aşkolsun yani şulecim bırak sen bunları
aaaa aynen valla demekki rabbim konuşana konuşmayan nasip etmiş diyorumki bazem biz çıkarken nasıl anlamadım kutuk böyle lal olduğunu:26: oda senden fırsat olmadığı için farkedememişsindir diyor ama iki kişi konuşursada olmaz kim dinleyecekama bukadarıda fazla hiç konuşmuyor yahu zorlaa
ne o çokmu hoşuna gitti?
gülün bakalım
ayy ya tutamazssak:26:ben birkeresinde karnımdan ultrasona girecektim dr da yemeğe gitmiş kaynımda vardı ay rezillik diz boyueltim hastanede çalışıyor ddim dayanamıyorum bir sağa bir sola:78: kaynımı takan kim yarısını yap ama hepsini bırakma dedi mecbur ya altıma yapacaktım yada neyse gittim ben yola çıkan dururmu? amaaan ne yapayım oda gelseydi dedim :96: sonra 1 litre su içmiştim :76:tabi ay hayatta tutamam ya doktor işlem yaparken kaçarsa ayy herşey stres bana
Tumecim bende tuvalet konusunda problemliyim bi bardak su içerim hemen tuvalet bende çok takılmıştım buna hastaneden aradılar trasfere çağırmak için ve sıkışık olmak için su içmeye başlayın dediler ben kendimi bildiğim için içmedim çünkü yol 1,30 saat sürüyordu gidince 1 bardak kahve içirdiler kahve çabuk sıkıştırıyormuş sonrasındada çok sıkışırsan refaketçin ördekle alır.
hımmmm prese-eed kullananlar :26: körler sandım bir an.:82:
olmaz mı canım tabi ki vartumecim yarın iş yok mu canım
nevacım sende benim gibiymişsin canım ya..
benim doktor muayenelerimde ultrasonlarım hep transvajinal oluyordu, sıkışık gitme bi durum olmuyordu.
taransvajinal ultrasonda beni kasar ama diğeri daha zor ya, bir kere düştüm ben o duruma...
ultrason sırası beklerken 3 kere wc yolunu tutmuştum..
Tumecim bende tuvalet konusunda problemliyim bi bardak su içerim hemen tuvalet bende çok takılmıştım buna hastaneden aradılar trasfere çağırmak için ve sıkışık olmak için su içmeye başlayın dediler ben kendimi bildiğim için içmedim çünkü yol 1,30 saat sürüyordu gidince 1 bardak kahve içirdiler kahve çabuk sıkıştırıyormuş sonrasındada çok sıkışırsan refaketçin ördekle alır.
düştüğümüz durumlara bak yeğeniminkini istesem verirmi acaba ördek dediğin şey nasıl bişey ki:26:
düştüğümüz durumlara bak yeğeniminkini istesem verirmi acaba ördek dediğin şey nasıl bişey ki:26:
febeciiim hoşgeldin tatlım
nasılsın?? senin gelmeni bekliyordum, bişey soracaktımda
ben şimdi vakia süresini okuyorum ya. birazını annem okusa olurmu ki. tüp bebek yaptırana kadar bitsin istiyorum olurmuki???:44:
aaaa aynen valla demekki rabbim konuşana konuşmayan nasip etmiş diyorumki bazem biz çıkarken nasıl anlamadım kutuk böyle lal olduğunu:26: oda senden fırsat olmadığı için farkedememişsindir diyor ama iki kişi konuşursada olmaz kim dinleyecekama bukadarıda fazla hiç konuşmuyor yahu zorlaa
ne o çokmu hoşuna gitti?
gülün bakalım
ayy ya tutamazssak:26:ben birkeresinde karnımdan ultrasona girecektim dr da yemeğe gitmiş kaynımda vardı ay rezillik diz boyueltim hastanede çalışıyor ddim dayanamıyorum bir sağa bir sola:78: kaynımı takan kim yarısını yap ama hepsini bırakma dedi mecbur ya altıma yapacaktım yada neyse gittim ben yola çıkan dururmu? amaaan ne yapayım oda gelseydi dedim :96: sonra 1 litre su içmiştim :76:tabi ay hayatta tutamam ya doktor işlem yaparken kaçarsa ayy herşey stres bana
[ aynen razıyım tutmayalımda nerden bakarlarsa baksınlar alıştık nasıl olsa
nevacım sende benim gibiymişsin canım ya..
benim doktor muayenelerimde ultrasonlarım hep transvajinal oluyordu, sıkışık gitme bi durum olmuyordu.
taransvajinal ultrasonda beni kasar ama diğeri daha zor ya, bir kere düştüm ben o duruma...
ultrason sırası beklerken 3 kere wc yolunu tutmuştum..
1 kişi şekerim bana dönüş yapan ama ihtiyacım kalmadı onlara kimsenin bulamadığını uldum hani o jel yurtdışından daha uyguna geliyormuşya kurcalaya kurcalaya üye oldum sonrada türkçe sitesini buldum ve hemide türkiyeye gönderen ülkeler çıkıyor sadece annem derdi hep SEN ÖLÜ G...TÜNDEN PAMUK ÇIKARIRSIN DİYE :26:HAKLI SANIRIM YETERKİ İSTEYEYİM KAFAYI TAKTIYSAM YAPANA KADAR UĞRAŞIRIM SÖYLEMELERSE SÖYLEMESİNLERcık cık cık ne ayıp
hemde nevaya yapılır mı bu şimdi
kız demekki gerçekten görmemişler
sonradan msj attıklarına göre
abdominal ultrason= karından bakılan
transvajinal ultrason= alttan bakılan
ben semi ve tumeyle değil seninle konuşuyorum zaten nevacım.
ben farkettim ama lafım meclisten dışarı aşk köpeği bile kafiyeli havlatırmış ya ondan olsa gerek nevacım.yalnız senin kocişin yorumuda hoşmuş eeeee bundanda olabilir.
ben semi ve tumeyle değil seninle konuşuyorum zaten nevacım.
ben farkettim ama lafım meclisten dışarı aşk köpeği bile kafiyeli havlatırmış ya ondan olsa gerek nevacım.yalnız senin kocişin yorumuda hoşmuş eeeee bundanda olabilir.
:26::26::44::44::44::44::44::44:
ah ah biz eremedik o abdominal ultrasona
aşılamdan sonra birkez bakıldı karnımdan.ne kadar sevinmiştim.özeniyordum ya hamişlere
ilk ve son oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?