kesinlikle herşeyin başı dua.Rabb'im ol der olur.Allah'ım herkese üçer beşer versin inş.teşekkür ederim bitanem. inşallah bakalım değerlere göre ne olacak. şimdilik öyle görünüyo.
amin bitanem amin. rabbim her isteyene verecek sadece sabır gerekiyo tatlım. bide boool dua
kesinlikle herşeyin başı dua.Rabb'im ol der olur.Allah'ım herkese üçer beşer versin inş.
Sevin şekerim daha erken olduğu için bide aşılama değilki ne zaman çatladığını bilelim belki geç döllendi ve birşey dikkatinizi çektimi???????????kıslar kim bilecek balakım..:26:
EVET CANIM BİZ HEP DUA ETTİK VE BİR GÜN ALLAHIM BİZEDE NASİP EDECEK DİYE İNANDIK İNŞALLAH SIRAYLA ALIRIZ BEBİŞ HABERLERİNİ BU ARDA HOŞ GELDİN CANIM :80: KISACA KENDİNDEN BAHSEDERSEN BİZDE SANA SORULAR YAĞDIRMAYIZ MESELA YAŞIN KAÇ?KAÇ YILLIK EVLİSİN?SORUNUNUZ NE?kesinlikle herşeyin başı dua.Rabb'im ol der olur.Allah'ım herkese üçer beşer versin inş.
:26:ay amiin üçer beşer ne güzel
ODA OLABİLİR TABİ ZATEN DÜŞÜNME ŞEKLİN ÇOK GENİŞ SENİNhe he ben bildim tabi
ama başka birşeyi
minenin rüyasındaki sıra
kızlar çok kötüyüm.kıvranıyorum akşamdan beri.
kistim coştu yine çok ağrıyor
kistimede midem karnım ve sırtım eşlik ediyor.
oyyy oyyy
geçmiş olsun canım kistin olduğunu nerden biliyorsun? kalıcımı sendeki kist benimki erimiştide o yüzden sordum.:26:
hoşgeldin neslyy
tüplerine neden rahim filmi ile baktırmıyorsun.daha basit değil mi?
ben balayında ordaydım.ama beğenmedim denizini
ben izmitteyim biz kara hasret kaldık kuşadasında zor be
of yaaaaa ben sünger bob izlemek istiyorum
ama başlamadı bir türlü :84::84::84::84::84::84:
bende izmir'deyim şekerim... malesef kar burdada yoooookkkk
biraz korkudan dolayı, birazda laparoskopi olursam kötü bir durumum varsa eğer anında halletsin doktorum diye.belki tüplerim tıkalıdır belki kist vardır ki.doktorum ufak bir kist var dedi.ama tabi umarım hiç birşey yokturda prolaktin hormonu yüksekliğindendir sadece.tabi hayırlısı olsun bilemiyorum.bildiğim tek şey hamile kalmak istiyorum :84:
Selam canım ..bende prolaktin tedavisi görüyorum 4 aydır aynen benimde 45 civarındaydı şuan düştü normale döndü..ama bebiş henüz gelemedikullandığın ilaç etkili bi ilaç hemen etkisini gösterir ben hala kullanmaya devam ediyorum..umarım kısa sürede hamiş kalırsın ..
sağolasın.daha öncede 1 ay kullandım bu ilacı sıfırın altına düşmüştü. ama 2 ay sonra tekrar çıkmış.bakalım şimdi ne olacak.Allah hayırlısını versin isteyen herkesin kucaklarının doldursun Rabb'im.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?