ama ben adet tarihimi bilmiyorumki 10 gün kalayı nasıl hesap edeceğim neyse canım yinede çok sağol bitanem yapacağım birşeyler artık bide ya o ay hamile kaldıysak o zaman çocuğa zararı olmazmı adeti beklemek gerekmezmi kafam karıştı benim yani diyelimki döllendi yumurta adete 10 gün kala soğan suyunu içince içini temizliyor sonuçta döllenmiş yumurtayıda söküp atmasın içimizde yinede benim mantığıma yumurtlama olana kadar kullanıp sonra bırakmak adet olunca tekrar başlamak yatıyor açıkcası neyse sapıttım ben yinekür 2: Polikistik overe karşı
kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. ılıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. Ilk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.
Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.
febecim geçmişi okumadan sana yazayım dedim olmadım daha bende test yaptım ikinci çizgiler varda yok gibi yani ikisindede aynı çıktı silik yinede umutlanmıyorum çünkü bugün sancım var sanki olacak gibiyim bugün kan tahlili yaptıracaktım ama sancım olunca vazgeçtim pazartesiye kadar bekleyip öyle yaptırayım diyorum
ama ben adet tarihimi bilmiyorumki 10 gün kalayı nasıl hesap edeceğim neyse canım yinede çok sağol bitanem yapacağım birşeyler artık bide ya o ay hamile kaldıysak o zaman çocuğa zararı olmazmı adeti beklemek gerekmezmi kafam karıştı benim yani diyelimki döllendi yumurta adete 10 gün kala soğan suyunu içince içini temizliyor sonuçta döllenmiş yumurtayıda söküp atmasın içimizde yinede benim mantığıma yumurtlama olana kadar kullanıp sonra bırakmak adet olunca tekrar başlamak yatıyor açıkcası neyse sapıttım ben yine
canım hiç durma bencede silik çıktıysa olabilir bitanem ben şahsen hemen gider yaptırırdım kan testi ay heyecanlandım bak şimdi
belki test yaptırmaya gitmiştir:26:
kızlar
Ben gidiyorum
sanırım 3 5gün gelemem.haber vereyim dedim.
Topik size emanet.geldiğim de bir sürü güzel haber duymak ve şöyle 30 40 sayfa ilerlemiş bir topik bulmak istiyorum
Kendinize iyi bakın vede beni özleyin anacım.
öpüyorum hepinizi
canımcım dün için geleceğini söylemiştin ama yoksun umarım kötü birşeyler yoktur canım hayırlısıyla dönde ne zaman dönersen dön
ŞEYYYY SAYFA SAYILARIDA HANİ 30 40 DEMİŞSİNYA BAK İLERLEDİK O KADAR
gazı fazla verdik sanırım
ayy inşş hayırlı güzel haberlerle döner..
Oldumu 30-40 sayfa gerçekten?? Yoksa accık geyik yapalım seninle
Ayyy dimiiiii
yok kuzum o 300 400 yazmışta azcık hile yaptım okadar geyiğin var mı?
bitaraftan mutfağa gidip yemekleri hallediyorum bi taraftan buraya geliyorum..geyik buluruz karşılıklı bu işlerrr ammaaaa 300-400 olurmu onu bilemem
iyi bakalım tatalı soruna cvp gelince paylaşırmısın bizimleeeeeeeeeeeolmaaaaaaaaaz ben bugün başka bir topikte duyduğum bir androloğa(erkek doktoru)mail attım yardımcı oluyormuş herkezle yazışıyormuş bakalım ne diyecek?:26:neyse sen yemeğine bak ben az markete gidip geleceğim ok burdayım yani
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm arkadaşlar
ben geldim.ösledinizmi beni bakayım
ama ce diyip kaçıcam.
hemen topiği açtım ama işlerim var.geçmişide okuyamadım
akşama görüşürüz artık.öpüyorummmmmmmmmmmm
elektiriklerim gitti gitmedim bi yere yaptırmayacagım bekliyecegim olmazsam gider yaptırıım kızlar artık çünkü olacak gibi sancılarım var artık hayırlsı beklemekte yarar var
iyi bakalım tatalı soruna cvp gelince paylaşırmısın bizimleeeeeeeeeee
ay bu adamlar beni gülmekten öldürecek yapmazlar yapmazlar yapıncadatabikide paylaşırım test sonucunu falan yazdım ama akşama giriyormuş dr e tabi
gündüz çalışıyor adam ankarada kaan aydos bende merak ediyorum bakalım ne diyecek
nereye yönlendirecek.
