geçmiş olsun şekerim
grip falan mı oldu? kızz şimdi naz da yapar senin kociş
evet canım ya altım ağrıyor, kasık ağrısı değil bu..
inşallah tutmuştur canım ama ben tabiki de umutlu değilim..
bu aşılamam başarılı geçmedi bence :))
bakalım Allah bilir yine de.
bugün 4. günü olmuş aşılamamnın az önce farkettim..
gün sayardım önceden bunda 4 gün ne zaman geçti anlamadım.. zaten test de yaptırmayacağım yine..
eğer günüm geçerse yaptırcam..
ama şundan eminim masalcım tutmazsa üzülmeyeceğim.. umursamaz mı oldum ne ???:26::26::26::26:
ay canım sen yazmışsın bile durumunu
öncelikle HEPİNİZE ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM dualarınız için.ağzınıza sağlık.
eylül adına çok sevindim.rabbim kucxağında görmeyi nasip etsin
günü geçen arkadaşlar olmuş febe adet olmuş ama orkide ile neva olmuş mu anlamış değilim hala
minedende haber yok.güzel haberler veririler işallah
nevacım kesinlikle soğan suyunu kullanmandan yanayım tamda günü.kaçırmadan başla canım
febeci,m sende yeni adet oldun sende dene istersen tatlım.faydasu çok hem belki vesile olur
yeni arkadaşlarda gelmiş
HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ KIZLARRRRR:79::79:
adet düzensizliği için gittiğimde öğrendim yaklaşık 3 yıl olacak ilaçla yumurtam büyüyor ve iğneyle çatlıyor ama gebelik oluşmadı şimdi iğne kullanıyorum 3. aşılama için
ayyy sorma ne naz ne naz. dün artık şalterler attı keşke ben hasta olsaydım dedim bu ne naz dedim.
yazık susuyoda
bencede canım üzülmek sonucu değiştirmiyo. sende benim gibisin bende 3. aşılamadan hiiiiiiiiiçççç umutlu değildim ve beni haksızda çıkarmadı körolasıca[/QU
canım sen şimdi tüp bebeğe mi geçtin
ayyy sorma ne naz ne naz. dün artık şalterler attı keşke ben hasta olsaydım dedim bu ne naz dedim.
yazık susuyoda
bencede canım üzülmek sonucu değiştirmiyo. sende benim gibisin bende 3. aşılamadan hiiiiiiiiiçççç umutlu değildim ve beni haksızda çıkarmadı körolasıca[/QU
öncelikle HEPİNİZE ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM dualarınız için.ağzınıza sağlık.
eylül adına çok sevindim.rabbim kucxağında görmeyi nasip etsin
günü geçen arkadaşlar olmuş febe adet olmuş ama orkide ile neva olmuş mu anlamış değilim hala
minedende haber yok.güzel haberler veririler işallah
nevacım kesinlikle soğan suyunu kullanmandan yanayım tamda günü.kaçırmadan başla canım
febeci,m sende yeni adet oldun sende dene istersen tatlım.faydasu çok hem belki vesile olur
yeni arkadaşlarda gelmiş
HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ KIZLARRRRR:79::79:
yazık susuyoda
evet canım. adet olunca tüp bebeğe başlıyıcaz inşallah hayırlısıdır
allah kolaylık versin inşalla en kısa zamanda kalırsın...benimde hsg sonrası ve ondan 1ay öncesi adet düzensizliğim başladı hele geçen ay 12 gün geçti çok ümitlenmiştim ama malesef boş çıktı((o açıdan sordum belirtileri bu yani..buarada sağda batma iyimi diyosun ayy inşalla olur yaa sen kaç yıllık evli kaç yaşındasn nerde yaşıyosun??
valla semicim başınız kalabalıktır bide ben meşgul etmiyim dedim diye arayamadım bitanem.
nasılsın canım yorgunluk üzüntü hepsi biyerde olunca insan yıpranıyo. ben seni çok merak ettim.
hastalık filan etkileniyosun ya o bakımdan.
görümcen nasıl? taburcu oldumu canım. inşallah herşey güzel olur görümcen adına tatlım
evet canım. adet olunca tüp bebeğe başlıyıcaz inşallah hayırlısıdır
inş. emeklerini boşa çıkarmaz rabbim tüp bebek aşılama gibi değil şans daha fazla diyorlar
canım ben 2,5 yıllık evliyim 29 yaşındayım batmaları da yine burdan okumuştum gebelik belirtilerinde kasıkda batmalar yazıyordu tabi yumurta gelişirken de oluyo bazen
yumurta gelişme sürecim biteli cumartesi günü tam 1hafta olmuş olcak canım ayy inşalla gebelik belirtisidr ayy heyecan yaptım şimdii
inş. canım ya ama olmazsa da sakın üzülme allah zamanını biliyor sabırla bekliyoruz hepimiz
tatlım ağır ama başarılı bir ameliyat geçirdik.bugün 3. günü ancak kendine geldi.hergün biraz dha iyi olacak işallah.tekrar hepinizin ağzına sağlık canım.
şaşılacak şey ama ben iyiydim.rabbim bugünümü aratmasın.biraz evime kaçayım dedim.c.tesi tekrar gidicem işte.
sen nasılsın canım.bitirdin çalışmaları.
tüp konusunda karışık gördüm seni biraz
bu kadar detaycı olup bu kadar stresle başlarsan 1 0 yenik başlarsın canım
hiç beğenmedim bu halini hemen toparlanıyorsun
nasipse gelir yemenden
değilse ne gelir elden
gibibir söz vardı canım.durumumuz aynen o.nasipse nereyi tercih edeceksen et olur tatlım.
hem tüpte korkulacak ne var.o iğnelri daha önce olmadın mı.transfer yaptırmadınmı.anestezi alıp yumoş toplayacaklar .e bunada katlanıcaz canımcım.5. 6.tüp babyi yaptıranlar var
sen şansını arttırmış olacaksın hemde önemli ölçüde önemli olan o gerisi teferruat
inşalla....evet sabır lazım ama öyle oluncada hadi diyorsun zamanı vardır ama ister istemez üzülüyorsun canım hepimize inşalllllaaaaa en kısa zamanda bebişler versin rabbbiim bu cuma akşamında
amiiiinn canım tabiki üzülüyorsun kafaya takıyorsun ama yinede umudunu kaybetmiyorsun birdeha başlıyorsun ben de 2 yıldır uğraşıyorum o kadar çok ilaç iğne kullandım ki ama pes etmiyorum
semi çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum görümcene
masalcan ben tüp bebek bölümünde aşılama yaptırdım salı günü gittiğimde bir tane bayan vardı 1,5 aylık hamile ilk tüp bebek denemesinde tutmuş inş. sende ilk denemede hamiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?