Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım özelde ssk dan faydalanabiliyormusun ne kadar ücret ödeyeceksiniz belki biz de tüp bebek için özeli tercih edebiliriz tabi imkanlarımız uyarsa

evet bitanem ssk geçerli ve 2500-300 tl cıvarında bı para ödeyeceğiz merkeze.
ilaçlar hariç canım. rapor çıkaracaklar bakalım nasıl olacak

nevacım hoşgeldin tatlım
nasıl oldun bütüngün aklımdaydın nasıl oldu diye arkadaşım

hoşgeldin tatlım. nasılsın yorgunmuşsun.
naptınız nasıl babacığın? umarım ciddi bişey yoktur bitanem

Anladım canım ben tüp bebek denemesinden korkuyosun sandım yanlış anlamışım yapılan aşamaları anlatıcaktım. madem düşüncelerin netleşti ben sazı elime almıyim kararın umudunla son bulsun canım benim.

aaaa al sazı al. ondanda korkuyorum zaten.
anlatırsan çoook sevinirim bitanem

Tumecim merhaba canım nasılsın? yanlış hatırlamıyorsam 10 haftalık bebeğini kaybetmişsin nekedar ara verdin?

febeciiim hoşgeldin tatlım
nasılsın?? senin gelmeni bekliyordum, bişey soracaktımda

ben şimdi vakia süresini okuyorum ya. birazını annem okusa olurmu ki. tüp bebek yaptırana kadar bitsin istiyorum olurmuki???:44:

Oleyyyyyyyyyyyyy soru işareti koymayıda öğrendim bu konu başlığıyla ilgili bi topikmi açsam:26: şaka şaka görüyormusunuz kızlar nekadar ufak şeylerden mutlu oluyorum

hayırlı olsun tumecim.gördüğün o bebiş gibi bebişin olsun işallah

hoşbulduk kızlar.neden müsait olmayayım masalcım
kim karışır kimle konuştuğuma

ayyy inşallah semicim.
görümcen iyiyimiş canım. çok sevindim

Allahım tez zamanda sağlığına kavuşturur inşallah

tumecim nasılsın canım.

iyiyim canım benimm..
seni gördüm daha iyi oldum canım..

Tumecim merhaba canım nasılsın? yanlış hatırlamıyorsam 10 haftalık bebeğini kaybetmişsin nekedar ara verdin?

merhaba şulecim iyiyim canım..
sen nasılsın?
evet şulecim 10 haftalık bebeğimi kaybetmiştim..
bebek alındıktan 25 gün sonra adet oldum ve 3.aşılamayı yaptırdım.
kendimi hazır hissediyordum, doktorumda uygun gördü ve hemen 3. aşılamayı yaptırdım

vucudum gebelik hormonlarına alışmışken ara vermek istemedim

canım tedavinin tamamınımı anlatayım yoksa senin özellikle merak ettiğin bişey varmı?

valla zahmet olmazsa anlatabılırmısın. yani ilaçlar kullanıldıktan sonra ne aşamalar var.
ve sadece göbekten iğne ve ç.iğnasınden başka ilaç veriliyomu?
şimdiden teşekkürler bitanem

7 yıl çikolata kistleri ile uğraştım ameliyat oldum falan 3 yıldır evliyim ve şuanda 6 haftalık hamileyim ve eşim beni aldatıyor ne yapacığımı bilmiyorum biri yardım etsin nolur

Sağol tumecim iyiyim elhamdülillah başın sağolsun RABBİM bu aşılamanın sonucunda umudunakavuşmanı nasib etsin umarın bunu hatırlatarak canını sıkmamışımdır? kürtajmı yapıldı canım senin bebeğin alındıktan sonra kanaman devam etmedimi?

AY ÖLDÜM VALLA 4 SATTE NE OLMUŞ BURASI KIZLAR OKU OKU BİTİREMEDİM. YAPMAYIN KARDEŞİM BEN HASTA VE YAŞLI BİR KADINIM NEYSE GELELİM KURUFASULYENİN FAYDALARINA

slm kızlar nasılsınız

HOŞGELDİN ARAMIZA ŞEKERİM

hayırlı nevacım.. stres yapma ve adetini düşünme.. bir de ada çayı iç. birkaç fincan.. adetin gelmesini kolaylaştırır

evet canım onuda duydum bakalım hangi kür galip gelecek yoksa okadar karışımdan dolayı nallarıda dikebilirim bakalım bu ay deneyip göreceğim

