Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız masalcım üzüldüm senin adına o duyguyu iyi biliyorum aşılamadan önce degerim 147 çıkmıştı hamileyim tamam dedim ama sonunda adet oldum inşallah bidahakine böyle olmayacak

evet semicim bendim ama ben gibi değil ama.:26::26::26:bir tuhaf çıkmışım

saçlarım koyu renk çıkmış,bu pazar çekmişti arkadaşım
çok güzel kar yağıyor:124::124::124:

burda da döne döne iki kar yağdı, şimdi yok. hava buz gibi

kocişimde kastamonuda mahsur kaldı
gelemiyor aşkitom, çok kar varmış, yarında kalacak..

ankarada çok fazla kar var dışarı çıktım ama pişman oldum :))
tumecim sen bu ay adet bekleme hayatım...benim doktor 1-2 ay olmayabilirsin dedi...
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

dosbacım ne zaman adet olurum bilmiyorum, yumurtladım mı onu da bilmiyorum:26::26:

doktorun kürtajı adetinin birinci günü say dedi. kürtajdan bir ay sonra adet olursun dedi.. bu şartlarda adete 4-5 gün var gibi grünüyor.... kanama bitince biraz çalıştım ama bakalım bakalım ne olacak...

Tumecim merakımı hoş gör senin eşin hep şehir dışlarında ne işinde çalışıyor merak ettim hep soracam unutuyorum canım

eşim kardan mahsur kaldı eve gelemiyooo ( hemde iş yerinden ankarada çok kar var bizim buraya otobüs dolmuş taksi hepsi durmuş...yürüyerek geliyo canım benim Allah iş yeri yakında 40dk falan gelir ...

Tumecim merakımı hoş gör senin eşin hep şehir dışlarında ne işinde çalışıyor merak ettim hep soracam unutuyorum canım

canım sadece haftada 1 gün şehir dışında..o da kastamonuya gittiği günler..şu an kozmetik sektöründe çalışıyor.. aslında reprezant... ama ben hamile kalınca koşulları daha iyi olan kozmetik sektörüne geçti...zaten ben reprezant olarak kalmasını istemiyordum.. doktorlarla yemeğe falan çıkılması hoşuma gitmiyor tabii..

her işte varmış bir hayır..
benim sigarayı bırakmam, tam hamile kaldığım an eşime gelen iş teklifi ve bebeğimizin bir odası olsun diye 3 odalı daha geniş bir eve çıkmamız...

eşim kardan mahsur kaldı eve gelemiyooo ( hemde iş yerinden ankarada çok kar var bizim buraya otobüs dolmuş taksi hepsi durmuş...yürüyerek geliyo canım benim Allah iş yeri yakında 40dk falan gelir ...

dosbacım bugün annemle konuştum, o da tipi şeklinde kardan bahsetti..

ay bir tek burda mı yok şimdi :)))

dosbacım sen hangi semttesin...ben de ankarada doğdum,büyüdüm hatta üniversiteyi de ankarada okudum..

hasretcim neden sessiz duruyorsun canım..
hoşgeldin aramıza..

kızlar çok acıktım

kocişim gelmeyecek diye yemek de yapmadım

ne yesem ne yesem :26::26::26::26:

aaaaaaaaa!!!!!!!!

herkes gitmiş, bir ben kalmışım....

masalcım bugün sabahtan beri hiç girmemişsin, seni merak ettim canım..

ececim nasılsın ?? Nasıl hissediyosun var mı bi belirti??

selam canım.bilmiyorum birkaç belirtim var ama baştan beri dediğim gibi kendim türetiyor da olabilirim.transferin 4,günden beri her sabah bulantım var,saçma sapan şeylere duygulanıp ağlıyorum,uykuya meğillik,kasıklarımda ağrı ve yemek borumda yanma gibi bir hamilenin yaşaması gerekn tüm belirtiler var.sağlıkçı olduğum için herşeyi bilmek te iyi değil,o yüzden bu belirtiler boş ta olabilir.kendi kendime türetiyor da olabilirim.korkuyorum.zaman çabuk geçiyor.cumaya az kaldı.hastanede çalıştığım için cumartesi günü de tahlili yaptırabilirim.işyerin deki arkadaşlarım bilmiyorlar,negatif sonuç alırsam çok ağlarım belli ederim.o yüzden cumartesi öğrensem galiba daha iyi olacak,en azından evde yalnız ağlar sızlarım kimse anlamaz(

ececim, inşallah hayırlı haberleri bizlere vereceksin canım.. Allahım yardımcın olsun...

teşekkür ederim tümecim. yaa benim çocuk işi iyice zora girdi. eşimden ayrı bir ilde çalışıyorum bir aydır. bakalım nasıl devam edeceğim tedaviye

ayyy canım ya.. zordur tabi bu durum..

özel değilse sen ne iş yapıyorsun canım?

Allah'tan dileğim tutmuştur bebeğin ,inş. Allah sağlıklı,sıhhatlı hayırlı evlat versin cümlemize içinde de en başta sana.burası öyle bir yer ki hiç tanımadığın insanlara dua ediyorsun ve onlar için üzülüp onlar için seviniyorsun.inşallah Rabb'im sana hayırlı evlat versin bizde sevinelim.amin

ne güzel dua etmişsin canım. amin.

Kızlar şimdi haberlerde izledim başlık tüp değil kimyasal bebek spermin yumurtayı tüptede dölleyemediği durumlarda bir kimyasalla bunun olması sağlanıyormuş japonyada bulunan bir yöntem sanırım türkiyedede varmış inşallah o kadar zor durumda kalmayızda bebişimiz bizi üzmeden gelir. Gerçekten bu süreçte manevi olarak yıpranan kadın oluyor.

ayyy canım ya.. zordur tabi bu durum..

özel değilse sen ne iş yapıyorsun canım?

öğretmenim. memurdum ben eşimin yanında ama öğretmenlik istiyordum. bir ay önce öğretmen olarak atandım ama malesef eşimden uzağa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…