Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim kırmızılar gelecek galiba hissediyorum kızlar bugün biraz sancım var

bende dün umutluydum canım düne kadar bişey yoktu ama bugün benimde basladı sancılar yarın olmam lazım zaten bu ayda olmadı galiba

merhaba arkadaşlar. yeni sayfanız çok güzel olmuş. beni hatırladınız mı bilmem. febe, tume, masalcan belki sizler hatırlarsınız ekim ayı aşılama yaptıranlardan. en son kötü ayrılmıştım burdan sizlerden, bebeğimi kaybetmiştim hani yeni yılın nerdeyse ilk günü. çok üzgündüm. ben ondan sonra sizleri takip etmek fırsatı çok fazla bulamadım. kafamı rahatlatmak istedim. hatta bebek bile düşünmedim desem çok yalan olmaz sanırım. kendimi toparlamaya çalıştım. ama bu sırada düşükten sonra hormonlarım düzelsin diye ve içim temizlensin diye hiç ilaç kullanmadım. evde kendim soğan kürü kullandım. saraçoğlunun tarifini uyguladım. düşükten sonraki adetimden sonra 7.günde başladım soğan kürüne, aç karnına öğle ve akşam günde 2 defa içtim. tadı kötü değil bence. 15 gün devam ettim ilk küre. ama daha devam ederken erkenden daha 21.günümde adet oldum. adet olsanız bile devam edin dediği için ben de devam ettim 15 güne tamamladım. sonra bir sonraki adetime 10 gün kala tekrar başladım soğan kürüne ve daha başlar başlamaz 2. günümde adet oldum, yani 20.günümde. ama yine devam ettim. soğan kürü kullanmadığım aralarda da hayıt tohumu içtim hormonlarım düzene girsin diye. onun da tadına alışıyorsunuz, çok kötü değil. sonra bir sonraki adetime 10 gün kala yine başladım. ama bu sefer adet olmadım. düşükten sonra 1,5 ayda 3 defa adet oldum. şimdi 39 gün oldu ve hala adet görmedim. ve lütfen şimdi sıkı durun, BEN HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMM. bunu sizinle paylaşmak istedim. çünkü soğn kürüne çok inanarak içtim. bebek için içmedim aslında ben, içim temizlensin diye içtim. ama bebek için de kullanıldığını biliyordum. sadece bebek düşüncesi yoktu kafamda, tek derdim düşüğüm neden olduysa o olmasın , rahmim daha iyi olsundu. şimdi 5+4 hamileyim. o kadar mutluyum k. şimdi sizlere bunu yazmamın sebebi herşeyden önce sevincimi paylaşmak tabi ama en çok da sizlere de bir umut olmak. sebepsiz infertiliteydi bizimki. 2 aşılama yaptıdım. ilkinde doktor günü tutturamamıştı, olmadı. ikincisinde düşük oldu. şimdi hiç doktora gitmeden, bebeğim olsun diye uğraşmadan bebeğimizi taşıyorum. özellikle detaylı anlatmak istedim ne yaptığımı, belki sizlerden birisi de bunu dener ve o da isteğine kavuşur diye. sizleri çok seviyorum. dualarım sizlerle. benim için dua edin siz de lütfen.
öğrenmek isteyen arkadaşlar ibrahim saraçoğlunun sitesinden soğan kürünü detaylı öğrenebilir. hatta problemi olmayan kadınlar bile soğan kürünü senede bir kere kullanmalıymış. yani o kadar iyi bir kür.
hayıt tohumu çayını da ben kısaca anlatayım. sabah ve akşam klorsuz ( ben hazır suyla yaptım )1 bardak kaynar suya 1 çay kaşığı hayıt tohumu ekliyorsunuz, ağzı kapalı olarak yaklaşık 10-15 dk. demleniyor. sonra aç karnına içiyorsunuz. hormonları dengeliyor.

