şekerim buranın özeli bize göre değil 1 msjın peşine 10dk beklemen gerekiyor o kadar dayanamayız sen bakma semiye oda geveze üstelik çok zeki tehlikeli yani söyler ama anlayabilene seviyom ben arkidişimi hepisini seviyorum şekerlerim benim ama herşeyimizi biliyoruz özel gecelerde dahil yüz yüze gelsek çok acayip olur
nevacım trafik kazasımı geçirdin sen
geçmiş olsun
şimdi çıkmam lazım ama bunu konuşalım bir ara
byeeeeeeee
şekerim buranın özeli bize göre değil 1 msjın peşine 10dk beklemen gerekiyor o kadar dayanamayız sen bakma semiye oda geveze üstelik çok zeki tehlikeli yani söyler ama anlayabilene seviyom ben arkidişimi hepisini seviyorum şekerlerim benim ama herşeyimizi biliyoruz özel gecelerde dahil yüz yüze gelsek çok acayip olur
amin canımmm hepimize inşallahumarım bır an önce allah kucagınıza ıstedıgınız hedıyeyı gönderır :)
eeeeeeeee ben varım.
:78::78::78::78::78::78::78:
Bu akşam bir iltifattır gidiyor ama hayırdır işallahh.o senin kalbinin güzelliği tatlım
Bu arada
bende sizi seviyorum şekerler.
iyi geceler bitanem sen yat yorgunsun. Evet 2005 te büyük yarış motoruyla eşim hastası o işi yapıyorlar zaten tumeciğimin memleketinde inkuma gitmiştik 400 km dedimki amasraya gidelim orada kalırız sabah döneriz çekemem o yolu dinlemedi maç varmış gördü maçı allahtan tam korumalı giyinmiştik ama ölümden döndüm düşün eeşim adak adamış yaşarsa diye mucurlu yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti uçuruma uçtuk 220 km hızla tabi ben havalarda fırlatmış motor bir ara uyandım ambulanstayım uyandırmaya çalışıyorlar ama acıdan bayılmışım sıkı dırın çatı kemiklerim 2 yerden çatlamış alçıya alsan olmaz tam yeri yani diğerlerini söylemiyorum bile 1 ay kalkmadan yattım,1 ay koltuk değnekleriyle, 2 ay sürahi babaanne gibi yürüdüm.şimdi allha şükür hiç birşey kalmadı ama sabit oturamıyorum uzun süre hareketsiz kalamıyorum kitleniyor bacağım yaa canım şükürler olsun öldü haberim gitmişti ama ölmedim işte.
ay evet ben sabırsızım bekleyemem evet tatlım ya aslında ben girişken biri değilim ama buranın başka bi atmosferi var. Farkettim canım bize geçen topiğe katılan arkadaşlarıyla döktürüyordu.
sağol canım hoşgeldin ne stresi kız takıl bize herşey olacağına varır ne yapalım stres yapınca gelseydi ooohooo düzine olması lazımdı ben 8 senelik evliyim bende istiyorum ama zehirde edemem hayatı arada salya sümük sonra geçiyor drlardan hayır yok kuzum kendi kendimizin dr olmalıyız insanlar moralle kanseri bile yeniyor sebepsiz infertilite(stres küpü)buldum adını stres hastalığı bence evet motivasyon sabır vee hayırlısını istemek anlaştıkmı?hanımlar iyi geceler...aranıza yeni katıldım... 2,5 yıllık evliyim ben de bebiş istiyorum 3. Denememiz ama ben çok stresliyim...umarım rabbim tüm isteyenlere hayırlı, sağlıklı evlatlar nasib eder
bir ortak nokta dahageçmiş olsun canım allah koruumuş şükürler olsun. Okuyunca tüylerim ürperdi bende iki kez trafik kazası geçirdim ilki hafifti ama ikincisinde feleketti bacağımda pilatin var şuan.
aaaa evet onu unutmuşum ben
hanımlar iyi geceler...aranıza yeni katıldım... 2,5 yıllık evliyim ben de bebiş istiyorum 3. denememiz ama ben çok stresliyim...umarım rabbim tüm isteyenlere hayırlı, sağlıklı evlatlar nasib eder
bir ortak nokta daha
evet ya içine doğmuş gibi daha yenidim kader arkadaşım demiştin bana.
canım çıkıcakmısın burdamısın.
Yaa şulecim benim midem bulanıyor acaba geç döllenmemi olduKafam karıştı benim sancı falanda yok bende testi akşam yapmıştım acaba sabah yapmadım ondanmı çıkmadı
niye sordun?sen duayı okudunmu kız
ya kizlar bende konu acmak istiyorum..ama nasil oluyo bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?