nasılsınız kızlar.
masalcım hayırlısı canım.arkadaşlara katılıyorum.en azından pozitifi gördün.devamıda gelir işallah.
bende çift çizgiyi gördüm bu gece.
ama rüyamda.rüyamda bile inanamıyordum o kadar yani
tume resimdeki senmisin
febe nerde kaldı hala gelmedi.
çok güzel kar yağıyor:124::124::124:
ankarada çok fazla kar var dışarı çıktım ama pişman oldum :))
tumecim sen bu ay adet bekleme hayatım...benim doktor 1-2 ay olmayabilirsin dedi...
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
Tumecim merakımı hoş gör senin eşin hep şehir dışlarında ne işinde çalışıyor merak ettim hep soracam unutuyorum canım
eşim kardan mahsur kaldı eve gelemiyooo( hemde iş yerinden ankarada çok kar var bizim buraya otobüs dolmuş taksi hepsi durmuş...yürüyerek geliyo canım benim Allah iş yeri yakında 40dk falan gelir ...
ececim nasılsın ?? Nasıl hissediyosun var mı bi belirti??
hoşbulduk tume. yok sessiz durmaktan değil. bir yandan işlerimi hallediyorum bilgisayarda.
kolay gelsin sana canım
teşekkür ederim tümecim. yaa benim çocuk işi iyice zora girdi. eşimden ayrı bir ilde çalışıyorum bir aydır. bakalım nasıl devam edeceğim tedaviye
selam canım.bilmiyorum birkaç belirtim var ama baştan beri dediğim gibi kendim türetiyor da olabilirim.transferin 4,günden beri her sabah bulantım var,saçma sapan şeylere duygulanıp ağlıyorum,uykuya meğillik,kasıklarımda ağrı ve yemek borumda yanma gibi bir hamilenin yaşaması gerekn tüm belirtiler var.sağlıkçı olduğum için herşeyi bilmek te iyi değil,o yüzden bu belirtiler boş ta olabilir.kendi kendime türetiyor da olabilirim.korkuyorum.zaman çabuk geçiyor.cumaya az kaldı.hastanede çalıştığım için cumartesi günü de tahlili yaptırabilirim.işyerin deki arkadaşlarım bilmiyorlar,negatif sonuç alırsam çok ağlarım belli ederim.o yüzden cumartesi öğrensem galiba daha iyi olacak,en azından evde yalnız ağlar sızlarım kimse anlamaz(
Allah'tan dileğim tutmuştur bebeğin ,inş. Allah sağlıklı,sıhhatlı hayırlı evlat versin cümlemize içinde de en başta sana.burası öyle bir yer ki hiç tanımadığın insanlara dua ediyorsun ve onlar için üzülüp onlar için seviniyorsun.inşallah Rabb'im sana hayırlı evlat versin bizde sevinelim.amin
ayyy canım ya.. zordur tabi bu durum..
özel değilse sen ne iş yapıyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?