Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masalcım naber canım hamileymissin kanaman olmuş nasıl oldun canım şimdi iyimisin

hamilelikmi bilmiyorum ki minecim. daha bişey yok zaten. 4 gün gecikti gittim test yaptırdım pozitiflik var dendi sonrada 5. gün adet oldum. adet az ama bilmiyorum.
yarın yıne tekrarlanacaktı beta hcg bakacaktık . kanama oldu ya gitsem mi gitmesem mi bilemedim:44:
bana bi fikir verin arkadaşlar
ne yapayım yarın yine beta hcg baktırayımı???

benimde basıma gelmişti masalcım 4 aylık evliydim günüm geçmişti bi hafta test yapmıştım pozitif çıkmıştı bi hafta sonra giderim dedim doktora ama bi hafta sonra adet olmuştum ama bence yaptır hcg testi kafan rahatlar

masalcım doktorunu aramadın mı canım??yarın ilk işin doktorunu görmek olsun...

ay bilemiyorum valla ya. yaptır dıyem yanım daha ağır basıyo. heralde giderim yarın yaptırmaya.

ben çok üzüldüm ama inanın eşim yıkıldı ya. çok kötü olduk. ne yapıcağımı bilemiyorum.
soru işareti soru işareti dolanıyo kafamızın içinde. ne olacak böyle. nereye varıcaz bilmiyorum valla

çok teşekkür ederim.doğru söylüyorsun,burda kimse kimseyi tanımıyor ama dualarını hiç esirgemiyor,yürekten ediyor.umarım herkesin yüzü güler.allah.ım herkesin bu yüce isteğini kabul eder inşallah.

masalcım senin için 21.sayfada msj yazmıştım.bir oku.faydası olur belki.

ben çıkıyorum kızlar...
bugün çok yoruldum.. yatıcam ...
iyi geceler hepinize.. yarın görüşürüz

Masalcım yanlış hatırkamıyorsam teste 60 tl verdim diyordun sağlık ocağına git önce bir yavrum orası ücretsiz diyolar şansını dene niye o kadar para vereceksinki 1 hafta geçti de ama ok.

kızlar bakın topiklerden birinde bu yazıyı buldum.. ben bu cuma başlayacağım

Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.

Masalcım yanlış hatırkamıyorsam teste 60 tl verdim diyordun sağlık ocağına git önce bir yavrum orası ücretsiz diyolar şansını dene niye o kadar para vereceksinki 1 hafta geçti de ama ok.

sordum tatlım sağlık ocağı yapmıyomuş. yarın ben hastaneye gidicem zaten orda yaptırıcam.
o gün heyecandan o 60 görünmedi bile gözüme. ama şimdi vermem. hastanede yaptırıcam yarın bitanem. bakalım ne çıkacak. :44:

kızlar ben çıkıyorum. yarın görüşürüz...

öpüyorum en kocamanından

nevacım iyi geceler canım bende çıkıyorum... biraz kocişle telde konuşur sonra da yatarım..

BEBEK OLMASI İÇİN YAPILACAK DUALAR
ÇOCUK OLMASI
çocuğu olmayan bir kadın,yedi gün oruç tutup iftar vaktinde ''YA MUSAVVİR,YA BARİ,YA HALIK''isimlerini su üzerine21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine bir çocuk ihsan eder.

1-istiğfar etmeli
2-dileğine kavuşmak için,iki rekat namaz kılıp,sevabını Silsile-i aliyye denilen alimlerin ruhuna hediye etmeli,bunların hürmeti için diye dua etmeli.mesela,''ya rabbi,hayırlıbir çocuk nasip eyle''diye dua edip,''bu duamı silsile-i aliyye büyükleri hürmetine kabul eyle''demeli.(mekatip-i şerife)

sabah ve yatsı namazından sonra silsile-i aliyyenin isimlerini,sonra fatiha okuyarak ruhlarına gönderip,onları vesile ederek yapılan dua kabul olur.tecrübe edilmiştir.

3-AYAT-I HIRZ,usulüne uygun okunur ve yanında taşınırsa,murat hasıl olur.

