reyhancım yani boşunamı yapılmış oluyo bana bu sulu ultrasyonu ben netten baktım pek bi bilgi yok bişey anlamadım ben boşunaysa niye çekiyolarki ücrette yok hadi para için desem
tatlım kafan karışmasın eğer rahim filminde (hsg) herhangi bi yerde gölge gördüyse kafasında soru işareti kalmasın diye çekecektir. banada yapılacak.
tüplere, rahim duvarına,kanallara filan bakılıyo. bence bakılması daha iyi en azından kafada soru işareti kalmayacaktır tatlım. bence sebep bu vede iyi yapıyo bence.
benim fikrime görede muhtemelen sana hafif bi anestezide yapabilirler
geldim tatlım.. valla anneme gittim sonra abimler kahve içmeye geldiler.
şimdi gitti onlar. bende oturdum pc başına...
naber nasılsın???
bilmiyorum çok stresliyim inşallah hayırlı gelir eşimdende hepatit testlerini istediler. inşallah bu filmde bişey çıkmaz ilk defa tüp bebek tedavisi olunca kafam karıştı hiç böyle muane olmamıştım doktor odasına girip konuşyordum önce başka yerde dosyanı dolduruyolar herşeyini sorular daha sonra doktor odasına gidiyorsun ordan doktora bilgi veriyo hemşire muane edip bilgilendirip başka yere gidyorsun ordan ayarlıyolar çok hoşuma gitti ilgileri yinede halimize şükretmek lazım bugün bi bayan gördüm 17 senelik evliymiş 1 tane ankarada 1 tane istanbulda 2 tanede burda olmuş rabbim vermek istemedikten sonra olmuyo allahım kimseyi bu yolda bırakmasın bizide daha fazla bekletmez inşallah
hım ne güzel keşke bende annemlerle aynı şehirde otursam kıskandım bak.
iyiyim dersem yalan olur.
sen nasılsın canım aldınmı minenin güzel haberini.
bugün muanemi oldum kızlar rahim filmim falan olunca sadece bi kaç kan tahlili verdim ve nisanın dördünde sulu ultrason çekinecek bunu nedn istediler anlamadım çokta merak ediyorum nasıl birşey diye hayırlısı ben başladım tüp bebege inşallah sonuç alrım
kızlar çok heyecanlıyım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm pazartesi dr gitcem o zaman tam kesin belli olur nolur dua edinde kesinleşsinnnnn
slm canımm gezinirken gözüme carptı okudum bende 5 gün kala silik cıkmıştı günüm geldi yine silik gittik doktora degerim 397 cıkmıştı yani hamileydim inşş sende hamilesindir darısıda burdaki bebiş isteyen tüm güzel anne adaylarına olsun inşş sunu bilin asla ümidinizi yitirmeyin kim ne derse desin doktorunuzu iyi secin işinde iyi olsun bide yumurtlama günlerinizi iyi degerlendirin onun ne öncesi nede sonrası asla işe yaramaz arkadaslar hakkınızda hayırlısı olsun inşşş
iyi akşamlar lekerim nasılsın???iyi akşamlar canlaaaarrrr
tumecim merhaba iyisindir umarım canım sen testi kaçıncı günü yaptırıcaksın aşılamada
kaç gün bekleniyor bi fikrim yok.
reyhancım yani boşunamı yapılmış oluyo bana bu sulu ultrasyonu ben netten baktım pek bi bilgi yok bişey anlamadım ben boşunaysa niye çekiyolarki ücrette yok hadi para için desem
ANItatlım kafan karışmasın eğer rahim filminde (hsg) herhangi bi yerde gölge gördüyse kafasında soru işareti kalmasın diye çekecektir. banada yapılacak.
tüplere, rahim duvarına,kanallara filan bakılıyo. bence bakılması daha iyi en azından kafada soru işareti kalmayacaktır tatlım. bence sebep bu vede iyi yapıyo bence.
benim fikrime görede muhtemelen sana hafif bi anestezide yapabilirler
ben sana küsüm.
hayırlı olsun canım..
inşallah bebişin seni bekletmeden gelir canım..
sulu ultrason rahim filmine benzediğini duymuştum canım..
minecim heyecanlandım şimdi valla..
sabah ilk idrarla bir kez daha yap,
çizgi her gün biraz daha koyulaşıyor canım..
inşallah çizgiyi koyulaşmış görürsün canım..
amin canım amin.
umudumuz asla bitmeyecek :))
iyi akşamlar lekerim nasılsın???
ben yeni geldim..
hava süperdi bugün.. dolaştım biraz..
iyiyim canım sağol sen nasılsın..
bugün 6. günüm.
test yapmayacağım canım.. normalde aşılamanın 12.-13. kan testinde çıkıyor
2.cide de öyle yapmıştım.. aşılamanın 16. günü oldu hala adet olmayınca o zaman test yapmıştım.
şimdiden hayırlı uğurlu olsun..oooh iyi yapmışsın bitanem...
evet burdada hava çoook güzeldi. bende gezdim.
iyiyim bende canım. orkıde başladı tüp baby bende gün sayıyorum adet olsamda bende başlasam.
beklemek daha zor böyle
şimdiden hayırlı uğurlu olsun..
elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor.
bakarsın masalım tüp bebek için adet olmayı beklerken çift çizgiyi görürsün..
ay inşallah ne güzel olur değil mi???
almazmıyım çok sevindim. inşallah p.teside gelir buraya hamileyiiiiiiiiiiiim diye yazar.
en çok okumak istediğim cümle bu. rabbim hayırlşısını ve sağlıklısını versin mineme
ben iyiyim bitanem... sen niye iyi değilsin anlat bakiiim arkadaşım. (özel değilse)
merhaba nasılsın canım
sağol bitanem benim.
evet bol bol dua ediyorum zaten. rabbim boşa çıkarmasın dualarımızı inşallah.
keşke olsaydı be tatlım. ama bu ay sanmıyorum. pek çalışamadık kiiiiii
hayırlısı neyse o olacak ben inanıyorum. zamanı geldiyse gelir bizim sıpamıııızzzz....
bence idrarda ikinci çizgi silikte olsa çıkıyorsa hamilelik bu.
Hayırlısı olsun aynen ya normalde bi hamileyle karşılaşınca içim sızlıyor ama burda olunca kendiminmiş kadar mutlu oluyorum çok farklı bi atmosferi var buranın.
HEEEEEEEEEEEEEEP İYİ OL
Yok canım ayrı gayrımızmı kaldı kocişe kızgınım
ya benim ailem istanbulda burda kimsem yok 3yıl oldu gerçi ama kayınvalidemlerle otururken malum çevre edinemedim 10 aydır ayrıyım genede fena sayılmıyıcak kadar çevrem oldu ama ben birazda onunla vakit geçirmek istiyorum ama neeeeerde
masalcan tume o_rkide01 mine25 soyka AHSENNEVA sulekaratas
selam cicişler tatlı şeker gibi akşamlar nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?