Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oh afiyet olsun valla iyi fikir :)siz nerdesiniz yahu ben kuşadasındayım burda kar görmek ne mümkün bir istanbullu olarak özledim kartopu oynamayı valla ..

ben balayında ordaydım.ama beğenmedim denizini

ben izmitteyim biz kara hasret kaldık kuşadasında zor be

of yaaaaa ben sünger bob izlemek istiyorum
ama başlamadı bir türlü :84::84::84::84::84::84:

selam canlarım nasılsınız bakalım ben bugün gezmelere gittim ama aklım hep buradaydı geçmişi okuyacağım şimdi masalcım çatladım ama okumaya korkuyorum canım inşallah pozitiftir ay heycanlandım inşallah kalbim durmaz :18:bu arada kızlar 50 tane kaldı okunacak dua biri alsın bu cumaya kadar bitirelim ece sonucu öğrenmeden tamam mı kıslar

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN
MİNE
FEBE
SEMİ
ORKİDE

ECE İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|63|OKUNDU
MASALCAN|50|OKUNDU
SEMİ|50|OKUNDU
FEBE|50|?
ORKİDE|50|?

KALAN=50

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT
MASALCAN|05.03.2011 ?
SEMİ|14.03.2011
NEVA|15.03.2011
MELODİ|17.03.2011
ORKİDE|23.03.2011
MİNE|24.03.2011
FEBE|24.03.2011
DOSBA|?
TUME|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|21.HAFTA|KIZ
ECE|TÜP BEBEK|İNŞALLAH HAMİLE |?

aşkımmmmmmmmmmm masalcımmmmmmmmmmmmmm bunlar sana canım benim ay çok sevindim kız

Tey tey tey oooooohhhhhhhhhhh yandannnnnnnn

:13: Ay yoruldum

sonundaaaaaaaaaaaaaaaaa olduuuu işte çok sevindimmmm demekki umudumuzu hiç bir zaman yitirmeyeceğiz dimi kızlar

Son düzenleme:
ayyy çook komik bu kocişinmi kızzz bu kadar sevinen? :26::26: Sakın duymasın haa :18:

sağol sağol sağooooooooooooooooollll...
inşallah değerler yükselir canım. tam sevinemiyorum. korkuyorum daha..
allahım en yakın zamanda hepimiz hamiş olalım inşallaaaahhhh...
rabbim isteyen herkeze versin inşallah

ooooohhhh yandan yandan. ay stres attım valla...
allahım çok çoooook seviyorum sizi kızlaaaaaaaarrrrr

Sevin şekerim daha erken olduğu için bide aşılama değilki ne zaman çatladığını bilelim belki geç döllendi ve birşey dikkatinizi çektimi???????????kıslar kim bilecek balakım..:26:

Sevin şekerim daha erken olduğu için bide aşılama değilki ne zaman çatladığını bilelim belki geç döllendi ve birşey dikkatinizi çektimi???????????kıslar kim bilecek balakım..:26:

evet ne zaman çatladı bilemiyorum. döllenme inşallah geç olmuştur. araştırdım baktım 1.5-2 haftalık olma olasılığı yüksek. aman allahım sağlıklı versin inşallah... çarşamba daha net olacak sonuçlar...
neyi farkettikmi kız??? söyle bakalım,çatlatma adamı...:84::84::84::84:
bak kimse yok gelene kadar beklemiceksın heralde??

Dua okunanlar listesinin en başında kim varr??????????*

eveeeeeettt en başta ben varım... rabbim sırayla hepimize versin

allahım muradınızı versın en yakın zamanda inşallah. herkezin muradı belli allahım en yakın zamandaverir inşallah

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN
MİNE
FEBE
SEMİ
ORKİDE

ECE İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|63|OKUNDU
MASALCAN|50|OKUNDU
SEMİ|50|OKUNDU
FEBE|50|?
ORKİDE|50|?

KALAN=50

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT
MASALCAN|05.03.2011 ?
SEMİ|14.03.2011
NEVA|15.03.2011
MELODİ|17.03.2011
ORKİDE|23.03.2011
MİNE|24.03.2011
FEBE|24.03.2011
DOSBA|?
TUME|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|21.HAFTA|KIZ
ECE|TÜP BEBEK|İNŞALLAH HAMİLE |?

napıyosun nevacım nasılsın. gezmeleremi gittin tatlım bugün seeennn
yoktun bütün gün. neler yaptın ??

Neyse şeker ben şimdi çıkayım eve gelir gelmez bunun başına geldim meraktan yine gelirim byy

kociş kızıyo ben bi 1 saatliğine kaçıyorum yine gelirim.
azcık pc'den kacayım butün gün burdaydım araştırmalar içinde kızmaya başlıyo valla....
(yine gelirim) duymasın

sabah bir çıktım evden işlerimi hallettim sonra 2 arkadaşımla ayrı ayrı buluşup zaman geçirdim Derken baktım akşam olmuşşş. Artk 1 ay çıkmam evden

sabah bir çıktım evden işlerimi hallettim sonra 2 arkadaşımla ayrı ayrı buluşup zaman geçirdim Derken baktım akşam olmuşşş. Artk 1 ay çıkmam evden

ooohhh allah içine sindirsin canım. iyi yapmışsın...
hadı kaçtım ben sonra görüşürüz

hamilesin herhalde Allah tamamına erdirsin canım.Allah bizede en kısa zamanda verir inş. 50 tane ayetel kürsiyi ben alıyım.

hamilesin herhalde Allah tamamına erdirsin canım.Allah bizede en kısa zamanda verir inş. 50 tane ayetel kürsiyi ben alıyım.

teşekkür ederim bitanem. inşallah bakalım değerlere göre ne olacak. şimdilik öyle görünüyo.
amin bitanem amin. rabbim her isteyene verecek sadece sabır gerekiyo tatlım. bide boool dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…