hım
şimdi ben konuşsammı sussammı bilemedim.korktumda azıcık:44::44:
Bu saatte tamiratamı başladı eşin canım.boşver takılsın işte.
Yok aslında sen profile bakıyordun
yada biz aynı anda birbirimizin profillerine bakıyoruz
belirti için erken değilmi canım
orkide febe melodi neden susuyorsunuz kızlar
iyi geceler millet keyifler nasıl?ben bugün güzel bi akşam geçirdim eşimle yemeğe çıktık birde güller almış kadınlar günü diye çook mutlu oldum :)sonra eve geldik öyle bir geçer zaman ki yi izledik ..şimdi de delirmiş gibi kurabiye yapıyorum:86:
oooo ben çay demledim kociş demledi yani mısır patlattık fındık falan beraberinde öyle bir geçer zamankiyi izledik ne sinir şu ali kaptan ya boğasım geliyor adamı herşey müstahak onahım
sanırım bu akşam ilginç bir akşam.
Kiminin kocası banyo musluğu tamir eder kimi aşka gelmiş kurabiye yapar.
Sen otur neva bak millet çalışıyor
sende çay yapta bari melodinin kurabiyeleri yiyelim
bebem önce hamile gibi oldu sonra kanaması vardı ama net bişey yok henüz yarın bidaha test yaptıracak.ah ah pcden giremyrm siteye.teldn grdm.boylede cok zor.anlamdm masal hamilemi test yapmadmi?ecenin duasini bitrdm.sizide cok ozledm
Febe bulmuş bizi
kızlar delirmedim tamam:)yarın kermes var onuniçin yapıyorum canlarım anca vakit buldum :)nevacım demle çayı geliyoruz semiyle kurabiyeleri alıp :)
dun ablama werdm sifremi ona baktrdm masaln durumu ne diye ama anlayamadi oda.teldende hic acilmiyoda net,bugun acildi cok sukur.oooo ben çay demledim kociş demledi yani mısır patlattık fındık falan beraberinde öyle bir geçer zamankiyi izledik ne sinir şu ali kaptan ya boğasım geliyor adamı herşey müstahak ona
bebem önce hamile gibi oldu sonra kanaması vardı ama net bişey yok henüz yarın bidaha test yaptıracak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?