Kızlar şimdi haberlerde izledim başlık tüp değil kimyasal bebek spermin yumurtayı tüptede dölleyemediği durumlarda bir kimyasalla bunun olması sağlanıyormuş japonyada bulunan bir yöntem sanırım türkiyedede varmış inşallah o kadar zor durumda kalmayızda bebişimiz bizi üzmeden gelir. Gerçekten bu süreçte manevi olarak yıpranan kadın oluyor.
sağol canım.Mülk Allah'ın herşey onun elinde duadan başka ne gelir elimizden.Allah hepimize versin üçer beşer inş. amin.
öğretmenim. memurdum ben eşimin yanında ama öğretmenlik istiyordum. bir ay önce öğretmen olarak atandım ama malesef eşimden uzağa.
masalcım hoşgeldin nasılsın canım???
kanaman devam ediyor mu? doktorunu aradın mı?
merak ettim seni.
iyiyim tatlım.. kanamam var ama çok değil normal gibi.
bütüngün misafirim vardı. iyiki de vardı kafam dağıldı düşünecek zamanım kalmadı.
gidince misafirlerim gelicem. öpüldün kuzum
meslektaşız yani...
benim atamam hala olmadı, özel bir öğretim kurumunda çalışıyorum bende.
ne öğretmenisin canım
teknoloji ve tasarım öğretmeniyim. sen ne öğretmenisin.
Kıslar benim kırmızlar aradı bu hafta ister müsait ol ister olma geleceğim dedi ben ne mazeret uydurduysam yok anlamadı yaniKarın ağrısı ne olacak insan istenmediği yere gidermi Bana şimdiden sancılar girmeye başladı
inşallah en kısa sürede atanırsın canım ve inşallah eşinden ayrılmak zorunda kalmadan atanırsın. zaten çocuğum olmuyor bi de bu ayrılık çıktı başıma.
yeni topiğimiz hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah bu topik hepimize uğur getirirde hepimiz tek tek hamile kalırız
kapıyı çalarsa açma canım...
hayırlısı diyorum.. ben 9 yıldır aynı kurumdayım zaten.. burdan emekli edeceğiz seni diyorlar...
eşinle çok mu uzaksın? bir de kaç yaşındasın canım?
hayırlısı inşallah. eşimle aramızda 500 km var. benim yaşım 26 eşimin yaşı 37. bir şekilde tedaviye devam etmeye çalışacağım ama biraz zor görünüyor.
çokmuş mesafe.. Allah kavuştursun
tedavide hangi aşamadasın canım? yumurta takip aşaması mı, aşılama mı vs???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?