Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Melodicim evet kadınlar günü ama nedense bunun yine bir tek farkında olanlar kadınlar:26: Kaba erkekler ne olacak

Melodicim evet kadınlar günü ama nedense bunun yine bir tek farkında olanlar kadınlar:26: Kaba erkekler ne olacak

Canım haklısın valla ..cefakar kadınlar:) neyse benim kociş değişmeye başladı evlendiğimizden beri epey yol kattettik yemeğe götürecek akşama bakalım bi aksilik olmazsa keşke burdada kar yağsa yahu çok özledim valla :84:

burada başladı ufak ufak yağmaya ama belliydi havada kar soğuğu vardı geldi şükür. Bende yemek yedim rahatsız etti şimdide

merhaba arkadaşlar beni de listenize alır mısınız. ben de 2 senedir çocuk istiyorum ama olmuyor malesef. bir aşılama geçirdim tutmadı. bu ay yeni doktora gitmeyi düşünüyorum. iki iğneli aşılama ve sonrasında tüp bebek tedavisine başlayacağım. inşallah tüp bebeğe geçmeden gelir bebeğim. bu arada BAT'ım 18 mart

hoşgeldin hasret. benimde bir negatif aşılamam var bazı arkadaşlarımınsa 2 yada 3
tam yerindesin yani

ben kartopu bile oynadım diyeyimde kızkanın azıcık:76::76:

masalcım çok üzüldüm hayatım ( inan anlatamam şu an hissettiklerimi (
eşine de ayrıca duygulandım ( sağlık olsun hayatım nazlı şeyler gelecek inanıyorum

ankarada çok fazla kar var dışarı çıktım ama pişman oldum :))
tumecim sen bu ay adet bekleme hayatım...benim doktor 1-2 ay olmayabilirsin dedi...
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

burada başladı ufak ufak yağmaya ama belliydi havada kar soğuğu vardı geldi şükür. Bende yemek yedim rahatsız etti şimdide

r.... ne yedin tatlım öyle rahatsız edecek kadar
sen rejimde değilmiydim bakim

benim menüm süperdi.gittim komşuya çayı demledik ekmeği kızarttık sürdük margarini üzerinede biraz tuz pulbiber

ankarada çok fazla kar var dışarı çıktım ama pişman oldum :))
tumecim sen bu ay adet bekleme hayatım...benim doktor 1-2 ay olmayabilirsin dedi...
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

evet dobsacım ankarada daha çok varmış.neden pişman oldun ki özlemişiz valla karı
gördüğümüz mü var.
sevindirik oldum ben

merhaba arkadaşlar doktor takibine yeni başladım aşılama olmadım benide aranıza alırmısınız acaba :78:

sende hoşgeldin rojda.alırız tabiki.hatta bat ını yaz senide ekleyelim listeye
sen daha başındasın ozaman.hepimiz o dönemleri geçirdik.sana her konuda yardımcı olmaya çalışırız canım.

evet dobsacım ankarada daha çok varmış.neden pişman oldun ki özlemişiz valla karı
gördüğümüz mü var.
sevindirik oldum ben

hehe ayağım kaydı düşüyodum :))
aslında severim ama havamda değildim sanırım ... sabah romantik takıldım camın önünde çay keyfi yaptım

merhaba arkadaşlar doktor takibine yeni başladım aşılama olmadım benide aranıza alırmısınız acaba :78:

hoşgeldin canım...inş. aşılama olmadan doğal yolla hamile kalırsın..
tanıtırmısın kendini
kaç yaşındasın ne zamandır istiyosun nerdesin :))

r.... ne yedin tatlım öyle rahatsız edecek kadar
sen rejimde değilmiydim bakim

benim menüm süperdi.gittim komşuya çayı demledik ekmeği kızarttık sürdük margarini üzerinede biraz tuz pulbiber
OHHH EN GÜZELİ İŞTE BAYILIRIM BEN YA YAPIYOM REJİM YİYİNCE RAHATSIZ EDİYOR İŞTE ŞİMDİ GEÇTİ BAŞKADA YEMEM BİRGÜN MEYVA ÇOK ACIKIRSAMDA BU ARADA 75 DEN 73 E DÜŞMÜŞÜM
NE DEMEK HAYATIM HERKEZE AÇIK TOPİĞİMİZ HOŞGELDİNİZ YENİ ARKADAŞLARIN HEPSİNE SÖYLÜYORUM

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN
MİNE
FEBE
SEMİ
ORKİDE

ECE İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|63|OKUNDU
MASALCAN|50|OKUNDU
SEMİ|50|OKUNDU
FEBE|50|?
ORKİDE|50|?
NESLYY|50|OKUNDU

CANIM OKUDUĞUNUZ ZAMAN BİLDİRİRSENİZ YAZARIM.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT
MASALCAN|05.03.2011 ?
SEMİ|14.03.2011
NEVA|15.03.2011
HASRET41|16.03.2011
MELODİ|17.03.2011
ORKİDE|23.03.2011
MİNE|24.03.2011
FEBE|24.03.2011
DOSBA|?
TUME|?
ROJDAAA|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|21.HAFTA|KIZ
ECE|TÜP BEBEK|İNŞALLAH HAMİLE |?

gitti 2 kg demek
bidaha sorayım sana ne yedin çok yedinmi kaçırdın mı ipin ucunu
v.s

hoşgeldin hasret. benimde bir negatif aşılamam var bazı arkadaşlarımınsa 2 yada 3
tam yerindesin yani

ben kartopu bile oynadım diyeyimde kızkanın azıcık:76::76:

Ben zaten diğer başlıkta da takip ediyordum sizi 2 aydır falan. ama yazmak bugüne ve yeni topiğe nasipmiş. inşallah bu başlık hepimize uğurlu gelir ve ard arda haberler veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…