ben pek bişey hissetmiyorumm cnmm...bilmiyorum sonucu bekliyorum herhal...normal yaşantıma devm iş yapmıyorum işte..eşimle kayınvalidem sağolsun.. zamanı gelmişse olacak diyyorum cnmm...iyi olacak inşallah.
Hoşbuldukk Duygumm benimm çok şükürr gelebildim.Haberlerinizi kaçırdımm biraz ama olsun telefondanda olsa takip edebildim hamişleriii tek tek tebrik ediyorumm bu yolda devam edenlerede üzülmeyin diyorum çünkü sıra sıraa hamiş kalmaya devam ediyoruzzyagmurum ohh ne guzel memlektne de gdıosn çok mutluı oldm senn adına terapi gibi olcak bi tatl sana şimdi antalya zamanı he tam boyle ılık hoş bi hava buraları akşamları serin artık ...inşşş bebş takvmn gerçek olur cnmm bnmmm
sevgliii topgmznnn sevmliiiiiiii sahibiiiiiiiiiiiii hoşşş geldnnnnnnnnnnnnnnnn gülümüzzzzzzzz bebegmzzzzzzzzzz herşeymzzzzzzzzzzzzz
kızlar bak artık topgi ihmal yok gülbebgmz kızarrr sonraaaaaa
Canımm hadi hayırlısııı inşallahhh kulfeyekun Allah ol derse olur.İnşallahh bebişinn yoldaaadırr moralini bozma strese girmee rahat takılmaya bak güzel haberlerini bekliyoruzevett cnmm bugün olduuu...ben pek bişey hissetmiyorumm cnmm...bilmiyorum sonucu bekliyorum herhal...normal yaşantıma devm iş yapmıyorum işte..eşimle kayınvalidem sağolsun.. zamanı gelmişse olacak diyyorum cnmm...iyi olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?