Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar hergün girip yazılanları okumaya çalışıyorum .neva ve orkide.sizler için çok üzüldüm.bir ümitle bekledim ben de ama umudunuzu yitirmeyin.allah doğru zamanı biliyor inanın.masalcım sen de hangi aşamadasın bilmiyorum ama lütfen umutlu ol.seçtiğin yer güvenilirse pozitif çıkacaktır inan bana.bak biz 4 arkadaş aynı yere ve aynı dra gittik.hepimiz pozitif sonucu aldık allahıma şükür.şule çok güzel anlatmış.ben de yardımcı olurum.istediğini sorabilirsin.buarada arkadaşımla bugün tüp bebek merkezine değil de bizi hamileyken takip edecek dr.a gittik.gebelik kesesini gördük.benim tek ama arkadaşımın galiba ikizmiş.haftaya cuma günü kalp atışlarını duymaya gidicez.o gün kesin netleşecek ikimizin de.

Bu arada nevacım gündüz açıktın yazdım bekledim cvp vermedin bende takıliyim istedim.
valla şekerim açık kalmış uyumuşum ondan yani

ya şekerim baktım ama anlamadım saflık var sanırım biraz ne dersin sen bildiğini söylesene bir en azından anlamadığım yeri sorarım bu arada bu yazdıklarını 2. kez yazmışsın sana görünmedi sanırım.

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
semi sulekaratas+ febe+ tume+ AHSENNEVA+ o_rkide01+ ece1509 beyzanur42 mine25+

valla öyle bide köpekten çok korkarım. detaya inmeyince eksik anlattığımı karşımdakinin anlamadığını düşünüyorum. Ay evet seviyorum kocişte sevse keşke çayı tazeliyimmi diyorum 10 dakika sonra cvp veriyor. ORKİDE MESELA.

bir kez daha çok sevindim senin adına ececiğim..
ne güzel kese de görünmüş..
inşallah haftaya da pıt pıtlar duyulacak.

ececim ben tüp bebekle ilgili bir şey soracağım canım..
senin transfer anestezili mi oldu?
anestezisiz yapılıyorsa tuvalete sıkışık olmak gerekiyormuş doğru mu canım?

şule.cim senin için pıhtılaşma meselesini arkadaştan öğrendiğim;o 5 aylıkken bebeğinin ultrasaonda özürlü olduğunu öğrenmiş.fakülteye eşiyle aralarında kromozom problemimi var diye öğrenmeye gittiklerinde arkadaşımfa faktör 5 eksikliği tespit etmişler.fakat bebeğinin bu durumla ilgisi yok.sebebi belli değil.allahın vergisi.allahım kimseye vermesin çok zor günler geçirmişti.ilaçlarla normal doğum sancısı oluşturup baya doğum yaptırarak sonlandırmışlardı.neyseki şimdi yine hamile.bu 5.tüp bebek denemesi ama tuttu işte.üstelik ikiz gibi.pıhtışama problemi için clexane isminde bir iğne var göbekten yapacak hamilelik boyunca.bu kadar.umarım yardımcı olabilmişimdir canım.öpüyorum herkesi.

gerçekten nevacım sizin gibi konuşmayı seven arkadaşlarla buluşunca ben ve orkide gibi suspus arkadaşların vay haline

eee yazdıklarım çıkmış
neva nerden buldun kız o msjı alıntı yapmışsın
bende görünmüyor birde okadar yazdım
tekrar yazıcm diye:84::84
::84::84:
bir bende sorun yok sanırım bu akşam külüstür falan ama işe yarıyor pc

ne güzel bitanem hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürüz inşallah

Son düzenleme:

hayır toplama anesteziyle oluyor canım transfer tıpkı aşılama gibi.hiç canın yanmıyor.hatta ultrasondan embriyoları nasıl ve nerey yerleştirdiğini dr sana hem anlatıyor hem gösteriyor ve aynı zamanda işlemi yapmaya devam ediyor:))transferde evet sıkışık olmak gerekiyormuş.başlamadan önce bana 2 bardak su içirdiler.

ECECİM GÖZÜN AYDIN ŞEKERİM ALLAH ARKADAŞININDA SENİNDE TAMAMINA ERDİRSİNYARDIMCI OLMAZ OLURMUSUN BU YAZDIKLARIN BENİM İÇİN ALTIN DEĞERİNDE.SAĞOL CANIM ÖPYRM.

sağol şekerim..
yalnız bu sıkışık olmak işi olmasa daha iyi olacakmış ya..
ben sıkışık duramam ki:84::84:

tabi transferden sonra bir süre yatıyorsun da.
işin en zor kısımlarından biri sıkışık olmak sanırım..
ay ben sıkışır sıkışma tuvalete giren insanım, hatta şehirlerrarası yolcu otobüsü durduran insanım...

eyvah eyvah

gerçekten nevacım sizin gibi konuşmayı seven arkadaşlarla buluşunca ben ve orkide gibi suspus arkadaşların vay haline
aşkolsun yani şulecim bırak sen bunları
aaaa aynen valla demekki rabbim konuşana konuşmayan nasip etmiş diyorumki bazem biz çıkarken nasıl anlamadım kutuk böyle lal olduğunu:26: oda senden fırsat olmadığı için farkedememişsindir diyor ama iki kişi konuşursada olmaz kim dinleyecek ama bukadarıda fazla hiç konuşmuyor yahu zorlaa
ne o çokmu hoşuna gitti?
gülün bakalım

ayy ya tutamazssak:26:ben birkeresinde karnımdan ultrasona girecektim dr da yemeğe gitmiş kaynımda vardı ay rezillik diz boyueltim hastanede çalışıyor ddim dayanamıyorum bir sağa bir sola:78: kaynımı takan kim yarısını yap ama hepsini bırakma dedi mecbur ya altıma yapacaktım yada neyse gittim ben yola çıkan dururmu? amaaan ne yapayım oda gelseydi dedim :96: sonra 1 litre su içmiştim :76:tabi ay hayatta tutamam ya doktor işlem yaparken kaçarsa ayy herşey stres bana

çişliler sizi

tumecim dert etme tatlım sal gitsin

neva hala söylemedin sana slm vermeyen topiği

Tumecim bende tuvalet konusunda problemliyim bi bardak su içerim hemen tuvalet bende çok takılmıştım buna hastaneden aradılar trasfere çağırmak için ve sıkışık olmak için su içmeye başlayın dediler ben kendimi bildiğim için içmedim çünkü yol 1,30 saat sürüyordu gidince 1 bardak kahve içirdiler kahve çabuk sıkıştırıyormuş sonrasındada çok sıkışırsan refaketçin ördekle alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…