Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım.

masalcım şu mikro enjeksiyon nasıl bişey.bir ara banada anlat tatlım.
ben şimdi kaçıyorum birazdan gelirim yine
görüşürüzzzzzzzzzz

şımar şımar sen hakediyosun tatlım. valla asıl sen bağımlı etmışın bizi

tabiki bahsederim canım.
biliyosun ogün gitiğimizde dr demişti bana mikroenjeksiyon yaparız size diye. ne kadar azda olsa çokta olsa sperm bitane lazım bize dedi. bende arasındakı fark ne diye sormuştum.
o işi bize bırak kendini yorma böyle şeylerle dedi kafan daha çok karışır dedi bana. tabiii bende oturdum kaldım karşısında bişeycik diyemedim şekerim. zaten çok açıklayıcı konuşmayan bi dr imiş.
neyse ne yapayım konuşmasını bana bebişimi versin varsın konuşmasın.gerekeni söylüyo kapatıp gidiyo konuyu. hııı bu arada ya 1. tutmazsa ikinci nasıl ve ne zaman olur diye sordu kociş.
adam demezmi bu düşünceyle geldiyseniz olmaz bu iş. siz 1 tutacak gözüyle bakın dedi. gene kaldık böylee karşısında neyse.

şekerim gelelim asıl konumuza.
tüp bebeği biliyosun onların o özel kabları içine yumurtayla spermi yanyana koyup 2-3 gün döllenmesi için özel makinalarda bekletiyolar. o döllüyo işte sonra bölünmesi filan bekleniyo bölününce de transfer denen o işlemi yapıyolar.
mikroenjeksiyon ise yumurtalar toplanıyo. 2-3 saat gene özel makinalarda bekletilip sonrada spermi alıp özel enjektör yardımıyla yumurtanın içine enjekte ediyolar ve sanırım 1 gün sonra( bundan emin değilim) transferi yapıyolar. ve tutunması daha kolaylaştırılıyo.
ben en baştan beri mikroenjeksiyonmu yaptırsam diye düşünüyodum ama onuda daha ileri yaşlarda yapıyolar diye bi kenara koymuştum. tüp bebeğe yoğunlaşmıştım.
ama gittiğimiz dr size mikroenjeksiyon ayapayım dedi. bende daha çok sevindim tabi. daha olumlu sonuç alırım gibi geliyo. tabiiiiii yinede rabbimin elinde. ol demedikten sonra ne çare
inşallah yeterli ve açıklayıcı anlatabilmişimdir

maslcım merhaba tam olarak seni kararsızlığa iten ne tatlım belki yardımcı olabilirim deneyimlerime istinaden.

geçen gün anlatmıştım canım. tüp bebek yaptıran biriyle konuştum ısrarla bana ege tüp bebek merkezine gitme benim gittiğim dr yaptır dedi. orası kalabalık çok insan var diye kafamı karıştırdı.
bide topiklerde bikaç olumsuz şey okudum ama çok olumlu şeylerde var ondan kafam karıştı yani.
ama netleşti kafamda hayırlısıyla gidip yaptırıyorum inşallah sonucu güzel olur.
raabbim bizim uğraşılarımızı boş bırakmasın inşallah. dualarımızı kabul eder inşallah
AMİİİİNNN

canım ya benim 3. aşılama tutmazsa tüp bebeğe geçcez dediler ama ben devlet hastanesinde yaptıroyorum acaba bana da mikro yaparlarmı o daha iyiymiş :44:

canım ya benim 3. aşılama tutmazsa tüp bebeğe geçcez dediler ama ben devlet hastanesinde yaptıroyorum acaba bana da mikro yaparlarmı o daha iyiymiş :44:

vala yapıp yapmıyıcaklarını bilmiyorum.
bende 3 aşılama yaptırdım. 2 hastanede 1 muayenehanede yaptırdım.
ama tüp için özele gitmeye karar verdik canım.hepimizin hakında hayırlsı inşallah.

vala yapıp yapmıyıcaklarını bilmiyorum.
bende 3 aşılama yaptırdım. 2 hastanede 1 muayenehanede yaptırdım.
ama tüp için özele gitmeye karar verdik canım.hepimizin hakında hayırlsı inşallah.

canım özelde ssk dan faydalanabiliyormusun ne kadar ücret ödeyeceksiniz belki biz de tüp bebek için özeli tercih edebiliriz tabi imkanlarımız uyarsa

kızlar selam :)semi gelmiş hoşgelmiş..sefalar getirmiş...seni çok özlemiştik semiiii..allah görümcene şifalar versin tez elden sağlığına kavuşsun inşallah.büyük geçmiş olsun tatlım..yeni arkadaşlarada selamlar...nevacım test negatif çıkmış inşallah adetin sökülür o zaman..bu ay olmadı bidaha ki ay umudumuz hala var dimi?ki sen içimizde en savaşçı ruha sahip kişisin bence ..senden güç alıyorum resmen :)masal senide özledim izmirdrydim bugün alsancakta..yoruldum valla..şule,febe iyisinizdir umarım canlarım..orkide ve minede inşallah hamişdir,topiğimiz şenlensin :)

melodicim canım benim iyiyim ben elhamdülillah sende iyisindir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…