iyi geceler kızlarrrrr.görüşürüzzzzzzz
kızlarrrrrr
makine bitti, benim uykum geldi, kocişte yazık koltukta uyuyor.
hepinize iyi geceler..
kocaman öptüm hepinizi
kızlarrrrrr
hepinize iyi geceler..
kocaman öptüm hepinizi
iyi geceler kızlarrrrr.görüşürüzzzzzzz
selam kızlar bende yeni katılanlardanım aranıza bende bebek isteyenlerdenim ama kasım ayında başladık ama daha yok bu ay yine adet oldum dün bu ay biraz umut vardı içimde ama yine hüsran offfffffff cok üzülüyorum artık aksam gördüm adet olmusum sesli ağladım ne yapacagım bilmiyorum doktorada gittik bir sorun da yok ama bilmiyorum neden
Semicim rabbim bu mubarek gecede herkese ondanda sana 9 ay boyunca bu duyguyu tatdırsın ve kucağınaalmayı nasib etsin iiinşaallllllllh
semicim kızmadın umarım
ben istemem ya k. Valide trafik kazası geçirdiğimde 1 ay hiç kalkmadan yattım 2 hafta sondalı durdum ölüyorum sandım yaa beni onuda tattımvalla ya sorma neyse rabbim beterinden korusun bide benim refakatçim kayınvalideciğimdineyseki ihtiyaç kalmadı ilk ve son oldu ama.yiğenin verirse ördek o canım.
yaa evet hanfendi utanmadan 300 400 sayfa istiyor bulursun sen 3 kişiylenapalım semicim sayfalar çoğalsın diye kendimiz için bişey istiyorsak namerdizdimi nevacım.
bende birkeresinde arkadaşımla gitmiştim hamileydi çok özenmiştimah ah biz eremedik o abdominal ultrasona
aşılamdan sonra birkez bakıldı karnımdan.ne kadar sevinmiştim.özeniyordum ya hamişlere
ilk ve son oldu
iyi geceler bitanemkızlarrrrrr
Hepinize iyi geceler..
Kocaman öptüm hepinizi
ne olduu:26::26::44::44::44::44::44::44:
offf kime neyi anlatıyorsun kuzumm hepimiz aynıyız hoşgeldin canım tam yerindesin daha yolun çoooook başındasın vaktini bekleyeceğiz.selam kızlar bende yeni katılanlardanım aranıza bende bebek isteyenlerdenim ama kasım ayında başladık ama daha yok bu ay yine adet oldum dün bu ay biraz umut vardı içimde ama yine hüsran offfffffff cok üzülüyorum artık aksam gördüm adet olmusum sesli ağladım ne yapacagım bilmiyorum doktorada gittik bir sorun da yok ama bilmiyorum neden
nevaaaaaaaa uyudun mu kız
yok tatlım neden kızayım
dişlerimi fırçalıyordumburda değildim yani.
bu neva kendi kendine konuşuyor galiba özelde seninle
sen burdasın o yok.
ayrıca gevezelik konusunda iddialıyım canım.
hayır benimle özelden konuşuyor
ben çıkıyorum kızlar
güya erken yatacaktım bu akşam
saat kaç oldu yine
görüşürüzzzzzzzzzz iyi geceler
ben istemem ya k. Valide trafik kazası geçirdiğimde 1 ay hiç kalkmadan yattım 2 hafta sondalı durdum ölüyorum sandım yaa beni onuda tattımNeyse kardeşlerim baktı 15 gün biri 15 gün diğeri istemem yani zaten 21 gün çorbaiçtim içim. Zor allahım kimseye yaşatmasın kimselere muhtaç etmesin
yaa evet hanfendi utanmadan 300 400 sayfa istiyor bulursun sen 3 kişiyle
yani okadar yüz göz olunmaz ayyyyy düşüncesi bile fena.geçmiş olsun canım benim amiiiiiiiiin.
:
]
offfffff yaaa bütün gün yattım nasıl uyuyacağım ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?