ne yapayım şekerim 13 sayfa birikince öyle oldu :26:ama 1 sayfayı doldurdum sanırım
inşallah bitanem iyi düşünkü iyi olsun eee nazlı spermenler muzdaribi olarak biz birbirimizi bulduk canım eee derdi derdi aynı olan anlar
semi bana suikast hazırlıyor sanırım
semiii kuzum uzun zaman ayrı kaldık adapte olamadınmı hemen şekeriiiim
biziz biiiizzzz kııızzz unutmamamışsın amaaaa ne oldu sana suskunsun şekerciiim:80:
valla zahmet olmazsa anlatabılırmısın. yani ilaçlar kullanıldıktan sonra ne aşamalar var.
ve sadece göbekten iğne ve ç.iğnasınden başka ilaç veriliyomu?
şimdiden teşekkürler bitanem
ben adet oldum malesef şimdi gördüm biliyordum bugün gelecegini hissetim başlıyorum inşallah tüp bebk için artık hayırlısı allahtan
olabilüüüüüüüüürrr
şekerim ben yatıyorum. yarın görüşmek üzere nasipse.
öpüyorum sizleri ve iyiki varsınız bitanem
hadi canım ya neyse üzülme sen zaten kendini anlamıştın iyiki bizi dinlemedin hayırlısı inş. tüpte tutar bitanemben adet oldum malesef şimdi gördüm biliyordum bugün gelecegini hissetim başlıyorum inşallah tüp bebk için artık hayırlısı allahtan
yok kız ben değil pc adapte olamadı.pcile boğuşuyorum
bağlanmıyor gıcık
nevacım merak ettim ben o topiği:26::26::26:
ehehee ama iyi olmuş gidermisin başka topiklere
bu arada gelen giden yokmu daha
ve soğan suyuna başladın mı
canım tedavinin tamamınımı anlatayım yoksa senin özellikle merak ettiğin bişey varmı?
Sağol tumecim iyiyim elhamdülillah başın sağolsun RABBİM bu aşılamanın sonucunda umudunakavuşmanı nasib etsin umarın bunu hatırlatarak canını sıkmamışımdır? kürtajmı yapıldı canım senin bebeğin alındıktan sonra kanaman devam etmedimi?
ben adet oldum malesef şimdi gördüm biliyordum bugün gelecegini hissetim başlıyorum inşallah tüp bebk için artık hayırlısı allahtan
Estağfurullah canım benim ne zahmeti sorularına cvp olabilirsem ne mutlu bana.Canım kötü bi huy ama yarım anlatamıyorum malesef bu nedenle tamamını anlatmak zorundayım.Adetin 3.günü gittik muayene etti ilaç ve iğne tedavisi başlatıldı. ilaçların kullanım şekli anlatıldı yumoşları topladıktan sonra ağrı önleyici ağrı kesici pekte gerek kalmıyor ekopirin folbiol folik asit cronojel jel 2 tane daha vardı ama hatırlamıyorum iğneler can acıtmıyor drun yumurtalara uygun bulduğu dozaş hazırlanması kolay iğneleri hergün yaptım birer gün arayla konturollere gittim hiç yıpratıcı bi süreç değil emin ol akabinde 7. gün iğne yapmadım 8. gece doktorun uygun gördüğü saatte bir dakika önce bir dakika sonra olmıyıcak tam saatinde 11de demişti çatlatma iğnesi yapıldı ve 10.günün sabahı önce eşimin operasyonu 20 dakika sürdü tabi bu kişiye göre değişirmiş akbinde benim operasyon başladı yarım saat sürdü diyor eşim anestezi uygulanıyor sonrasında pek bi ağrı olmadı.hastene embiriyoların gelişiminden hergün haberdar etti 5gün sonra transfer için çağırdılar transfer 5 dakika acı yok ağrı yok bir saat dinlendirip gönderiyorlar tutunma aşamasını ayrıca konuşalım tavsiyelerim var 12 gün sonra test sonucu için kan tahlili gerçi ben 12 gün beklemedin 10. gün yaptım ve o muhteşem haberi aldım eve dönene kadar herkesi haberdar etmiştim bile tabi bu yanlış bunun içinde önemli bi tavsiyem var sokaktaki köpeğe bile ben hamileyim dedim testin sonucunu komşumla gerilmeyelim diye bi kafede oturup bekledik testin sonucundan sonra tatlı yemeğe gittik garsonla kasiyerle bile paylaşmışım 1 ay sonra rutin konturole gittiğimde tekrar bekleme sürecinde kafeye gittim kız bebeğiniz nasıl dedi siz nerden biliyorsunuz dedim siz söylemiştiniz dedi düşün yani. ay gene çok uzattım pardon canım
boşver sen onuüzüldüm canım.hakkında hayırlsı olsun.alıştık artık kırmızılara
febenin dediği gibi ya bizim yumoşlar fazla namuslu
yada spermlerin burnu büyük begenmiyorlar yumoşları
iyi geceler masalcım.yarın görüşürüz artık canım
bir yandan pc bir yandan kociş deli etti beni
:95::95::95:
kızlarla konuşacam diyorum.10 dk sonra geldi diyor.
zaman algılamamız farklı galiba kocişle
10 dk yetermi hiç yaaa
neyse uyudu sanırım sesi çıkmıyor
onların möhöm günleri geçti sanırım yap kız gelsinmasalde hemen gitmiş
hem kıza destan yazdırmış
telden çaldırayım merak edip gelsin mecbur
diye bir tilki dolaşıyor kafamda ama
kocişine ayıp olur şimdi
Ay bi hoşum bide sormuşum kıza madem tamamını anlatıcan ne diye soruyosun bugün dışarda çok kaldım oksijen çarptı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?