herkese günaydınnnnnnnnnnn sizi seviyorum:119::119:
dün itibariyleeeee 2.kez hala oldummmmmmmmmm..
miniğimi gremedim göremiycem de sanırım çook uzaklar banaaa...
kurban bayramında da ankaraya gidemiycez hatta 15 tatilde de istanbula gitmeyi düşünüyoruz ya yine göremem
artık abime tüp bebek yaptıracağımızı sylemeyi düşünüyorum kızlar...
yoksa o kadar uzun süre bebek grmeye gitmezsek te bizi yanlış anlayabilirler...
saoll hülyammmne dengesizler varyabende çok korkuyotum kavgadan yüksek sesten eşim bile bazen sesini yükseltince sus korkuyorum diyorum gece rüyalarıma giriyo sonra kabus olarak
bebişinde keyfi kaçmış demek ki canım ama iyi olsunda sonra tekmelemeye başlar seni
yeni cicilerinide güle güle giyyyy
Aysuncum gözün aydın balımmm çok sevindimmmmm bencede söyle bilsinler neyin ne olduğunu sonra darılabilirler bilmedennnherkese günaydınnnnnnnnnnn sizi seviyorum:119::119:
dün itibariyleeeee 2.kez hala oldummmmmmmmmm..
miniğimi gremedim göremiycem de sanırım çook uzaklar banaaa...
kurban bayramında da ankaraya gidemiycez hatta 15 tatilde de istanbula gitmeyi düşünüyoruz ya yine göremem
artık abime tüp bebek yaptıracağımızı sylemeyi düşünüyorum kızlar...
yoksa o kadar uzun süre bebek grmeye gitmezsek te bizi yanlış anlayabilirler...
bana niye kimse cevap vermiyo???
Bu arada adet olcakmışım gibi sancım var bu adet erken gelmesin miii umarım sürpriz yapmaz 23,gündeyim daha ama kasıklarım feci ağrıyor birden saplanıp çıkıyor aylardır ilk defa böyle oldu ilaç falanda kullanmadımm bu ay. Doktorummla görüştüm biraz önce haber bıraktım kendi aradı ilgili bir doktor semineri varmış şehir dışında ve perşembe cuma günü yok kendisi ona göre olcak gibiysen çarşamba gel iğneni ilacını vereyim dedi amaa günün varsa bekle dedii benimde kafam kaıştı adet olmam diye düşünüyorum birde olursam işe bakın sizzz:18::18::18:
Aysuncum gözün aydın balımmm çok sevindimmmmm bencede söyle bilsinler neyin ne olduğunu sonra darılabilirler bilmedennn
hoşgeldin destiny ne yazdığını bulamadım ben tekrar sorarsan sevinirimm canımmm
Merhaba Arkadaşlar,
Ben yeni üyeyim, belki aynı konudan bahsedilmiştir ama bakındım, göremedim.
31 Ağustos son adetimin ilk günüydü. Doktorum 16 Eylülde koldan iğne yaptırdı ve 17 eylül pazartesi saat 24:00, 18 eylül salı saat 24:00, 20 Eylül saat 24:00 te ilişki olmasını söyledi.
Ama biz eşim rahatsız olduğu için 17-18 eylül günlerinde ilişkiye giremedik. Sizce bu ay hamile kalma ihtimalim var mı? Benim durumumu yaşayıp hamile kalan var mı? Lütfen cevappp
Canım merhaba ööncelikle kafana takmamaya çalış o iş bazen hiç belli olmuyor bir bakmışsın mucizen gelivermiş nasip işii bekleyip göreceğiz inşallah .Olmasada üzülme ilişki günlerine takılma beyinde etkilememeye çalış.
Çok yoruldum okuldan geldim ayaklarım şişti sabahtan beri ayaktaydım 5 yaş çocuklarıı yavrum beslenmelerini yaparken uyukluyorlar resmenn sürekli örrrtmeennnimmm çişimmmmmiz geldi diyorlarbirtanesi altına yaptı bugün Çok tatlı ve çok komikler ama çokta yaramazlar sabahçıyım şimdilik sabahh 7.30 öğlen 12.30 bende yorgunluktan uyukluyorum sabahtan beri bu arada Duygummm sesini çıkar sen hamilesinnn o kadar yoğun ders programımı olur birde üstüne rehberlik falan daha neler 1 yada 2 ay sonra ayakların davul gibi olur idarede olsa hakkını savun canım benimm
destiny canım ben sana cevap vermişim ama görmedin sanırımmm canımm benimm ilişki günlerine takılma bencee çünkü mucizen bir bakmışsın gelivermiş yani bazen belli olmayabiliyor sürpriz yapıyor inşallah seninkide sürpriz yaparrr...
kızlar bütün gün gelmenizi bekledim ama gelmediniz
canlı canlı vereyim haberi diye
benim oğluşum olacakmışşşşş
duygum kızçen için kimselere söz verme o bizim
duygu prensesineeeee
hülya prensineeeee çooooooooooook sevindim kızlar...
Allahım kucağınıza almayı nasib etsin.....gözünüzaydınn canlarım...
Darısı başımıza olsunnnnnnn
saolll bitanemmm darısı tez tez zamanda başna inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
saoll cnmm aysunummm inşş bakalm hayırlısyla alım satım işleri btsn dehulyam canım demek bebişin göründü erkek geliyo demekkk...
senin içine erkek doğuyodu hep zaten..ayyyyy delikanlımız yola çıkmış demek
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla kucağına alasın canm bnm..
bizimde oğlumuz geldi adını koyamadılar önce sonrada umut koydular hem sevindim hem üzüldm o benim oğlumun adı olacaktııııııadlarıyla yaşasınlar inşallah hep umutlu hep mutlu
artık bebeğim gelsinde isim koyması kalsın dimi başka güzel isimler buluruz
duygum canım annenler evi bulmuş çok sevindim canım..güle güle oturmak nasip olsun inşallah..
birsen tatlım nasılsın ocakta buluşuyormuyuz
gün sayıyoruz ikimizde memorial içinn...hayırlısı olur inşallah..
gülbebekim seni de öptüm..unutmadm ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?