Melodicim evet kadınlar günü ama nedense bunun yine bir tek farkında olanlar kadınlar:26: Kaba erkekler ne olacak
Canım haklısın valla ..cefakar kadınlar:) neyse benim kociş değişmeye başladı evlendiğimizden beri epey yol kattettikYemeğe götürecek akşama bakalım bi aksilik olmazsa keşke burdada kar yağsa yahu çok özledim valla :84:
burada başladı ufak ufak yağmaya ama belliydi havada kar soğuğu vardı geldi şükür. Bende yemek yedim rahatsız etti şimdide
ankarada çok fazla kar var dışarı çıktım ama pişman oldum :))
tumecim sen bu ay adet bekleme hayatım...benim doktor 1-2 ay olmayabilirsin dedi...
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
evet dobsacım ankarada daha çok varmış.neden pişman oldun ki özlemişiz valla karı
gördüğümüz mü var.
sevindirik oldum ben
merhaba arkadaşlar doktor takibine yeni başladım aşılama olmadım benide aranıza alırmısınız acaba :78:
OHHH EN GÜZELİ İŞTE BAYILIRIM BENr.... ne yedin tatlım öyle rahatsız edecek kadar
sen rejimde değilmiydim bakim
benim menüm süperdi.gittim komşuya çayı demledik ekmeği kızarttık sürdük margarini üzerinede biraz tuz pulbiber
NE DEMEK HAYATIM HERKEZE AÇIK TOPİĞİMİZ HOŞGELDİNİZ YENİ ARKADAŞLARIN HEPSİNE SÖYLÜYORUMmerhaba arkadaşlar doktor takibine yeni başladım aşılama olmadım benide aranıza alırmısınız acaba :78:
hoşgeldin hasret. benimde bir negatif aşılamam var bazı arkadaşlarımınsa 2 yada 3
tam yerindesin yani
ben kartopu bile oynadım diyeyimde kızkanın azıcık:76::76:
ben zaten diğer başlıkta da takip ediyordum sizi 2 aydır falan. Ama yazmak bugüne ve yeni topiğe nasipmiş. Inşallah bu başlık hepimize uğurlu gelir ve ard arda haberler veririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?