Son düzenleme:
eylülüüümmmmm bitanemmmmm seni unuturmuyum ben hiççç ara ara aklımada geliyodun hiç uğramadı bidaha diyede söyleniyodum içimden.ayy bitanemmm yaa nasıl sevindim bilemezsinn.maşallahhhhhh subhanallahhhh inşşş hayırlısıyla sağsalim kucağına alırsınnnnn.. ayy cnm yaaa umut oldun valla iyiki geldin.bidaha bırakma bizi ok???

canım benim ya, Allah biliyor en çok da seni düşünerek bu kadar detaylı yazmaya çalıştım. soğan kürünü senin de kullanmanı istiyorum ve hayıtı da mutlaka. doktor tedavisi görsen bile bunlar zarar veren şeyler değil. lütfen dene sende. bende doktorlar hiçbir problem bulamıyorlardı, tahlillerim hep temizdi. ama soğan kürüyle erken erken adet olduğuma göre varmış bir problem. ve biliyormusun 3-4 seneden sonra yumurtladığımı gözlerimle gördüm. o yapışkan uzayan sıvımız varya bizim her ay dört gözle beklediğimiz yumurtlama akıntısı, işte onu gördüm bunlar sayesinde. doktor tedavisinde bile görmedim ben onu. kisti olanların kistini temizliyor. rahimle ilgili problemlerin en iyi ilacı soğan, Allahın kadınlara verdiği bir mucize bitki.
canım benim ben o kadar sık internete giremiyorum. sabahtan akşama kadar bilgisayarda çalıştığım için akşamları evde gözlerimi dinlendirmek istiyorum.
sakın umutlarınızı yitirmeyin. kendimden çok eşim için dua etmiştim, o bunu çok hakediyor diye. Allahım şimdilik dualarımı kabul etti, inşallah sağlıklıca içimde gelişmesini ve hayırlısıyla sağlıklıca kucağımıza almayı da nasip eder.

cnm benim çok sağol.ben seni çok sevmiştim ve gidişinede çok üzülmüştüm iyiki geldinnn hemde süper geldinnn

tatlım bende dün yine hasta oldum.bendede hiç sorun yok ama yinede denemelimiyim sence bu kürleri??adetim bitincemi başlamalıyım?? bidahaki ay tüp düşünüyorum ama çokta korkuyorum..sen bana yol göster tatlım kafam çok karışık..

ben şimdi çıkmak zorundayım. bu akşam yemek hazırlama gerek. eşim gelir birazdan. yine görüşürüz kızlar...

canım yaşın kaç bilmiyorum ama bence henüz 30 üstü olmamışsan çok da aceleci davranma. 30 üstüysen acele et demek istemiyorum ama başka deneyebileceğin alternatifleri de dene. tüp bebek herzaman yaptırabileceğin birşey. kaybedeceğin tek şey zaman olabilir. o da birkaç ay. bence bu birkaç ay bu kürleri dene. hem de benim gibi düşün ve doktorun bulamadığı birşey varsa şifa niyetine kullan sadece, bebek için bile değil. tam da vakti işte. adetin bittikten sonraki 7.günde başla soğan kürüne. 15 gün devam et. adet olursan da moralini bozma. Allah hayırlısını verir de, demekki içimdeki sorunlar temizleniyor de. zaten bu kürü en fazla 3-4 ay kullanabiliyorsun. ben aslında 1 ay diye başladım, erken adet olunca demekki sorun var dedim ve 2. ve 3. seferlerde de kullandım. hem bunlar öyle pahalı şeyler de değil. tüp bebek için de eğer maddi durumunuz çok iyi değilse birkaç ay daha kenara birşeyler atma fırsatı bulmuş olursun bence.
canım benim şimdi çıkmam lazım. dediğim gibi yemek hazırlamam lazım. çok öpüyorum. iyi akşamlar ...

cnm 29yaşındayım.tamam en azından 15gün denerim bu soğan kürünü.zaten tüp için tam karar vermiş değilim korkularım var ne beklemek nede bebeksiz devam etmek istiyorum.yıprandım sadece.nese sonra konuşuruz yine kolay gelsi sana bitanem..

sen bizi çoook ihmal ettin kızmak lazım ama bize mükkemel bi haber verdiğin için yırttın kuzum çoooookkk sevindim canım benim. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem..
allahım önce karnında sonrada kucağında sağlıkla büyütmeyi nasip etsin tatlım.
teşekkür ederiz bize bu güzeeeel haberi verdiğin için bitannem

masall ne güzel haber dimi soğan kürü denedinmi sen hiç??

Kızlar maalesef adet oldum.yeni bat 16nisan.of kafam allak bullak.bi yanım başla tedawiye diyo bi yanım bekle diyo.ikisindede pisman olabilirim.çok yorgun kafam,uyumak istiyorum..

