canım özelde ssk dan faydalanabiliyormusun ne kadar ücret ödeyeceksiniz belki biz de tüp bebek için özeli tercih edebiliriz tabi imkanlarımız uyarsa
kızlar selam :)semi gelmiş hoşgelmiş..sefalar getirmiş...seni çok özlemiştik semiiii..allah görümcene şifalar versin tez elden sağlığına kavuşsun inşallah.büyük geçmiş olsun tatlım..yeni arkadaşlarada selamlar...nevacım test negatif çıkmış inşallah adetin sökülür o zaman..bu ay olmadı bidaha ki ay umudumuz hala var dimi?ki sen içimizde en savaşçı ruha sahip kişisin bence ..senden güç alıyorum resmen :)masal senide özledim izmirdrydim bugün alsancakta..yoruldum valla..şule,febe iyisinizdir umarım canlarım..orkide ve minede inşallah hamişdir,topiğimiz şenlensin :)
geçen gün anlatmıştım canım. tüp bebek yaptıran biriyle konuştum ısrarla bana ege tüp bebek merkezine gitme benim gittiğim dr yaptır dedi. orası kalabalık çok insan var diye kafamı karıştırdı.
bide topiklerde bikaç olumsuz şey okudum ama çok olumlu şeylerde var ondan kafam karıştı yani.
ama netleşti kafamda hayırlısıyla gidip yaptırıyorum inşallah sonucu güzel olur.
raabbim bizim uğraşılarımızı boş bırakmasın inşallah. dualarımızı kabul eder inşallah
AMİİİİNNN
Anladım canım ben tüp bebek denemesinden korkuyosun sandım yanlış anlamışım yapılan aşamaları anlatıcaktım. madem düşüncelerin netleşti ben sazı elime almıyimkararın umudunla son bulsun canım benim.
aaaa al sazı al. ondanda korkuyorum zaten.
anlatırsan çoook sevinirim bitanem
hayırlı olsun tumecim.gördüğün o bebiş gibi bebişin olsun işallah
hoşbulduk kızlar.neden müsait olmayayım masalcım
kim karışır kimle konuştuğuma
tumecim nasılsın canım.
Tumecim merhaba canım nasılsın? yanlış hatırlamıyorsam 10 haftalık bebeğini kaybetmişsin nekedar ara verdin?
canım tedavinin tamamınımı anlatayım yoksa senin özellikle merak ettiğin bişey varmı?
merhaba şulecim iyiyim canım..
sen nasılsın?
evet şulecim 10 haftalık bebeğimi kaybetmiştim..
bebek alındıktan 25 gün sonra adet oldum ve 3.aşılamayı yaptırdım.
kendimi hazır hissediyordum, doktorumda uygun gördü ve hemen 3. aşılamayı yaptırdım
vucudum gebelik hormonlarına alışmışken ara vermek istemedim
Oleyyyyyyyyyyyyy soru işareti koymayıda öğrendimbu konu başlığıyla ilgili bi topikmi açsam:26: şaka şaka görüyormusunuz kızlar nekadar ufak şeylerden mutlu oluyorum
slm kızlar nasılsınız
hayırlı nevacım.. stres yapma ve adetini düşünme.. bir de ada çayı iç. birkaç fincan.. adetin gelmesini kolaylaştırır
ne demek hayatım zaten yeni topik açmamızın nedeni,yeni arkadaşlıklar edinmek daha çok paylaşımlarda bulunabilmek önceki topiğimizin adı sınırlıydı bizden başka gelen giden olmuyordu malesef ama biz bir birimize sımsıkı kenetlendik ayrılmadan buraya taşındık umarım uğurluda gelir.merhabalar herkese bende aranıza katılabilrmiyim aynı dertten müzdaribiz sanırım...
bu topiğe gelen arkadaşlar şanslı çünkü hepimiz misafir perveriz dimii semicim:))hoşbulduk çok tatlı dillisiniz bayıldım size....
hoşbulduk herkes nekadar kibar ve tektek hoşgeldin diyorsunuz çok mutlu oldum negüzel insanlarsnz...
sendedemi adet düzensizliği var canım benim 2 3 gün atardı ama aşılamadan sonra 2 aydır 10 gündür geçiyor bugünde birşey yokadet düzensizliği için gittiğimde öğrendim yaklaşık 3 yıl olacak ilaçla yumurtam büyüyor ve iğneyle çatlıyor ama gebelik oluşmadı şimdi iğne kullanıyorum 3. aşılama için
ben yüzsüzmüyüm neyimvalla semicim başınız kalabalıktır bide ben meşgul etmiyim dedim diye arayamadım bitanem.
