Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın kızlarrr
gününüz güzel geçsin inşallah...

melodiciğim benim rahim filmim adetimin 5. günü çekilmişti. yani bir damla damla kanama vardı..
demekki her doktor farklı yapıyor.
inşallah tüplerin açık çıkar canım.
bu arada baban içinde geçmiş olsun hayatım

Son düzenleme:
kızlar test yaptımmmm veeee yine tek çizgi herzamanki gibi,
daha sökülemedim ama gelen giden yok pff bende başlamak istiyorum soğan kürüne bakalım en azından belki adetim düzene girer.:26:

tatlım bendede sorun hiç yok ama işte belki diye düşünüyorum...belki başalrım adetim bitince bilmiyorum.aslında böyle şeyler yapmakta yoruyo beni ama bakalam hele i bitsin.

inşş tatlım dediğin gibi olsun ikincisi normal yoldan olsun inşş ben 1,5senedir bekliyorum..

bende adetim tamamen bitince çektirmiştim.9.günümdü sanırsam..aynen banada 1 damla bile olmasın tamamen bitsin demişti.

kızlar test yaptımmmm veeee yine tek çizgi herzamanki gibi,
daha sökülemedim ama gelen giden yok pff bende başlamak istiyorum soğan kürüne bakalım en azından belki adetim düzene girer.:26:

nevacım bencede başalasana hemen soğan kürüne düzene sokuyomuş ne güzel.adetin bitince başlıyosun ok?????

nevacım bencede başalasana hemen soğan kürüne düzene sokuyomuş ne güzel.adetin bitince başlıyosun ok?????[/QUOTE]

:18::18::18: TAMAM BAŞLIYORUM

nevacım merhaba nasıl oldun. Canım yatılı misafirim vardı pek giremiyordum okuyamadım kusura bakma şimdi dışarı çıkıcam ama bu akşam okuyıcam.

kimsecikler yok tek başıma kaldım buralardaaaaaaaaa

mine orkide adet oldularmı olmadılarmı inşş olmamşılardır...bi gelip haber vermiyolar yaaaa

semicimde hala dönemedi...

:84::84::84::84:

kimsecikler yok tek başıma kaldım buralardaaaaaaaaa

mine orkide adet oldularmı olmadılarmı inşş olmamşılardır...bi gelip haber vermiyolar yaaaa

semicimde hala dönemedi...

:84::84::84::84:

canım benim bugün ikinci gün olmadım hala sabah test yaptım çıkmadı pazartesiye kadar bekliycem olmassam doktora gitcem olmazsan gel demişti inş olmam o zamana kadar

canım benim bugün ikinci gün olmadım hala sabah test yaptım çıkmadı pazartesiye kadar bekliycem olmassam doktora gitcem olmazsan gel demişti inş olmam o zamana kadar

inşş tatlım inşş olmazsın..güzel haberler veririsin bize inşşş...

cumartesi testi yenile bence.ayy hadi bakalım ya inşş.ama tatlım öğrenene kadar kaptırma kendini çok yıpranıyoruz sonra.

nevacım merhaba nasıl oldun. Canım yatılı misafirim vardı pek giremiyordum okuyamadım kusura bakma şimdi dışarı çıkıcam ama bu akşam okuyıcam.

mineee sesimimi duydun???

benim bugün tam 10 gün geçmiş oluyor ama hala yok gelmiyor
Testede çıkmadı olsa çıkardı heralde bukadar geçikmeye ya bu soğan kürüne baktım ama anlamadım adetin 7. Günü başlanıp 15 gün kullanıyorsun sonra adete 10 gün kala başlıyorsun diyor :26:nasıl olacak o iş anlamadımki ben her ay 7. De başlayıp 15 gün kullansam olmazmı :26:

inşş tatlım inşş olmazsın..güzel haberler veririsin bize inşşş...

cumartesi testi yenile bence.ayy hadi bakalım ya inşş.ama tatlım öğrenene kadar kaptırma kendini çok yıpranıyoruz sonra.

yok canım herşeye hazırlıklıyım ama ben erken olurum geç olmam ama genede dediğin gibi fazla kaptırmamak lazım kısmet hayırlısı neyse o olsun ama gelinler şimdiden bi iş yaptırmıyolar bana

tatlım bende dün baktım biraz benim anladığım kadarıyla adetin bittikten 7gün sonraydı yanlışmı yoksa :26:tekrara bakarım.sonra adet oluyosun sonra 10gün kala bşalıyosun galiba.ben öyle anladım ama yanlış olabilir tekrar bakarız.eylülede sorarız..

yok canım herşeye hazırlıklıyım ama ben erken olurum geç olmam ama genede dediğin gibi fazla kaptırmamak lazım kısmet hayırlısı neyse o olsun ama gelinler şimdiden bi iş yaptırmıyolar bana

hmm sende bendensin demmki benimde öyle gecikmez hiç.hayırlısıyla vardır inşş tatlım.iş falan yapma tabii nolur nolmaz

Kür 2: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.

Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

febecim geçmişi okumadan sana yazayım dedim olmadım daha bende test yaptım ikinci çizgiler varda yok gibi yani ikisindede aynı çıktı silik yinede umutlanmıyorum çünkü bugün sancım var sanki olacak gibiyim bugün kan tahlili yaptıracaktım ama sancım olunca vazgeçtim pazartesiye kadar bekleyip öyle yaptırayım diyorum

Son düzenleme:

ayyy orkideciem sabrına hayranım maşallahhh kız nasıl durabiliyosun ben olsam meraktan çatlamıştım şimdiye kadar

tatlım o sancılar hamileliktede olabiliyomuş.eee ikinci çizgi çıksında silik koyu farketmezmiş.kız ne duruyosun???? uzak değilse yaptısana test hadiiiiiiiii sevinelim inşşşşşş

bende durmazdım sabır ediyorum yoksa çok kötü olurum diye en azından adet olursam kötü olmam uzak degil yakın ama gitsemmi ki bak kafam karıştı şimdi

bende durmazdım sabır ediyorum yoksa çok kötü olurum diye en azından adet olursam kötü olmam uzak degil yakın ama gitsemmi ki bak kafam karıştı şimdi

ya tatlım bilmiyorum ben olsam şimdiye kadar çoktan yaptırırdım.varsa ne ala ama yoksa boşuna heveslenmeden beklerdim adetimi..
ya bide silikde olsa çıkmış ikinci çizgiler hadi bi koşu yaptır gel..çıkmasa tamam derdim ama çıkmışşşş ee kaç gün oldu gününde geçmiş.

orkideeeee noldu neye karar verdin????

istersen yarın sabah testi tekrarla ona göre kararını ver çokta etkiliemek istemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…