hg canım sende yenisin galiba benim gibi
hayırlısı tatlım. allahtan asla umut kesilmezmiş.
okudunmu bilmiyorum nevacığım çok güzel bişşey paylaşmış.
veeee çıkmayan candan umut kesilmez tatlım. bizim yapmamız gereken sabır ve umutsuzluğa kapılmamak şekerim
tabiki ben de bebek özlemi çekenlerdenim 2 negatif aşılama var 3. için iğne kullanıyorum pko luyum anlıcan işim zor gibi
durumunu şimdi okudumcanım 3.aşılamadan sonra tüp bebek tedavisi başlıyor dimi...hayırlısı olsun kk da okuyorum yani rabbim nezaman verirse tüp bebekte yaptırıyorla tutmuyor artık ümit bitmken hamile kaldıklarını öğrenenler var burda sende de bir sorun yok dimi şekerim eşinde de.....
masalcım nasılsın dedim görmedim sanırım.
semicim sen de geçmişi okuyorsundur herhalde:))
teşekkürler canım ne demek.hoşbulduk herkes nekadar kibar ve tektek hoşgeldin diyorsunuz çok mutlu oldum negüzel insanlarsnz...
canım bende pko var yumurtlama olmuyor eşimin sperm değerleri iyi ama ben ilaçsız adet olamıyorum maalesef sen de tedavi görüyormusun ?
hoşbulduk herkes nekadar kibar ve tektek hoşgeldin diyorsunuz çok mutlu oldum negüzel insanlarsnz...
anladım peki nasıl ortaya çıktı soruyorm çünkü bendede bilgileneym bendede olabilir peki ilaç tedavisinde yumurta ürettinmi?? allah yardımcın olsun hepimizn bende durumumdan bahsettim şimdi...
teşekkürler melodiciğim.. yaptırdım aşılamamı geldim.. hayılrısı olsun bakalım.. aşılama 12de olacaktı.. sperm yıkanması erken bittiği için 11:30da yapıldı.. şimdi evdeyim ayaklar havada yatıyorum
ececim şekerim çok sağol..
az önce geldim eve..
bu aşılamam çok zor geçti..
şu an da biraz kanama var.
daha öncekilerde kanama olmamıştı.
o masaya yatınca kürtaj olduğum günü hatırladım ve kastım kendimi biraz.
canım yıkama sonrası sayı 51 milyondu.. çok mu az sence:18::18::18::18::18:
ileri hızlı hareketli %40tı.
bugün hariç 5 gün boyunca ilişki önerdi. bir de duphaston verdi. günde 2 tane içiceğim.
hayırlısı ececim. kanama olunca tutmaz derler ama.....
heyoooooo semiiii gelmişşş çoook sevindim.
akşam arayacaktım artık valla. ama çekiniyodum ne olur ne olmaz müsait olamazsın konuşamazsın diye canımın içi. çok sevindim inşallah güzel haberlerle gelmişsindir.
iyi akşamlaaaaaarrr canlaaaaaaaaaarrr
masalcım nasılsın dedim görmedim sanırım.
semicim sen de geçmişi okuyorsundur herhalde:))
geçmiş olsun şekerimayyy afedersin canım benim.
iyiyim bitanem. kocişe ilaç verdim şimdi hastada. onla uğraşıyorum.
sen alltımda ağrı var demişsin canım. normal olması bitanem. inşallah gelecek senin yaramaz ben umutluyum yine bize iyi haber vereceksin tatlım
teşekkürler canım ne demek.
hepimizin derdi sıkıntısı aynı.
bizi sadece biz anlıyoruz..
bu arada sen tedavide hangi aşamadasın? kaç yaşındasın? ne kadarlık evlisin canım?
teşekkürler canım ne demek.
hepimizin derdi sıkıntısı aynı.
bizi sadece biz anlıyoruz..
bu arada sen tedavide hangi aşamadasın? kaç yaşındasın? ne kadarlık evlisin canım?
hayırlı olsun tumecim.gördüğün o bebiş gibi bebişin olsun işallah
hoşbulduk kızlar.neden müsait olmayayım masalcım
kim karışır kimle konuştuğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?