merhabalar herkese bende aranıza katılabilrmiyim aynı dertten müzdaribiz sanırım...
ne demek hayatım zaten yeni topik açmamızın nedeni,yeni arkadaşlıklar edinmek daha çok paylaşımlarda bulunabilmek önceki topiğimizin adı sınırlıydı bizden başka gelen giden olmuyordu malesef ama biz bir birimize sımsıkı kenetlendik ayrılmadan buraya taşındık umarım uğurluda gelir.
:))hoşbulduk çok tatlı dillisiniz bayıldım size....
bu topiğe gelen arkadaşlar şanslı çünkü hepimiz misafir perveriz dimii semicim
ne diyordum:26:dün gece bir topiğe gittim misafirliğe bırak kahveyi slm bile veren olmadı:26:sanki ben yokmuşum gibi soru sordum ama görmediler kendilerinin dışına çıkmıyorlar
aman döndüm geldim topiğime vermezseler vermesiler çokta umurumda sanki hee 2 gün sonra biri özelime msj atmış sorduğum soruya cvp olarak sağolsun

hoşbulduk herkes nekadar kibar ve tektek hoşgeldin diyorsunuz çok mutlu oldum negüzel insanlarsnz...

adet düzensizliği için gittiğimde öğrendim yaklaşık 3 yıl olacak ilaçla yumurtam büyüyor ve iğneyle çatlıyor ama gebelik oluşmadı şimdi iğne kullanıyorum 3. aşılama için
sendedemi adet düzensizliği var canım benim 2 3 gün atardı ama aşılamadan sonra 2 aydır 10 gündür geçiyor bugünde birşey yok
ben yüzsüzmüyüm neyim şeyy semicim ama ne yapayım çok merak ettim ondan yani :26:
bende bilgisayar başına geçtimya hemen çay siparişi verildi gıcık şey ne olacak
ama dur oda hasta olur elbet bırak masalcım hiç bişey yapma erkek milletine iyilik geçmez

aynı dert bendede var ama soğan kürü iyi geliyormuş canım deneyeceğim bakayım
canım ben 2,5 yıllık evliyim 29 yaşındayım batmaları da yine burdan okumuştum gebelik belirtilerinde kasıkda batmalar yazıyordu tabi yumurta gelişirken de oluyo bazen
belirtiler hiç belli olmuyor canım her ay farklı şeyler yaşıyoruz valla burada arkadaşlarla
şöyle düşün canım transferden sonra hastaneden hamile ayrılacaksın ne güzel
spermenlerin bence burnu bir karış havada tenezzül etmiyorlar şekerim illa dürtülecekler yani kendilerini ne sanıyorsalar ne gerek var elinde sonunda gireceksin ne uğraştırıyorsun dimi ama
:44::44:
he bu arada birileri
semi 4 gün yok kafa dinleriz demiş
onuda atlamadım
al bu sana

o kendini biliyor
hımmm kim o edepsiz :26::26::26: masalmı?acaba?

bence dene canım ne zararı olacakki?
öylemi dersin?:26:aslında doğru canım ne yapalım kendimi mahvetmiyorum bide içinizde en çok bekleyen benim 8 sene dile kolay herşey olacağına varır ama 40 yaşında kalırmışım düşünsene rabbim verecekse okadar bekletmez inşallah
neva sen bana küsmüsün?
yoo neden küseyim canım sayfaları okuyordum
nevacım hoşgeldin tatlım
nasıl oldun bütüngün aklımdaydın nasıl oldu diye arkadaşım
nasıl olayım yattım kalktım tat alma duyum gelmiş çok sevindim valla dünden beri ne yediğimi anlayamıyodum
aslında ben merak ediyorum özelliklede yumurta toplama işlemini :18::18:

Son düzenleme:

semiii kuzum uzun zaman ayrı kaldık adapte olamadınmı hemen şekeriiiim

biziz biiiizzzz kııızzz unutmamamışsın amaaaa ne oldu sana suskunsun şekerciiim:80:

ne yapayım şekerim 13 sayfa birikince öyle oldu :26:ama 1 sayfayı doldurdum sanırım
inşallah bitanem iyi düşünkü iyi olsun eee nazlı spermenler muzdaribi olarak biz birbirimizi bulduk canım eee derdi derdi aynı olan anlar

semi bana suikast hazırlıyor sanırım

Son düzenleme:
ben adet oldum malesef şimdi gördüm biliyordum bugün gelecegini hissetim başlıyorum inşallah tüp bebk için artık hayırlısı allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…