Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

öyle tabiki inş. isteyen herkese anne olmayı nasip eder rabbim okudum ve biraz daha umudum arttı 2 tane aşılama tutmadı ya 3. aşılamayı da tüp bebeğe geçmek için öylesine yapılacak diye düşünüyodum ama şimdi biraz umudum var

tabiki ben de bebek özlemi çekenlerdenim 2 negatif aşılama var 3. için iğne kullanıyorum pko luyum anlıcan işim zor gibi

durumunu şimdi okudumcanım 3.aşılamadan sonra tüp bebek tedavisi başlıyor dimi...hayırlısı olsun kk da okuyorum yani rabbim nezaman verirse tüp bebekte yaptırıyorla tutmuyor artık ümit bitmken hamile kaldıklarını öğrenenler var burda sende de bir sorun yok dimi şekerim eşinde de.....

canım bende pko var yumurtlama olmuyor eşimin sperm değerleri iyi ama ben ilaçsız adet olamıyorum maalesef sen de tedavi görüyormusun ?

masalcım nasılsın dedim görmedim sanırım.
semicim sen de geçmişi okuyorsundur herhalde:))

öncelikle kızlar bende durumumdan bahsetmek istiyorum 2.5 yıllık evliyim 1.5 yılı geçki süredir korunmuyoruz ve hsgde dahil olmak üzere tüm testlerimi yaptırdm eşimde öyle herşeyin normal olmasına rağmen bebek sahibi olamıyorz ve çok üzülüyorum((((bu ay ilaç tedavisine başladık sağ tarafımda 1yumurta üretmişim çatlama takibi yapmadı sadec 15mm 5gün içinde çatlar deyip ilişki günlerimizi söyledi yalnız adet günüm 4nisan ozaman adetolmazsan gel dedi kan testi yapacağım gebelik testi yani hayırlısı olmazsa aşılama başlayacak ona gerek kalmadan olsa keşke bu ay çok bunaldım arkadaşlar sağ tarafımda da batmalar mevcut acaba bir problemmi var dr.amı gitsem??

ayyy afedersin canım benim.
iyiyim bitanem. kocişe ilaç verdim şimdi hastada. onla uğraşıyorum.
sen alltımda ağrı var demişsin canım. normal olması bitanem. inşallah gelecek senin yaramaz ben umutluyum yine bize iyi haber vereceksin tatlım

hoşbulduk herkes nekadar kibar ve tektek hoşgeldin diyorsunuz çok mutlu oldum negüzel insanlarsnz...
teşekkürler canım ne demek.
hepimizin derdi sıkıntısı aynı.
bizi sadece biz anlıyoruz..
bu arada sen tedavide hangi aşamadasın? kaç yaşındasın? ne kadarlık evlisin canım?

canım bende pko var yumurtlama olmuyor eşimin sperm değerleri iyi ama ben ilaçsız adet olamıyorum maalesef sen de tedavi görüyormusun ?

anladım peki nasıl ortaya çıktı soruyorm çünkü bendede bilgileneym bendede olabilir peki ilaç tedavisinde yumurta ürettinmi?? allah yardımcın olsun hepimizn bende durumumdan bahsettim şimdi...

hoşbulduk herkes nekadar kibar ve tektek hoşgeldin diyorsunuz çok mutlu oldum negüzel insanlarsnz...

dur tatlım daha yeni katıldın bizde daha neler neler var.
zamanla alışırsın sende bizden olursun

bizim perdeler yırtıldı valla herşey artık sansürsüz bizdeeee.. kim ne zaman ne yapıyoı bılınıyo artık

anladım peki nasıl ortaya çıktı soruyorm çünkü bendede bilgileneym bendede olabilir peki ilaç tedavisinde yumurta ürettinmi?? allah yardımcın olsun hepimizn bende durumumdan bahsettim şimdi...

adet düzensizliği için gittiğimde öğrendim yaklaşık 3 yıl olacak ilaçla yumurtam büyüyor ve iğneyle çatlıyor ama gebelik oluşmadı şimdi iğne kullanıyorum 3. aşılama için

hayırlı olsun tumecim.gördüğün o bebiş gibi bebişin olsun işallah

hoşbulduk kızlar.neden müsait olmayayım masalcım
kim karışır kimle konuştuğuma

geçmiş olsun şekerim
grip falan mı oldu? kızz şimdi naz da yapar senin kociş

evet canım ya altım ağrıyor, kasık ağrısı değil bu..
inşallah tutmuştur canım ama ben tabiki de umutlu değilim..
bu aşılamam başarılı geçmedi bence :))
bakalım Allah bilir yine de.
bugün 4. günü olmuş aşılamamnın az önce farkettim..
gün sayardım önceden bunda 4 gün ne zaman geçti anlamadım.. zaten test de yaptırmayacağım yine..
eğer günüm geçerse yaptırcam..

ama şundan eminim masalcım tutmazsa üzülmeyeceğim.. umursamaz mı oldum ne ???:26::26::26::26:

bu arada sen tedavide hangi aşamadasın? kaç yaşındasın? ne kadarlık evlisin canım?

ay canım sen yazmışsın bile durumunu

aynen doğru bizi sadece biz anlarız sabah çok seviyesiz bir durum yaşadım da benim aradığımda tam buydu...canım yazdım durumumu ama tekrar yazıyım 25 yaşındaym 2.5 yıllık evliyim 1.5yıldır korunmuyoruz buay ilaç tedavim başladı işte(sen kendini tanıtırmısın canım....sen nedurumda hangi aşamadasın??yaşın evliliğin kaç nerde yaşıyorsun??

hayırlı olsun tumecim.gördüğün o bebiş gibi bebişin olsun işallah

hoşbulduk kızlar.neden müsait olmayayım masalcım
kim karışır kimle konuştuğuma

valla semicim başınız kalabalıktır bide ben meşgul etmiyim dedim diye arayamadım bitanem.
nasılsın canım yorgunluk üzüntü hepsi biyerde olunca insan yıpranıyo. ben seni çok merak ettim.
hastalık filan etkileniyosun ya o bakımdan.
görümcen nasıl? taburcu oldumu canım. inşallah herşey güzel olur görümcen adına tatlım

tubi şimdi okudum aşılama yapılmış sanırım inş. bebiş gelir ben de 3. aşılamayı yaptırcam senin ilk mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…