Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

korkma rahat ol sen olabilir şekerim ben seni çevrim içi görüp aşağıda göremeyince bakıyorum öyle erken değil kuşum geçen ay 12 sinde olmuştum bir hafta önce başlar benim sancılar ama icrat olmaz böyle 10 gün sürer gider kuru ağrı çekerim yani

yanlışmı hatırlıyorum diye listeye baktım.benden birgün sonrasın.aynı gün adet olucaz galiba çünki bnim tarihim yanlış.28 çekiyor ya şubat onu unutmuşum benimde 15 yada 16sında gelir.
ama hafif ayakbileği ağrım oplur benim oradan anlarım daha yok bişey.bel ağrısı olacağım gün başlar
streste 2 3 gün önceden:95::95::95::95:

iyi geceler millet keyifler nasıl?ben bugün güzel bi akşam geçirdim eşimle yemeğe çıktık birde güller almış kadınlar günü diye çook mutlu oldum :)sonra eve geldik öyle bir geçer zaman ki yi izledik ..şimdi de delirmiş gibi kurabiye yapıyorum:86:

neva canım ben duayı bittirdim haberin olsun:)))hayırlara vesile olur inşallah

hım
sanırım bu akşam ilginç bir akşam.
kiminin kocası banyo musluğu tamir eder kimi aşka gelmiş kurabiye yapar.
sen otur neva bak millet çalışıyor
sende çay yapta bari melodinin kurabiyeleri yiyelim

Bu saatte :44:

hım
sanırım bu akşam ilginç bir akşam.
Kiminin kocası banyo musluğu tamir eder kimi aşka gelmiş kurabiye yapar.
Sen otur neva bak millet çalışıyor
sende çay yapta bari melodinin kurabiyeleri yiyelim
oooo ben çay demledim kociş demledi yani mısır patlattık fındık falan beraberinde öyle bir geçer zamankiyi izledik ne sinir şu ali kaptan ya boğasım geliyor adamı herşey müstahak ona
ah ah pcden giremyrm siteye.teldn grdm.boylede cok zor.anlamdm masal hamilemi test yapmadmi?ecenin duasini bitrdm.sizide cok ozledm
bebem önce hamile gibi oldu sonra kanaması vardı ama net bişey yok henüz yarın bidaha test yaptıracak.

neva ben bize yap diyorum kzı
sen içmişsin onu anlatıyosun
içen var içmeyen var d,imi

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN
MİNE
FEBE
SEMİ
ORKİDE

ECE İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|63|OKUNDU
MASALCAN|50|OKUNDU
SEMİ|50|OKUNDU
FEBE|50|OKUNDU
ORKİDE|50|OKUNDU
NESLYY|50|OKUNDU

ECE ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH CANIM.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT
SEMİ|14.03.2011
NEVA|15.03.2011
HASRET41|16.03.2011
MELODİ|17.03.2011
ORKİDE|23.03.2011
MİNE|24.03.2011
FEBE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
DOSBA|?
TUME|?
ROJDAAA|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|21.HAFTA|KIZ
ECE|TÜP BEBEK|İNŞALLAH HAMİLE |?

Son düzenleme:
kızlar delirmedim tamam:)yarın kermes var onuniçin yapıyorum canlarım anca vakit buldum :)nevacım demle çayı geliyoruz semiyle kurabiyeleri alıp :)

febecim
bakım var mı diyor hatamı diyor eger bakım var diyorsa bir yolunu biliyorumda

dun ablama werdm sifremi ona baktrdm masaln durumu ne diye ama anlayamadi oda.teldende hic acilmiyoda net,bugun acildi cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…