valla şekerim açık kalmışBu arada nevacım gündüz açıktın yazdım bekledim cvp vermedin bende takıliyim istedim.
demiştimki
orkidecim üzüldüm canım ama canın sağolsun hakkında hayırlısı olsun
gfebenin dediği gibi ya bizim yumoşlar çok namuslu
yada spermlerin burnu büyük beğenmiyorlar yumoşları
nevacım soğan suyunu ben biliyorum canım ama sen saraçoğlunun sitesine bak kendin oku için rahat etsin canım
biryandan pc biryandan kociş deli etti beni
kızlarla konuşacm diyorum
10dk sonra gel diyor
10dk yetermi hiç yaa
neyseki uyudu
ay çok hoşssun valla köpeğe bile söyledin haaa
ay karnıma ağrılar girdi kocişte iyisin galiba güldüğüne göre bende iğne yaptıracaktım diyoristemem ben iyiyim iğnede istemem senden ilgide dedim bu erkekler neden hastalığı anlamıyor ALLAHTAN nazlı değilim.
onların möhöm günleri geçti sanırım yap kız gelsin
sende ben gibi hem konuşmayı seviyorsun hemde detaycısınama güzel bence bide masalcımda konuşmayı seviyor biz toplanırsak kızlar bilemiyorum ne olur her kez bir ağızdan
konuşmayanların vay haline
merhaba arkadaşlar hergün girip yazılanları okumaya çalışıyorum .neva ve orkide.sizler için çok üzüldüm.bir ümitle bekledim ben de ama umudunuzu yitirmeyin.allah doğru zamanı biliyor inanın.masalcım sen de hangi aşamadasın bilmiyorum ama lütfen umutlu ol.seçtiğin yer güvenilirse pozitif çıkacaktır inan bana.bak biz 4 arkadaş aynı yere ve aynı dra gittik.hepimiz pozitif sonucu aldık allahıma şükür.şule çok güzel anlatmış.ben de yardımcı olurum.istediğini sorabilirsin.buarada arkadaşımla bugün tüp bebek merkezine değil de bizi hamileyken takip edecek dr.a gittik.gebelik kesesini gördük.benim tek ama arkadaşımın galiba ikizmiş.haftaya cuma günü kalp atışlarını duymaya gidicez.o gün kesin netleşecek ikimizin de.
sağol şulecim.. bebeği kürtajla aldılar
kürtaj sonrası 18 gün kanama oldu az az..
sonra tam 25. gün adet oldum.. ve hemen doktora gittim. yumurta geliştirici ilaca başladım
Anladım canım son olsun iinnnnşallllllaahhhhhh.tedavin başarıyla sonuçlansın topik şenlensin.
]
bir bende sorun yok sanırım bu akşam külüstür falan ama işe yarıyor pceee yazdıklarım çıkmış
neva nerden buldun kız o msjı alıntı yapmışsın
bende görünmüyor birde okadar yazdım
tekrar yazıcm diye:84::84::84::84:
merhaba arkadaşlar hergün girip yazılanları okumaya çalışıyorum .neva ve orkide.sizler için çok üzüldüm.bir ümitle bekledim ben de ama umudunuzu yitirmeyin.allah doğru zamanı biliyor inanın.masalcım sen de hangi aşamadasın bilmiyorum ama lütfen umutlu ol.seçtiğin yer güvenilirse pozitif çıkacaktır inan bana.bak biz 4 arkadaş aynı yere ve aynı dra gittik.hepimiz pozitif sonucu aldık allahıma şükür.şule çok güzel anlatmış.ben de yardımcı olurum.istediğini sorabilirsin.buarada arkadaşımla bugün tüp bebek merkezine değil de bizi hamileyken takip edecek dr.a gittik.gebelik kesesini gördük.benim tek ama arkadaşımın galiba ikizmiş.haftaya cuma günü kalp atışlarını duymaya gidicez.o gün kesin netleşecek ikimizin de.
bir kez daha çok sevindim senin adına ececiğim..
ne güzel kese de görünmüş..
