Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşgeldin tatlım
gel tatlım tam yerindesin
ama sen erken başlamışsın yüksek sesle ağlamaya canım
kasımda başladıysan daha 5 ay.sabret biraz daha gelir bebişin.

valla ya sorma neyse rabbim beterinden korusun bide benim refakatçim kayınvalideciğimdineyseki ihtiyaç kalmadıilk ve son oldu ama.yiğenin verirse ördek o canım.
ben istemem ya k. Valide trafik kazası geçirdiğimde 1 ay hiç kalkmadan yattım 2 hafta sondalı durdum ölüyorum sandım yaa beni onuda tattım Neyse kardeşlerim baktı 15 gün biri 15 gün diğeri istemem yani zaten 21 gün çorbaiçtim içim. Zor allahım kimseye yaşatmasın kimselere muhtaç etmesin
napalım semicim sayfalar çoğalsın diye kendimiz için bişey istiyorsak namerdiz dimi nevacım.
yaa evet hanfendi utanmadan 300 400 sayfa istiyor bulursun sen 3 kişiyle
ah ah biz eremedik o abdominal ultrasona
aşılamdan sonra birkez bakıldı karnımdan.ne kadar sevinmiştim.özeniyordum ya hamişlere
ilk ve son oldu
bende birkeresinde arkadaşımla gitmiştim hamileydi çok özenmiştim nerde hep benim donum elimde gezdim 5 sene
kızlarrrrrr
makine bitti, benim uykum geldi, kocişte yazık koltukta uyuyor.

Hepinize iyi geceler..

Kocaman öptüm hepinizi
iyi geceler bitanem
:26::26::44::44::44::44::44::44:
ne olduu
offf kime neyi anlatıyorsun kuzumm hepimiz aynıyız hoşgeldin canım tam yerindesin daha yolun çoooook başındasın vaktini bekleyeceğiz.
nevaaaaaaaa uyudun mu kız

buradayııııııııııııım kocişi kaldırdım yattı ya ben namaz kılmıyom akıntı geldi diye her tuvalette de geliyor ne yapayım Bu arada nerde olduğumda çıktı meydana

ben çıkıyorum kızlar
güya erken yatacaktım bu akşam
saat kaç oldu yine

görüşürüzzzzzzzzzz iyi geceler

yok tatlım neden kızayım
dişlerimi fırçalıyordum burda değildim yani.
bu neva kendi kendine konuşuyor galiba özelde seninle
sen burdasın o yok.
ayrıca gevezelik konusunda iddialıyım canım.

şakaydı zaten iyi oa topiği bize emanet ederken rakamları azami tut.

hayır benimle özelden konuşuyor

şekerim buranın özeli bize göre değil 1 msjın peşine 10dk beklemen gerekiyor o kadar dayanamayız sen bakma semiye oda geveze üstelik çok zeki tehlikeli yani söyler ama anlayabilene seviyom ben arkidişimi hepisini seviyorum şekerlerim benim ama herşeyimizi biliyoruz özel gecelerde dahil yüz yüze gelsek çok acayip olur

nevacım trafik kazasımı geçirdin sen
geçmiş olsun
şimdi çıkmam lazım ama bunu konuşalım bir ara

byeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…