nasılsın canım yorgunluk üzüntü hepsi biyerde olunca insan yıpranıyo. ben seni çok merak ettim.
hastalık filan etkileniyosun ya o bakımdan.
görümcen nasıl? taburcu oldumu canım. inşallah herşey güzel olur görümcen adına tatlım
ayyy sorma ne naz ne naz. dün artık şalterler attı keşke ben hasta olsaydım dedim bu ne naz dedim.
yazık susuyoda
bencede canım üzülmek sonucu değiştirmiyo. sende benim gibisin bende 3. aşılamadan hiiiiiiiiiçççç umutlu değildim ve beni haksızda çıkarmadı körolasıca
aynı dert bendede var ama soğan kürü iyi geliyormuş canım deneyeceğim bakayımallah kolaylık versin inşalla en kısa zamanda kalırsın...benimde hsg sonrası ve ondan 1ay öncesi adet düzensizliğim başladı hele geçen ay 12 gün geçti çok ümitlenmiştim ama malesef boş çıktı((o açıdan sordum belirtileri bu yani..buarada sağda batma iyimi diyosun ayy inşalla olur yaa sen kaç yıllık evli kaç yaşındasn nerde yaşıyosun??
belirtiler hiç belli olmuyor canım her ay farklı şeyler yaşıyoruz valla burada arkadaşlarlacanım ben 2,5 yıllık evliyim 29 yaşındayım batmaları da yine burdan okumuştum gebelik belirtilerinde kasıkda batmalar yazıyordu tabi yumurta gelişirken de oluyo bazen
şöyle düşün canım transferden sonra hastaneden hamile ayrılacaksın ne güzelsenin iyi olmana çok sevindim tatlım.inşallah görümcende iyi olacak allahımın izniyle.
evet karışıktı kafam ama bugün daha rahatım sanırım. doğru söylüyosun nasipse gelir yemenden
değilse ne gelir elden. çok doğru bir söz.
desteğiniz için teşekkürler bitanem. aşılamaya alışmıştım güle oynaya gidiyodum.
ama bu biraz meşekkatli bi yol ya ondan accık kafa karıştı veeee yusuf yusuf oldum sanırım
tüp bebekten farkı kendileri yumurtanıon içine spermi enjekte ediyolar canım.
tüp bebek ise yumurtayla spermi aynı kabın içine koyuyolar kendilerinin dölemesini bekliyolar.
mikroenjeksiyon ise zorla dölleme yapıyolar
eee bizimkiler nazlı ya kendi kendine döllemiyo bizde zorla yaparız
:44::44:ökse otunu duymadım da erzurumda bir hacı amca vardımacun veriyor 2kavanoz ilk ay düzenli kullanıyorsun kalmazsan 2.ay devam 3.ay kesin çözüm adam zaten doktormuş önceden ilk ayda kalınıyormuş genelde çoğu insan kalmış ben aldım aslında ama düzenli kullanmadm yaa duruyorlar ama çok kesin konuştu kaç kişi hamile kaldı dedi istersen adını verebilirm kızlar....
hımmm kim o edepsiz :26::26::26: masalmı?acaba?he bu arada birileri
semi 4 gün yok kafa dinleriz demiş
onuda atlamadım
al bu sana
o kendini biliyor
bence dene canım ne zararı olacakki?çok normal canım hepimiz öyle bende sürekli kulak veriyorum butarz şeylere kız bide soğan kürünü pek övüyor ibrahim saraçoğlu ne kadar doğru acaba ama hepsi doğal bence faydası muhakkak vardır diye düşünüyorum.
öylemi dersin?:26:aslında doğru canım ne yapalım kendimi mahvetmiyorum bide içinizde en çok bekleyen benim 8 sene dile kolay herşey olacağına varır ama 40 yaşında kalırmışım düşünsenekızlar selam :)semi gelmiş hoşgelmiş..sefalar getirmiş...seni çok özlemiştik semiiii..allah görümcene şifalar versin tez elden sağlığına kavuşsun inşallah.büyük geçmiş olsun tatlım..yeni arkadaşlarada selamlar...nevacım test negatif çıkmış inşallah adetin sökülür o zaman..bu ay olmadı bidaha ki ay umudumuz hala var dimi?ki sen içimizde en savaşçı ruha sahip kişisin bence ..senden güç alıyorum resmen :)masal senide özledim izmirdrydim bugün alsancakta..yoruldum valla..şule,febe iyisinizdir umarım canlarım..orkide ve minede inşallah hamişdir,topiğimiz şenlensin :)
yoo neden küseyim canım sayfaları okuyordumneva sen bana küsmüsün?
nasıl olayım yattım kalktım tat alma duyum gelmiş çok sevindimnevacım hoşgeldin tatlım
nasıl oldun bütüngün aklımdaydın nasıl oldu diye arkadaşım
aslında ben merak ediyorum özelliklede yumurta toplama işlemini :18::18:Anladım canım ben tüp bebek denemesinden korkuyosun sandım yanlış anlamışım yapılan aşamaları anlatıcaktım. madem düşüncelerin netleşti ben sazı elime almıyimkararın umudunla son bulsun canım benim.