4-Adakta bulunmalı.Mesela,(çocuğum olursa,sevabı Seyyidet Nefise hazretlerine olmak üzere,ALLAH için,üç Yasin okumak nezrim olsun) denince,bu dileğin kabul olduğu tecrübe edilmiştir.

5-yine peygamber efendimizin bir duası(kusursuz abdest alıp.sonra,YA RABBİ!sana yalvarıyorum.sevgili peygamberin Muhammed a.s.ı araya koyarak, senden istiyorum.Ey çok sevdiğim peygamberim Muhammed a.s.!Seni vesile ederek,Rabbime yalvarıyorum.Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.Ya Rabbi, bu yüce peygamberi bana şefaatçi eyle.onun hürmetine duamı kabul et.)diye dua etmeli.
bu duayı okuyanlar,maksatlarına kavuşmuşlardır.

6-çocuk sahibi olmak için,
çocuğu olmayan kimse 707 kere ''YA VARİS'' okursa ALLAHIN izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

ÖNEMLİ OKUYUNUZ
Namaz kılmayanın,haram işleyenin va kalbi gafil olanın duası kabul olmaz.Ehl-i sünnet itikadında olmayanın okuması fayda vermez.hak teala,herşeyi bir sebe ile yaratmaktadır.Bir şeye kavuşmak isteyen, o şeyin sebebine yapışmalıdır.Rabbimiz,insana sihhat,şifa vermek için,dua etmeyi,sadaka vermeyi ve ilaç kullanmayı sebep yapmıştır.

Allah'tan herşeyin hayırlısını istemelidir.Bizim için neyin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz.Bir ayeti kerimede de bildirildiği gibi hayır zannettiğimiz şeyler bazen bizim için şer,şer sandıklarımızda hayır olabilir.Onun için ALLAH'tan her şeyin,bu arada çocuğunda hayırlısını istemeliyiz.Çocuk sahibi olmak elbette herkesin istediği birşeydir.Yaratılış kanunlarıda bu yöndedir. Ama bazı durumlarda bazı insanlar içinçocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir.

Çocuğu olmayanlar bunun sebebini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler.Fakat bütün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmekiısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir.Belkide onlar için hayırlı olan öylesidir.Belki çocukları olsaydı başlarına bilinmedik belalar gelecekti ve ALLAH onları o belalardan korumak için çocuk vrmedi.Evet,çocuk istemeli,bunun yollarınıda aramalı,ama işin çığrından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir.Her şeyin hayırlısını istemelidir.CENAB-I HAK hakkımızda herşeyin hayırlısını versin.AMİN.

ALINTIDIR

KIZLAR SİZİNLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM.

ah ah kastamonu.işyeri şubesi falanmı var.ne güzel bende gidebilsem böyle sık sık.

iyi akşamlar kızlar...
ben iyiyim ama sabah kahvaltıya, öğlen yemeğe ve akşam yemeğine misafirim vardı ve hala burdalar.
gidince hemen açıcam, konuşuruz....

coğrafya canım...

offf hayalimdi benim.bayılırım tarih ve coğrafya.halada meraklıyımdır.ama tutturamadık tabi puanı.
2 puan daha lazımdıtabi dershaneye gitmek yerine gezersen öyle olur.

hu hu neva ne yapıyorsun kız sesin çıkmıyor:80::80::80:

hu hu neva ne yapıyorsun kız sesin çıkmıyor:80::80::80:

canım sıkılıyor kimse yoktu kiminle konuşayım sende profiline bakıyordun:44:
Canım sıkılıyor bide ben çok sinirli oluyorum bu kırmızılar yanaştığında adama çemkiriyorum arada Uğraşıyor banyoda muskuk su akıtıyormuşta batıracak oraları

hım
şimdi ben konuşsammı sussammı bilemedim.korktumda azıcık:44::44:
bu saatte tamiratamı başladı eşin canım.boşver takılsın işte.
yok aslında sen profile bakıyordun
yada biz aynı anda birbirimizin profillerine bakıyoruz
belirti için erken değilmi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…