Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim misafirler gelmek üzere her an çıkabilirim..

siteye bir bakim diye girdim.. harika bir haber gördüm..

bugün kasıklarımda ara ara batma hissettim... birşey sorcam size.

kızlar sperm vucutta kaç saat yaşıyordu??

canım benim 24 saat canlı kalabiliyo ama 6 saatte döllemeyi yapabilme güce sahip diye biliyorum ama tabi bu belli olmaz bakarsın 23 saatede döleyebilir
ben böyle biliyorum ama yanlışta olabilir

canım yumurta 24 saat sperm 48 saat hatta gün aşırı diyorlarya

kızlar sağolun anladığım kadarıyla 24-48 saat arası canlı kalıyor.. ama döllemeyi ilk altı saatlik canlılıkta yapıyor..

şimdi bu akşam mişsafirim geliyor ya görümcem biz de kalabilir.. bu nede3nle bu akşam çalışma olmayabilir. doktor 5 gün arka arkaya ilişki dedi.. gün aşırı değil her gün olsun dedi..

özellikle de aşılama sonrası beş gün..

o yüzden sordum... canlı sperm vardır yani bende

evet tatlım vardır. gün aşırı ilişkide spermlerin dahada kaliteli olması için veriliyo.hergün boşalma olunca spermlerin kalitesi düşüyo. gün aşırıda olunca bi nebze daha kaliteli oluyo heralde.
valla yakında bende bi tüp bebek merkezi açmayı düşünüyorum.nede olsa dr'lar kadar profesyonel olma yolunda ilerliyoruz
ortak olmak isteyen varsa açık kapı bırakıyorum buyrun gelin60:

Son düzenleme:

masalcım internetten baktım 72 saate kadar yaşıyabiliyormuş.
her gün çalışma olması sperm sayısını düşürüyormuş...

valla dediğin gibi tıp fakültesi öğrencisi kadar bilgimiz var..

hatta biz kadın-doğum alanında uzmanlaştık bile değil mi ??

TUS a falan girmeye gerek yok

kızlar ben kaçar... gelmek üzerelermiş.. tel geldi..

hepinizi öptüm.. erken giderlerse gelirim yine

Son düzenleme:

kesinlikle. Tus neki tatlım.

Kızlar ben çok üşüyorum fena kaptım şifayı öpüyorum hepinizi iyi geceler :94:dr hanımlar ve ekibi

kızlar tuvalete gittiğimde pembe bir leke geldi sanırım benimkiler geliyor

hıııımmm
geçmiş olsun bitanem. inşallah bu son olur.bir daha 9 ay sonra görürsün kırmızıları inşallah

inşallah artık ne zaman olursa ne yapayım üzülüp kendimi paralayınca çözüm mü sanki? şöyle bir müddet çocuk düşünmek istemiyorum kafamı dinlemem lazım
ve şu adet süreme bir çözüm bulmalıyım.

tamam tatlım. gitmeseler bile tuz at ayakabılarına giderler

ay ne fena oldum ben yaaaa

masalcım tuz dökmeyi bırak, tuz dökmeyi düşünmek bile yetti..

gittiler, kalan falan da olmadı, ama ben yoruldum valla

Kızlar ben çok üşüyorum fena kaptım şifayı öpüyorum hepinizi iyi geceler :94:dr hanımlar ve ekibi

nevacım geçmiş olsun canım. bu seneki gribin özelliği hemen geçmemesi biliyorsun..

bu arada etkisi var mıdır bilmiyorum ama ben folik asit kullandığım zamanlarda asla hastA OLMADIM..

bir ay içmemiştim o ay inanılmaz grip olmuştum.. bence folik asit almıyorsan başla canım..

zaten hamile kalmaya çalışanlar biliyorsun ki en az 3 ay önce içmeye başlamalı..

neyse ben kaçar kızlar..

inanılmaz yorgunum uyumak istiyorum ama.....

kızlar iyi geceler..rahim filmi çektirecektim bugün ama olmadı maalesef erken dedi doktor bir damla bile kan olmamalıymış..haftaya salıya kaldı işte..stres devam ediyo..herşey normal filmdende iyi sonuç çıkacak bak gör dedi doktor ..çok fazla kafaya taktığın için gebeliği engelliyosun diyor.takmamak nasıl olcak bilsem:)dua eden herkese çok teşekkürler buarada hepinizi seviyorum..bide eylül arkadaşa çok sevindim ..hemen araştırıcam şu soğan kürünü ne zaman başlamak gerekiyor acaba ?hepimizi öptüm ..sabah çok erken kalkıp babacığı izmire götürücem doktora ..sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…