Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kesinlikle nevacım.. Rabbim en kısa zamanda kuzularımızı gönderir inşallah

sağol canım.Mülk Allah'ın herşey onun elinde duadan başka ne gelir elimizden.Allah hepimize versin üçer beşer inş. amin.

üçer beşer

aslında kulağa hoş geliyor canım

öğretmenim. memurdum ben eşimin yanında ama öğretmenlik istiyordum. bir ay önce öğretmen olarak atandım ama malesef eşimden uzağa.

meslektaşız yani...

benim atamam hala olmadı, özel bir öğretim kurumunda çalışıyorum bende.

ne öğretmenisin canım

masalcım hoşgeldin nasılsın canım???

kanaman devam ediyor mu? doktorunu aradın mı?

merak ettim seni.

merak ettim seni.

merak ettim seni.

iyi akşamlar kızlar...
ben iyiyim ama sabah kahvaltıya, öğlen yemeğe ve akşam yemeğine misafirim vardı ve hala burdalar.
gidince hemen açıcam, konuşuruz....

merak ettim seni.

iyiyim tatlım.. kanamam var ama çok değil normal gibi.
bütüngün misafirim vardı. iyiki de vardı kafam dağıldı düşünecek zamanım kalmadı.

gidince misafirlerim gelicem. öpüldün kuzum

iyiyim tatlım.. kanamam var ama çok değil normal gibi.
bütüngün misafirim vardı. iyiki de vardı kafam dağıldı düşünecek zamanım kalmadı.

gidince misafirlerim gelicem. öpüldün kuzum

tamam masalcım misafirleri gönderince gelirsin.. konuşuruz tatlım

Kıslar benim kırmızlar aradı bu hafta ister müsait ol ister olma geleceğim dedi ben ne mazeret uydurduysam yok anlamadı yani Karın ağrısı ne olacak insan istenmediği yere gidermi Bana şimdiden sancılar girmeye başladı

kapıyı çalarsa açma canım...

inşallah en kısa sürede atanırsın canım ve inşallah eşinden ayrılmak zorunda kalmadan atanırsın. zaten çocuğum olmuyor bi de bu ayrılık çıktı başıma.

hayırlısı diyorum.. ben 9 yıldır aynı kurumdayım zaten.. burdan emekli edeceğiz seni diyorlar...

eşinle çok mu uzaksın? bir de kaç yaşındasın canım?

yeni topiğimiz hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah bu topik hepimize uğur getirirde hepimiz tek tek hamile kalırız

hayırlısı inşallah. eşimle aramızda 500 km var. benim yaşım 26 eşimin yaşı 37. bir şekilde tedaviye devam etmeye çalışacağım ama biraz zor görünüyor.

hayırlısı inşallah. eşimle aramızda 500 km var. benim yaşım 26 eşimin yaşı 37. bir şekilde tedaviye devam etmeye çalışacağım ama biraz zor görünüyor.

çokmuş mesafe.. Allah kavuştursun

tedavide hangi aşamadasın canım? yumurta takip aşaması mı, aşılama mı vs???????

çokmuş mesafe.. Allah kavuştursun

tedavide hangi aşamadasın canım? yumurta takip aşaması mı, aşılama mı vs???????

aşılama canım. bir aşılama tutmadı. şimdi ikinci olacak sanırım. doktor değiştireceğim. daha doğrusu hastane değiştireceğim.

masalcım naber canım hamileymissin kanaman olmuş nasıl oldun canım şimdi iyimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…