Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben birde ökse otunu duydum mekkeden gelen olacakmış hamşle kalmayı kolaylaştırıyormuş bu konuda bilginiz varmı

mikroenjeksiyon nedir canım???ayy inşallah hamile kalırsınnnn.....

tüp bebekten farkı kendileri yumurtanıon içine spermi enjekte ediyolar canım.
tüp bebek ise yumurtayla spermi aynı kabın içine koyuyolar kendilerinin dölemesini bekliyolar.
mikroenjeksiyon ise zorla dölleme yapıyolar
eee bizimkiler nazlı ya kendi kendine döllemiyo bizde zorla yaparız

sağol canım.

masalcım şu mikro enjeksiyon nasıl bişey.bir ara banada anlat tatlım.
ben şimdi kaçıyorum birazdan gelirim yine
görüşürüzzzzzzzzzz

maslcım merhaba tam olarak seni kararsızlığa iten ne tatlım belki yardımcı olabilirim deneyimlerime istinaden.

kızlar ben birde ökse otunu duydum mekkeden gelen olacakmış hamşle kalmayı kolaylaştırıyormuş bu konuda bilginiz varmı

ökse otunu duymadım da erzurumda bir hacı amca vardımacun veriyor 2kavanoz ilk ay düzenli kullanıyorsun kalmazsan 2.ay devam 3.ay kesin çözüm adam zaten doktormuş önceden ilk ayda kalınıyormuş genelde çoğu insan kalmış ben aldım aslında ama düzenli kullanmadm yaa duruyorlar ama çok kesin konuştu kaç kişi hamile kaldı dedi istersen adını verebilirm kızlar....

canım erzurumdan nasıl getirtdin adını yazarmısın merak ettim şimdi

he bu arada birileri
semi 4 gün yok kafa dinleriz demiş
onuda atlamadım
al bu sana

o kendini biliyor

canım erzurumdan nasıl getirtdin adını yazarmısın merak ettim şimdi

tamam canım hemen bakıyorum ama istanbulda da gördüm sanki aktarda bulunabilir yani eşimin ailesi orda görümcemin tanıdığı da öyle kaldı artık bilmiyorum ben almıştım yani.....

Canım benim çok saol ..umarım tüpler açıktır da spermen tez elden yumoşuna kavuşur:)dua ediyorum yatıp kalkıp valla stresten gidecem ..ben şimdi başlasammı acaba soğa kürüne bilgisi olan kızlar var mı canlarım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…