az önce bir arkadaşım burdaydı.onun da 20 çıkmış.kanaması ve kasık ağrısı varmış.10 günde 150 ye kadar yükselmiş.ama sonra kaybetmiş gerçi onun hormonlarına o zaman bakılmamış sanırım düşmesi engellenirmiş yoksa.şimdi burdaydı.bu ay da 33 çıkmış.hormonlarına baktırıyor.ilaçla rahim güçlendirilip düşmesi engellenecekmiş.bence biran önce dr. Ara ve danış..günaydın arkadaşlar...
Bugün büyü bozuldu. Kanamam geldi.. Biyanım bekliyodu bi yanımda beklemiyodu.
Hakkımızda hayırlısı diyorum. Tüp baby devam.
üzüldüm ama zaten çooooookkkk kaptırmamışım allahtan kendimi. Ağlamadım bile.
Alışkanlık heralde
Hıııım bide kocişe söylemek var şimdi. Allah yardımcım olsun. O çook üzülecek eminim
50 tane ayetel kürsi okudum.allah kabul etsin inş. Arkadaşda hamiledir ve tutmuştur inş.
Iyi geceler...
günaydın arkadaşlar...
Bugün büyü bozuldu. Kanamam geldi.. Biyanım bekliyodu bi yanımda beklemiyodu.
Hakkımızda hayırlısı diyorum. Tüp baby devam.
üzüldüm ama zaten çooooookkkk kaptırmamışım allahtan kendimi. Ağlamadım bile.
Alışkanlık heralde
Hıııım bide kocişe söylemek var şimdi. Allah yardımcım olsun. O çook üzülecek eminim
canım progestan kullanıyormuydun??günaydın arkadaşlar...
bugün büyü bozuldu. kanamam geldi.. biyanım bekliyodu bi yanımda beklemiyodu.
hakkımızda hayırlısı diyorum. tüp baby devam.
üzüldüm ama zaten çooooookkkk kaptırmamışım allahtan kendimi. ağlamadım bile.
alışkanlık heralde
hıııım bide kocişe söylemek var şimdi. allah yardımcım olsun. o çook üzülecek eminim
Evet canım bende üzüldüm ama en azından doğal yolla geleceğinin sinyali bence
daha dur canım o kadar kanama geçirdin gününde olmazssın tabi biraz bekle dediğin gibi sonra doktora gidersindoğru canım..
Benim de normal şartlarda adet olmama 4-5 gün olması gerekiyor ama biliyorsun ki ben bu ay anormal şartları yaşıyorum.
Her ay adet dönemimde yaşadığım belirtileri hiç yaşamıyorum..
Sanırım ben bu ay adet falan olmayacağım.. Ya da bana öyle geliyor.. Bakalım 40 gün geçerse giderim doktotra artık
kızlar selamlar ,güzel günler diliyorum hepinize..masala çok üzüldüm ya ama bi yandandanda umutluyum çünkü bence döllenme gerçekleşti fakat yer bulup yerleşemedi yani kimyasal gebelik yaşadı..yumurtayla sperm buluştuğuna göre doğal yolla olabilecek bence :)
selam canım valla iyi olmaya uğraşıyorum kendi adıma hava soğuk kapalı tam bunalım havası yani :) bende rüyalarımda görüyoru pozitifi..hatta bi gece doğum yaptığımı gördüm resmen ve uyandığımda bebeğim nerde diye debeleniyordum çok kötüydü yani çoküzülmüştümnasılsınız kızlar.
masalcım hayırlısı canım.arkadaşlara katılıyorum.en azından pozitifi gördün.devamıda gelir işallah.
bende çift çizgiyi gördüm bu gece.
ama rüyamda.rüyamda bile inanamıyordum o kadar yani
tume resimdeki senmisin
febe nerde kaldı hala gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?