Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

herkese günaydınnnnnnnnnnn sizi seviyorum:119::119:

dün itibariyleeeee 2.kez hala oldummmmmmmmmm..

miniğimi gremedim göremiycem de sanırım çook uzaklar banaaa...

kurban bayramında da ankaraya gidemiycez hatta 15 tatilde de istanbula gitmeyi düşünüyoruz ya yine göremem

artık abime tüp bebek yaptıracağımızı sylemeyi düşünüyorum kızlar...

yoksa o kadar uzun süre bebek grmeye gitmezsek te bizi yanlış anlayabilirler...

gözünaydın cnm Allah analı babalı büyütsün,, Darısı başımıza inşallah...

bence de söylesen daha iyi olur sonuçta abin...seni anlayacaktır....senin de için rahat olur stres yapmazsın tedavi sürecinde... bu arada ben de halayım gidip de göremiyorum üzerime atlıyo kucaklayamıyorum....

aysunmmm gozunuzz aydnn bence de soyle cnm
sevdkler olmlu enerji verıolar bu surecte
ne kadar guvendgn sevdgin ii enerjli insanlar varsa blsnler zaten dualar ii enerji çok onemli bu surecte

saoll hülyammm
neyse dun rahat rahat uyudm toparldk kendimizi
bu arada daha lcw ye kışlık gelmemş ondan başlayamadm hamiş giysilerni almaya daha

Aysuncum gözün aydın balımmm çok sevindimmmmm bencede söyle bilsinler neyin ne olduğunu sonra darılabilirler bilmedennn
bana niye kimse cevap vermiyo???

hoşgeldin destiny ne yazdığını bulamadım ben tekrar sorarsan sevinirimm canımmm

Bu arada adet olcakmışım gibi sancım var bu adet erken gelmesin miii umarım sürpriz yapmaz 23,gündeyim daha ama kasıklarım feci ağrıyor birden saplanıp çıkıyor aylardır ilk defa böyle oldu ilaç falanda kullanmadımm bu ay. Doktorummla görüştüm biraz önce haber bıraktım kendi aradı ilgili bir doktor semineri varmış şehir dışında ve perşembe cuma günü yok kendisi ona göre olcak gibiysen çarşamba gel iğneni ilacını vereyim dedi amaa günün varsa bekle dedii benimde kafam kaıştı adet olmam diye düşünüyorum birde olursam işe bakın sizzz:18::18::18:

bazen bnm de oyle erken başlıodu adet belrtileri gülüm sanmıorm daha gelmz bence , drunun da ilgli olmasna çok sevndm inşş bebiş için vesile olcak cnmm
bütünnn dualarmm sennleeee oyle istıorm ki ii hberlerini duymayı Allahımn izniyle inşşşşşşşş

Aysuncum gözün aydın balımmm çok sevindimmmmm bencede söyle bilsinler neyin ne olduğunu sonra darılabilirler bilmedennn

hoşgeldin destiny ne yazdığını bulamadım ben tekrar sorarsan sevinirimm canımmm

Merhaba :),
Ben yeni üyeyim, belki aynı konudan bahsedilmiştir ama bakındım, göremedim.
31 Ağustos son adetimin ilk günüydü. Doktorum 16 Eylülde koldan iğne yaptırdı ve 17 eylül pazartesi saat 24:00, 18 eylül salı saat 24:00, 20 Eylül saat 24:00 te ilişki olmasını söyledi.
Ama biz eşim rahatsız olduğu için 17-18 eylül günlerinde ilişkiye giremedik. Sizce bu ay hamile kalma ihtimalim var mı? Benim durumumu yaşayıp hamile kalan var mı? Diye sormuştum :)

destiny canım ben sana cevap vermişim ama görmedin sanırımmm canımm benimm ilişki günlerine takılma bencee çünkü mucizen bir bakmışsın gelivermiş yani bazen belli olmayabiliyor sürpriz yapıyor inşallah seninkide sürpriz yaparrr...

pardon canım yaa görmemişim yazdığını, kafaya takmamaya çalışıyorum da dün rüyamda hamileydim ne hikmetse :) hayırlısı olsun herkes için inşAllah..

destiny canımm inşallah rüyan hayra çıkar ve inşallah hamilesindirr ama çok fazla umutlanmamaya çalış umut edipte olmazsa insan hayal kırıklığına uğuyor o daha kötü oluyor umarım güzel haberler verirsin bizee kaç gün kaldı bata

kızlar bütün gün gelmenizi bekledim ama gelmediniz
canlı canlı vereyim haberi diye
benim oğluşum olacakmışşşşş
duygum kızçen için kimselere söz verme o bizim

kızlar bütün gün gelmenizi bekledim ama gelmediniz
canlı canlı vereyim haberi diye
benim oğluşum olacakmışşşşş
duygum kızçen için kimselere söz verme o bizim

amanınnnnnnnnnnnnnnnnn
hülyammmm yerm ben senn yakşklıı oglşunuuuuuu
gosterdi mi p.... yi yoksa yapıdan mı anladıııı
tmm kızım senn
adı da Ece olcak sanrsam
soyleym sana gelininin adını
tabii dr yanlmadysa bnmki de erkek çıkarmş bi de
senn içine erkek mi dogyodu hulyam oyle hatrlıorm sanki:44:

duygu prensesineeeee

hülya prensineeeee çooooooooooook sevindim kızlar...

Allahım kucağınıza almayı nasib etsin.....gözünüzaydınn canlarım...

Darısı başımıza olsunnnnnnn

kızlar annemler sanrm burdan ev buldu hemm de bize çok yakınn 2 artı bir ama olsn
şimdi oteki evin satlmasını falan beklıolar burdakler bize zaman tanıdı
bi de bu alcakları ev satlmştı kızlar ya son anda vazgeçti alan
bize nasip olurrrr inşşşşşşşş
bebişi buyutrz annemle valla nasl sevndm bugun anlatamam inşş boyle yolnda gder herşeyy

duygu prensesineeeee

hülya prensineeeee çooooooooooook sevindim kızlar...

Allahım kucağınıza almayı nasib etsin.....gözünüzaydınn canlarım...

Darısı başımıza olsunnnnnnn

saolll bitanemmm darısı tez tez zamanda başna inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hulyam canım demek bebişin göründü erkek geliyo demekkk...
senin içine erkek doğuyodu hep zaten..ayyyyy delikanlımız yola çıkmış demek
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla kucağına alasın canm bnm..
bizimde oğlumuz geldi adını koyamadılar önce sonrada umut koydular hem sevindim hem üzüldm o benim oğlumun adı olacaktıııııı adlarıyla yaşasınlar inşallah hep umutlu hep mutlu

artık bebeğim gelsinde isim koyması kalsın dimi başka güzel isimler buluruz

duygum canım annenler evi bulmuş çok sevindim canım..güle güle oturmak nasip olsun inşallah..

birsen tatlım nasılsın ocakta buluşuyormuyuz
gün sayıyoruz ikimizde memorial içinn...hayırlısı olur inşallah..

gülbebekim seni de öptüm..unutmadm ha

Son düzenleme:
saoll cnmm aysunummm inşş bakalm hayırlısyla alım satım işleri btsn de
olsun aysunm başka guzel isim koyarsn sen de belki de kızın olur belli mi olur
hamişlern içine dogyo kendi bebşleri hulya erkek dıodu evt ben de kız gerçi bnm daha tam net degl ama büyük ihtmal dedi dr ...
sagıklı olsnlar da en onemlisi bu hayırlısyla inşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…