Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen canım valla hep olmaz denilip umudunu yitirdikleri anda bir bakıyorlar hamile inşallah bir gün bizde görürüz o günleri bende felaket bir baş ağrısı başladı açlıktan sanırım ben birşeyler yiyeyim gelirim yine şekerler öpüyorum hepinizi

2 side olur canım ama çiğ koy çıkarınca haşlarsın haşlanmışta olabilir ama tadı değişik oluyor çıkınca sen bilirsin

2 side olur canım ama çiğ koy çıkarınca haşlarsın haşlanmışta olabilir ama tadı değişik oluyor çıkınca sen bilirsin

ayy ben hiç denemedim ıspanağı ilk kez koyucam.oda işte dediğim gibi hamur işleri için yoksa yemeğini kış boyunca 2-3kez yaparım.bazıları haftada 1 yapıyomuş şoke oluyorum
nese ozaman ben çiğ koyuyorum..

inşş ama benim pek umudum yok.

geçmiş olsun cnm ye ye okadar açlık sınırını zorlama bence

orkide naptın canım yaptırdınmı kan tahlilini inş hamilesindir canım benmide iki günüm geçti ama teette çıkmadı pazartesiye kadar bekliycem bende

hepinize şekerli akşamlar

ben yumurtlamışım çok mutluyum

birde okunacak ayetel kürsi varmı cankuşlar
ahsen canım özele yazarmısın :)

heyoooooo semiiii gelmişşş çoook sevindim.
akşam arayacaktım artık valla. ama çekiniyodum ne olur ne olmaz müsait olamazsın konuşamazsın diye canımın içi. çok sevindim inşallah güzel haberlerle gelmişsindir.

iyi akşamlaaaaaarrr canlaaaaaaaaaarrr

iyi akşamlar masalcan hg

kızlar test yaptımmmm veeee yine tek çizgi herzamanki gibi,
daha sökülemedim ama gelen giden yok pff bende başlamak istiyorum soğan kürüne bakalım en azından belki adetim düzene girer.:26:

hayırlı nevacım.. stres yapma ve adetini düşünme.. bir de ada çayı iç. birkaç fincan.. adetin gelmesini kolaylaştırır..

orkideciğim silikse vardır bebek..
ya neden gitmedin test yaptırmaya?? bak şimdi çok merak ettim.
silik çizgi çok mu silik:26::26::26::26:

gerçekten Allahımdan hiçö bir durumda umut kesilmiyor...

inşallah bizlerde bebişli günlere kavuşuruz..

slm kızlar nasılsınız

selam canım hoşgeldin topiğimize..

iyi akşamlar masalcım nasılsın canım...
benim çok fena altım ağrıyor...

semicim gelmişsin hayatım..
hoşgeldin..
özlettin valla kendini :)))

tabiki ben de bebek özlemi çekenlerdenim 2 negatif aşılama var 3. için iğne kullanıyorum pko luyum anlıcan işim zor gibi

hayırlısı tatlım. allahtan asla umut kesilmezmiş.
okudunmu bilmiyorum nevacığım çok güzel bişşey paylaşmış.
veeee çıkmayan candan umut kesilmez tatlım. bizim yapmamız gereken sabır ve umutsuzluğa kapılmamak şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…