kızlar iyi geceler..rahim filmi çektirecektim bugün ama olmadı maalesef erken dedi doktor bir damla bile kan olmamalıymış..haftaya salıya kaldı işte..stres devam ediyo..herşey normal filmdende iyi sonuç çıkacak bak gör dedi doktor ..çok fazla kafaya taktığın için gebeliği engelliyosun diyor.takmamak nasıl olcak bilsem:)dua eden herkese çok teşekkürler buarada hepinizi seviyorum..bide eylül arkadaşa çok sevindim ..hemen araştırıcam şu soğan kürünü ne zaman başlamak gerekiyor acaba ?hepimizi öptüm ..sabah çok erken kalkıp babacığı izmire götürücem doktora ..sevgiler..
tatlım bendede sorun hiç yok ama işte belki diye düşünüyorum...belki başalrım adetim bitince bilmiyorum.aslında böyle şeyler yapmakta yoruyo beni ama bakalam hele i bitsin.ay evet tatlım ya. çoook sevindim.
ben aslında yapmaya başladım 3 gün içtim sabah akşam. ama tam aşılamam yapılacağı zamandı canım.
çok fazla akıntı yaptı bende ki normal akıntının olması. yumoşları zamansız çatlatır korkusundan bıraktım ben bitanem. ama zaten benim kullanmam sorun değil de biliyosun bizim spermlerde sorun bitanem benlik bişey yok. ondanda salladım azcık
inşş tatlım dediğin gibi olsun ikincisi normal yoldan olsun inşşdurumun müsaitse bence beklemeçünki zaman aleyhimize işliyor üstelikde bellimi olur belki ilki tup ikincisi normal olur benim bir arkadaşım tup bebek yaptırdı sonrasında normal yoldan gebe kaldı bende dş gebelik sonrasında çok bekledim ama yıllar oldu hala bişey yok bende inşallah haziran gibi tup bebeye baş vurucam benim bitane olduğu için ssk dand faydalanamıyorum ama denemeye deyeryaşı 40 olan bile tutduruyor umarım bizde iyi bir ntice alırız senin kaç yldır böyle
bende adetim tamamen bitince çektirmiştim.9.günümdü sanırsam..aynen banada 1 damla bile olmasın tamamen bitsin demişti.kızlar iyi geceler..rahim filmi çektirecektim bugün ama olmadı maalesef erken dedi doktor bir damla bile kan olmamalıymış..haftaya salıya kaldı işte..stres devam ediyo..herşey normal filmdende iyi sonuç çıkacak bak gör dedi doktor ..çok fazla kafaya taktığın için gebeliği engelliyosun diyor.takmamak nasıl olcak bilsem:)dua eden herkese çok teşekkürler buarada hepinizi seviyorum..bide eylül arkadaşa çok sevindim ..hemen araştırıcam şu soğan kürünü ne zaman başlamak gerekiyor acaba ?hepimizi öptüm ..sabah çok erken kalkıp babacığı izmire götürücem doktora ..sevgiler..
kızlar test yaptımmmm veeee yine tek çizgi herzamanki gibi,
daha sökülemedim ama gelen giden yok pff bende başlamak istiyorum soğan kürüne bakalım en azından belki adetim düzene girer.:26:
nevacım bencede başalasana hemen soğan kürüne düzene sokuyomuş ne güzel.adetin bitince başlıyosun ok?????
kimsecikler yok tek başıma kaldım buralardaaaaaaaaa
mine orkide adet oldularmı olmadılarmı inşş olmamşılardır...bi gelip haber vermiyolar yaaaa
semicimde hala dönemedi...
:84::84::84::84:
canım benim bugün ikinci gün olmadım hala sabah test yaptım çıkmadı pazartesiye kadar bekliycem olmassam doktora gitcem olmazsan gel demişti inş olmam o zamana kadar
nevacım merhaba nasıl oldun. Canım yatılı misafirim vardı pek giremiyordum okuyamadım kusura bakma şimdi dışarı çıkıcam ama bu akşam okuyıcam.
mineee sesimimi duydun???
inşş tatlım inşş olmazsın..güzel haberler veririsin bize inşşş...
cumartesi testi yenile bence.ayy hadi bakalım ya inşş.ama tatlım öğrenene kadar kaptırma kendini çok yıpranıyoruz sonra.
tatlım bende dün baktım biraz benim anladığım kadarıyla adetin bittikten 7gün sonraydı yanlışmı yoksa :26:tekrara bakarım.sonra adet oluyosun sonra 10gün kala bşalıyosun galiba.ben öyle anladım ama yanlış olabilir tekrar bakarız.eylülede sorarız..benim bugün tam 10 gün geçmiş oluyor ama hala yok gelmiyor
Testede çıkmadı olsa çıkardı heralde bukadar geçikmeye ya bu soğan kürüne baktım ama anlamadım adetin 7. Günü başlanıp 15 gün kullanıyorsun sonra adete 10 gün kala başlıyorsun diyor :26:nasıl olacak o iş anlamadımki ben her ay 7. De başlayıp 15 gün kullansam olmazmı :26:
yok canım herşeye hazırlıklıyım ama ben erken olurum geç olmam ama genede dediğin gibi fazla kaptırmamak lazım kısmet hayırlısı neyse o olsun ama gelinler şimdiden bi iş yaptırmıyolar bana
canım benim bugün ikinci gün olmadım hala sabah test yaptım çıkmadı pazartesiye kadar bekliycem olmassam doktora gitcem olmazsan gel demişti inş olmam o zamana kadar
febecim geçmişi okumadan sana yazayım dedim olmadım daha bende test yaptım ikinci çizgiler varda yok gibi yani ikisindede aynı çıktı silik yinede umutlanmıyorum çünkü bugün sancım var sanki olacak gibiyim bugün kan tahlili yaptıracaktım ama sancım olunca vazgeçtim pazartesiye kadar bekleyip öyle yaptırayım diyorum
ayyy orkideciem sabrına hayranım maşallahhhkız nasıl durabiliyosun ben olsam meraktan çatlamıştım şimdiye kadar
tatlım o sancılar hamileliktede olabiliyomuş.eee ikinci çizgi çıksında silik koyu farketmezmiş.kız ne duruyosun???? uzak değilse yaptısana test hadiiiiiiiii sevinelim inşşşşşş
bende durmazdım sabır ediyorum yoksa çok kötü olurum diye en azından adet olursam kötü olmam uzak degil yakın ama gitsemmi ki bak kafam karıştı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?