iyim duygum çok sağol
Inşallah topladığınız o güçle bebeler daha çabuk gelecek
Benim kendimden umudum yok nedense takılıyorum işte öylesine
Hayırlısı olsun diyorum kızım bukadar istemse bekli kafaya takmıcam ama kızımın kardeşim olsaydı diye başlayan her cümlesi beni yıkıyo ne diyelim belkide böylesi hayırlı bizim içinde sağlık olsun yapıcak birşey yok
gelck cnm gelck sen hiç umudunu kesme hiçç belli olmuo bunu defalarca gördk bizmkler braz nazlı çıktı o kadar gelnce unutcz gtcz zaten bu zor sureci
evt cnmm veda gecesi var sekzlern bnm de sınıf mezun oluo bnm için de ayrıca onmli bu akşam
ayy ne guzel git izle guzel kızınııkmblr ne şeker olurr
gülbebekim nasılsın canım tatile gidiyormuşsunuz ohh ne iyi dinlen kafanı topla değişiklik iyi gelecektir..oyy oyy oyy maşallahh uzun zamandırr göremediğim merak ettiğim hatunlar toplanmışşşş.Sizleri çooooooookkkkkk özledimm kuzularr. Sınavdı işti güçtü koşturmaca başladı bende.Çarşamba izinimiz başlıyorr.Hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin Rabbim 1,5ay falan yokum topiğimiz size emanett umarım gelince çok güzel haberlerinizi alıırım bbu topik şans getirsin hepimize. Hepinizi çoooooooook seviyorum müsait olabilirsem yarın uğramaya çalışırım malum izine gideceğiz birçok iş birikmiş sınavlardan dolayı yapamadım onları yapıcam.Bu arada psikoloğa gittim yarın ilk seansım başlıyor.Herşey çok güzel olacak inşallah.Bebiş için stresten kurtulmam lazımmış ben kurtuldum doktorda desteklerse bu iş olur.3aydır adet olamadım stres yüzünden.Hadi hayırlıısı(sevinmeyin15gün önce negatif çıktı )
megan tatlım çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım...Eşimin babası rahatsız durumu ciddi dün yanındaydık gece hastanede kaldık.Yarın yine gidicez.Malesef şifası yok.Dua edin nolur Allah Kaayınpederimin acılarını dindirsin Eşime ve sevdiklerine sabır dayanma gücü versin.
veda gecesi var demek ne güzel bol bol eylen duygum.iyi eylenceler cnm bnm.Gunaydınn kızlarrr guzel bi gune mrbbbBugun benm sınıfmın veda gecesi var 8 btıo artık ben de sınıf ogretmenı olrak azcık kuafore falan gdip giyinp suslencem bakalm Yarın da histeroskopi çok yognm degl mi Bana dua edn kızlar yarın ii sonçlar çıksn inşşşşşşşşşş bugun de moral olcak bana benden hberler boyle işte brazdan spor kuaför randevu falan boyle gececek bugun ....
hulyam canım bir türlü karşılaşamadık..heycanın olması çok normal canım ben ikinciye başlıyorum bende bile heycan var...hemde ilkinden daha da çokkk...ilkinde heycandan çok korku vardı bunda hiç korkmuyorumm...çok inanıyorum olacağına...
olmazsa çok üzülürmüyüm diye düşünmüyorummm allahdan gelecek herşeye razıyım artık olmazsada vardır bir bildiği elbettt
eminmmm senmisin canım benim..gülbebekiiimmmmmmmmmmm
canım hayırlı uğurlu olsun topiğimizzz inşallahhh
duygu
hülya
birsum
aysunn ::13:
çok özledim sizi ve sizinle burda olmak çok güzeeeelllllllllllllll
Herkese selamlar...
canımm nasılsın uzun zaman oldu görüşmeyeli
kızlar ben geldım ama kısmeler yokkkk:44::44::44::44:cok yoruldum valla bugun mısafırım vardı baya kalabalık atlattım sımdı ayaklarımı uzattım survior izliyorum kaynatmıssınız okudumama hıc bırı aklımda kalmadı anlasılan topıkte patlama olucak ıns tedavıelr baslıyo gelsın bebısler ben suan sızı kenardan ızlıycam ıns ılk adetım gelınce korunma olmadan baslarız bızde allah hayırlısını versın ıns hepımız ıcın duygum sanada ıyı eglenceler dök bakalım kurtlarını bızım yerımızede gulbebekım sanada ıyı tatıller canım gez kafanı dagıt hıc bısey dusunme bıda bugunler gerı gelmıycek ama bıgun bebeişler gelıcek ıns:26::26:aysunum hadı allah rast getırsın bakalım ıns begendıysen anlasırsınızda gule gule mutlu mesut bebıslı oturursun bende tasınmak ıstıyorum ama ev bulamadım ıstedıgım gıbı pektearamıyorum gozume carpana bakıyorum sanırımbenım tasınmam bıraz keyfı ondan opuyorum kızlar hepınızı gelırım gene bu ara azcık yogunum duygum buarada yarın ıcın sımdıden gecmıs olsun ıns hıc bısey cıkmıcak hersey guzel olucak burda beraber sevınıcez sankı ılk topıgın gebesı sen olcaksın gıbı
hoşgeldin canımmm çok teşekkür ederiz güzel dileklerin içinnnAy kizcelerim buradaymis
Hayırlı uğurlu olsun topikiniz
Bu kadar guZel insanın birarada olması
Ancak guZel sonuclar doğurur
Buradan tek tek Hepinizi tebrik edeceğim inşallah
kızlarr geldmm oynadm doktum kurtları çocuklarmm da çiçekler gibi olmştu çoook ozlucem benn onlarııı
facee koycam fotoları görrsnz ordan
hepnze çokk tşkkr yarınkı dileklernz içinnn ilk tedavi bnm sanrm demi haziran sonu gibi başlıcak ilk hamiş olmayı kabul edıorm ama bak arkamdan hemen gelceksnz tmm mı yalnz bırakmak yok beniikızlar bence bu topk bi başlangıç bundan sonra hepberaberiz inşşşşşş şimdi tüptü aşılamaydı konşuorz ya biz dee burda kalp atışı ikili test şeker yuklemesi park yatak bebek bezi vs.vs. konşçzzz belkiii yarın belki yarından da yakın belki öbür ay sevyrmm hepnizi yurektennn yarın ii hberlerle döncem inşşş
iyiyim eminemmmmmmm zonguldaktayım ben hala..çıkamadım buralardan
Temmuzda aşılama yaptırıyorum canım kısmetse..