üzülme tedavi sonrasımı adet gördün yıksa normal yoldan mı gebelik bekliyordun inan ben seni gayet iyi anlıyorum çünki bu duyguyu bende her ay yaşıyorum

üzülme tedavi sonrasımı adet gördün yıksa normal yoldan mı gebelik bekliyordun inan ben seni gayet iyi anlıyorum çünki bu duyguyu bende her ay yaşıyorum

tadavi sonrasındada normaldede hep aynı sonuç... tüp tedavisine başalmayı düşünüyorum ama doğal yolla olmasını çok sitediğim için başlamadan önce gelsin bebiş istiyorum..

masall ne güzel haber dimi soğan kürü denedinmi sen hiç??

ay evet tatlım ya. çoook sevindim.
ben aslında yapmaya başladım 3 gün içtim sabah akşam. ama tam aşılamam yapılacağı zamandı canım.
çok fazla akıntı yaptı bende ki normal akıntının olması. yumoşları zamansız çatlatır korkusundan bıraktım ben bitanem. ama zaten benim kullanmam sorun değil de biliyosun bizim spermlerde sorun bitanem benlik bişey yok. ondanda salladım azcık

tadavi sonrasındada normaldede hep aynı sonuç... tüp tedavisine başalmayı düşünüyorum ama doğal yolla olmasını çok sitediğim için başlamadan önce gelsin bebiş istiyorum..
durumun müsaitse bence beklemeçünki zaman aleyhimize işliyor üstelikde bellimi olur belki ilki tup ikincisi normal olur benim bir arkadaşım tup bebek yaptırdı sonrasında normal yoldan gebe kaldı bende dş gebelik sonrasında çok bekledim ama yıllar oldu hala bişey yok bende inşallah haziran gibi tup bebeye baş vurucam benim bitane olduğu için ssk dand faydalanamıyorum ama denemeye deyeryaşı 40 olan bile tutduruyor umarım bizde iyi bir ntice alırız senin kaç yldır böyle

ÇOOOOOOOOOK SEVİNDİM CANIM TABİ SEN BENİ HATIRLAYAMADIN DOĞALDIR ADIMI DEĞİŞTİRDİM BEN REYHAN CANIM İNŞALLAH KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNÜDE GÖRMEYİ NASİP EDER RABBİM BİZEDE UMUT OLDUĞUN İÇİN ÇOK SAĞOL BENDE DE ADET DÜZENSİZLİĞİ VAR BENDE DENEYECEĞİM İNŞLLAH İŞE YARAR HERŞEY NASİP TABİ

canım benim tebrik ediyorummmmm seni

oh be topiğimiz şenlendi

çok zor zamanlar geçirdin ama harika bir haberle döndün...
nasıl sevindim anlatamam..
Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah

bende 3. aşılamamı yaptırdım canım.. kürtaj sonrasıki ay hiç beklemeden yaptırdım aşılamayı..
bugün 3. günüm beklemedeyimçok ihmal etme bizi..
bu güzel dönemini bizimle paylaş ki seni merak etmeyelim..

çok öpüyorum

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA|HASRET

MELODİ İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ

NEVA|43|OKUNDU
MASALCAN|30|OKUNDU
MELODİ|50|OKUNDU
TUME|50|OKUNDU
ECE|35|OKUNDU
ŞULE|35|?
EDANURLU|50|OKUNDU
FEBE|20|OKUNDU

ŞULECİM OKUYAMAYACAKSAN BİRİMİZ OKUYALIM CANIM BAŞKA ARKADAŞA GEÇELİM

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH.
LİSTEDEKİ REGL SIRASINA,VE OKUNMAYANLAR SIRASINA GÖRE GİDİYORUM KISLAR.

23.03.2011
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT..................
NEVA|12.03.2011BEKLEMEDE
ORKİDE|20.03.2011BEKLEMEDE
MİNE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
EDANURLU|07.04.2011
TUME|09.04.2011
SEMİ|14.04.2011
FEBE|16.04.2011
HASRET41|18.04.2011
MELODİ|20.04.2011
DOSBA|?
ŞULE|?

VARANNNN 3
ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|??
EYLÜL|2 NEGATİF AŞILAMA SONUNDA/DOĞAL|??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…