AY ÖLDÜM VALLA 4 SATTE NE OLMUŞ BURASI KIZLAR OKU OKU BİTİREMEDİM. YAPMAYIN KARDEŞİM BEN HASTA VE YAŞLI BİR KADINIMNEYSE GELELİM KURUFASULYENİN FAYDALARINA
HOŞGELDİN ARAMIZA ŞEKERİM
evet canım onuda duydum bakalım hangi kür galip gelecekyoksa okadar karışımdan dolayı nallarıda dikebilirim bakalım bu ay deneyip göreceğim
ne demek hayatım zaten yeni topik açmamızın nedeni,yeni arkadaşlıklar edinmek daha çok paylaşımlarda bulunabilmek önceki topiğimizin adı sınırlıydı bizden başka gelen giden olmuyordu malesef ama biz bir birimize sımsıkı kenetlendik ayrılmadan buraya taşındık umarım uğurluda gelir.
bu topiğe gelen arkadaşlar şanslı çünkü hepimiz misafir perveriz dimii semicim
ne diyordum:26:dün gece bir topiğe gittim misafirliğe bırak kahveyislm bile veren olmadı:26:sanki ben yokmuşum gibi soru sordum ama görmediler kendilerinin dışına çıkmıyorlar
aman döndüm geldim topiğime vermezseler vermesiler çokta umurumda sankihee 2 gün sonra biri özelime msj atmış sorduğum soruya cvp olarak sağolsun
sendedemi adet düzensizliği var canım benim 2 3 gün atardı ama aşılamadan sonra 2 aydır 10 gündür geçiyor bugünde birşey yok
ben yüzsüzmüyüm neyimşeyy semicim ama ne yapayım çok merak ettim ondan yani :26:
bende bilgisayar başına geçtimya hemen çay siparişi verildi gıcık şey ne olacak
ama dur oda hasta olur elbet bırak masalcım hiç bişey yapma erkek milletine iyilik geçmez
aynı dert bendede var ama soğan kürü iyi geliyormuş canım deneyeceğim bakayım
belirtiler hiç belli olmuyor canım her ay farklı şeyler yaşıyoruz valla burada arkadaşlarla
şöyle düşün canım transferden sonra hastaneden hamile ayrılacaksın ne güzel
spermenlerin bence burnu bir karış havada tenezzül etmiyorlar şekerim illa dürtülecekler yani kendilerini ne sanıyorsalar ne gerek var elinde sonunda gireceksin ne uğraştırıyorsun dimi ama
:44::44:
hımmm kim o edepsiz :26::26::26: masalmı?acaba?
bence dene canım ne zararı olacakki?
öylemi dersin?:26:aslında doğru canım ne yapalım kendimi mahvetmiyorum bide içinizde en çok bekleyen benim 8 sene dile kolay herşey olacağına varır ama 40 yaşında kalırmışım düşünsenerabbim verecekse okadar bekletmez inşallah
yoo neden küseyim canım sayfaları okuyordum
nasıl olayım yattım kalktım tat alma duyum gelmiş çok sevindimvalla dünden beri ne yediğimi anlayamıyodum
aslında ben merak ediyorum özelliklede yumurta toplama işlemini :18::18:
ooohhh nevam benim destan yazmışsın kuzuuum
evet ya erkek milleti ne anlar. biz hasta oluncada ohooo hergün hastasın muamelesi.
daha iyi olmana sevindim bitanem.o tad alma olayıda insanı deli eder çok iyi bilirim
evet evet o edepsiiiiz beniiiiim
valla bizemi denk gelmiş bütün nazlı spermler ben bilemiyorum kiiii:44:
inşallah hastaneden bebişimle ayrılırım inşalalaaaaaaahhhh
AMİİİİİİİİİNNNN
ooohhh nevam benim destan yazmışsın kuzuuum
evet ya erkek milleti ne anlar. biz hasta oluncada ohooo hergün hastasın muamelesi.
daha iyi olmana sevindim bitanem.o tad alma olayıda insanı deli eder çok iyi bilirim
evet evet o edepsiiiiz beniiiiim
valla bizemi denk gelmiş bütün nazlı spermler ben bilemiyorum kiiii:44:
inşallah hastaneden bebişimle ayrılırım inşalalaaaaaaahhhh
AMİİİİİİİİİNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?