Ev bakınıyorum bir yandan tşınıcam..buldum gerçi bugün bi ev içindeki benim okuldan arkadaşım bu cumartesi taşınıyor.
Ev sahibiyle anlaşırsak çıkıcam haftaya bende..
Böyle işte eminem sen nasılsın cnm bnm..
iyiyim eminemmmmmmm zonguldaktayım ben hala..çıkamadım buralardan
Temmuzda aşılama yaptırıyorum canım kısmetse..
Ev bakınıyorum bir yandan tşınıcam..buldum gerçi bugün bi ev içindeki benim okuldan arkadaşım bu cumartesi taşınıyor.
Ev sahibiyle anlaşırsak çıkıcam haftaya bende..
Böyle işte eminem sen nasılsın cnm bnm..
aysunum canım kusura bakma çıkmak zorunda kaldım dün
Temmuzz sana uğurlu gelsin canım benim inşallah aşılama vesile olur meleğinin gelmesine
Off ben evlendim evleneli 2 defa taşındım ama iflahım kesilmişti çok zor yaa
Bugün kızımın gösterisi var saat 3 gibi felan çıkarım işten kızımın saçlarını yaptırıcam ben saçlarımı kestiricem ama inşallah istediğim gibi olur kısa saç yakışıyo ama saçlarım dalgalı olduğu için çok sinirlerimi bozuyo yawwsürekli fön istiyor
Ay kizcelerim buradaymis
Hayırlı uğurlu olsun topikiniz
Bu kadar guZel insanın birarada olması
Ancak guZel sonuclar doğurur
Buradan tek tek Hepinizi tebrik edeceğim inşallah
susue canım merak etiim seni hadi gel de anlat bakalımmmmmmm:18::18:
hulyam nasılsın?? bugün duygu hsg çektircekti değil mi..bende merak ediyorum akşama gelir sanırım...
güzel haberlerle gelir inşallah...
kızlar geldm ben ancak geldk bir gibi gttk merkeze okldan yne beyaz yalanlarla aldm sevki :) gttk neyse hemen aldılar oda verdler aneztezi uzmanı geldi sonra bi kaç soru sordu dedi ki beş dk uyuycaksn keyfini çıkar bnm arkdaslarm bizi uyutsan boyle dıolar falan dedi nasıl esprili ii bi adam boyle butun gergnlgmi aldı bnm sonra aldılar ameliyathaneye uyutuoz falan dedi sohbet edereken iki üç dk içinde gtmişim bi uyandm işlem btmiş gtmiş bumuydu yaa dedm hemen odaya aldılar bi agrı kesici bi serum dıorm ben iim hadi kalkalm gdelm dıorm eşimebugun anladm aneztezi çok çok ii bşeymiş gerçekten hemşreler ble senn gibi enerjğini görmedk maşallah dedler neyse gttm hemşreye bana soyleyn sonucu çook mrk edıorm dedm hemen buldu geldi dosyamı ve sonuçççççç HERŞEY ÇOKK NORMALLLL ÇIKTIIII içim soyle bi rahatladı sonra kocişmle gttk deli gibi ackmşm yemek yedikk geldk uroljoi dru trental die bi hap bi de larginine ki bu kullandgmz bşeydi verdi bunları tupe kadar kullanın dedi ... şansnz yuzde elli dedi bi de orda çok tatlı bi kızla tanştm transferi olmş iki tane koymşlar uzaktan geldigi için bi gece orda yatrmşlar aklma ne gelrse sordum ona beni de yatrablrler bi gece transferde ...kızlar çok uzattm kısaca bugun yne hemşrelere bakıma ilgiye ve aneztezi uzmanının insancıllıgına bayldm inşşş hep de boyle sursun bi de iknci tüpü bdva yapıolarmş sadece ilaç parası verıomşsn inşş gerek kalmıcak ama bunu da duymak biraz daha rahatlattı açkçası boyle iştee canlarm şükür ki ii hberrlerle geldm hep de ii hberlerle gelrm inşşş hadi kzlar peşpeşe hamiş kalıorz artık zamanı Allah'ın iznyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?