masalcım naber canım hamileymissin kanaman olmuş nasıl oldun canım şimdi iyimisin
hamilelikmi bilmiyorum ki minecim. daha bişey yok zaten. 4 gün gecikti gittim test yaptırdım pozitiflik var dendi sonrada 5. gün adet oldum. adet az ama bilmiyorum.
yarın yıne tekrarlanacaktı beta hcg bakacaktık . kanama oldu ya gitsem mi gitmesem mi bilemedim:44:
bana bi fikir verin arkadaşlar
ne yapayım yarın yine beta hcg baktırayımı???
hamilelikmi bilmiyorum ki minecim. daha bişey yok zaten. 4 gün gecikti gittim test yaptırdım pozitiflik var dendi sonrada 5. gün adet oldum. adet az ama bilmiyorum.
yarın yıne tekrarlanacaktı beta hcg bakacaktık . kanama oldu ya gitsem mi gitmesem mi bilemedim:44:
benimde basıma gelmişti masalcım 4 aylık evliydim günüm geçmişti bi hafta test yapmıştım pozitif çıkmıştı bi hafta sonra giderim dedim doktora ama bi hafta sonra adet olmuştum ama bence yaptır hcg testi kafan rahatlar
Allah'tan dileğim tutmuştur bebeğin ,inş. Allah sağlıklı,sıhhatlı hayırlı evlat versin cümlemize içinde de en başta sana.burası öyle bir yer ki hiç tanımadığın insanlara dua ediyorsun ve onlar için üzülüp onlar için seviniyorsun.inşallah Rabb'im sana hayırlı evlat versin bizde sevinelim.amin
masalcım senin için 21.sayfada msj yazmıştım.bir oku.faydası olur belki.hamilelikmi bilmiyorum ki minecim. daha bişey yok zaten. 4 gün gecikti gittim test yaptırdım pozitiflik var dendi sonrada 5. gün adet oldum. adet az ama bilmiyorum.
masalcım senin için 21.sayfada msj yazmıştım.bir oku.faydası olur belki.
Masalcım yanlış hatırkamıyorsam teste 60 tl verdim diyordun sağlık ocağına git önce bir yavrum orası ücretsiz diyolar şansını dene niye o kadar para vereceksinki 1 hafta geçti de ama ok.
yat dinlen masalcım.. iyi geceler canımkızlar ben çıkıyorum. yarın görüşürüz...
öpüyorum en kocamanından
canım sadece haftada 1 gün şehir dışında..o da kastamonuya gittiği günler..şu an kozmetik sektöründe çalışıyor.. aslında reprezant... ama ben hamile kalınca koşulları daha iyi olan kozmetik sektörüne geçti...zaten ben reprezant olarak kalmasını istemiyordum.. doktorlarla yemeğe falan çıkılması hoşuma gitmiyor tabii
her işte varmış bir hayır..
benim sigarayı bırakmam, tam hamile kaldığım an eşime gelen iş teklifi ve bebeğimizin bir odası olsun diye 3 odalı daha geniş bir eve çıkmamız...
iyi akşamlar kızlar...
ben iyiyim ama sabah kahvaltıya, öğlen yemeğe ve akşam yemeğine misafirim vardı ve hala burdalar.
gidince hemen açıcam, konuşuruz....
coğrafya canım...
hu hu neva ne yapıyorsun kız sesin çıkmıyor:80::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?