2 side olur canım ama çiğ koy çıkarınca haşlarsın haşlanmışta olabilir ama tadı değişik oluyor çıkınca sen bilirsinnevacığımmm tatlım sana bişe soracağım...
Ben biraz ıspanak aldım.derin dordurucuya koyup misafir geleceği zaman ıspanaklı pide yaparsam kullanmak için hazırda olsun istiyorum.onları büyük uğraşlar sonunda yıkadım nihayet.sorum şu doğrayıp kaynar suya atıp çıkarıpmı yoksa haşlamadan çiğmi koysam derin dondurucuya?????? Fikrin varmı???
2 side olur canım ama çiğ koy çıkarınca haşlarsın haşlanmışta olabilir ama tadı değişik oluyor çıkınca sen bilirsin
Aynen canım valla hep olmaz denilip umudunu yitirdikleri anda bir bakıyorlar hamile inşallah bir gün bizde görürüz o günleri bende felaket bir baş ağrısı başladı açlıktan sanırım ben birşeyler yiyeyim gelirim yine şekerler öpüyorum hepinizi
heyoooooo semiiii gelmişşş çoook sevindim.
akşam arayacaktım artık valla. ama çekiniyodum ne olur ne olmaz müsait olamazsın konuşamazsın diye canımın içi. çok sevindim inşallah güzel haberlerle gelmişsindir.
iyi akşamlaaaaaarrr canlaaaaaaaaaarrr
iyi akşamlar masalcan hg
hoşbulduk canım
sende hoşgeldin:80:
hb canım aranıza yeni katıldım uzun zamandır okuyordum yazılanları çok güzel bir form
kızlar test yaptımmmm veeee yine tek çizgi herzamanki gibi,
daha sökülemedim ama gelen giden yok pff bende başlamak istiyorum soğan kürüne bakalım en azından belki adetim düzene girer.:26:
febecim geçmişi okumadan sana yazayım dedim olmadım daha bende test yaptım ikinci çizgiler varda yok gibi yani ikisindede aynı çıktı silik yinede umutlanmıyorum çünkü bugün sancım var sanki olacak gibiyim bugün kan tahlili yaptıracaktım ama sancım olunca vazgeçtim pazartesiye kadar bekleyip öyle yaptırayım diyorum
Üyelik Başlangıcı: 04/07/2005
Gönderiler: 5553 Hamile kalamayanlar umutlarını kaybetmesin!
Neden mucizebebek?
Az önce bir arkadaşın mesajını görünce aynı durumda olan kişilerin umutlarını kaybetmemeleri için deneyimimi paylaşmak istedim....
1999 yılında kist patlaması sonucu iç kanama geçirdim ve 16 saat sonra son anda müdahale edilebildi! Bu ameliyat sonucu bir tüpün tamamen kapalı diğer tüpün çok az açık olduğunu ve endometriyozis hastası olduğumu, rahimimin de ters olduğunu öğrendim. Doktorlar çok zor hamile kalabileceğim uyarısını o zaman yapmışlardı ve bende kendimi alıştırmıştım bu duruma... Zaman içerisinde kendiliğinden geçen irili ufaklı bir çok kez kistlerim oldu, ameliyat sonrasında hormonlarımı dengelemek için doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ve 2002 yılının sonuna kadar ara vermeden devam ettim. Evlenince bıraktım fakat 1,5 sene hamile kalamayınca tedavi olmak için araştırmalara başladık
Bu sırada eşimin spermlerinde dengesizlik olduğunu öğrendik, doktorum bende yeni bir kist olduğunu söyledi ayrıca zaman içinde o az açık olan tüpünde kapanmış olma ihtimalini ekledi! Tüm bu imkansızlıklar doğrultusunda gittiğimiz, danıştığımız tüm doktorlar aşılama ile zaman kaybetmemize gerek olmadığını, tüp bebek tedavisinin daha mantıklı olduğunu söyleyince tedaviye karar verdik. Doktor ultrasonda yine büyük bir kist görünce tahlil yaptırmamı istedi ve ilk seans için adet günümün ilk gününü beklemeye başladık, tahlil sonuçlarını 5 gün sonra aldık, 3 gün önce adetimin başlaması gerekirken bir türlü olmadı...... Telefonda doktorumla konuştum tahlil sonuçlarının çok yüksek değerlerde olduğunu, biran önce hamile kalmak istiyorsam önce kist ameliyatı önerdiğini söyledi, benim beklemeye tahammülüm kalmadığı için aynı gün ağlayarak hastaneye gittim...........
Önce doktorum ameliyathane için 2 gün sonrasına randevu aldı sonrada beni tekrar muayene etmek istediğini söyledi.... Muayenede doktorum kendisi de inanamayarak hamile olduğumu söyledi! Orada hemen idrar tahlilide yaptık sonuç pozitifti... 4 haftalık gebelik ultrasonda çıkamayabiliyormuş hamile olduğumu öğrendiğimde 5 haftalıktı! Eşim odaya girdiğinde ağlamaya başladık! Mucizem geliyordu ve dualarım kabul olmuştu! Hem ameliyattan, hem tüp bebek tedavisinden, hem de en zoru beklemekten kurtulmuştum...
Sonradan internette yazıştığım tüm doktorlar tedavim için aradıklarında onlarla da durumu paylaştım ve hepsi çok ilginç buldu, mucize diyenler bile vardı aralarında... Ben çok alıştırmıştım kendimi zora ama tam ümitlerimin tükenmeye başladığı bir anda hiç uğraşmadan bebeğim bize sürpriz yaptı! Lütfen sizde ümitlerinizi hep canlı tutun... ALINTI
KIZLAR BİRİ YAZMIŞ OKUDUM TAMDA BİZİM BAŞLIĞA UYUYOR SİZİNLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM.
SEMİCİĞİM ÖZELLİKLE SENİN İÇİN PAYLAŞTIM
slm kızlar nasılsınız
heyoooooo semiiii gelmişşş çoook sevindim.
akşam arayacaktım artık valla. ama çekiniyodum ne olur ne olmaz müsait olamazsın konuşamazsın diye canımın içi. çok sevindim inşallah güzel haberlerle gelmişsindir.
iyi akşamlaaaaaarrr canlaaaaaaaaaarrr
teşekkür ederiz bitanemhoşgeldin aramıza
biraz kendinden bahsedermisin.
tabiki ben de bebek özlemi çekenlerdenim 2 negatif aşılama var 3. için iğne kullanıyorum pko luyum anlıcan işim zor gibi
ne demek tatlım. hoşgeldin sende aramıza.
ne demek tatlım. hoşgeldin sende aramıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?