Oh afiyet olsun valla iyi fikir :)siz nerdesiniz yahu ben kuşadasındayım burda kar görmek ne mümkün bir istanbullu olarak özledim kartopu oynamayı valla ..
Oh afiyet olsun valla iyi fikir :)siz nerdesiniz yahu ben kuşadasındayım burda kar görmek ne mümkün bir istanbullu olarak özledim kartopu oynamayı valla ..
ayyy çook komik bu kocişinmi kızzz bu kadar sevinen? :26::26: Sakın duymasın haa :18:
aşkımmmmmmmmmmm masalcımmmmmmmmmmmmmm bunlar sana canım benim ay çok sevindim kız
Tey tey tey oooooohhhhhhhhhhh yandannnnnnnn
:13: Ay yoruldum
sonundaaaaaaaaaaaaaaaaa olduuuu işte çok sevindimmmm demekki umudumuzu hiç bir zaman yitirmeyeceğiz dimi kızlar
Sevin şekerim daha erken olduğu için bide aşılama değilki ne zaman çatladığını bilelim belki geç döllendi ve birşey dikkatinizi çektimi???????????kıslar kim bilecek balakım..:26:
Dua okunanlar listesinin en başında kim varr??????????*
DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN
MİNE
FEBE
SEMİ
ORKİDE
ECE İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|63|OKUNDU
MASALCAN|50|OKUNDU
SEMİ|50|OKUNDU
FEBE|50|?
ORKİDE|50|?
KALAN=50
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT
MASALCAN|05.03.2011?
SEMİ|14.03.2011
NEVA|15.03.2011
MELODİ|17.03.2011
ORKİDE|23.03.2011
MİNE|24.03.2011
FEBE|24.03.2011
DOSBA|?
TUME|?
ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|21.HAFTA|KIZ
ECE|TÜP BEBEK|İNŞALLAH HAMİLE|?
Neyse şeker ben şimdi çıkayım eve gelir gelmez bunun başına geldim meraktan yine gelirim byy
sabah bir çıktım evden işlerimi hallettim sonra 2 arkadaşımla ayrı ayrı buluşup zaman geçirdim Derken baktım akşam olmuşşş. Artk 1 ay çıkmam evden
hamilesin herhalde Allah tamamına erdirsin canım.Allah bizede en kısa zamanda verir inş. 50 tane ayetel kürsiyi ben alıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?