Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nevacım sende benim gibiymişsin canım ya..

benim doktor muayenelerimde ultrasonlarım hep transvajinal oluyordu, sıkışık gitme bi durum olmuyordu.
taransvajinal ultrasonda beni kasar ama diğeri daha zor ya, bir kere düştüm ben o duruma...
ultrason sırası beklerken 3 kere wc yolunu tutmuştum..

düştüğümüz durumlara bak yeğeniminkini istesem verirmi acaba ördek dediğin şey nasıl bişey ki:26:

böyle durumlarda çift çorap gezmek lazım çünkü üşütünce hiç tutulmuyor

iyi ki hatırlattın
benimde var makinede çamaşırım bitmiştir
yenisini atayım bari
offffffff

düştüğümüz durumlara bak yeğeniminkini istesem verirmi acaba ördek dediğin şey nasıl bişey ki:26:

cnm ben okuyup yazana kadar sen gitmişsin ama nese yarın okursun inşş..
cnm bana arkadaşım kimseye okutma sen oku dedi,kimse senin gibi içten isteyemez dedi.eşimdemi okuyamaz dedim.o okuyabilir sadece dedi.bende şimdi hastayım ya bidahaki hastalığım gelmeden bitsin istiyorum ama kociş okumaz.keşke okusada tüp babye başlarsam ki inşş başlarım ozamna kadar bitse.ama olsun tatlım sen güzelce okuda transferden sonrada okumaya devam ederiz

ayyyy çok güldüm yola çıkan durmaz tabiiii

[ aynen razıyım tutmayalımda nerden bakarlarsa baksınlar alıştık nasıl olsa
cık cık cık ne ayıp
hemde nevaya yapılır mı bu şimdi

kız demekki gerçekten görmemişler
sonradan msj attıklarına göre
1 kişi şekerim bana dönüş yapan ama ihtiyacım kalmadı onlara kimsenin bulamadığını uldum hani o jel yurtdışından daha uyguna geliyormuşya kurcalaya kurcalaya üye oldum sonrada türkçe sitesini buldum ve hemide türkiyeye gönderen ülkeler çıkıyor sadece annem derdi hep SEN ÖLÜ G...TÜNDEN PAMUK ÇIKARIRSIN DİYE :26:HAKLI SANIRIM YETERKİ İSTEYEYİM KAFAYI TAKTIYSAM YAPANA KADAR UĞRAŞIRIM SÖYLEMELERSE SÖYLEMESİNLER

abdominal ultrason= karından bakılan
transvajinal ultrason= alttan bakılan

ah ah biz eremedik o abdominal ultrasona
aşılamdan sonra birkez bakıldı karnımdan.ne kadar sevinmiştim.özeniyordum ya hamişlere
ilk ve son oldu

kızlarrrrrr
makine bitti, benim uykum geldi, kocişte yazık koltukta uyuyor.

hepinize iyi geceler..

kocaman öptüm hepinizi

selam kızlar bende yeni katılanlardanım aranıza bende bebek isteyenlerdenim ama kasım ayında başladık ama daha yok bu ay yine adet oldum dün bu ay biraz umut vardı içimde ama yine hüsran offfffffff cok üzülüyorum artık aksam gördüm adet olmusum sesli ağladım ne yapacagım bilmiyorum doktorada gittik bir sorun da yok ama bilmiyorum neden

ah ah biz eremedik o abdominal ultrasona
aşılamdan sonra birkez bakıldı karnımdan.ne kadar sevinmiştim.özeniyordum ya hamişlere
ilk ve son oldu

Semicim rabbim bu mubarek gecede herkese ondanda sana 9 ay boyunca bu duyguyu tatdırsın ve kucağınaalmayı nasib etsin iiinşaallllllllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…