Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öncelikle HEPİNİZE ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM dualarınız için.ağzınıza sağlık.

eylül adına çok sevindim.rabbim kucxağında görmeyi nasip etsin

günü geçen arkadaşlar olmuş febe adet olmuş ama orkide ile neva olmuş mu anlamış değilim hala
minedende haber yok.güzel haberler veririler işallah

nevacım kesinlikle soğan suyunu kullanmandan yanayım tamda günü.kaçırmadan başla canım
febeci,m sende yeni adet oldun sende dene istersen tatlım.faydasu çok hem belki vesile olur

yeni arkadaşlarda gelmiş
HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ KIZLARRRRR:79::79:

ayyy sorma ne naz ne naz. dün artık şalterler attı keşke ben hasta olsaydım dedim bu ne naz dedim.
yazık susuyoda
bencede canım üzülmek sonucu değiştirmiyo. sende benim gibisin bende 3. aşılamadan hiiiiiiiiiçççç umutlu değildim ve beni haksızda çıkarmadı körolasıca

hb canım sende hg

adet düzensizliği için gittiğimde öğrendim yaklaşık 3 yıl olacak ilaçla yumurtam büyüyor ve iğneyle çatlıyor ama gebelik oluşmadı şimdi iğne kullanıyorum 3. aşılama için

allah kolaylık versin inşalla en kısa zamanda kalırsın...benimde hsg sonrası ve ondan 1ay öncesi adet düzensizliğim başladı hele geçen ay 12 gün geçti çok ümitlenmiştim ama malesef boş çıktı((o açıdan sordum belirtileri bu yani..buarada sağda batma iyimi diyosun ayy inşalla olur yaa sen kaç yıllık evli kaç yaşındasn nerde yaşıyosun??

hoşbulduuukkk tatlı bayanlar.....

canım ben 2,5 yıllık evliyim 29 yaşındayım batmaları da yine burdan okumuştum gebelik belirtilerinde kasıkda batmalar yazıyordu tabi yumurta gelişirken de oluyo bazen

tatlım ağır ama başarılı bir ameliyat geçirdik.bugün 3. günü ancak kendine geldi.hergün biraz dha iyi olacak işallah.tekrar hepinizin ağzına sağlık canım.
şaşılacak şey ama ben iyiydim.rabbim bugünümü aratmasın.biraz evime kaçayım dedim.c.tesi tekrar gidicem işte.

sen nasılsın canım.bitirdin çalışmaları.
tüp konusunda karışık gördüm seni biraz
bu kadar detaycı olup bu kadar stresle başlarsan 1 0 yenik başlarsın canım
hiç beğenmedim bu halini hemen toparlanıyorsun
nasipse gelir yemenden
değilse ne gelir elden
gibibir söz vardı canım.durumumuz aynen o.nasipse nereyi tercih edeceksen et olur tatlım.
hem tüpte korkulacak ne var.o iğnelri daha önce olmadın mı.transfer yaptırmadınmı.anestezi alıp yumoş toplayacaklar .e bunada katlanıcaz canımcım.5. 6.tüp babyi yaptıranlar var
sen şansını arttırmış olacaksın hemde önemli ölçüde önemli olan o gerisi teferruat

canım ben 2,5 yıllık evliyim 29 yaşındayım batmaları da yine burdan okumuştum gebelik belirtilerinde kasıkda batmalar yazıyordu tabi yumurta gelişirken de oluyo bazen

yumurta gelişme sürecim biteli cumartesi günü tam 1hafta olmuş olcak canım ayy inşalla gebelik belirtisidr ayy heyecan yaptım şimdii

yumurta gelişme sürecim biteli cumartesi günü tam 1hafta olmuş olcak canım ayy inşalla gebelik belirtisidr ayy heyecan yaptım şimdii

inş. canım ya ama olmazsa da sakın üzülme allah zamanını biliyor sabırla bekliyoruz hepimiz

inş. canım ya ama olmazsa da sakın üzülme allah zamanını biliyor sabırla bekliyoruz hepimiz

inşalla....evet sabır lazım ama öyle oluncada hadi diyorsun zamanı vardır ama ister istemez üzülüyorsun canım hepimize inşalllllaaaaa en kısa zamanda bebişler versin rabbbiim bu cuma akşamında

senin iyi olmana çok sevindim tatlım.inşallah görümcende iyi olacak allahımın izniyle.

evet karışıktı kafam ama bugün daha rahatım sanırım. doğru söylüyosun nasipse gelir yemenden
değilse ne gelir elden. çok doğru bir söz.
desteğiniz için teşekkürler bitanem. aşılamaya alışmıştım güle oynaya gidiyodum.
ama bu biraz meşekkatli bi yol ya ondan accık kafa karıştı veeee yusuf yusuf oldum sanırım

inşalla....evet sabır lazım ama öyle oluncada hadi diyorsun zamanı vardır ama ister istemez üzülüyorsun canım hepimize inşalllllaaaaa en kısa zamanda bebişler versin rabbbiim bu cuma akşamında

amiiiinn canım tabiki üzülüyorsun kafaya takıyorsun ama yinede umudunu kaybetmiyorsun birdeha başlıyorsun ben de 2 yıldır uğraşıyorum o kadar çok ilaç iğne kullandım ki ama pes etmiyorum

amiiiinn canım tabiki üzülüyorsun kafaya takıyorsun ama yinede umudunu kaybetmiyorsun birdeha başlıyorsun ben de 2 yıldır uğraşıyorum o kadar çok ilaç iğne kullandım ki ama pes etmiyorum

çok doğru ifade etmişsin aynen de öyle benimde 2yıla yakın olacak pes etmek yok sonuna kadar savaşacağız yılmadan inşalla bebişlere de ulaşacağız inşalla.....

semi çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum görümcene

masalcan ben tüp bebek bölümünde aşılama yaptırdım salı günü gittiğimde bir tane bayan vardı 1,5 aylık hamile ilk tüp bebek denemesinde tutmuş inş. sende ilk denemede hamiş olursun

ayy inşallah canım. benimki mikroenjeksiyon yapılacak.
ve aşılamalarda olmayan umudum bunda çooook var. rabbim hayırlısını versın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…