inşallah haftaya da pıt pıtlar duyulacak.
ececim ben tüp bebekle ilgili bir şey soracağım canım..
senin transfer anestezili mi oldu?
anestezisiz yapılıyorsa tuvalete sıkışık olmak gerekiyormuş doğru mu canım?
sağol şulecim.. bebeği kürtajla aldılar
kürtaj sonrası 18 gün kanama oldu az az..
sonra tam 25. gün adet oldum.. ve hemen doktora gittim. yumurta geliştirici ilaca başladım
Anladım canım son olsun iinnnnşallllllaahhhhhh.tedavin başarıyla sonuçlansın topik şenlensin.
]
hayırlısı canım..
Allahım hayırlıysa herkesi bebişine kavuşturur inşallah..
şule.cim senin için pıhtılaşma meselesini arkadaştan öğrendiğim;o 5 aylıkken bebeğinin ultrasaonda özürlü olduğunu öğrenmiş.fakülteye eşiyle aralarında kromozom problemimi var diye öğrenmeye gittiklerinde arkadaşımfa faktör 5 eksikliği tespit etmişler.fakat bebeğinin bu durumla ilgisi yok.sebebi belli değil.allahın vergisi.allahım kimseye vermesin çok zor günler geçirmişti.ilaçlarla normal doğum sancısı oluşturup baya doğum yaptırarak sonlandırmışlardı.neyseki şimdi yine hamile.bu 5.tüp bebek denemesi ama tuttu işte.üstelik ikiz gibi.pıhtışama problemi için clexane isminde bir iğne var göbekten yapacak hamilelik boyunca.bu kadar.umarım yardımcı olabilmişimdir canım.öpüyorum herkesi.
hayır toplama anesteziyle oluyor canım transfer tıpkı aşılama gibi.hiç canın yanmıyor.hatta ultrasondan embriyoları nasıl ve nerey yerleştirdiğini dr sana hem anlatıyor hem gösteriyor ve aynı zamanda işlemi yapmaya devam ediyor:))transferde evet sıkışık olmak gerekiyormuş.başlamadan önce bana 2 bardak su içirdiler.
valla şekerim açık kalmışuyumuşum ondan yani
ÖNEMLİDEĞİL TATLIM DUAYIDA OKUYICAM BİRAZ SONRA.
gerçekten nevacım sizin gibi konuşmayı seven arkadaşlarla buluşunca ben ve orkide gibi suspus arkadaşların vay haline
aaaa aynen valla demekki rabbim konuşana konuşmayan nasip etmiş diyorumki bazem biz çıkarken nasıl anlamadım kutuk böyle lal olduğunu:26: oda senden fırsat olmadığı için farkedememişsindir diyor ama iki kişi konuşursada olmaz kim dinleyecekvalla öyle bide köpekten çok korkarım. detaya inmeyince eksik anlattığımı karşımdakinin anlamadığını düşünüyorum. Ay evet seviyorum kocişte sevse keşke çayı tazeliyimmi diyorum 10 dakika sonra cvp veriyor. ORKİDE MESELA.
ne o çokmu hoşuna gitti?
hayır toplama anesteziyle oluyor canım transfer tıpkı aşılama gibi.hiç canın yanmıyor.hatta ultrasondan embriyoları nasıl ve nerey yerleştirdiğini dr sana hem anlatıyor hem gösteriyor ve aynı zamanda işlemi yapmaya devam ediyor:))transferde evet sıkışık olmak gerekiyormuş.başlamadan önce bana 2 bardak su içirdiler.
sağol şekerim..
yalnız bu sıkışık olmak işi olmasa daha iyi olacakmış ya..
ben sıkışık duramam ki:84::84:
tabi transferden sonra bir süre yatıyorsun da.
işin en zor kısımlarından biri sıkışık olmak sanırım..
ay ben sıkışır sıkışma tuvalete giren insanım, hatta şehirlerrarası yolcu otobüsü durduran insanım...
eyvah eyvah
çişliler sizi
tumecim dert etme tatlım sal gitsin
neva hala söylemedin sana slm vermeyen topiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?