Semicim kalbime doğmuş bak aklımdan geçtin sen geldin tamam canım işlerini hallet sen
görüşürüz yine belki akşama olamm ben bellide olmaz gerçi hastayımya kociş kızmasın
nasıl hastasın sen diye azcık hizmet ettireyim kendime dün bir portakal suyu sık dedim
1 saate gelemedi mutfaktan meğer 1 kavanoz sıkmış
neyse tazeliğini yitirmesin diye bütün gün içtim
Üyelik Başlangıcı: 04/07/2005
Gönderiler: 5553 Hamile kalamayanlar umutlarını kaybetmesin!
Neden mucizebebek?
Az önce bir arkadaşın mesajını görünce aynı durumda olan kişilerin umutlarını kaybetmemeleri için deneyimimi paylaşmak istedim....
1999 yılında kist patlaması sonucu iç kanama geçirdim ve 16 saat sonra son anda müdahale edilebildi! Bu ameliyat sonucu bir tüpün tamamen kapalı diğer tüpün çok az açık olduğunu ve endometriyozis hastası olduğumu, rahimimin de ters olduğunu öğrendim. Doktorlar çok zor hamile kalabileceğim uyarısını o zaman yapmışlardı ve bende kendimi alıştırmıştım bu duruma... Zaman içerisinde kendiliğinden geçen irili ufaklı bir çok kez kistlerim oldu, ameliyat sonrasında hormonlarımı dengelemek için doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ve 2002 yılının sonuna kadar ara vermeden devam ettim. Evlenince bıraktım fakat 1,5 sene hamile kalamayınca tedavi olmak için araştırmalara başladık
Bu sırada eşimin spermlerinde dengesizlik olduğunu öğrendik, doktorum bende yeni bir kist olduğunu söyledi ayrıca zaman içinde o az açık olan tüpünde kapanmış olma ihtimalini ekledi! Tüm bu imkansızlıklar doğrultusunda gittiğimiz, danıştığımız tüm doktorlar aşılama ile zaman kaybetmemize gerek olmadığını, tüp bebek tedavisinin daha mantıklı olduğunu söyleyince tedaviye karar verdik. Doktor ultrasonda yine büyük bir kist görünce tahlil yaptırmamı istedi ve ilk seans için adet günümün ilk gününü beklemeye başladık, tahlil sonuçlarını 5 gün sonra aldık, 3 gün önce adetimin başlaması gerekirken bir türlü olmadı...... Telefonda doktorumla konuştum tahlil sonuçlarının çok yüksek değerlerde olduğunu, biran önce hamile kalmak istiyorsam önce kist ameliyatı önerdiğini söyledi, benim beklemeye tahammülüm kalmadığı için aynı gün ağlayarak hastaneye gittim...........
Önce doktorum ameliyathane için 2 gün sonrasına randevu aldı sonrada beni tekrar muayene etmek istediğini söyledi.... Muayenede doktorum kendisi de inanamayarak hamile olduğumu söyledi! Orada hemen idrar tahlilide yaptık sonuç pozitifti... 4 haftalık gebelik ultrasonda çıkamayabiliyormuş hamile olduğumu öğrendiğimde 5 haftalıktı! Eşim odaya girdiğinde ağlamaya başladık! Mucizem geliyordu ve dualarım kabul olmuştu! Hem ameliyattan, hem tüp bebek tedavisinden, hem de en zoru beklemekten kurtulmuştum...
Sonradan internette yazıştığım tüm doktorlar tedavim için aradıklarında onlarla da durumu paylaştım ve hepsi çok ilginç buldu, mucize diyenler bile vardı aralarında... Ben çok alıştırmıştım kendimi zora ama tam ümitlerimin tükenmeye başladığı bir anda hiç uğraşmadan bebeğim bize sürpriz yaptı! Lütfen sizde ümitlerinizi hep canlı tutun... ALINTI
KIZLAR BİRİ YAZMIŞ OKUDUM TAMDA BİZİM BAŞLIĞA UYUYOR SİZİNLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM.
SEMİCİĞİM ÖZELLİKLE SENİN İÇİN PAYLAŞTIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?